|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
22.5.2008 13:41:48   
pikovit
Uuuuuuuuuuu danes bo pa kar nekaj moških zadovoljenihuser posted image .

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
22.5.2008 13:42:04   
hedviga
Uh, punce, danes pa nisem zaslužila niti ka en kozarec tople vode. Katastrofa....

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
22.5.2008 13:42:45   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Pikovitka nič ne vem o Hitlerjevem sinu. A lahk posreduješ?

Bom pogledala,če ga še imam.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
22.5.2008 13:43:21   
mismis
Hedviga, to je točno tisto, kar sem jaz napisala

Gigi1, evo ena zate. A bo v redu?
Pismu mal me spominja na Dr. D
user posted image

Pikovit, a pri vas tudi? Ti, ti pacek ti. Boš čisto pokvarila to milo nedolžno dete z očali (beri mene) user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
22.5.2008 13:45:07   
sapi
Arneja ti dve celici sta gotovo borki boš videla ...
Mismis držim pesti, da ti danes popoldne uspe ... boš pa ja Drobniča vsaj z nami delila kaj bomo pa me, če kakega mesarja dobimo user posted image ...
Abra super vidiš, da je vse ok tvoja bebika lepo raste ...

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
22.5.2008 13:46:55   
mismis
Sapi, bom bom, sem že Hedvigi napisala, da ga delim ob ponedeljkih, ostale dneve ima pa žal on že zasedene z mano user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
22.5.2008 13:46:57   
Abra
Jaz sem morala nardit kar eno pavzo s čokolado user posted image in bom šla zdej spet mal delat, drugače popoldne ne bo časa za spanje. user posted image Pa že tko komaj čakam user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
22.5.2008 13:47:43   
pikovit
Gigi nimam ga več.Sta si pa res podobnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
22.5.2008 13:48:54   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Uh, punce, danes pa nisem zaslužila niti ka en kozarec tople vode. Katastrofa....

zar i ti Brutus sine?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
22.5.2008 13:49:13   
pikovit
Mismis o ti bogo deteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
22.5.2008 13:51:26   
gigi1
Miška HVALA! Njammi. Ga je pa res za pohrustat.
Ti tebe pa dans vse na dr. D. spominja. Po mojem boš vašga res zapopadla prec k dam prideš. Vso srečo na izpitu in sporoči kako je šlo (po user posted image  user posted image  user posted image seveda. Bomo počakale user posted image )

Hedviga avč! Sem šla brat. Mislim, da bo šel ta kelih mimo mene. Bom kar sama. Itak si polbrazilsko s pinceto delam.

Zvezdica dobro jutro. Ti pa raje ne brat za nazaj, k je pr teb tud prohibicija.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
22.5.2008 13:55:16   
pikovit
Mismis pazi,da se vaju ne bo slišal na naš konecuser posted image Čist si nakurjenauser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
22.5.2008 13:56:23   
pikovit

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Pa še prav imašuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
22.5.2008 13:57:45   
mismis
Pikovit

ni panike, ga bom zvlekla v klet, ki je itak pod zemljo.

Pa še tisto disko kuglo in strobo vklopim, potem pa se še malo zvijem ob strip štangi, pol bo pa akcija, mogoče že kar ob steni, tam nekje na Heineken bannerju

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
22.5.2008 13:57:47   
hedviga
Ma, ja Mismis...sej je grozn, pol se pa zgovarjam, da se slabo počutim.. No sej sej, mam fine krče od M...neki je, ne..
V glavnem, mene tale tip čist nič ne spomnija na drD.
Sicer pa jaz sem dobra duša, prava mati Terezija in ga delim na ponedeljek še s kakšno očaranko.
zdej grem pa kar domu, sem si zmislila spet neki...
Mišmiš, glej da pade 10, jest te zdejle več ne bom zavajala v nedelo, vsem ostalim pa en lep popoldan začinjen s slončkanjem, tiste ki lahko, ostale ki ne smete pa...sej mate zdrave roke, ne?!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
22.5.2008 14:00:38   
Zvezdica
Meni se je še en kamen odvalil od srca moj beta se je v 48ih urah podvojil, pa še mal čez - 1364 sem tko nestrpno čakala poštarja, ker so me tko mučile sanje. Pa špikalo me je ponoči spet na levi strani ful, da sem se že za kak IVM bala (že sanjala o tem) pol me je začelo pa še na desni. Zdaj si mislim, da sta moja jajčnika še zaradi nosečnosti ful povečana, pa najbrž še polna unih foliklov, ki niso bli za spunktirat in so zdaj malo zrastli. Imam pa zjutraj zdaj že dva dni en tak rjav mini izcedek, samo na papirju, ko si tist prometrium obrišem. Ma upam, da je ok. Beta že kaže tko!

