Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 19:53:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: saskija IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Mark pa zadnje večere niti zaspat noče več. Prej se sploh ni hotel umirit niti v mojem naročju, potem sem ga dala v posteljo in pri njemu sedela in se je tako drl in bil čisto ihtav. Po mojem, da hoče it ven, je pa že čisto zaspan. Sploh ne vem več kaj narest. revca, sploh ne vem kako naj ti pomagam ... jst ponavadi Tjašo zvečer čist zmatram, se tolk prevračva, pa hecava, smejiva in noriva da je pol čist konec..Sej verjetno si to že probala.. pri nas smo že vsi na koncu moči mali cirkusant pa se še kar vrti pr nas je lih obratno...sva midva čist naspidirana tamala pa že z enim učem spi
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 20:05:24
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Midva tudi lahko prideva v Celje. Navsezadnje je to moj rojstni kraj. Pa še kakšno lahko peljem. A res? V Celju si se rodila? Kako pa to? Moja mami je štajerka (iz kozjanskega) in jaz sem se rodila v Celju, saj živela pa nisem tam.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 20:06:50
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Mark pa zadnje večere niti zaspat noče več. Prej se sploh ni hotel umirit niti v mojem naročju, potem sem ga dala v posteljo in pri njemu sedela in se je tako drl in bil čisto ihtav. Po mojem, da hoče it ven, je pa že čisto zaspan. Sploh ne vem več kaj narest. revca, sploh ne vem kako naj ti pomagam ... jst ponavadi Tjašo zvečer čist zmatram, se tolk prevračva, pa hecava, smejiva in noriva da je pol čist konec..Sej verjetno si to že probala.. on je vedno zvečer že čisto fertik, ko pa je treba spat, potem pa konec, pa on ne bi šel spat saj nekaj časa je zvečer lepo zaspal, zdej par dni je pa že čisto noro, noče in noče zaspat na noben način zdej se moj z njim ukvarja, mu poje, on pa se še kar dere kdaj pa hodi ponavadi spat? običajno med 19 in 20h, odvisno koliko je zaspan in kdaj je spal zadnje dnevno spanje v bistvu ne sme biti preveč zaspan, ker potem je ful problem, ampak danes to ni bilo, ker je spal zadnje spanje do 17:20
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 20:19:10
|
|
|
|
JORJA
|
Naš se je tudi v soboto drl eno uro...tak da je nakoncu sam še cvilil, pa take solzice so tekle. Zdaj je pa vsak dan boljše......včeraj je zaspal že po 5 minutah , Gre pa spat ob 21.00
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 20:26:44
|
|
|
|
Talika19
|
No jaz sem obupala pa sem ga prinesla v dnevno, potem se je še ful pokakal, zdej pa nori po dnevni. Ob 19h je bil pa zaspan za umret.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 20:27:55
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: saskija kawasakica a imaš ti za Lukija nosit nahrbtnik bi te an Pohorje do trikotne povabila na pijačo Sisy super za Saro to je super novička pa še porodniško imaš podaljšano kako vama privoščim bom jaz kar kakega strica pred Areno prosla, da naju do trikotne zategne
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 20:29:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: saskija kawasakica a imaš ti za Lukija nosit nahrbtnik bi te an Pohorje do trikotne povabila na pijačo Sisy super za Saro to je super novička pa še porodniško imaš podaljšano kako vama privoščim bom jaz kar kakega strica pred Areno prosla, da naju do trikotne zategne kawasakica ti si pa ene take sorte kt jst
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 20:31:51
|
|
|
|
kawasakica
|
breg pa neki vzponi niso za mene, ampak po ravnem pa rada šetam
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 20:32:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica breg pa neki vzponi niso za mene, ampak po ravnem pa rada šetam jst isto
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 20:41:40
|
|
|
|
srursa
|
Punce, faj se imejte. Jaz ga grem žurat.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 20:44:56
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica breg pa neki vzponi niso za mene, ampak po ravnem pa rada šetam jst isto podpis
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 20:46:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa Punce, faj se imejte. Jaz ga grem žurat. važička
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 20:55:07
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa Punce, faj se imejte. Jaz ga grem žurat. kje si pa bla? zdaj te že ni več...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 20:57:35
|
|
|
|
Anonimen
|
lenča sej me gremo pa jutr
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 21:05:38
|
|
|
|
Antilopa
|
Talika, sem dobila šolde hvala!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 21:07:03
|
|
|
|
Anonimen
|
iiiiiiiii Antilopa kak lep avatar
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 21:09:57
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika lenča sej me gremo pa jutr ja, če ne bom dol padla, jaz neki nisem ta prava zadnje čase... ampak, saj bo... a to gremo, kjer se ne bo dal pogovarjat, boste plesale al kam tak na easy ob pijački mal čveka...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 21:10:23
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika iiiiiiiii Antilopa kak lep avatar a ne de? sem iskala antilopo, pa je nisem našla
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 21:13:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika lenča sej me gremo pa jutr ja, če ne bom dol padla, jaz neki nisem ta prava zadnje čase... ampak, saj bo... a to gremo, kjer se ne bo dal pogovarjat, boste plesale al kam tak na easy ob pijački mal čveka... ...tko u izi, pijačka in to ...nič bat, bomo prevsem čvekale in se zabavale
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 21:16:03
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika lenča sej me gremo pa jutr ja, če ne bom dol padla, jaz neki nisem ta prava zadnje čase... ampak, saj bo... a to gremo, kjer se ne bo dal pogovarjat, boste plesale al kam tak na easy ob pijački mal čveka... ...tko u izi, pijačka in to ...nič bat, bomo prevsem čvekale in se zabavale v stilu sisy k je šla zadnjič ven
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 21:18:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika lenča sej me gremo pa jutr ja, če ne bom dol padla, jaz neki nisem ta prava zadnje čase... ampak, saj bo... a to gremo, kjer se ne bo dal pogovarjat, boste plesale al kam tak na easy ob pijački mal čveka... ...tko u izi, pijačka in to ...nič bat, bomo prevsem čvekale in se zabavale v stilu sisy k je šla zadnjič ven neki takega
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 21:49:57
|
|
|
|
abc100
|
Kje pa ste dones vse? Neki suša je tuki.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 21:51:01
|
|
|
|
Petjana
|
tuki
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 21:51:52
|
|
|
|
*lenc@*
|
Dajmo se pa res zment (že z rivi sva neki o tem), kam gremo ju3? kak tak prijeten lokalček...joe penas, maček, evropa?al čem bit kar tih, že dolg nisem bla v LJ vzun?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 21:53:17
|
|
|
|
Petjana
|
jaz sem dala pa danes na bolho oglas da prodajam sto za jest primma papa,ker me tok spravlla ob živce ker je skoz po jedi čist umazan,ker naša tko papa da ni za nikamor, pa ga že jutri pride ena pogledat. če ga prodam pa kupim trip trap.a katerea ve kolk stane original.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?