|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
21.5.2008 20:24:17   
PUHICA 26
Sem že poslala user posted image  

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
21.5.2008 20:29:35   
oktoberka
Vanili, kje si kupila poganjalčka, mi je všeč, pa kok je stal. Js sm gledala enga za 140eur k mi je zakon.

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
21.5.2008 20:34:31   
suzanamai
Sem bla zjutraj jezna kot user posted image , saj sem naklofala cel roman, potem me je pa dol vrglo. Bom sedaj probala ponoviti vajo.

Suzanamai kam sta pa šli na pregled? moja sestra dela na streliški - psihologinja, da ne bo pomote - pri dr. kendi.

Hodiva v BarSos na Gregorčičevo. Je bilo pa vse bpuser posted image .

Vanili a sta dobila tistega razstavljenega modrega al originalno zapakiranega? Ker tisti modri ni bil za prodajouser posted image

Kinnie zdaj bi bil pa res že čas, da prideš na srečanje, saj vidiš, da meni vedno nekaj vmes prideuser posted image . Bi mogla iti danes k mojim, pa sva šle z Zojo še enkrat lulat k P. Potem v bušija, so mi vzeli nazaj v račun gugalnik, ki sva ga rabili kake 3x. Tako da naju je Maclaren prišel celih 60€. Moram rečt kapo dol šefici, že dolgo nisem doživela tako prijaznega odnosa.user posted image user posted image user posted image  Potem k Zojini prababici na juhico in kavico, po Maia v šolo, k moji zdravnici, skuhat kosilo, skopat princesko in evo konec dneva pa hop na RRuser posted image . A se še kateri tako hitro odvijajo dnevi?
No k zdravnici sem šla, ker se že par dni čudno počutim, vrtoglavica, bolečina v sklepih in mišicah, brez prave energije... Ja saj pomoje je emšo, ampak moj je paniko zagnal zaradi klopa, pa sem se šla pokazat in mi je dala kar napotnico za infekcijsko, je rekla, da če jaz pridem k njej, potem pa ni brez veze, ker sem drugače zdrava in topuser posted image . Tako da bom mogoče šla že jutri pred srečanjem, če se mi bo dalo.

Vanili user posted image user posted image user posted image  za Maclarna, join the club.user posted image

Jasna pri vas pa imate prigodeuser posted image , sem se do solz narežala.

Kasija lepe slikceuser posted image

Zdaj pa oddam in berem dalje

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
21.5.2008 20:39:36   
Pandica
Hey!

Danes pa ste nakloftale, se vidi, da je zunaj dež user posted image user posted image

Sem vas na brzino prebrala zdaj tako, da mi oprostite, če bom kaj pozabila.

Srečanje MB še dobro, da ga ni bilo user posted image in je odpadlo, ker mi2 itak nebi prišli, ker sva še vedno prehlajeni in šmrkava. Upam, da sma do naslednje srede zdravi in, da se takrat res vidimo.

VANILI   ojoj, ti pa imaš res smolo z temi marelami. In koliko je stala tale marela Mclaren?
Jaz pa sem šla danes v Baby center in tut izbirala marelo za mojo user posted image
Na koncu je odločitev padla za PP Pliko P3 Classico. Ampak, ker niso imeli barve, ki jo želim imet na zalogi so mi ga naročili. Mi je rekla prodajalka, da bo verjetno že ju3 in me pokličejo, ko ga dobijo. user posted image    Jeeee, kako sem vesela user posted image

Noa1, Sanwebdra   a kaj smo res vsi bolani?
Aja, Noa1 daj pokaži nam slikice mt, ker vš, da smo babe radovedne kako ti je uspelo.

Avti   se strinjam z eno, ki je napisala, da več imaš prostora in seveda večji avto več boš stvari zraven vlačil kakor koli pač gremo. Jaz sem imela včasih Twingota, so mi full lepi avtki, pa še ono platneno streho je imel, pa še avtomatik je bil, je imel samo gas in bremzo, brez sklopke pa sem vse vanj spravla tako kot zdaj v karavana recimo. Je pa res, da še takrat nisem imela Zale.

