|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
20.5.2008 19:35:40   
kepica
Hvala punce za vaše čestitkeuser posted image Sem zelo vesela, ker imam tako podporo. Upam, da kepica to čuti in da bo močna v prvih tednih in da premagava tole krizno obdobje.
Drugače pa danes ni dan za skrbi. Praznujem svoj 27. rojstni dan in sem dobila ogromno voščil v vezi moje nosečnosti. Vsi me spodbujajo in tolažijo in ni vrag, da tokrat ne uspe. Tudi znakov imam ogromno, kar verjetno pomeni, da se kepica lepo razvija. Večkrat na dan mi je slabo, špika me v maternici, non stop sem žejna in seveda zato ogromno na wc-ju, ne morem videti ničesar sladkega, kar je zame nenormalnouser posted image jedla bi samo kislo in slano, pa še utrujena sem, da bi samo spalauser posted image Uh, znakov za izvozuser posted image Če katera kakšnega rabi, ga odstopim rade voljeuser posted image
Sem pa zelo optimistična glede moje kepice, vem, da bo tokrat močna in da bo zmogla...aja..pa občutek imam, da bo punčkauser posted image
Joj..sem se kar raznežila...Nič, grem malega škrata pospravit v posteljo, potem se pa še kaj oglasimuser posted image
Punce, vse vas lepo pozdravljam....sem zelo vesela, da sem še med vami in da lahko skupaj klepetamouser posted image Pa user posted image pobožajte buhije
magor verjamem, da nama bo uspelouser posted image

(odgovor članu magor)
Neposredna povezava do sporočila: 326
20.5.2008 19:35:46   
Golobček
Pozdravljene januarčice 2009!

Sama na spadam med vas tako da se vam opravičujem za vdor v vašo temo. moram pa vas malo pogledat da vidim kakšni občutki so bili ko sem bila jaz januarčica 2008!

Vsem želim lepo nosečnost potem pa zdrave otročičke!

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu magor)
Neposredna povezava do sporočila: 327
21.5.2008 7:45:16   
barba
Čestitke vsem novim nosečkam .... kadar pogledam na temo se kakšna nova pridruži user posted image

Pri meni je vse v znaku slabosti. Kar na enkrat mi rata slabo, neodvisno od dela dneva.user posted image  Drugače pa nestrpno čakamo vsi skupi na pregled pri G.user posted image

Naredite si lep dan ...

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 328
21.5.2008 9:21:02   
Dušk@
tudi mi2 sva že nestrpna, se nama zdi, da nikoli ne bo 9.6.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 329
21.5.2008 10:16:23   
marjetica84
Draga Kepica! Vse najboljše za tvoj rojstni dan. Želim ti uspešnouser posted image , zdravja, ljubezni in vse kar si sama želiš.
Vidim, da imamo zelo različne okuse, jaz pa ne morem nič kislega jesti fuj. Čez cel dan me kislina matra pa rahla slabost. Apetita nima nekaj zelo, mi pa zato bolj čokolada sedaj paše. Mislim prej v 6.,7. je pa videt nisem mogla.
Lepo se imejte, velik se smejte, pa božajte svoje bušije.  Sam  še 9 dni, komaj čakam.
Lep pozdrav user posted image  srečka.

(odgovor članu Dušk@)
Neposredna povezava do sporočila: 330
21.5.2008 10:45:12   
Detece
Kepica vse najboljše ti želimuser posted image .

Prilagam link, ki je namenjen predvsem vsem a del o službi in stresu si pa ti le dobro preberi.

http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/bodoce-mamice-v-srediscu.html 

(odgovor članu marjetica84)
Neposredna povezava do sporočila: 331
21.5.2008 11:34:42   
gigi1
Dober dan januarčice. Evo še ene! Predvidoma d-day 14.1.2009. UZ imam 02.06. Je pa to moja 1. nosečnost. No, tudi tole smo pridelali v IVF postopku. Je pa že prvič ratalo. Veselim se skupaj z vami in čestitam vsem sonosečnicamuser posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 332
21.5.2008 11:39:03   
marjetica84
Detece hvala za link biba leze, jaz sem se že prijavila.user posted image user posted image Hitro se še dajte druge.user posted image  papa

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 333
21.5.2008 11:40:18   
marjetica84
gigi1 čestitke in dobrodošla med januarčicami 2009user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 334
21.5.2008 11:52:25   
gigi1
Hvala Marjetica. Res se veselim čveke z vami, ugotavljanja skupnih simptomov, spodbujanja še skoraj 8 mesecev..., in še marsikaj.

Vsem želim lepo in zdravo nosečnost brez user posted image  in da bi srčke vidle utripat že na prvem Uz pregledu.

Neposredna povezava do sporočila: 335
21.5.2008 11:54:33   
marjetica84
Gigi1 v katerem tednu si user posted image ?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 336
21.5.2008 12:09:43   
gigi1
V šestem. Se me že mal slabosti lotevajo. Še ne bruham, ampak... Skoz neka čistila po bajti voham..

Pa ti?

