|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
21.5.2008 21:48:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

aja, kolko št. si mu naročila? po adidasovih št. ima enej zdaj 20, kaj pa teuser posted image user posted image user posted image a naročim za 12-18m???ker ima vlko nogico

Si mu izmerila stopalo? Moj ima 11cm. Naročila sem mu 6-12m, ker jih itak ne bo nosil npr. 1 leto. Sem pa se pozanimala pri mamicah, ki imajo te PediPed doma in so mi vse svetovale 6-12m, ker 12-18m mu bodo kot plavutke.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3076
21.5.2008 21:49:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica
Sem šla danes gledat pojočo knjigico pa mi ni bila všeč, še dobro da je nisem prek neta naročila. Zdele ni čisto nobene take fajn igrače.

Tudi meni v živo ni bla ok. Všeč pa mi je una igračka, ki je Helena link dala. user posted image

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3077
21.5.2008 21:50:34   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

kaj pa če jih zdaj naročim, a je možno vpisati opombe, kjer bi napisala, nej mi jih pošljejo naslednji teden

Rajši naroči, ko pridete.

ok, sam js bi že zdaj user posted image ful ful ful so luškani!!!!!!!!!!! 10000x hvala za link user posted image

user posted image

Kar počakaj, brez veze je neki vnaprej naročati. Itak se ti ne mudi, dobiš pa jih v enem dnevu.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3078
21.5.2008 21:51:36   
sandra85

Joj kok so luškani čeveljčki. Samo jaz jih še ne bom naročala ker je Jaka še daleč od tega da se bo na nogice postavil, me moj kar ukine da mu predlagam nakup čeveljčkov.
Sem šla danes gledat pojočo knjigico pa mi ni bila všeč, še dobro da je nisem prek neta naročila. Zdele ni čisto nobene take fajn igrače.

zakaj ti ni všeč knjigica?
js jo bom Eneju kupila
včeraj je dobil to:

http://www.tomy.co.uk/products/discovery-stack-pop-n-tumble/?parent=2539

zaenkrat so mu zanimive samo žogice. danes sva ga učila, da mora vržt žogico not, pa mu je 1x uspelo, pol pa je dajal žogico nad luknjo, ni pa jo znal spustit notuser posted image

sem se pozabila pohvalit, da sem ga včeraj med kopanjem naučila indijancauser posted image user posted image user posted image je tako posrečen
user posted image

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 21.5.2008 21:56:05 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

Neposredna povezava do sporočila: 3079
21.5.2008 21:51:48   
lemavrica
Moram poiskat link. Zdele razen pametnega psa in polžka nima nič pametnega. No pa eno knjigico ima k so notri živali ob strani pa gumbi z glasovi teh živali.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
21.5.2008 21:52:56   
Anonimen
Sandra, kaj je dobil? user posted image   Ni slike. user posted image

< Sporočilo je popravil tianna -- 21.5.2008 21:53:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 3081
21.5.2008 21:53:43   
NalLa
Jest sem hotla naročit tud te rjave zadnje, pa une srednje so mi tud ful dobre, ampak bi najbrž vzela v modri barvi. Ma vse so ful lepe, samo moram mal gledat, kaj ima zraven za oblečt.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
21.5.2008 21:54:23   
sandra85

aja, kolko št. si mu naročila? po adidasovih št. ima enej zdaj 20, kaj pa teuser posted image user posted image user posted image a naročim za 12-18m???ker ima vlko nogico

Si mu izmerila stopalo? Moj ima 11cm. Naročila sem mu 6-12m, ker jih itak ne bo nosil npr. 1 leto. Sem pa se pozanimala pri mamicah, ki imajo te PediPed doma in so mi vse svetovale 6-12m, ker 12-18m mu bodo kot plavutke.

a res? user posted image user posted image user posted image ma kaj pa če ima več kot 12cm stopalo???pol se mi ne splača naročevat od 6-12, ker mu bo do poletja že premajhnouser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
21.5.2008 21:55:10   
Anonimen
Meni so bli v rjavi barvi lepši, mojemu pa modri. Pa sem si rekla, da naj bo zdaj po njegovo, glede na to, da ja voziček, avtosedež itd po moje. user posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3084
21.5.2008 21:56:35   
NalLa
tianna sej če bodo čeveljčki ok, pa še ene take naročiš, kot so tebi všečuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
21.5.2008 21:56:38   
sandra85

user posted image user posted image user posted image nisem niti opazilauser posted image
noče slikice prlimat, sem dala kr link

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
21.5.2008 21:56:52   
Anonimen

a res? user posted image user posted image user posted image ma kaj pa če ima več kot 12cm stopalo???pol se mi ne splača naročevat od 6-12, ker mu bo do poletja že premajhnouser posted image

Res res. Če ima 12cm, potem naroči 12-18m, tam je notranja dolžina copatka 12,4cm. Vsaj jaz bi tako naročila.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3087
21.5.2008 21:56:56   
ana b
Večer!

Se malo na hitro oglasim, ker mi je možiček odnesel moj računalnik, ta na katerem sem sedaj je papočasen, da bom osivela predno vse preberem user posted image .

Buškica: se včlanjuješ v klub nespečih user posted image . Želim ti, da bi že danes mirno prespali noč.

Naty: user posted image hitro se pozdravite. Naš jih tudi take ven zmeče, da se mu smejimo. Ena boljših je bila, ko je bil še mlajši in je videl botro jesti kaki, jo vpraša, kaj je in ko mu odgovori, kaki se mali zagrabi za nos, reče fuj in gre stranuser posted image user posted image

Sandra za seznam: Matic prvi zobek 21. 5. 2008. Nejc je dobil prvi zob star 9 mesecev in 6 dni, Matic pa 9 mesecev in 5 dniuser posted image user posted image

Zdaj imam pa zadost tega računalnika, pa še izjemoma imam cote za prat, ker je oseba, ki to običajno počne odsotnauser posted image .

