|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
22.5.2008 12:46:20   
hedviga
Hahahahahaham, nehi, nehi....mene bojo iz službe vrgl...
Pa sej pri njemu ni kakšen problem tole z nogam narazen..
user posted image user posted image

jojojoj zdej je pa še mene začel metat...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
22.5.2008 12:49:06   
mismis
Ja no noge res ni problem dati narazen, ker kar same grejo...

Pa je spet odpadla kino prestava...

No tole zgornje se nanaša na un vic z blondinko (nič osebnega), ko jo tipček vpraša: "Kam pa kam, gredo te lepe noge?"
Pa reče blondinka: "v kino, če ne pride kaj vmes."

Vsaka podobnost z imeni ali osebami je čisto naključna oz. slučajna...user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
22.5.2008 12:49:14   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Ti Miška ti! A nisi na enga pozabla? vse dobre stvari so tri! user posted image  user posted image  user posted image .
čak, da še Mlinčka pride, pa še kakšna, ki ni objavla kam spada... Matr se boste še steple! No, moj gotovo ni! Je pa neeežeeen! user posted image  user posted image  user posted image

na koga sem pozabila?
tudi če sem mi je vse oproščeno, ker imam danes izpit (izgovor user posted image ), čeprav moram priznati, da mi gredo sedaj vse druge neumnosti po glavi, kot npr user posted image  in user posted image   in user posted image

Ha, ha. Dans si pa res navihana! Tale izpit pri teb res čuda dela. Pozabla si, da tvojga user posted image  ne boš delila! S kom boš pa user posted image , če ne z njim??

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
22.5.2008 12:52:54   
mismis
Za  user posted image  še vedno samo z mojim user posted image , včasih s srcem, včasih pa samo zato, da zadovoljim svoj user posted image  nagon.

Ampak mi2 z dr. D imava bolj platonsko ljubezen, z občasnimi šarjenjem po podvozju.

Zakaj pa misliš, da hodim jaz k njemu vedno v kakšnih oprijetnih majčkah z GLOBOKIM dekoltejem. user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
22.5.2008 12:54:05   
mismis
Kje pa je naš Pikovit danes?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
22.5.2008 12:54:15   
Abra
Gigi, jaz sem stara džomba user posted image Reša nisem nč klicala, tut zadnjič ne, ko sem si dozo prometriuma povečala. Mu bom že ob priliki user posted image Sej tko nima kej narest. Je bil pa krvni test res dobra odločitev, sem precej pomirjena zaradi tega. Sicer je bil zadnjič že prvi 1491 ... sam pol nisem preverjala, kako narašča.

Mišmiš, sej sem nehala user posted image sam ne morem pomagat, če dobro vidim user posted image

Danes ste pa vse neki na seks mahnjene, je povsod suša? user posted image Najprej mesi, mesi, zdaj že noge dajate narazen user posted image bom morala kar stran, jaz sem namreč na prohibiciji user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
22.5.2008 12:56:24   
oktavija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz bom pa danes pod mizo padla od smeha, prav zabavne ste!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
22.5.2008 12:56:47   
Abra
MIsmiš, a veš da sem jaz tut mal tvojega dr. dobila user posted image sem bla na laparo pri njem user posted image Sam je baje v dveh minutah končal, ker ni imel kej delat user posted image deloval mi je pa fajn user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
22.5.2008 12:57:30   
gigi1
Miška, Miška nisi me zastopla. Si napisala, da samo dveh stvari v življenju ne misliš delit. A tvojga pa ponujaš naokol al kaj user posted image  user posted image  user posted image ??

Vidim, da vam je tale Drobnič prav povšeči in da zbuja domišljijo. Ja kam pa pridemo brez domišljija?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
22.5.2008 12:57:39   
Abra
Pikovit nas pa danes samo bere user posted image prit še kej povedat,no

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
22.5.2008 12:59:13   
hedviga
Sem opazla...Pri očarljivem drD so pred njegovo ordinacijo babnice zmeri najlepš napravljene. user posted image

Na zdej sem se pa še jaz na en vic spomnila.. ampak je dolg pa se mi ne da celga pisat.
Vsekakor gre nekak na temo obska pri ginekologu in gelom z bleščicami....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
22.5.2008 12:59:58   
mismis
No vidiš, vsi hočejo nekaj mojga user posted image

Pes hoče moje čevlje, da jih lohka grize
moj user posted image  hoče moje perfektne sendviče

evo zdaj mi hočte pa še dr. D vzet. Ne to pa NE DAM, moje pa basta. Že vidim, da bom morala postaviti stražo user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
22.5.2008 13:00:28   
pikovit
Ja,ja evo meuser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
22.5.2008 13:02:07   
pikovit
Matr ste dons vse neki horniuser posted image user posted image user posted image Kaj vam pa je?A je kakšna luna,PMS,al so naše noseške kriveuser posted image .Takrat,ko ne smeš je najslajše.user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
22.5.2008 13:03:34   
mismis

Miška, Miška nisi me zastopla. Si napisala, da samo dveh stvari v življenju ne misliš delit. A tvojga pa ponujaš naokol al kaj user posted image  user posted image  user posted image ??

