|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
21.5.2008 10:09:21   
*kinnie*
Mehurčica: joj a ne kakšna škoda, da se takole premislijo...ma ni kaj. Naša bi na telovadbo še hodila...samo je tam bolj tako tako, so starši zraven..pa 2 smrklji sta to vodili, sta bili bolj sami sebi namen....pojma nimata o otrocih (ni niti pričakovti...sta stari okoli 16-18 let), tako da jaz naše tam nisem upala pustit...in sem z njo telovadila...pa je potem vedno prišlo cel kup otrok k nama in potem sem bila že kao jaz mentorica in pazila še na druge otroke...je raje nisem več vozilauser posted image . Na plesne je hodila v plesno šolo Urška, sicer drago ko hudič, ampak so jim ples tako lepo približali skozi igro.......pa ni hotela več. Uprla se nam je na začetku nadaljevalnega tečaja....so bili še tolk fer, da so nam vrnili denar. uuu še dobro, da si me spomnila na plavanje...takrat je bila premajhna-niso imeli programa za tako majhne, zdaj bi pa mogoče šlouser posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1776
21.5.2008 10:14:36   
jasna
Jenny, kravjega mleka nisem in ne bom dajala do nekje 11m, ko pa gre v vrtec in jejo vse. Za kakšen pire, ko ga je not čisto malo ni panike, če seveda ni alergije. Da bi pa cel obrok baziral na njem, je pa za take male čist preveč.

Razvoj otroka - moram pristavit svoj piskrčekuser posted image . Če je z otrokom vse OK in ni razvojnih težav se ga pusti, da dela kar zmore. Če se torej Maks sam ob opori dvigne in postavi na noge, bi moralo biti vredu. V RA seveda svetujejo za vsakega otroka posebej. Nekateri npr. strogo ne smejo delat trebušnjakov, drugi pa morajo delat ravno take vaje. Torej je napotke zelo težko prenest na vse otroke. (pa zdej ne mislim, mama06, da so tvoji napotki napačniuser posted image , jaz se ful velik naučim iz tvojih postovuser posted image ) Sem tudi jaz paniko zagnala, ko se je prvič dvignila pri 5,5m. Pa sem mal povprašala in je čist OK. Če torej ni hipertonije, hipotonije ... naj počnejo kar jih je volja, saj je to normalen razvoj. Ne sme se pa seveda postavljat otroka in mu pomagat. To je moje laično mnenjeuser posted image  Btw. jaz je niti lovim ne, da ne pade. Je prepuščena sama sebiuser posted image . Se je po parih padcih na bučko hitro naučila pristat na ritiuser posted image .

Živa, je bila kar šesta, srečkotiuser posted image . Bi dodala še to, da se otroci itak večinoma okužijo od starejših otrok in odraslih, ki so kliconosci. Tako da punce, ne se opravičevat za morebitne okužbeuser posted image . Pa samo 20% otrok jo preboli v tipični obliki, ostali kot navadno virozo ali celo brez znakov.

Vanili, jaz mam tudi siveuser posted image . Lahko se pobarvaš v enako barvo, kot jo imaš. Pa se ne bo vidlo narastkauser posted image .  Hej, a avto mate vsako leto drug? Resno?user posted image

Moram poslat,da ne zbriše...

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
21.5.2008 10:16:14   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI
klaudija - joj kako lepa fotkica!! a veverička je vaša??

Ja mi jo imamo doma. Tukaj imaš slike, če te zanima.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
21.5.2008 10:27:31   
jasna
Plenice - me je sanosan spomnila... se tudi jaz strinjam, da je najboljše it po sistemu vse ali nič in vzet pleničko čisto stran. Ampak ne pa nujno tudi za ponoči. Bi rekla, da se ravnaš po otroku. Tudi če ima še par let ponoči pleničko je ok.

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
21.5.2008 10:38:32   
mehurčica

mehurčica - oj! a eni še spi??

Se je zbudila ob 7h, zdaj ima pa dopoldanski lepotilni spanec.

Plenice: za ponoči je po moje malo težje. No, jaz se sploh nisem sekirala. Sem si kar rekla, da če pravijo da imajo fantki dlje, bo pač imel dlje. In me je pozitivno presenetil. Ko sem zjutraj kak teden videla prazno pleničko, mu jih čez noč nisem več dala. Zvečer sem mu povedala, da je ni več in to je bilo to. Polulal se je pozneje v daljšem razmiku kakih 5x, ampak ni panike. Se zgodi. No, en teden preden je imel suho pleničko zjutraj, je bila pa tako polna, da je zgledalo, kot da bi cel teden v eno pleničko lulal.user posted image
Najboljše se je NE sekirat in pustit otroku čas, da se sam odloči za korak naprej, kahlico ali nastavek za WC pa naj ima vedno na vidnem mestu.