Upam, da bo ta noč bolj mirna kot prejšnja.

Lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
21.5.2008 21:57:36   
lemavrica
Sandra ma tak čuden glas ima un k poje, pri pametnemu psu je fajn glas pri knjigi pa ne.

Ta slonček je pa fajn, bom malo razmislila če mu ga kupim. Da ne bo zapostavljen, ko sem pa jaz za obletnico dobila novo "igračko".

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
21.5.2008 21:58:10   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image nisem niti opazilauser posted image

AAAA Sandra, čisto enako igračko je moj dobil v nedeljo, ko je prišla žlahta iz Gorice na obisk. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3090
21.5.2008 21:59:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

tianna sej če bodo čeveljčki ok, pa še ene take naročiš, kot so tebi všečuser posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3091
21.5.2008 21:59:37   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: ana b

Sandra za seznam: Matic prvi zobek 21. 5. 2008. Nejc je dobil prvi zob star 9 mesecev in 6 dni, Matic pa 9 mesecev in 5 dniuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za zobka!!!!!!!!!
naslednji user posted image pa bo dobil zobka pri 9m in 4 dniuser posted image

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
21.5.2008 21:59:46   
dreamz
Dober večer! user posted image

Na hitro:

Najprej en kup user posted image za bubane!!!

Ritual: Mi imamo igranje, zadnje previjanje (če se med večerjo ne pokaka) in pižamca, potem okoli 19.00 večerja, nato igranje (sam na tleh s svojimi igračkami) dokler si ne začne žulit okice in ne postane siten... takrat dobi flaško mleka in nazadnje še cartanje v naročju dokler ne zaspi. MI se ne kopamo vsak dan, ker nam fullkrat ne uspe s časom.

Hranjenje: zajtrk okoli 8.00 gres ali kaka mlečna kašica
                 malica okoli 10.30 sadje ali skutica ipd (fullkrat jo preskoči, ker takrat lih spi)
                kosilo okoli 13.00 skoraj vedno isto kot mi
                malica okoli 16.30 skutica ali kruh s sirčkom ali sadje ali kar pride
                vačerja okoli 19.00 gres ali kašica za lahko noč ali zelenjavna mineštrica ali paštica z malsom ali polenta z mlekom, kruh z mlekom...
pred spanjem: flaša am 

ČeveljčkiKaj jih kupujete kar prek neta brez provat prej? In če mu ne bodo vredu stali oz. ne bo prava številka? user posted image  

Kopanje: Kako jih sedaj kopate?user posted image  Koliko časa porabite oz. kako jih na hitro?user posted image
Me full zanima, ker mi porabimo full časa (mi ga kopamo vedno v paru, sama nisem še nikoli), da vse naštimam v kopalnici: previjalno podlago, za preoblečt, vse stvari za higieno, fen, igračke, še prej morem razkužit banjo, natočit, preverit temp., dodat mrzlo vodo... nato še vse pospravit...

Krst:
Sandra upam da boste imeli lepo vreme in da nakupiste lepe stvari! Blagor tebi, ker nisi rabla it na priprave. Mi smo se zmenli včeraj, da imamo krst 6.7. user posted image   in smo bili že na prvi pripravi- dolgcajt. Samo moja mama ne sme bit botra, ker niso poročeni v cerkviuser posted image , tako da bo boter kar moj brat.
Helena, kam ste šli vi krstit, da je bil župnik bolj popustljiv?? Ker ta v Izoli je res "strog".

Čestitke vsem za velike napredke. user posted image user posted image
Mi smo med bolj počasnimi zgleda... ne plazimo, se ne usedemo sami, se ne dvignemo na noge, ne mahamo papa, ne znamo rečt mama... user posted image user posted image  
Ma vsaj je res full priden za jest in je full priden dojenček!!

Ciao pupe, pa veliko user posted image vam želim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
21.5.2008 22:02:08   
sandra85

AAAA Sandra, čisto enako igračko je moj dobil v nedeljo, ko je prišla žlahta iz Gorice na obisk. user posted image

user posted image
meni je ful všeč! sam Enej je še ni pogruntal

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
21.5.2008 22:02:25   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ana b

user posted image user posted image user posted image za zobka!!!!!!!!!

user posted image  za zobek!

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3095
21.5.2008 22:03:18   
sandra85

Sandra ma tak čuden glas ima un k poje, pri pametnemu psu je fajn glas pri knjigi pa ne.

ma nevem...sej bom vidla, če mu jo bom kupila, sigurno bom kej bolj "fensi šmensi" našlauser posted image
pa ima že tolko igrač, da se zgubi po tleh in v stajici v njihuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3096
21.5.2008 22:03:29   
Anonimen

user posted image
meni je ful všeč! sam Enej je še ni pogruntal

Če jo mojemu sestavim, se takoj zažene v ta stolp in vse poruši. To mu je zaenkrat največja zabava. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3097
21.5.2008 22:04:19   
Anonimen

ma nevem...sej bom vidla, če mu jo bom kupila, sigurno bom kej bolj "fensi šmensi" našlauser posted image
pa ima že tolko igrač, da se zgubi po tleh in v stajici v njihuser posted image

Tista žoga al kaj je že od Helene je res ok. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3098
21.5.2008 22:05:57   
dreamz

Jaz imam oba: psa in knjigo, pa glas je od iste ženske user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3099
21.5.2008 22:08:49   
lemavrica
Dreamz vi boste imeli krst na isti dan kot mi.

Jaz sem poslušala to knjigico in je pel en tip pa tak popačen glas je bil. Kr neki

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 21.5.2008 22:10:58 >

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.