Neposredna povezava do sporočila: 337
21.5.2008 12:27:45   
marjetica84
V 8.tednu user posted image , to je tudi moja prva načrtovana nosečnost, ki je uspela v prvem poskusu. user posted image user posted image
Hja v 6. tednu sem se jaz počutila utrujeno, pa ful sem imela apetit, sedaj je pa čist obratno rahla slabost, kislina, kisle stvari fuj, sladke njamsi, utrujenost... Ma ne bom te strašila.
Vesela bodi da si user posted image  in veliko se smej in boži bušija

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 338
21.5.2008 12:36:00   
sasaana
HOJLA "SOTRPINKE"
JAZ SEM RAVNO OD ZDRAVNIKA IN SEM NOSEČA POL MANJ KOT SMO PREDVIDEVALI MAX.5 TEDNOV.NA UZ MI JE G NOSEČNOST POTRDIL,KAJ DRUGEGA PA ZAENKRAT ŠE NI MOGEL VIDETI.UPAM DA BO VSE VREDU.NASLEDNJI UZ IMAM ČEZ 4 TEDNE.DRŽITE PESTI!JAZ PA ZA VAS.

Neposredna povezava do sporočila: 339
21.5.2008 16:25:50   
gigi1
Marjetica meni kar vsa hrana diši. Sem nekje brala, da slabost prelisičiš tako, da skoz neki malcaš. Da želodček ni nikoli ne pol ne prazen. Hvala za nasvete.

Sasaana user posted image . Samo, da si user posted image . Saj srček bo pa šele nekje začetek junija začel biti.
Tukaj je kalkulatorček. Probaj zračunat glede na zadnjo user posted image .

(odgovor članu sasaana)
Neposredna povezava do sporočila: 340
21.5.2008 16:27:07   
gigi1
Ja sem smotana user posted image . Zdej pa res:

http://www.ivf.ca/calcu.htm

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 341
21.5.2008 16:55:45   
kepica
Hej punce!
Hvala za čestitkeuser posted image
Bravo gigi1 user posted image user posted image Čestitam in ti želim lepo in mirno nosečnost pa čimmanj user posted image

sasaana
sva na istem. Tudi jaz bi morala biti v 8. tednu, smo pa v ponedeljek našli komaj gestacijsko vrečko, tako da sam tudi jaz noseča pol manj, kot sem naračunala. Ni važno, važno je, da je z našimi pikicami vse v redu.

Drugače pa sem šla danes do šefice in ji povedala za obremenitev. Se je strinjala z mano  in rekla, da bova počakali na UZ, ki ga imam v ponedeljek, da bo nosečnost 100% potrjena, da je vse ok, potem pa gremo v akcijo za še eno novo sodelavko, tako, da dobim pomočuser posted image user posted image   Bravo moja šeficauser posted image Sem pomirjena, sedaj pa samo še čakam UZ in upam, da bo vse ok.

Drugače pa me danes noro boli glava, tako da grem zdejle malo na kavč zadremat. Mmmm se bo prileglouser posted image Ja, pa zdajle sem med pisanjem tegale posta pojedla ful čokoladeuser posted image hehe...in to jest, ko sem še včeraj sanjala o kumaricah in čokolade videti nisem mogla vuser posted image user posted image
Lepo se imejteuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 342
21.5.2008 18:55:37   
sasaana
Zdravo punce moje!!!!!!!!!!

A mislite da me res ne rabi skrbeti, ker se danes ni še nič videlo.Mene bo v stirih tednih pobralo od skrbi do naslednjega Uz.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 343
21.5.2008 19:41:23   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: sasaana

Zdravo punce moje!!!!!!!!!!

A mislite da me res ne rabi skrbeti, ker se danes ni še nič videlo.Mene bo v stirih tednih pobralo od skrbi do naslednjega Uz.

sasaana, če pogledaš par strani nazaj, boš prebrala mojo zgodbo, ki je čisto enaka tvoji. Tudi jaz sem bila v skrbeh, ko sem šla en teden nazaj na UZ in so mi rekli, da imam prazno maternico. Ploda niso našli nikjer in bila sem že čisto obupana, ker sem mislila, da sem že v 7. tednu. No, pa so me naročili čez 5 dni in tako smo ta ponedeljek našli že gestacijsko vrečko. V ponedeljek sem spet naročena in upam, da bomo že videli srček. Postopama in  mučno, ampak se je splačalo pretrpeti. Raje pa ne omenjam mojega stanja v teh dneh, ko sem čakala ali bo ali ne bouser posted image
Zato skrbi na stran, ker to škodi tvoji pikici in počakaj na UZ. Kot vidiš je res vse možno. Kdaj pa imaš ZM? Jaz imam 23.3, torej bi bila sedaj v 8. tednu, pa ni tako.Pri meni še sedaj ne vedo koliko sem noseča, ampak važno je, da se nekaj dogajauser posted image Boš videla , da bo vse ok. Srečnouser posted image

(odgovor članu sasaana)
Neposredna povezava do sporočila: 344
21.5.2008 19:53:08   
sasaana
Jaz sem imela ZM 15.3,potem pa sem čez en mesec krvavela 2 dni ,ampak g mi je rekel da je najbrž to prava ZM.Ne vem če sem, sploh povedala,ker sem danes malo zmedena,da se je pri meni gestacijska vrečka danes videla,samo da je bila prazna.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 345
21.5.2008 20:38:06   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: sasaana

Jaz sem imela ZM 15.3,potem pa sem čez en mesec krvavela 2 dni ,ampak g mi je rekel da je najbrž to prava ZM.Ne vem če sem, sploh povedala,ker sem danes malo zmedena,da se je pri meni gestacijska vrečka danes videla,samo da je bila prazna.

