|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
22.5.2008 14:26:05   
gigi1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Rubin juhuuu! Si pa produktivna! Kar tako naprej. Zdej pa na pirček, da čimprej zrasejo.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
22.5.2008 14:28:26   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Hoj Mlinčka. Si glih mal zamudila. Mislim, da sta obe fajterce že šle user posted image  user posted image  user posted image

Sem vidla, ja. Pa nekak sta se tudi sporazumeli glede urnika. Ampak to je račun brez krčmarja, he he. Sej bi ga vzela za vikende, samo takrat se pa bolj mojmu posvečam, tako da ne vem, če ne bo treba zadevo mal reorganizirat user posted image .

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
22.5.2008 14:33:23   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Hoj Mlinčka. Si glih mal zamudila. Mislim, da sta obe fajterce že šle user posted image  user posted image  user posted image

Sem vidla, ja. Pa nekak sta se tudi sporazumeli glede urnika. Ampak to je račun brez krčmarja, he he. Sej bi ga vzela za vikende, samo takrat se pa bolj mojmu posvečam, tako da ne vem, če ne bo treba zadevo mal reorganizirat user posted image .

nč ne bo, ti si praktično že nosečkauser posted image  
Pa še mlajša si kot jaz in to bi bila prevelika starostna razlika med vama. Da ne omenim, da si lahko ravno zaradi let priskrbiš kaj mlajšega. Pusti tega reveža meni, prosim, že tkoga moram z Hedvigo deliti.

Obljubim, da pa ne bom nič po Miliču stegovala roke. Častna pionirska

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
22.5.2008 14:42:22   
Amelia
Arneja me veseli, da si polna optimizma, tako se dela! user posted image  Držim pesti, da se tvoji celici čim hitreje in lepše delita.

Jaz grem proti koncu 27. tedna, še 3 mesece skratka, 24.8. imam rok. Počutje super, če ne bi imela trebuha sploh ne bi vedela, da sem noseča. Občasno kaj napišem na temi "avgustovk" - punce, ki imamo avgusta rok, ampak vedno mi pa misli uhajajo na tole stran, ker smo punce, ki smo dale čez IVF postopke prav nekaj posebnega, te res zaznamuje vse skupaj in gledaš na svojega otročička na drugačen način, ker veš kako težko in dolgo si se borila zanj. Z mano na tej temi je tudi Sayuri, tiste, ki ste že nekaj časa na tej temi se jo spomnite, ona nosi IVF dvojčke, so jo pa trenutno sprejeli za nekaj tednov v bolnico, da jo bodo bolj spremljaji in izboljšali kri. Dva na enkrat ni kar tako, ha, ha. Se nam pa na forum javlja kar iz bolnice, je našla en računalnik, tako da je z njo vse OK.

Skratka punce, držte se, jaz vas skoz checkiram kako vam gre in navijam za vsako posebej, da bi ji čim prej uspelo.user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
22.5.2008 14:46:01   
sonček33
mismis in hedviga - da ga ne bi pipale, Drobniča mislim.

Abra - carica. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rubin -super duper...evo kar veseli se

Netka34 kako je bial prav špika?

Gloria - počutje? Kilogrami?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
22.5.2008 14:53:11   
mlinčka
Mismis, naj ti bo. Če mam jaz lahko Miliča, evo, se pa tud Drobniču odpovem. Edin tolk bi se ga še mal oklepala, da mi otroka nardi, pol pa može. Sej, če bi bil Milič za... user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
22.5.2008 14:54:29   
gigi1
No punčke. Ob vsej tej debati o frizurcah sem prišla do zaključka, da sem se zadnje dni čist zanemarla. Grem se farbat.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
22.5.2008 14:56:17   
mlinčka
Zgoraj ali ...? user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
22.5.2008 15:00:22   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Zgoraj ali ...? user posted image

Zgoraj,spodaj je Brazilkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
22.5.2008 15:01:42   
pikovit
Rubin superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mismis I wish you luck!user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
22.5.2008 15:02:59   
pikovit
Sonček še malo pa samo še 3 dniuser posted image user posted image user posted image A mamo na vidiku novo user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
22.5.2008 15:16:36   
mlinčka
Pikovit, men je sonček tud mal sumljiva.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
22.5.2008 15:30:22   
mala81
Še moje poročilo iz današnjega UZ. Nisem dobila Gonala oz. stimulacije, zaradi 1 folikla, ki je velik 16x18. Prevelik za ta čas, tako da  mismis, ko prideš iz izpita zabeleži UZ v pon. 26.5.

