|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
21.5.2008 13:45:32   
Kasija
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI
Kasija, a sem lohk vaša maclaren-frendica???

user posted image  itak user posted image  čestitke ob nakupu. tole se je pa bralo ko nadaljevanka tale izbira marele. naslov bi lahko bil "iskanje marele intelektualke na porodniški"user posted image . pa ne zamerit, to se bolj sebi smejem, ker sem ista. moje sive celice se zaposlijo z vsem, kar je na voljo.

zgodbice user posted image  ne nehat nooo

suzanamai sem na googlu kar dodala fotke k tvojim, ker jih nimam dosti.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
21.5.2008 13:46:50   
lane31
Joj kolko je bilo za prebrat
Srečanje......ja sem pozabila da je danes sreda user posted image  blont do amena....še dobro mi nič ni pobegnilo

Sanwbdra.....mene kar zvija ko pišeš o vročini....samo čakam poročilo o pikah

Noa1.......te razumem....naše noči so....ni za govorit ,2 dni normalno ,pol pa spet od čaja,dude,hrane.....za kozlat user posted image  ....pa včeraj sploh ni htela druga kot flašo piti pa še to eno ob 16h in drugo ob 21h user posted image  ja valda da je bla lakota ob 4h .....danes pa je že 2 obroka po žlici pojedla

vAnili user posted image user posted image  no končno ,bravo možek user posted image

Jasna in ostale ki pišete te prigode.....se zahvaljujem bogu da sem v pritličju ker bi me kap....krute in hecne,pa vse obenem ....te kar zvije na kaj vse moreš paziti

Filmčke sem si pogledala.....luškani...

Pišem bolj skromno ker samo čakam kdaj bo alarm ,je zaspala v postelji ker sva na šetnjo pozabili dudo vzet user posted image

Moški kotiček.....včeraj me je bilo pošteno sram ,a priznala itak nisem ,pa še HB sem imela dež za izgovor
Me je parkrat klical naj se ne trudim z kuhanjem ,da bova že skupaj....ker je mala bla full tečna sem pač mislila da zato...in pol pride domov z velikim šopkom in povabilom na zgodnjo večerjo .......še dobro da sem takoj skontala in mu voščila vse enako za obletnico poroke user posted image  in se zgovorila da zaradi dežja ni šlo presenečenja pripravit user posted image
Šla sva pa v indijsko -srečni slon....lepo ,a sem tak hitro jedla - malecka bila v pripravljenosti alarma - da me je zv bolel želodec

Evvo alarm.....se oproščam vsem neomenjem ,a res ne zmorem....berem pa vas vsako posebej srčno rada

Aja razvoj.......naj dela kar dela sama razen če dela totalno narobe...saj zdaj je pa res že čas da se na nogice postavljajo tisti ki že dalj časa znajo plaziti in se posedati....ko to obvlada gre pomoje razvoj hitro naprej......no mi se ne rabimo at ničesar....naša ne naredi nič samoiniciativno user posted image

Jezus kaka klobasa user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
21.5.2008 13:50:08   
drobižek
jasna - a si ti pisala , da ti je tisti lovilec barve ostal v pralnem stroju? Meni tudi....poberem perilo ven iz stroja in tistega listka nikjer...kam je izginil? V filter?! Pa sem jih že pred časom uporabljala in na koncu vedno našla, danes ga ni nikjer...

Mislim, da čakamo tretji zobek in to zgoraj....

sanwebdra- s kakšnega foha si? Za službo mislim...

služba - sem bila že čez 20 minut konec včeraj. Za prvič kar dobro...user posted image user posted image user posted image v četrtek pa zares.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
21.5.2008 14:42:45   
jasna
Skuštrana, še dva dniuser posted image user posted image

Lane, vse najboljše za obletnicouser posted image

Drobižek, listek je sigurno v filtru. Ven vzami preden daš spet pratuser posted image

Vanili, to je pa res bil hororuser posted image

Mala se je spet napokala tune. Jo obožuje. Pred dvemi dnevi sem ji pa naredila piščanca z ananasom. Je tudi jedla ko ptičekuser posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 21.5.2008 14:44:32 >

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
21.5.2008 15:02:15   
vedra
Pozdravček vsem...
tudi naju danes ni bilo na srečanju - če je srečanje sploh bilo? Sva se malo potepala, bila tudi v službi in si ne znam predstavljat kako bom 8 ali več ur vzdržala, ko me bo doma nestrpno čakal user posted image . Prvih par mececev je verjetno kar kriza.

Tako da drobižek - ti čisto nič ne zavidam, da moraš začeti že sedaj.

