|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
22.5.2008 16:09:57   
pikovit
Draga Sonček tole pa hormončki naredijouser posted image Bravo za hormončkeuser posted image Kdaj imata že datum?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
22.5.2008 16:10:34   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Pikovit, men je sonček tud mal sumljiva.

A ne da jeuser posted image  

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
22.5.2008 16:11:03   
sonček33
zorica, a ne, da ni bilo nobene panike? Zorica PIVO, sicer imaš pa na 1. strani te debate seznam stvari, ki jih priporočajo pred punkcijo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
22.5.2008 16:12:47   
sonček33
Mlinčka - sumljiva? ma ja, sej sem še sama sebiuser posted image
Pikovit 28.6. časa dost

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
22.5.2008 16:14:21   
mala81
zorica jaz sem bila naročena ob 11.30 in bila na vrsti ob 11.45

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
22.5.2008 16:14:41   
pikovit
Opa Sonček tole bo pa zdej, zdej.Pa masta že vse zrihtano?
Pa nimaš bolšga.Zdele bo test pokazal +,greš na bolniško in se mirno poročiš.Pa to je zakonuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
22.5.2008 16:17:57   
sonček33
Pikovit - hvala za podporo...in bravo za razmišljanje...matr sej jaz tudi drugače bolj na izi vse gledam, amapk danes me je pa zagrabl

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
22.5.2008 16:19:29   
pikovit
Po dolgem času se je spet sonček pokazal,pa te je malce zmedlo.Jutri bo že bolje.Kaj pa kaj znaki?Kakšni so?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
22.5.2008 16:22:32   
mala81
sonček33 kakšno je kaj počutje?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
22.5.2008 16:25:33   
mala81
zorica potem sva se pa definitivno srečali

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
22.5.2008 16:27:57   
sonček33
Ravnokar sta mi tast in tašča dvignla pritisk na 350

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
22.5.2008 16:35:24   
pikovit
Sonček daj da slišim kaj je bilo.men ga je včeraj.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
22.5.2008 16:35:36   
mala81
ne pusti se jima. Pokaži kdo je šef. Znajo pa res bit včasih nemogoči

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
22.5.2008 16:37:33   
pikovit
Mala nemogoči je ljubkovalno.Vsaj pri nas je katastrofauser posted image

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
22.5.2008 16:38:36   
sonček33
Matr, nama je nekej srknu avto. Preprosto ne vžge. vergla, vžgat pa noče. itak pride moj oči, k je mehanik in unadava oba stojita tam , mu gledata pod roke (prej jih seveda ni blo nikjer, sta se čudežno pojavila) in pol še reče tašča mojumi fotru, k se že 15 minut ukavarja stem kaj bi bilo - "A ne bi z unimi kabli poskusu?" FAAAAAAAAAAKKKK
Prsežem, jaz bi se kar zjokala. mene take stavri tko iztirjo. se tresem k sto hudičov. Sej vem, da je bl smešn kt ne, sam mene tok pogreje. jaz bi zdele spakirala pa šla. Pa zmeri k je tko, mojga ni doma.

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
22.5.2008 16:43:09   
mala81
pikovit hvala bogu, da ne vem kako to gre, saj  z mojim živiva pri moji mami. V zgornjem štuku imava komplet stanovanje in se zaenkrat super razumemo. S taščo in tastom se bolj malo vidimo, čeprav smo razlike le 10 km. Manj ju vidim rajši ju imam

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
22.5.2008 16:43:12   
pikovit
Sonček sej samo takrat si to upajo.Ko naših ni doma.Drugač so pa tih k riti.Matr bi jih včasihuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
22.5.2008 16:45:53   
sonček33
Sej midva mava tudi svoj stanavne gor, sam je včasih res dost že to, da se na vrtu srečamo. Pa nimamo sploh slabih stikov. Smo kar ok. mAmapak včasih enostavno take vn mečeta, da je mene sram.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
22.5.2008 16:46:29   
pikovit
Mala ja blagor tebi.Maš ful prišparanih živcevuser posted image To je groza!Vtakne se pa čist v vsako stvar.Sej z tastom se še da nekako,ona je pa katastrofa.

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
22.5.2008 16:48:37   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Sej midva mava tudi svoj stanavne gor, sam je včasih res dost že to, da se na vrtu srečamo. Pa nimamo sploh slabih stikov. Smo kar ok. mAmapak včasih enostavno take vn mečeta, da je mene sram.

Sonček pa da nimaš ti moje tašče in tastauser posted image Saj sploh ne vem kaj naj rečem.Obnašanje na podnu.Vidita samo sebe.Poniževati in opravljati ljudi pa je njen hobi in treninguser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
22.5.2008 16:51:23   
sonček33
ma pikovit, a veš, sej je vse kul. Jaz sem hvalažna, da mava stanvane gor, da mava kje bit, pa to. Vse ok. Samo k mislta, da se bo svet sesu če ju ne bo zravn. Že dopoldne sva rožce sadila z mojim, pa tast zravn stoji pa gleda pa kakšno reče...

Sam jaz sem zmeri tih. jaz bom vse to pršparala za mojga, bo zvečer ko pride dobu porcijo, pač enmu morš povedat.. Njej, predvsem njej, pa ne rečem nič.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
22.5.2008 16:55:59   
pikovit
Sonček hvala bogu,da se tast ne vtikuje v rože.To ga pa res briga.Klinc,ko pa je doma in če dobim obiske takoj prileti ven pogledat.Čez dan že še gre,ker lahko vse čez okno vidi.Zvečer,ko je pa tema zunaj,pa model prileti tudi v spodnjih gata pogledat kaj dogaja.user posted image
Tudi midva imava gor stanovanje in res hvala bogu,da imava kje bit.Danes je res težko.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
22.5.2008 16:57:39   
sonček33
Pikovit, sej enkrat bomo pa bogati in bomo šli čist po svoje. na parcelo, v majhno fletno hiško, pa že ograjo bomo mel azkljenjeo, tko da se ne bo dal do hiše . Pa domofon. Pa bo, če bo user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
22.5.2008 16:59:29   
pikovit
Sam jaz sem zmeri tih. jaz bom vse to pršparala za mojga, bo zvečer ko pride dobu porcijo, pač enmu morš povedat.. Njej, predvsem njej, pa ne rečem nič.

Ja,ja pri nas je isto.Ona men teži jaz pa mojmu.Pa mi dolgo časa ni verjel,da je taka tečka.Zdej,ko mu je pa potegnil mi je pa rekel,kr reč ji.Jaz imam tud že poln kufer.No in kaj naredim rečem ji.Pa moram rečt,da je bolj mir.Moram potrkat,da nisem prehitro rekla.
A veš kaj je rekla,ko sva povedala,da se poročiva.Ja vidva masta pa denaruser posted image .Moji so pa v luft skakal od sreče.Je fotr reku:ja končno jo boš odpelu,a ti dam kaj za zravenuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
22.5.2008 17:00:32   
pikovit

Pikovit, sej enkrat bomo pa bogati in bomo šli čist po svoje. na parcelo, v majhno fletno hiško, pa že ograjo bomo mel azkljenjeo, tko da se ne bo dal do hiše . Pa domofon. Pa bo, če bo user posted image

Ja,ja iz tvojih ust v neko fajn parcelo,ki mi bo padla z nebauser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.