Ma, sem mislila še nekaj napisat menda, pa sem pozabila kaj. Sem imela toliko za prebrat, da več ne vem.

Klaudia, kaki lepi veverički na sliki. Tista ne kosmata je sploh za pocrkljat.user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
21.5.2008 10:44:40   
jasna
Ko smo pri dogodivščinah... Mi je fajn bratuser posted image . Še par naših:

- mlajši pamž, 16m, na morju. Zjutraj se zbudim in njega nikjeruser posted image . Je ušel iz zaprtega šotorauser posted image . Ga najdemo, kako se šeta v pižami med šotoriuser posted image . Od takrat deco zapiramo v spalnice z mrežouser posted image

- starejši pamž, 2,5 let. V otroški najdem ob zaprtem oknu baby phone na zunanji okenski polici - 4.štukuser posted image  Si je prinesel stol, odprl okno, postavil varuško ven, zaprl okno in pospravil stol. Smo z oknov takoj pobrali dol vse kljukeuser posted image

- oba pamža, 3,5 in 1,5 let. Iz kopalnice se sliši pridušen smeh. Večji je zaprl malega v sušilni strojuser posted image , mali se je not režal na ves glasuser posted image . Od takrat je stroj izklopljen iz elektrike. sem pa malega zadnjič spet dobila, kako se pri 3 letih tlači noteruser posted image

- vdiranje gasilcev v stanovanje poznateuser posted image

Tako, če še niste sive...user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
21.5.2008 10:51:44   
tave
Ma kok ste spet naklofale!!!

Ja dobr dan. Jest sem še kr v user posted image  zarad vrtca. Dobila pa sva v  enoti palček. No če ga pa nebi dobila, sem pa že mojmu rekla da bi kr doma ostala, pa je reku da loh, če bom vsak mesec prispevala 500eur, vsaj za račune. Pol sm bla pa tok žalostna. Je še reku da bolš da grem delat, da če sem doma mi loh začnejo kake neumnosti hodit po glavi, tako da iš na delo.

Ma men pa doma ni nikoli dogčas. Zmeri se kej najde. Al kdo pride k meni al pa jest km grem. Pa vedno je kej za narest, tako da......
Vanili si vabljena v klub maclaren. Ma dej kup ga k boš vidla da je zakon. Evo do zdej smo še čisto vse navdušene in še nobena ni našla nobene pomanjkljivosti.

Za jutri velja in upam da ne bo scalo, da bom lahko normalno prišla.

lp, tave

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1782
21.5.2008 10:52:42   
skuštrana
Naš bembo še spi, jaz pa čakam varuško (moževo nečakinjo) da pride, ker grem k frizerjuuser posted image juhuhu...

Jasna, hja, te otroške dogodivščineuser posted image Meni je Liza enkrat vse začimbe v kuhinji stresla iz lončkov, meni je bilo čudno kaj tako dišiuser posted image , ko sem pa v kuhinjo prišla pa katastrofa..Pa z jogurtom je nekrat celo kuhinjo namazala, pa s kisom tudi (je delala dezinfekcijouser posted image )..Pa ko se je namazala s tisto kremo za rit, ki sploh dol ne greuser posted image Pa enkrat mi je v Celju v Tušu pobegnila (tam ko smo se dobile) po normalnih štengah dol in potem po tekočih nazaj..Takrat smo jo pa res iskali ko nori, grozno je bilo..In frajla se pripelje po tekočih štengah ko tak predsednik...

Jasna, ipak nimamao vodenih kozuser posted image user posted image Mislim da je naš vlak odpeljal, danes je 21 dan..

