pingi
|
Živjo! No, po enodnevni slabostno vročinski sagi se vračam na stara pota. Včeraj sem pa skoraj crknila Nisem mogla ne sedet, tamal je tečkal, sem kar malo zajokala pred njim, pa je potem še on začel, zato sem raje stisnila zobe , potem je pa že možek prišel. Ja, Jasna, prva moževa pripomba je tudi bila: kaj pa če si noseča? Ma, možnosti so ravno 1:1.000.000 Preden spet pozabim; Živa že nekaj časa te nameravam vprašat: kaj pomeni čvergo? Drobižek: nahrbtnik imamo Deuterjev Kid comfort II. Cena je bila 110evrov, ker je bil testni (nov je mislim da 160 evrov) Jakata sva prvič nosila v njem, ko je bil star ene 6 mesecev, pa je kar šlo (mogoče je bil še malo majhen), zdaj je pa že čist kul. Mu je tudi všeč, ker vse vidi naokrog Nekaj več informacij si lahko prebereš v spodnjem sestavku, kjer je en tip naredil primerjave in izkušnje z raznimi nahrbtniki. KLIK VANILI - končno, a ne? Čestitke za novo marelo Janja - ja, moževa babica je v pon. praznovala 104. rojstni dan. Dobri obeti, da ne bom vdova... Zgodbice malčkov - jao, sem se nasmejala, pa tudi zamislila, kako simpl je še vse zaenkrat. Mazanje rite - jaz je ne mažem, ker od takrat, ko ima bombažne plenice, ni imel več rdeče rite. Super, a ne? En strošek manj. Vedra - un krompir je pa res njami, samo kaloričen pa tudi. Mah, kaj čmo vedno gledat na te kalorije Kravje mleko - včeraj sem mu prvič skuhala pšenični zdrob z mlekom (eno tretjino sem sicer dala vode, ker imamo domače mleko), pa mu je bilo zelo všeč. Gledam, če bo kakšna reakcija, če ne bom počasi nadaljevala. Bi pa rada nadomestila te večerne mlečne kašice (kupljene) z domačimi variantami (gres, polenta, riž, prosena kaša...) Za pit ga pa ne dobi dokler je joška na vidiku No, recimo do 1 leta. Toliko zaenkrat, bi mogla še mal počekirat, da vidim, kaj je še aktualnega. Aja, Wish you were here je pa res ZAKON! Tudi moja najljubša pesem.
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 21.5.2008 19:43:50 >
|