Pošljem, da me ven ne vrže....

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
21.5.2008 20:46:35   
oktoberka
Aha, sem že našla! Poganjalčak, mislm. Stane 120eur. V pikapoki.

Lahko nočko, morm še user posted image
user posted image

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
21.5.2008 20:48:39   
suzanamai
torel moj prinese marelo not, uau, ima vrečo za noge, pa lepe barve pa v avto gre... no, potem pa hočva žabota pripet - pa ni blo ene sponke
moj kliče v bušija in ugozovi, da zaradi tega ta marela sploh ni bila za prodajo

Joj Vanili, se mi je kar zdelo, da je tisto odnesel, user posted image močno upam, da imajo še kako oranžno-rjavo, drugih barv itak ni bilo.

Glede Pink Floydov ti pa predlagam, da si naviješ muziko med večernim ritualom, kopanje in oblačenje. To imava midve vsak večer, na koncu še malo zapleševa, potem pa hop v posteljouser posted image . Zoja full uživa, pa mami tud, moški del pa postrani gledauser posted image . V glavnem imava babji žur vsak večer.

Vidim, da imaš tak štedilnik kot jaz, kar pikce dobim, ker mi nikoli ne rata, da bi se svetil kot nov. Maš kake napotkeuser posted image

Metkica1 bravo za vrtec za tisto pa saj veš, da ni bilo panikeuser posted image

Štajerke vam pa cel kupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image inuser posted image user posted image user posted image  za bolančke.

No da vam še povem prigodo izpred 15ih minut. Zoja se je nekaj premetavala po posteljici in ni hotela zaspati, sem jo dvignila in je podrla kupček pa rita je bla fujfuj. se jeuser posted image  ponudil za previjanje, potem pa slišim smeh in me pokliče dol. Pa pridem v garderobno in ji noge gor drži, na previjalni pa že celi modri dirkač, no rjaviuser posted image . Je rekel brišem, brišem, pa nikol konca, pol je pa samo pritisnila in ni nehal lest venuser posted image . No zdaj pa spi kot angelčekuser posted image .

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
21.5.2008 20:50:31   
Pandica
Aja, skoraj sem vam pozabila povedati:

Pri naši hiši imamo novega člana. In sicer čivavo, kratkodlako,  čisto črnega samčka, starega 8 tednov. Joj, veste kako je lep, točno 1 kg ima. Kak sem ga cartala prej, ko nora.
Je šla sestra danes ponj. Tako, da imamo zdaj 2 psa, pravo kombinacijo ne, nemško dogo in čivavo user posted image user posted image user posted image   in našo muco. Ta naš Eros ( čivava ) pa je tak srček. Ne morem verjet kako je to majhen pes. Ko sem navajena na doge. Alano ima okrog 70 kg, Eros pa 1 kg zdaj pa si predstavljajte to kombinacijo. Bom ga kaj poslikala pa vam pokažem slikico, če seveda želite. Je pa zdaj tak velik, da ga komot držim v pesti user posted image
Ko smo ga predstavli Alanu pa se je jokal in se ga bal revček, Alano pa ga celega polizal, ker je full prijazen in previden do majhnih psov.
No, dost o živalskem kotičku.

Danes pa res pišete take zgodbe, da se vam morem nasmejat user posted image
Bravo punce, super ste user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Pandica -- 21.5.2008 20:51:10 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
21.5.2008 20:52:21   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: oktoberka

user posted image

V sončku je cenejši - 99,90€_poglej

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
21.5.2008 20:53:11   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

user posted image

Nima časa, ker je šla user posted image    user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
21.5.2008 20:54:41   
PUHICA 26
klaudia  kaj ne gre.?user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
21.5.2008 20:54:55   
suzanamai
Pandica user posted image user posted image user posted image  za Erosa, to boste še imeli smeha pri hiši, ko ga bo Alano zamenjal za igračkouser posted image . Hitro slikco gor.