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
21.5.2008 11:08:51   
VANILI
evo me!
mi je ratalo oprat posodo, tako da je žabo bil nekaj časa v stolčku in nekaj v poganjalcu-sem ga z nogo vozila! in zdaj je priklopljen na desni jošk tako da moram, reva,z levo tipkatuser posted image

jasna, moški in avto kotiček : moraš razumet, da je moj obseden z avtomobili. pa ne da mora bit fensi pa dirkalni pa to. ampak je avtoholik. velik mu pomeni da je avto varen. kar sicer picasso ni ampak se več vozmo z njegovim. no če gre v megli mimo nas avto 200 na uro, mi vepovedat kaka vrsta avta je kak motor in še lastnikauser posted image . ekratme je klical n dvorišče in sijal. če kaj opazim. kje? naavtu. opran? itak, a ni to.čez čas pokaže na gume.??? no potem mije užaljeno pokazal nekakšne rostfraj šraufe tam kjer je za pumpatuser posted image user posted image . njegova filozofija je da kupi nov avto star model, ki je cenejši. čez 2 leti proda in spet kupi novega... naslednjiki bi ga rad mel paje un no kako se mu žereče... turan? al tuareg? nekaj od tega.
ja v tem je kot otročekuser posted image
nič, žabo že pleza po meni, gremo v trgovino.

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
21.5.2008 11:21:37   
sanwebdra
sanwebdra - zakaj pa si ji dala že rpi 37,6svečko?? Meni je P rekla,da ko je čez 38,5, razen če ni krčev... Ker vročina je ok, ker se telo bori z njo.

Cel dan je bla solzna in kihava ... očke že čisto rdeče ... po pa je zvečer res še krče fasala ... glede na to, da paracetamol deluje tudi proti bolečinsko ... sem se pač odločila ... A misliš, da je kaj narobe ... meni je rekla, da po 38 svečko, vendar je to veljalo po cepljenju ... zdaj pa res ne vem?user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
21.5.2008 11:30:25   
VANILI
sanwebdra, glej, če si ti tako presodila, je ok. Ponavadi se da otroku protivročinsko sredstvo takrat, ko je vročina preko 38,5. Je pa odvisno, kako se otrok drži - če je slabe volje, jokav ali če ima krče, normalno, da daš prej. Sicer prej ni potrebno.
jaz verjamem, da si čist pravilno ukrepala. Pa eno user posted image  za tvojouser posted image !!!

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
21.5.2008 11:34:13   
*kinnie*
no potem mije užaljeno pokazal nekakšne rostfraj šraufe tam kjer je za pumpatuser posted image user posted image .

mi smo jih tud imeli, pa so nam jih zej na morju dol pošraubaliuser posted image .....smo zej brez

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
21.5.2008 11:56:05   
sanosan
Jasna - user posted image user posted image user posted image  za varuško na okenski polici in sušilni stroj.
Verjamem, da ni bilo smešno, ko si to odkrila, ampak ko pa tako prebereš, pa se moraš nasmejat. Ti pa da pošteno za mislit, kaj vse se otroci spomnijo.

Mi zaenkrat še ne izumljamo kakšnih takšnih. Glede sušilca pa je pri nas ta sreča, da ga nimamo, pa tudi pralni stroj je takšen, ki se na vrhu polni.

Nama je pa Blaž lani poleti (ko je prišel iz vrtca, sem ga slekla in je bil nagec) ravno pri kosilu prinesel pokazat svoj kakec. To je pa zgledalo tako, da se je na balkonu pokakal in ga prijel in priletel v kuhinjo vpijoč: "Mami, ati, glej kakec!". Malo je manjkalo pa bi ga ati dobil na krožnik. Temu sma se po prvem šoku prav pošteno nasmejala.

Kasija - jaz ritko potem seveda namažem, mislim pa da tudi ostale. Govora je pa bilo samo za umivanje ritke.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
21.5.2008 12:16:07   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: sanosan

Kasija - jaz ritko potem seveda namažem, mislim pa da tudi ostale. Govora je pa bilo samo za umivanje ritke.

Jaz nič ne mažem...user posted image user posted image ,

... če pa je slučajno rdeča (mogoče 1x malo na 2 meseca) pa mal posujem s Canesten pudrom...

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
21.5.2008 12:47:40   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Jaz nič ne mažem...user posted image user posted image ,

... če pa je slučajno rdeča (mogoče 1x malo na 2 meseca) pa mal posujem s Canesten pudrom...