Ampak kot je že rekla Rubin je pa bilo danes pravo zatišje v čakalnici, saj je ponavadi taka gužva, da okoli padeš, danes pa je vse šlo tako hitro. Če pa je bila zorica v tem času kot jaz tam pa ne bi vedela povedat.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
22.5.2008 15:32:40   
mala81
mismis želim ti veliko uspeha in verjamem, da te bo kolcalo do onemoglosti, kajti mislim, da bo vsaka roka, ki na tej temi kaj napiše stisnila pestko zate user posted image

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
22.5.2008 15:38:53   
sonček33
mala81 - si v LJ?

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
22.5.2008 15:40:12   
mala81
sonček33 sem v MB

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
22.5.2008 15:41:41   
sonček33
Škoda, sem se že veselila, da se v ponedeljek vidiva.

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
22.5.2008 15:46:44   
tjasshyy
Ja punce sej ste čist podivjaleuser posted image , en dan nisem nič gledala, pa pridem in je že skoraj 15 novih strani.user posted image
Čestitke še enkrat vsem našim novim nosečkam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tale maj se je pa vseeno lepo obrnil...( očitno rek " slab začetek, dober konec" res drži user posted image )

Stijan , zate pa en velik user posted image user posted image user posted image , ampak saj vidiš dajomajo, dokler ni M je upanje!! Jaz še vedno držim pesti. Za vse tiste, ki pa se še špikate, pa čimveč jajčkov, pa da bodo čim lepši!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
22.5.2008 15:48:01   
tjasshyy
Aja, sonček, ti pa le glej da nas v ponedeljek razveseliš! Sam sej itak vemo da bo. Držim pesti!!!

(odgovor članu tjasshyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
22.5.2008 15:52:49   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: tjasshyy

Aja, sonček, ti pa le glej da nas v ponedeljek razveseliš! Sam sej itak vemo da bo. Držim pesti!!!

Se kar podpišem pod tale postuser posted image

(odgovor članu tjasshyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
22.5.2008 15:53:54   
sonček33
Hvala punce. Jaz sem pa danes depresivna.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
22.5.2008 15:57:31   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Hvala punce. Jaz sem pa danes depresivna.

Ja,ja to tud spada k nosečnostiuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
22.5.2008 15:58:53   
pikovit
Blanči kako si pa ti kaj?
Pa našo Shuko pogrešam.Pa Laro Light tudiuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
22.5.2008 15:59:19   
sonček33
Hihi, pikovit. res, kar nakenkrat mi je začelo moriti. zarad službe, zarad poroke. Kar ena panika. Groza.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
22.5.2008 16:08:32   
zorica
Alo punce !Da se malo javim.
Rubin res mi je žal, da se nisve srečale.Jaz sem prišla dobre pol ure prej kot sem bila naročena 11.10 naročena 11.45 in je ravno pobirala kartice.Mi je vzela kartico, za 15minut že na vrsti, pogledali šla da so mi dali Gonal, in bila v dobre pol ure že zunaj bolnice.Danes je res bilo brzinsko.Naslednji UZ pa imam 29.05

Sem vprašala, da kaj pa gledajo na prvem UZ in mi je rekla, če je vse ok in če lahko jemljem Gonal.Rubin drugače pa čestitam za super pridelane foličke.A poveš recept, razen Gonala user posted image

mala81 kdaj pa si ti imela UZ ?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.