Poročala sem že o naših pikicah. Bila sva pri P, ki je rekla da te pikice ne zgledajo kot alergija na hrano, ampak na nekaj od zunaj (morda od pralnega praška) in da naj njegova oblačila spahnjuejm dx, mehčalca pa zanj tako ne uporabljam. Ker pa ima zelo suho kožo, mi je svetovala naj ga namesto z mandljevim oljem mažem vsak dan po celem telesu s hladilno kremo, ki zelo zdaržuje vlažnost kože. Se pa stanje počasi izboljšuje. Za tist ki niste brale: pikice so bile v pregibih komolcev in kolen in en krogec na ličku.

Lane - čestitke za obletnico. Upam da tudi jaz ne bom pozabila, ker on tako verjetno bo.
Si napisala da sta bila v restavraciji Srečni slon? Me res zanima, saj poznam lastnico (pa ji seveda ne bom povedala, če bo kaka kritika)

Sanosan - midve sva pa bile istočasno v porodnišnici Ptuj (jaz sem bila tam od 22. - 27.10. soba št. 2), ampak sem se srečevala samo s punco, ki je bila v sosednji sobi, s katero sva se "metali" druga drugo iz WC-ja.

Bila sva tudi na plavanju dojenčkov na Ptuju, kjer so naju prijazno sprejeli, čeprav na sredini tečaja - v Mariboru pa naju niso mogli (ali hoteli) več sprejeti. Tako je za naju že drugič Ptuj bolj prijazno mesto kot Maribor.

Pri nas pa spet dežujeuser posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
21.5.2008 15:13:45   
drobižek
jasna - našla listek pri naslednji rundi opranega perilauser posted image

pingi - že tolikokrat sem te hotela vprašati, ko sem gledala vaše družinske fotke iz izletov (ful ste luštni), za nahrbtnik v katerem nosita Jaka. Katere firme je in kako se obnese, pa cena me zanima. Pa kdaj sploh lahko daš user posted image noter. Mi bi šli počasi kam vandrat....za deuter sem slišala, da je dober..Ti boš najbolje vedela. Če pa še katera uporablja, pa bom vesela vsake informacije.

Alina-alin - za kateri avtosedež pa si se ti odločila in kje si ga naročila?

Živa pa danes veselo vandra po celi dnevni...in išče razne kable, časopise izpod mize, cd-je iz stojala itd...bo treba malo pospravit in dat drugam. Zdaj je najdla koš...

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
21.5.2008 16:00:40   
pingi
Živjo!

No, po enodnevni slabostno vročinski sagi se vračam na stara pota. Včeraj sem pa skoraj crknilauser posted image  Nisem mogla ne sedet, tamal je tečkal, sem kar malo zajokala pred njim, pa je potem še on začel, zato sem raje stisnila zobeuser posted image , potem je pa že možek prišel.
Ja, Jasna, prva moževa pripomba je tudi bila: kaj pa če si noseča?user posted image  Ma, možnosti so ravno 1:1.000.000

Preden spet pozabim; Živa že nekaj časa te nameravam vprašat: kaj pomeni čvergo?user posted image

Drobižek: nahrbtnik imamo Deuterjev Kid comfort II. Cena je bila 110evrov, ker je bil testni (nov je mislim da 160 evrov)
Jakata sva prvič nosila v njem, ko je bil star ene 6 mesecev, pa je kar šlo (mogoče je bil še malo majhen), zdaj je pa že čist kul. Mu je tudi všeč, ker vse vidi naokroguser posted image  
Nekaj več informacij si lahko prebereš v spodnjem sestavku, kjer je en tip naredil primerjave in izkušnje z raznimi nahrbtniki.
KLIK

VANILI - končno, a ne?user posted image  Čestitke za novo marelouser posted image
Janja - ja, moževa babica je v pon. praznovala 104. rojstni dan. user posted image  Dobri obeti, da ne bom vdova...

Zgodbice malčkov - jao, sem se nasmejala, pa tudi zamislila, kako simpl je še vse zaenkrat.

Mazanje rite - jaz je ne mažem, ker od takrat, ko ima bombažne plenice, ni imel več rdeče rite. Super, a ne? En strošek manj.user posted image

Vedra - un krompir je pa res njami, samo kaloričen pa tudi. Mah, kaj čmo vedno gledat na te kalorije user posted image

Kravje mleko - včeraj sem mu prvič skuhala pšenični zdrob z mlekom (eno tretjino sem sicer dala vode, ker imamo domače mleko), pa mu je bilo zelo všeč. Gledam, če bo kakšna reakcija, če ne bom počasi nadaljevala. Bi pa rada nadomestila te večerne mlečne kašice (kupljene) z domačimi variantami (gres, polenta, riž, prosena kaša...)
Za pit ga pa ne dobi dokler je joška na vidikuuser posted image  No, recimo do 1 leta.

