|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
21.5.2008 22:09:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dreamz

ČeveljčkiKaj jih kupujete kar prek neta brez provat prej? In če mu ne bodo vredu stali oz. ne bo prava številka? user posted image   

Prvič bom kupla. user posted image  So pa sandalci. Copatke bi si tudi upala kupiti preko spleta. Čeveljčke pa bomo šli stestirat v trgovino. user posted image

Kopanje: Kako jih sedaj kopate?user posted image  Koliko časa porabite oz. kako jih na hitro?user posted image
Me full zanima, ker mi porabimo full časa (mi ga kopamo vedno v paru, sama nisem še nikoli), da vse naštimam v kopalnici: previjalno podlago, za preoblečt, vse stvari za higieno, fen, igračke, še prej morem razkužit banjo, natočit, preverit temp., dodat mrzlo vodo... nato še vse pospravit... 

Kopamo ga 2x na teden, več nam časovno žal ne znese, ker sem skoraj vsak večer sama. Tudi mi vedno kopamo v paru, glih zaradi stvari, ki si jih zgoraj naštela. Če bi to vse sama delala... user posted image  Ne vem... Bi bil cel halo. user posted image

(odgovor članu dreamz)
  Neposredna povezava do sporočila: 3101
21.5.2008 22:09:35   
sandra85
kopanje: ga od 3.m kopam skori vsak dan in mi priprave vzamejo 2 minuti, ker sem že ulaufanauser posted image . vedno natočim glih prav toplo vodo v prvo brez da dotakam in merim. koliko časa je not, pa je odvisno od tega, koliko je ura (ma vsaj 15 minut ja, ker ful uživa)
krst: dreamz imate ga na moj roj danuser posted image . ma kr neki!!!!!!!!!!!! župniki so kot pediatri-sploh se ne znajo zmenit med sabouser posted image user posted image user posted image botra od Eneja ni niti poročena pa tega sploh ni vprašal...kr neki! kolegica pa je izbrala moža od sestre, pa ni mogel bit boter, ker je poročenuser posted image user posted image user posted image user posted image JS NE ŠTEKAM!!!!!! NEJ SE ZMENIJO!user posted image

pa veliko user posted image tut tebi (a zato se ti je mudilouser posted image )

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
21.5.2008 22:11:07   
Anonimen
Grem... Me še delo čaka. user posted image

Mirno noč vam želim. user posted image

Aja Lemavrica, a me imaš na ignore? user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3103
21.5.2008 22:11:59   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

Sandra, kaj je dobil? user posted image   Ni slike. user posted image

user posted image user posted image user posted image nisem niti opazilauser posted image
noče slikice prlimat, sem dala kr link

AAAA Sandra, čisto enako igračko je moj dobil v nedeljo, ko je prišla žlahta iz Gorice na obisk. user posted image

user posted image
meni je ful všeč! sam Enej je še ni pogruntal

Če jo mojemu sestavim, se takoj zažene v ta stolp in vse poruši. To mu je zaenkrat največja zabava. user posted image

ja enej tudi rad ruši.....
kaj mu je najbolj zanimivo pri tej igrači???? ŠKATLAuser posted image tako veselo ropoče po njej in vriska zravenuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
21.5.2008 22:13:05   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Jaz sem poslušala to knjigico in je pel en tip pa tak popačen glas je bil. Kr neki

mogoče je bila made in china varjantauser posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
21.5.2008 22:13:44   
sandra85

valda da te ima, sej te imam tut js user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
21.5.2008 22:15:37   
dreamz
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Dreamz vi boste imeli krst na isti dan kot mi.

Jaz sem poslušala to knjigico in je pel en tip pa tak popačen glas je bil. Kr neki

Ua, lepo! Upajmo, da bo lepo poletno vreme!!! user posted image

Ma mogoče je bil tak glas, ker so bile slabe baterije! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3107
21.5.2008 22:18:24   
lemavrica
so