Tudi jaz sem čez en mesec imela en dan rjavega izcedka in tudi pri meni še ni bilo ploda ampak samo vrečka. G mi je rekel, da se vse lepo razvija in da za enkrat ni panike. Jaz sem pomirjena, kaj pa bo, bom pa videla v ponedeljek. Najbolje bo, da se pomiriš. Spremeniti itak ne moreš nič in verjemi v to, da bo vse ok.

(odgovor članu sasaana)
Neposredna povezava do sporočila: 346
21.5.2008 20:40:34   
sasaana
HVALA TI KEPICA ZA SPODBUDNE BESEDE!!!!DRŽIM PESTI ZA NAJU IN ZA VSE OSTALE.OSTANIMO OPTIMISTKE IN VSE BO V NAJLEPŠEM REDU,A NE?

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 347
21.5.2008 21:53:49   
sasaana
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image LEPO SE IMEJTE JANUARČICE IN LEPO SPITE S SVOJIMI PIKICAMI!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 348
22.5.2008 7:05:09   
sasa78

user posted image

JANUAR  2009

PDP             
Ime          (št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi                    spol

user posted image  01.01.09    
jerči                 (2 user posted image , 1user posted image )     29         1 pregled 19.05.08   koper
metkica23       (1user posted image ,0 user posted image )       28         1.pregled 02.06.08
detece             (1user posted image , 0 user posted image )     25         1. pregled 08.05.08  štajerska

user posted image  04.01.09   
 rosancy           (1 user posted image , 0 user posted image )     22        1. pregled 20.05.08
marjetica          (1user posted image ,0user posted image )                   1. pregled 30.05.08

user posted image  05.01.09    
ac                 (2 user posted image , 1 user posted image )          35        1. pregled  21.05.08

user posted image  06.01.09    
kepica        (3 user posted image , 1user posted image ,1user posted image )  27       1 pregled  14.05.08  kranj - okolica
kinokija           (2 user posted image , 1user posted image )                    1. pregled
mavrica            (1user posted image ,0user posted image =          29       1. pregled 19.5.08
sasa78            (3 user posted image , 2user posted image )         29       2 pregled 2.6.08  novo mesto

user posted image  08.01.09   
oljica                (1user posted image , 0user posted image )          28       1. pregled 27.05.08  gorenjska
african queen  (3 user posted image , 2 user posted image )        32       2. pregled 9.6.08   gana

user posted image  09.01.09    
nia                    (1user posted image ,0user posted image )           25       1.pregled 22.05.08   lj
magor               (5user posted image ,4user posted image )           35       1.pregled 19.5

user posted image   10.01.09
dotika                (2user posted image ,0user posted image )          28       1. pregled 2.6.08   Novo mesto

user posted image    12.1.09
petra88             (1user posted image ,0user posted image )                      1. pregled 6.6.08
dušk@               (1user posted image ,0user posted image )             ?       1.pregled 9.6

user posted image   14.01.09
gigi1                   (1user posted image ,0user posted image )                           1. pregled 2.6.08

user posted image   15.1.09

hmm                  (3user posted image ,2user posted image )                ?           2.pregled 19.5

user posted image     16.01.09
barba                 (2user posted image ,1user posted image )            27        1. pregled             Šenčur

user posted image   17.1.09

via_2                 (2user posted image ,1user posted image )                 32        1.pregled 18.6

user posted image    18.01.09
uršika***           (1user posted image ,0user posted image )          24       1. pregled
barbž                  (1user posted image ,0 user posted image )         24       1 pregled  29.05.2008

user posted image  22.1.09

nina166                (2user posted image ,1user posted image )             25        1.pregled ?

user posted image  24.1.09

*m*t*                    (1user posted image ,0user posted image )               23          1.pregled 19.6

Dobrodošli na seznamu !!!!

Z nami so pot začele: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ema82 user posted image   user posted image
hator user posted image user posted image

user posted image           

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 349
22.5.2008 7:09:12   
sasa78
Seznamček se lepo polni!! Bravooooooooooo!!!!

Vse nove  souser posted image  čestitke in lepo se cartajte - men je skoz slabo pa tud skoz sem žejna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bruhala še nisem sem pa na meji!!!!

Ta teden sem doma - razen danes - k sem mogla pridet v službo - moj prvirojenec je bolan. 4 dni smo imeli 41 vročine - Mi je bilo za znort!!!!

In ve drugač - ste se kar razpisale - nimam časa brat za nazaj - sem samo seznam dopolnila user posted image user posted image user posted image

Čestitke vsem še enkart in dobrodošle!!

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?