Toliko zaenkrat, bi mogla še mal počekirat, da vidim, kaj je še aktualnega.

Aja, Wish you were here je pa res ZAKON!user posted image  Tudi moja najljubša pesem.

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 21.5.2008 19:43:50 >

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
21.5.2008 16:13:16   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: drobižek
sanwebdra- s kakšnega foha si? Za službo mislim...

Oj, diplomirana varstvoslovka user posted image  ... kaj je že to ... Visoka policijsko-varnostna šola. Ma ja, saj vem, sliši se zakon, pa CSI in ostale nanizanke ... v resnici je to faks zarad faksa, da se imajo uslužbenci (ki so že zaposleni, da se razumemo) Ministrstva za notranje zadeve kje izobraževat in potem napredovat znotraj sistema. Tako da, če me kdo želi zaposliti ... user posted image , lepo prosim. Imam pa izkušnje z marsičem - tudi na arheoloških izkopavanjih sem delala ...

Aja, pa VANILI, čestitke za marelo!user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
21.5.2008 16:27:04   
metkica1
Kak ste pridne full pišete, ne morem vas dohajat, ker imam tolko enih obveznosti. Bo drugi teden boljeuser posted image user posted image
previjanje: od tretjega meseca uporabljam robčke prej sem le vodo, pa mažem jo s kremico občasno, no do sedaj še nisva imele problemov z vneto ritko.
vanili: bravo za voziček, projekt je končanuser posted image user posted image , sedaj pa čimprej sonček da ga sprobaš
suzanami: sem v petek uredila kar sem mogla takoda res hvala ti.

Moje dete spi lepotni spanec, jaz pa čakam majstra mi pride še nekaj plisejev zmontirat, tako da nam sonček ne bo svetil, če ga bo kaj. Smo v mansardi in je poleti vroče kotuser posted image  upam, da nam bo tole malo odneslo, drugač pa klima.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
21.5.2008 17:27:43   
*Lana*
Hej hoj!

Sploh ne vem, kdaj sem se nazadnje javila, milsim da pred prvomajskimi prazniki user posted image . Smo leteči, tk da skoraj ne pridem do računalnika. Ostala sem nekje pri 40.strani, potem sem se pa zgubila user posted image

Danes sem šla malega stehtat - pri 7.mesecih ima 9850 g in je velik 67 cm.

Zdaj mi spi, js pa mam mal časa - slabo vreme user posted image  smo doma in je pravi dolgčas.

Vsem čestitke za zobke in obmesečnice, vse za nazaj user posted image

Bom poskusila bit bolj na tekočem in se več javljat.

Lepo se imejte.

LP user posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
21.5.2008 17:34:17   
Margareta

sanwebdra -
jaz sem tudi diplomirana varstvoslovka. Pa me je tudi en kolega ves čas spraševal, če mislim zdaj "pod krinko" delat. user posted image

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
21.5.2008 17:36:56   
lane31
Vedra....meni je bilo dobro....ker smo bili sami je lastnica kar razkazala prostore naši tečki user posted image ,pa ji prinesla igrač in vsega.....hrana pa mi je tudi bila dobra....midva itak oba rada preizkušava stvari....se vrneva še

Sanwebdra......to pa je naziv...uspešno iskanje službe ti želim

Pingi....čestitke babici....punce ko bi vedele kako fejst je ta 104 letna dama ,še hodi, še skrbi za toaleto in v možganih še vedno red...neverjetna je....brez pikice demence user posted image

Res težki dnevi....prav turobno je tukaj

te bom še tesneje

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
21.5.2008 17:50:51   
VANILI
oj mamčiice!
tale saga z vozički... pa saj ne vem če bi povedala..
vglavnem, mareliada še ni končana...
a me ne boste izključle iz kluba desetkuser posted image

torel moj prinese marelo not, uau, ima vrečo za noge, pa lepe barve pa v avto gre... no, potem pa hočva žabota pripet - pa ni blo ene sponkeuser posted image
moj kliče v bušija in ugozovi, da zaradi tega ta marela sploh ni bila za prodajouser posted image

tako da jutri greva tja: če ni druge,ali če je samo kaka punčkasta, bova zahtevala keš nazaj in kupiva mutsyja spider,če gre naklon dost pokonc. če pa ne...
se pa odiseja nadaljuje...

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
21.5.2008 18:12:36   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: lane31
Sanwbdra.....mene kar zvija ko pišeš o vročini....samo čakam poročilo o pikah

Pa nehaj se sekirat, prej bo prebolela te zadeve boljše bo. Danes je že skoraj OK!!! Tudi na take stvari se moramo navaditi!!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Margareta
sanwebdra - jaz sem tudi diplomirana varstvoslovka. Pa me je tudi en kolega ves čas spraševal, če mislim zdaj "pod krinko" delat. user posted image

Hudo, meni pa vsi pravijo, aha "kriminalistična" ... ko bi le vedeli resnico!!! A si izredno študirala, katerega leta pa???