Grem... Me še delo čaka. user posted image

Mirno noč vam želim. user posted image

Ne zakaj.A sem kaj spregledal. Sorry, zraven še čvekam na MSN-ju

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
21.5.2008 22:21:01   
dreamz

kopanje: ga od 3.m kopam skori vsak dan in mi priprave vzamejo 2 minuti, ker sem že ulaufanauser posted image . vedno natočim glih prav toplo vodo v prvo brez da dotakam in merim. koliko časa je not, pa je odvisno od tega, koliko je ura (ma vsaj 15 minut ja, ker ful uživa)
krst: dreamz imate ga na moj roj danuser posted image . ma kr neki!!!!!!!!!!!! župniki so kot pediatri-sploh se ne znajo zmenit med sabouser posted image user posted image user posted image botra od Eneja ni niti poročena pa tega sploh ni vprašal...kr neki! kolegica pa je izbrala moža od sestre, pa ni mogel bit boter, ker je poročenuser posted image user posted image user posted image user posted image JS NE ŠTEKAM!!!!!! NEJ SE ZMENIJO!user posted image

pa veliko user posted image tut tebi (a zato se ti je mudilouser posted image )

Ja sej tudi jaz se bom mogla organizirat in ga bolj na hitro skopat, magari bom poskusila le tuširanje, ker imamo veliko banjo in preden se napolne...

Aaa zdej vem kdaj imaš Rd!!! user posted image
glede krsta: meni je šlo na jok, ko mi ni pustil, da bi bili moji starši botri zaradi tako glupega razloga, pa lih zato ker vem, da full drugim pa pustijo.

Ne ni se mi mudilo zaradi tega, ampak upam da bo kasneje kej padlo user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
21.5.2008 22:23:21   
aljab
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica pokica

Aljab, tudi meni so čeveljčki ful všeč.
http://www.malamasa.si/si/olivia-white-i120.shtml
http://www.malamasa.si/si/abigail-pink-i122.shtml
Bom ene  sigurno naročila. Če bi jih še katera Celjanka imela, naj pove, pa jih skupaj naročimo, da ne bo vsaka posebej poštnine plačala user posted image

Jaz bom tud ziher naročila. Moram ji še stopalo izmerit jutri, k ma bolj majhno nogico... So mi pa tud ti beli všeč. No se še zmenimo....user posted image

Uf bolj kot gledam težje se je odločit. Mogoče bom rabla še kak teden.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aljab -- 21.5.2008 22:29:09 >

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
21.5.2008 22:27:15   
sandra85

Ne ni se mi mudilo zaradi tega, ampak upam da bo kasneje kej padlo user posted image user posted image

pri meni bo danes kr suša user posted image je šel dagi h kolegu  user posted image gledat

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
21.5.2008 22:30:03   
dreamz
Kaj zdej, zatišje pred vseslovenskim srečanjem?? user posted image
NO kaj če bo grdo vreme?
Sandra, kaj greš al ne? Tianna?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
21.5.2008 22:35:02   
sandra85

Kaj zdej, zatišje pred vseslovenskim srečanjem?? user posted image
NO kaj če bo grdo vreme?
Sandra, kaj greš al ne? Tianna?

dragi mi je namignil, da bomo šliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image po moje me sam izziva in hoče da se mu podkupimuser posted image user posted image user posted image ne smem ga razjezit.vsaj 1 dan prej in un dan moram bit "pridna"user posted image (beri: ne smem bit tečna)user posted image

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
21.5.2008 22:42:27   
dreamz
Lahko noč, se grem še umit... pol pa... bomo vidli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
21.5.2008 22:48:33   
sandra85

Lahko noč, se grem še umit... pol pa... bomo vidli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, srečnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
21.5.2008 22:49:14   
sandra85
helenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa??????????????

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
21.5.2008 23:15:27   
taja83
ojla punce!
vidim, da vse že neki čeveljčke kupujete za prve korake, naš pa še na trebuščku noče bit dolg časa. no včasih mi uspe da ga zamotim s kakšno igračo.
ne vem ravno, katere ste spraševale danes glede dnevne rutine, mislim, da Rožica?. no mi mam tak: ponoči se 1x-2x dojiva, nato zjutraj ob 8, pol od 10-11 enkrat je malca (odvisno kdaj spi), od 12:30-13:00 kosilo, od 16:00-17:00 malica ob 19:00-20:00 je večerja (ponavadi kar ob 19, da se mu pred umivanjem še malo poleže po trebuščku) no in ob 20:00 se umijeva, spraviva v pižamo in se podojiva, pa bognedaj, da naju kdo med dojenjem zmoti, ker pol ni šans, da bi zaspal. normalno zaspi že na moji joški, če pa ga kdo zmoti pol pa še ko ga dam v posteljo nekaj časa rogovili. se pa kopava po novem vsak drugi dan, drugače pa 2x na teden, ker ima ful suho kožouser posted image , tko, da v kopel dava olivno olje, ko se obriševa pa se namaževa z mustella kremo. ga pa sama že od začetka kopam. dragi mi samo vodo pripravi, ker ga kopava v banjici, ki mi jo kar v sobo prinese na stojalo in potem vodo prinese in odnese. imamo namreč ful majhno kopalnico in samo tuš kabino. komaj čakam še nekaj mesecev (2-3) pa se preselimo. 
123a ful luškane slikce. a je na vseh stara 7 m, ker vidim, da je na vseh štirih, naš je pa še daleč od tega.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
21.5.2008 23:28:36   
123a
taja83-ja na vseh slikicah je stara 7 m