Enako. Samo da namažem z bepantenom, namesto canestenom

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
21.5.2008 12:52:05   
jasna
pri kosilu prinesel pokazat svoj kakec.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  In sigurno se je držal zelo ponosno?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
21.5.2008 12:55:21   
sanosan
Jasna - ponosno in zelo navdušeno je pokazal, kaj je pridelal. Aja, pa na obrazu takšen nasmehec od enega ušesa do drugega.user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
21.5.2008 12:56:58   
VANILI
mamčice!!!!!!!!!!!!!!!!!
dobila sem marelo!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

prej me moj iz bušija kliče!!!!!!!!!!!!!!!
da majo plaega maclarna!!!!!!!!!!!!!!
in jaz da če se mu zdi ok,naj ga vzame!!!!!!!!!!!!
in ga je!!!!!!!!!!!!

oh.... pa ga le mam!!!!!!!!!!user posted image user posted image

konc evforijeuser posted image .
orka, tisti voziček je res lep, pa na malo se zloži-bolj kot ta marela.če se boš odločla, držim pesti.
lahko ti prevedem če te zanimajo podrobnosti.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
21.5.2008 12:58:39   
VANILI
drekcipekci: mi smo vsi morali hodit gledat njen proizvodek vkahlico. ko sem enkrat hotla vškoljko z njim,me je vprašala, če ga lahk še malo gledauser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
21.5.2008 13:16:42   
drobižek
Pozdravljene!

mehurčica - jaz vedno pogledam tvoje videe! Eni pa itak obvlada....matr ga šiba in to kar po trebuhu!

jasna - user posted image user posted image user posted image

VANILI - odkar imamo Živo imava tudi midva posteljo 140 cm. Prej pa 180.....se še pa bolj stiskamo zato...je pa kar velika sprememba in jo dobro občutišuser posted image

pandica - Živa tudi kdaj zajoka, ko pa pridem k njej, pa lepo spančka naprej. Se je pa dvakrat do zdaj zgodilo, da je prav tulila in imela zaprte oči in sploh nisem vedela kaj naj...bolj sem jo tolažila, bolj ni nehala jokat. Potem pa kot da odrežeš, spančka naprej....me je ful prestrašila...pa sploh ni hotla očk odpret...

lasje - še izpadajo, ampak se počasi izboljšuje. Sem pa tudi šampon zamenjala.

Pridem nazaj...

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
21.5.2008 13:19:12   
jasna
Vanili, juhu za marelcouser posted image

Še dve horor štoriji, HB ne naši:

- sestrična, njen mož, dvojčka stara nekaj čez eno leto. V hotelu na morju. Se sestrična zbudi, otrok nikjer v sobi. Jo zagrabi panika in pošlje moža, da pogleda čez ograjo balkona, ker si sama ne upa. Otrok nikjer. In kje so ju našli? Spuzala sta pod ograjo na sosednji balkon in se igrala na tleh v sosednji sobi, kjer je spal starejši paruser posted image user posted image  Btw. sestrična se tudi farba saradi sivihuser posted image

- mož prijateljice in njegova brata kot otroci. Njihova mama se vrača iz trgovine in jih vidi, kako sedijo na okenski polici (4.štuk), bingljajo z nogami in ji mahajo. Je spustila vrečke, tekla gor in enega za drugim namlatla po riti.

Danes vam pa res utrujam... Sej lahk preskočteuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
21.5.2008 13:35:20   
živa
jasna user posted image .

A se še kateri zdi to blazno težak teden? Jaz sem kot cunja in sploh nimam kaj dosti potrpežljivosti za fore mojega večjega. Komaj čakam, da pridem jutri malo v družbo. Kje se dobimo? V Koloseju?

Lp,

živa

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
21.5.2008 13:35:53   
VANILI
horor kotiček: jaz stara 9, moj brat 3. Pridemo na morje, moja dva rihtata prikolico, mi2 pa neučakana na plažo. Napihnem mu ladjico malo in zaplavam. On se igra z ladjico in jo poganja in brodi po vodi... naenkrat zaslišim :"Miliiii! in ga ne vidim več. In še parkrat tko. Ne vem kje sem dobila moči, bila sem hitra kot gliser in rešila bratca... pač morsko dno se je kar naenkat končalo...še dandanes nisva povedala staršema... bi ju po moje kapuser posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
21.5.2008 13:36:37   
VANILI
živa, koliko je star tvoj tastarejši?? okoli dve in pol?

ud jaz esamo derem na Živo... ki m sicer ne uboga, ampak pol se mi na trenutke tko zasmili... jaz pa tud na konc z živci, paše pralno strojnega mojstra mam v pralnici, centrifuga mjavka kot da bi mačke centrifugiralo. Žabo je zaspal, zdaj pa on tako ropota, misllllllm

< Sporočilo je popravil VANILI -- 21.5.2008 13:38:04 >

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
21.5.2008 13:39:46   
VANILI
ritko jaz tud vedno namažem kar s hladilno ki mi jo namešajo v lekarni. Če ima kateri user posted image  vneto ritko, priporočam od mustele prav v ta namen.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?