Oj, Vanili, to pa že meji na mehiške limonade ...user posted image !

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
21.5.2008 18:49:46   
VANILI
user posted image
ko zunaj dežuje, se tako zabavamo...

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 21.5.2008 19:45:23 >

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
21.5.2008 19:03:56   
skuštrana
oj mamčiice!
tale saga z vozički... pa saj ne vem če bi povedala..
vglavnem, mareliada še ni končana...
a me ne boste izključle iz kluba desetk

torel moj prinese marelo not, uau, ima vrečo za noge, pa lepe barve pa v avto gre... no, potem pa hočva žabota pripet - pa ni blo ene sponke
moj kliče v bušija in ugozovi, da zaradi tega ta marela sploh ni bila za prodajo

tako da jutri greva tja: če ni druge,ali če je samo kaka punčkasta, bova zahtevala keš nazaj in kupiva mutsyja spider,če gre naklon dost pokonc. če pa ne...
se pa odiseja nadaljuje...

He, he, Vanili, jaz sem ti rekla da Mutsyja vzemiuser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
21.5.2008 19:24:41   
lane31
Vanili.....kaka dobra fotka user posted image  dajmo še kaj o poganjalcih rečti....mi še nič nimamo ,pa niti še gledala nisem kaj....torej kaj imate babike

te bom še tesneje

Neposredna povezava do sporočila: 1817
21.5.2008 19:27:07   
metkica1
user posted image user posted image vanili vidim, da se imate fajn

mi imamo pliseje, super

user posted image user posted image sem tako vesela sem danes dobila odgovor iz enega vrtca in smo dobili mesto za obeuser posted image user posted image superca
sedaj pa še čakam na dva odgovora ampak ni panike, samo da smo dobili tukajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1818
21.5.2008 19:33:35   
*kinnie*
poganjalec: mi imamo Smoby-a, so ga tetke sodelavke pred kratkim prinesle, ko so prišle na obiskuser posted image user posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
21.5.2008 19:53:18   
VANILI
poganjalec -tale naš je berchett i je fajn, ker mavarovalo in še pripet je. čez čas počasi snemaš dodatlke, tako da na koncu teotek šofira avtouser posted image

ma jaz bi kupla vse kar majo - tisti tulec, vkaterega lahko spleza, pa mamo še mojga lesenega konjička, ki ma ograjco, moram ga gor prinest, saj res.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
21.5.2008 20:02:39   
VANILI
noa1. user posted image za ajško!

kasija - brakica je taka ala sportbili varianta šotora in prikolice. Zgleda kot prkolica tanavadna, potem joodpreš in glej no glej! ven skoči šotor! Tako, da je to na pol prikolica (kjer spiš), na pol šotor (kjer pač šotorišuser posted image )

pink floydi - ko so bili v Italiji,sem bla baby siterka eni familiji, starša sta šla pana koncert!! Upam, da bom jih kdaj še dočakala... so moja najljubša skupina. če bi že morala zbrati.

lane - uf tvoj pa prekašaTeota! A samo po kilažiuser posted image

sanwebdra in margaretauser posted image user posted image user posted image  joj jaz sem pa narobe prebrala in sem vaju določila za VATROSLOVKI!!!user posted image  saj je blo govora o gasilstvu a ne??user posted image user posted image user posted image

metkica - definiraj plise

zdaj si grem pa črpat žabotovo večerjo, pa vas preberem zvečer (valda...)

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
21.5.2008 20:14:15   
PUHICA 26
Kje imate klaudio, da bi mi pimagala dati gor avatar, sem slišala da je ona za to strokovnakinja?

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
21.5.2008 20:15:26   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: PUHICA 26

Kje imate klaudio, da bi mi pimagala dati gor avatar, sem slišala da je ona za to strokovnakinja?

user posted image  user posted image  tukaj sem. Povej kaj rabiš.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu PUHICA 26)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
21.5.2008 20:17:25   
PUHICA 26
Rabi da mi pomagaš naložit slikico na avatar se igram in probavam pa mi ne uspe ker imam mogoče vse slikice jpg ki pa jih ne sprejme Prosim pomoč.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
21.5.2008 20:18:40   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: PUHICA 26

Rabi da mi pomagaš naložit slikico na avatar se igram in probavam pa mi ne uspe ker imam mogoče vse slikice jpg ki pa jih ne sprejme Prosim pomoč.

daj mi pošlji fotko na mail: klaudia20@gmail.com

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu PUHICA 26)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?