No vidiš :) Vse je ok. Jast grem juti, kako je že s tem Adrialabom? Delajo od osmih dalje,  koliko časa pa čakaš izvid?
Jajo, kolko pa to stane, pa kaj jim rečem, da sem prišla BetaHCG pregledat al kaj? Ma jast sem čist zmešana user posted image

Aja , Abra kar se izcedkov tiče, je moja G namignila, da se to rado vleče tam ene tri mesece, da ene to imajo, ene pa pač nimajo. In da ni hudega, razen če je sveža kri, ti pa tega NIMAŠ! In vse bo ok, ok?

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 22.5.2008 14:01:12 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
22.5.2008 14:03:17   
Zvezdica

Prepozno gigi prepozno user posted image
JAst priznam punce, da če se mojga sam dotaknem, me prime da bi ga tako zagrabla, da revež še tri dni ne bi upal zraven mene spatuser posted image

Kdaj za vraga pa lahko sexamo?
Meni je moja G rekla, da ne bi bilo nič narobe, le nežno naj bo vse skup. Po tej suši nima nežnost nič več s temuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
22.5.2008 14:05:36   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Ma, ja Mismis...sej je grozn, pol se pa zgovarjam, da se slabo počutim.. No sej sej, mam fine krče od M...neki je, ne..
V glavnem, mene tale tip čist nič ne spomnija na drD.
Sicer pa jaz sem dobra duša, prava mati Terezija in ga delim na ponedeljek še s kakšno očaranko.
zdej grem pa kar domu, sem si zmislila spet neki...
Mišmiš, glej da pade 10, jest te zdejle več ne bom zavajala v nedelo, vsem ostalim pa en lep popoldan začinjen s slončkanjem, tiste ki lahko, ostale ki ne smete pa...sej mate zdrave roke, ne?!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hedviga a ne veš? Sej to je tisto, kar je najhuje. Orgazmi so prepovedani. Tud rokce šccc, šccc. Pa mokre sanje. Vse! Komi čakam na UZ, da mi povejo a so orgazmi še naprej prepovedani. Slončkanje še prenesem, samo u snove mi ne diraj!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
22.5.2008 14:06:08   
pikovit
Zvezdica boš mogla še mal počakat.user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
22.5.2008 14:07:00   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Pikovit

ni panike, ga bom zvlekla v klet, ki je itak pod zemljo.

Pa še tisto disko kuglo in strobo vklopim, potem pa se še malo zvijem ob strip štangi, pol bo pa akcija, mogoče že kar ob steni, tam nekje na Heineken bannerju

Glej,da ne bo pol potresuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
22.5.2008 14:07:22   
Zvezdica
Vem pikovitek, samo do kdajuser posted image .
Sem prav nesrečna brez posteljnih aktivnosti.

i belive i can fly....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
22.5.2008 14:19:07   
mlinčka

čak, da še Mlinčka pride, pa še kakšna, ki ni objavla kam spada... Matr se boste še steple! No, moj gotovo ni! Je pa neeežeeen! user posted image  user posted image  user posted image

Pa normalno! Sej se za seznamu vid, da je pa ja mooooj user posted image ! Drobnič namreč.

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
22.5.2008 14:19:32   
gigi1
Zvezdica res sočustvujem, ker se na istem. Po mojem kar nekaj časa. Meni je ena dečva razlagala, da sta po IVF postopku v 3 mesecu in je začela krvavet. Sam pol je blo vse OK in je zdej že mamica. Je pa rekla, da se potem nista upala več.

Men tole z orgazmi ni jasno. Sej vem, da so krči, pa da lahk kej.. ne vem kaj bi pa lahk???

Za "normalne" nosečnosti pravijo, da je celo dobrodošlo in je porod baje lažji. Sem že veliko brala o tem. Eni G pravijo da "nežno" in misionarsko lahko, ne pa odozad, ker tako globje pride in lahko poškoduje user posted image .
Nisem pametna. Res bom vprašala na UZ!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
22.5.2008 14:21:09   
gigi1
Hoj Mlinčka. Si glih mal zamudila. Mislim, da sta obe fajterce že šle user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
22.5.2008 14:23:56   
Rubin.
Evo mene. Pridelali smo na vsaki strani okoli 6 jajčec, torej skupno 12, pa mislim da bi se še kakšna našla user posted image , velike so 10-11 mm, doza ostaja ista, novi UZ pa je v nedeljo 25.5. ob 8h.
Sicer pa je danes bila prava žalost, nobene čvekačice user posted image . Še mala81 in zorica sta se mi nekam skrili user posted image .

Držte se.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.