|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
22.5.2008 9:43:07   
JORJA
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

+

user posted image       user posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
22.5.2008 9:43:49   
zalenka

+

oooo čestitke. ful ful sem vesela zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4152
22.5.2008 9:43:58   
abc100

+

BRAVO!!!!  čESTITAM!!!!!

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

Neposredna povezava do sporočila: 4153
22.5.2008 9:47:08   
Anonimen
¨wooooooooooow SŽ, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 4154
22.5.2008 9:47:53   
Anonimen
zdej imamo pa eno nosečko...ne morem verjetiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4155
22.5.2008 9:48:44   
*lenc@*
Super!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke ob prihajajočem novem članu.  fantek bo k si moder plus nardila?user posted image user posted image user posted image user posted image

Zelo lepo!!!! Sta pa načrtovala ne?user posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
22.5.2008 9:50:01   
Sončni žarek
Hvala vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidite, kako sem zdržala do sobote user posted image user posted image user posted image

Zaenkrat veste samo ve in možek...... Kar jočem......... pa od veselja in mal od strahu......... Mah sva se prvič matrala 1leto, tole pa .......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
22.5.2008 9:50:22   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica

Aja Antigona za seznam pri 9 mesecih 10820g in 74cm. V treh mescih je zrasel za 1 cm?user posted image

Meni Mark tudi skoraj nič ne raste, samo redi se.user posted image

user posted image user posted image  enako Tisa-kratka pa čokatauser posted image user posted image

enakouser posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
22.5.2008 9:51:27   
*lenc@*

Hvala vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidite, kako sem zdržala do sobote user posted image user posted image user posted image

Zaenkrat veste samo ve in možek...... Kar jočem......... pa od veselja in mal od strahu......... Mah sva se prvič matrala 1leto, tole pa .......

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse bo ok!!!!!!!!!!!!!!!!! samo pozitivno glej, saj + že sam po sebi pomeni pozitivnouser posted image user posted image user posted image user posted image

R. K.

Neposredna povezava do sporočila: 4159
22.5.2008 9:51:44   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

Super!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke ob prihajajočem novem članu.  fantek bo k si moder plus nardila?user posted image user posted image user posted image user posted image

Moder plusek sem naredila zato, ker se tako izpiše......

Načrtovala-ja, zmeraj sva govorila, da bi rada še enga......... Se nama pa niti sanjalo ni, da bo tokrat tako hitro.............

< Sporočilo je popravil Sončni žarek -- 22.5.2008 9:53:10 >

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
22.5.2008 9:53:45   
Anonimen
SŽ jst tudi razumem tvoj strah ampak to je res takooo veselje, da sem še jst čist v luftuuser posted image .
Vidiš pa se sploh nista rabla veliko matrati, superuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4161
22.5.2008 9:54:47   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

zdej imamo pa eno nosečko...ne morem verjetiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak ostajam AVGUSTOVKA 07- pa če me boste hotle ali pa ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
22.5.2008 9:57:12   
*lenc@*

hecuser posted image

R. K.

Neposredna povezava do sporočila: 4163
22.5.2008 9:59:48   
Anonimen

Ampak ostajam AVGUSTOVKA 07- pa če me boste hotle ali pa ne user posted image user posted image user posted image

ah to pa itak, vedno!!!!!!!!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4164
22.5.2008 10:04:40   
Anonimen
Men pa tolk paše, da mal počivam. Tašča je Tjašo popokala in sta šle v trgovino in na sprehod jst pa vegetiram. Sva prišla včeraj ob pol desetih domov in sem toolk utrujena. Morm bit fit za v petekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4165
22.5.2008 10:07:22   
*lenc@*
Včer zvečer ste pa kar čvekale gor, ja fuzbal, tud moj ga je gledal. Jaz sem mela pa tako lep večer. Smo se peljale z limov LJ in čez center pa nazaj in šle 4 prijateljce na večerjo. Super, res. Lima kot lima, nič takega, sem mal slikala, bom dala gor ob priliki in sem bla pozn doma, sem spet kar mal povožena. 

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
22.5.2008 10:08:30   
*lenc@*
Men se tud nič ne da, že včer je bil tak poooooočasen dan se mi zdi. pa greva k nam domov pol pa kuhat....

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
22.5.2008 10:08:42   
Anonimen

Včer zvečer ste pa kar čvekale gor, ja fuzbal, tud moj ga je gledal. Jaz sem mela pa tako lep večer. Smo se peljale z limov LJ in čez center pa nazaj in šle 4 prijateljce na večerjo. Super, res. Lima kot lima, nič takega, sem mal slikala, bom dala gor ob priliki in sem bla pozn doma, sem spet kar mal povožena. 

a veš da sem te glihkar hotla vprašat al ste se že peljale in dapoveš kako je bilouser posted image .
No samo , da ste uživaleuser posted image A je blo kej šampančka?

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4168
22.5.2008 10:09:24   
Anonimen

Men se tud nič ne da, že včer je bil tak poooooočasen dan se mi zdi. pa greva k nam domov pol pa kuhat....

ma ja tole vreme pa res ubija no...pa konc maja smo vreme pa tako gnilo in aprilskouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4169
22.5.2008 10:15:39   
JORJA

Super da ste tak uživale!!user posted image user posted image
Ja slikce pa le pokaži!!!

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
22.5.2008 10:18:10   
*lenc@*
A je blo kej šampančka?

ja bil, pa ga nismo odprleuser posted image user posted image jim ni pasal, jaz bi ga malo...

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
22.5.2008 10:20:02   
Anonimen

A je blo kej šampančka?

ja bil, pa ga nismo odprleuser posted image user posted image jim ni pasal, jaz bi ga malo...

poudarek na malouser posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4172
22.5.2008 10:20:05   
zalenka

ma ja tole vreme pa res ubija no...pa konc maja smo vreme pa tako gnilo in aprilskouser posted image user posted image user posted image user posted image

to je zato da bo cel junij in julij lep ko bomo na morju z našimi cukri user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
22.5.2008 10:20:08   
zalenka

the best, torej ste ful uživale. čakam slikce.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
22.5.2008 10:20:11   
zalenka

Načrtovala-ja, zmeraj sva govorila, da bi rada še enga......... Se nama pa niti sanjalo ni, da bo tokrat tako hitro.............

ful lepo ej. res sm tolk vesela za vsako k mi pove da je nosečka. ne vem sm se po porodu kr neki raznežla glede vsega user posted image

in super da je takoj ratal a ni no.

vse naj naj

Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?