Drugače sva pa danes bili zopet na NFT in nama ni več treba hoditiuser posted image user posted image ,ker je rekla,da zelo lepo napreduje in da dela že gibe za 9 mesecuser posted image .sedaj čakamo še samo pregledv v razvojni in upam,da se bomo tudi tega rešili.

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
21.5.2008 23:42:05   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: 123a
Drgače sva pa danes bili zopet na NFT in nama ni več treba hoditiuser posted image user posted image ,ker je rekla,da zelo lepo napreduje in da dela že gibe za 9 mesecuser posted image .sedaj čakamo še samo pregledv v razvojni in upam,da se bomo tudi tega rešili.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zoja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
22.5.2008 7:59:13   
lemavrica
Jutro,

sem pri prvi user posted image  a se mi še katera pridruži. Noč tko tko, 2x sem vstala, zdaj tjutraj mu je pa plenica premočila pa še pokakn je bil in je bilo treba vsat. Čakam da ga zmanjka za prvo dopoldansko pančanje.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
22.5.2008 8:08:29   
LINA31
Jutro,

sandra85..na spletni strani od pediped je narisan podplat in tam izmeriš user posted image  kolk ima veliko nogico. Na podlagi te izmere pa naročiš. Jaz sem naročila od 6-12m.

pojoča knjigica...Žan pa jo obožuje, jaz znam vse pesmice na pamet, mojmu se pa user posted image , ko se zjutraj oba derevauser posted image user posted image .
igračke...sem bila včeraj v mullerju. Full imajo cenejše igračke kot drugod. Full imajo dobrih, pa se pol nekak nisem mogla odločit katero...en tak klavirček imajo, pa pojočo škatlo...vse so tam od 11 € do 25 €user posted image . Aja, pa še to...pleničke od pampers active fit so v akciji..9 €. V Mercatorju so pa 14 €user posted image .

jaz nevem kje je kakšna pametna trgovina s čeveljčki. Razen, če bi pli v mestu..pol imate zelo blizu geox, chicco in stefelkoniguser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3121
22.5.2008 8:13:07   
lemavrica
To se pa nisem spomnila da bi v Muellerju pogledala za igračke. Bom šla še tja. Ma mene res ni prepričala ta knjigica. Mogoče so bile res švoh baterije pa je bil zato popačen glas.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
22.5.2008 8:22:40   
sandra85
LINA bom tako izmerila nogico (si bom uni listi sprintala magari)
naša noče je bila spet user posted image
spet se je zbudil ob 2h in 6h, ob 7h30 pa sva ustala

a je res možno, da ga je unih 50ml AM zadnjič pred spanjem tolko nasitilo, da je spal celo noč???????????????????????????????????????????????????????? (pred AM pa mi je obe joški spraznil)

včeraj sem mu probala dat AM, pa se je tako drluser posted image
ma ga bom danes probala prisilit, da spije vsaj malo po flaški, očitno ga moje mleko res ne nasiti več za čez celo noč

Neposredna povezava do sporočila: 3123
22.5.2008 8:23:23   
sandra85
aja LINA, pri nas so pamperske v DM-u 14,14€ in mislim, da v merkatorju isto ali celo večuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
22.5.2008 8:25:55   
lemavrica
Sandra imata Enej in jaka kar podobne ure za nočno bujenje. NAš se tudo konstantno ob 2h zbuja. Samo zadnjič je spal celo noč, zdaj pa spet ne. Mu včeraj ponoči nisem dala mleka in mu je zjutraj kar pokalo po želodčku. Očitno ga ne znam dovolj nahranit pred spanjem in je pol lačen in se zbuja. Samo kaj ko noče spit več kot 210ml.

Pa sej imate Muellerja v Kopru, lubija pošlji naj jih gre kupit, 5€ razlike se pa že pozna.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 22.5.2008 8:26:44 >

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.