Vidim, da vam je tale Drobnič prav povšeči in da zbuja domišljijo. Ja kam pa pridemo brez domišljija?

to mi sploh  na misel ni prišlo, ker mojem user posted image  niti na misel ne pride, da bi skakal po drugem zelju, kot samo po mojem. Kje bo pa še našel tako lepe modre oči, kot nebo pred dežjem, tako črne lase kot ebenovina, tako svetlo polt kot alabaster in prsi kot nežne drhteče breskve...

da o smislu za humor ne govorimo user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
22.5.2008 13:03:39   
gigi1
UUU punce, dejte mi še neki zaupat. A za šarmantnega dr.D si tud kakšno posebno frizurco naštimate, da ga očarate? Brazilsko?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
22.5.2008 13:05:53   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Sem opazla...Pri očarljivem drD so pred njegovo ordinacijo babnice zmeri najlepš napravljene. user posted image

Na zdej sem se pa še jaz na en vic spomnila.. ampak je dolg pa se mi ne da celga pisat.
Vsekakor gre nekak na temo obska pri ginekologu in gelom z bleščicami....

to z bleščicami me je ravno moj prašal, če sem jih dala gor zadnjič k sem šla k Dr. D

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
22.5.2008 13:06:21   
Abra

UUU punce, dejte mi še neki zaupat. A za šarmantnega dr.D si tud kakšno posebno frizurco naštimate, da ga očarate? Brazilsko?

no, pa da vidmo kam se bo zdaj debata usmerla user posted image

Pikovit, živjo! Boš pristavla lonček k zgornji temi? user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
22.5.2008 13:07:13   
hedviga
Ah kaj..Mišmiš že lohka, kakor vem.. Ampak ona se je zdej skoncentrirala na sladkega drD.
Najprej me hoče prebutat, zdej je stražo postavla.... Mislim, punca dejansko misli resno.
Ma, dej Mišmiš, če ni foušarije je dost za vse. Midve bi lepo enga perčka spile , pa bi se že zmenle kako tole z drD-jem rešit...
Ja, laparoskopija, men je tut Drobnič notr šaril..Bi se reklo, da me pozna v globine, v kere me še mož ne pozna..
A? A? Si vidla Miškica?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
22.5.2008 13:07:39   
gigi1
Pikovitka priznam, da sem nič hudega sluteč zanetla ogenj. Pol so šle pa stvari svojo pot user posted image user posted image user posted image . No mal jih tud kurim. Sej one lahk! Z Abro sva revce.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
22.5.2008 13:07:45   
mismis

seveda, to pa kar moj user posted image  malo povrtnari, pa živo mejo postriže, pa je za vse dobro

joj joj joj to pa res ni dobro, danes me pa čisto preveč goni, kaj bo še s tem mojim izpitom

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
22.5.2008 13:08:23   
pikovit
Abra bravo za btcguser posted image user posted image user posted image user posted image .Ma ti rečem,da je zdej ratalo!!!!!A bo kakšen user posted image - arhitektuser posted image user posted image user posted image
Mismis da ne pozabim.Držim pesti za izpit.Naj rata,da ne bo pol še enkrat.Sicer pa.....Na komncu bo pa 10 padlauser posted image
Arnejči bravo za prestano punkcijouser posted image user posted image user posted image Zdej se že panđajouser posted image Ni važna kvantiteta ampak kvaliteta!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
22.5.2008 13:09:55   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Ah kaj..Mišmiš že lohka, kakor vem.. Ampak ona se je zdej skoncentrirala na sladkega drD.
Najprej me hoče prebutat, zdej je stražo postavla.... Mislim, punca dejansko misli resno.
Ma, dej Mišmiš, če ni foušarije je dost za vse. Midve bi lepo enga perčka spile , pa bi se že zmenle kako tole z drD-jem rešit...
Ja, laparoskopija, men je tut Drobnič notr šaril..Bi se reklo, da me pozna v globine, v kere me še mož ne pozna..
A? A? Si vidla Miškica?user posted image user posted image user posted image user posted image

sej men jo je tudi on delal, pa še prav hecala sva se, da ko sem že na mizi, naj še odreže tam kjer me je viška (mislim na celulit).

Ok Hedviga, posodim ti ga za en krog, tvoj naj bo v ponedeljek (ker se meni ob pon. nič ne da), moj bo pa v torek, sredo, četrtek in petek.
Sobota in nedelja sta dan za počitek. Zmenjeno?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
22.5.2008 13:10:53   
hedviga
Madoniš Gigi, a veš da nisem še pomislila na to... Grem zmeri kot običajno, spodaj brez..
Ampak mogoče pa on ni za take reči, a? Kaj bolj sofisticiranega, v kakšni posebni obliki...
Al pa za natur...user posted image user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
22.5.2008 13:12:25   
Abra
Pikovit, te je Pija informirala? user posted image Upam, da bo kej drugega user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.