Naša Zoja se pa nobene živali ne boji, danes je cele pol ure muho opazovala, jo je čist fasciniralauser posted image , pol je pa mami prišla pa hop po njej, me je tako začudeno pogledalauser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
21.5.2008 20:55:28   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

user posted image

Nima časa, ker je šla user posted image    user posted image user posted image user posted image

Saj vem user posted image  bo že jutri prebrala user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
21.5.2008 20:56:20   
suzanamai
Puhica lahko mi pošlješ na maizoja@gmail.com pa ti bom jaz zrihtala avatarčekuser posted image

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
21.5.2008 20:56:29   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: PUHICA 26

klaudia  kaj ne gre.?user posted image

meni je delalo. Daj mi pošlji na ZS ali pa mail, tvoje geslo, pa ti jst dam gor avatar

Susan Savannah

(odgovor članu PUHICA 26)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
21.5.2008 21:00:53   
Pandica
Joj, ja Suzanamai  smeha pri hiši pa zdaj res nebo zmanjkalo.
Včeraj sem dala Zalo na Alana, ga ona jaha, danes pa je malega tak za uhico potegnila, ko je spal, ko ni vedla, da to ni Alano in mu je skoraj glavo bek ftrgala user posted image
Ga je kuj celega spajtalo, tak se je vstrašil user posted image
Bom ju3 čez dan probala naret kakšno lepo slikico pa vam pokažem, velja?

Klaudia   pomagaj....moja orhideja mi ne raste tako kot bi želela. Sem včeraj ugotovila, da so se mi popki posušili in valda sem jih pol kar vstran vtrgala. Zakaj? Kaj misliš, da jo premalo zalivam? 1 x na teden? Kaj ji naj naredim, da ji bo pasalo? user posted image

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
21.5.2008 21:01:38   
PUHICA 26
Kok ste prijazne sama dobrota vas je vsm hvala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
21.5.2008 21:06:14   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: PUHICA 26

Kok ste prijazne sama dobrota vas je vsm hvala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo jo slikico user posted image . Maš pa zauser posted image an geslo user posted image

Susan Savannah

Neposredna povezava do sporočila: 1842
21.5.2008 21:06:38   
PUHICA 26
KLAUDIA PA TI SI ZAKKKOONN. HVALA
vem kričim a sem vesela.

Neposredna povezava do sporočila: 1843
21.5.2008 21:07:18   
Alina_alin
Dober večer,
saj ne vem, ali vas naj berem od spredaj nazaj ali od  zadaj naprej - nekaj vmes vas sem... eh..
Drobižek - sedež smo kupili za malčico Maxi cosi Rodi, ona bo presedlala v večji sedež od 15 - 36 kg, manjši sedež 9-18 Maxi Cosi pa bo podedovala (ne še sedaj) Tjaša, ko bo prerasla lupinico. SEdež smo kupili v BC -akcija 19.5.- spletna trgovina.
lane31, čestitke za obletnico. Hm, pri nas pa moj pozabi vse obletnice, rd itd itd. Se še vedno nisem s tem sprijaznila...
Vanili, tudi mi imamo mclarna - saj si kupla sedaj tega, al? ko je toooolko razmišljanj in tethtanj tu gor napisanih...user posted image Nič slabega ne mislim, saj tudi jaz ful tuhtam, kaj je bolje, in rabim čas da se odločim.
vanili, touran - toureg. ja, ja, oboje super. ampak med njma je pa cena občutna... torej, katerega? Po domače: volkswagen -enoprostorec - touran, ali toureg- kot terenc volkswagen...?
jasna, vidim, da imate tudi drugi prigode  z malčki. Saj se je fajn spominjat za nazaj, kaj? Samo takrat ni smešno - u, se še spomnite, ko sem pisala, kak me /naju s Tjašo, je februarja zaklenila iz bajte malčica...user posted image Tista s sušilnim strojem je pa zmagovalna. Še dobro, da ga imamo mi nad pralnim...
moški kotiček:   a je katera gledala predstavo Jamski človek ali pa Kolumbovo jajce?  - za lažje razumevanje teh dveh različnih svetov, in da se nasmejite .user posted image
Pošljem, da me ne vrže ven

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
21.5.2008 21:08:51   
Klaudia
Klaudia   pomagaj....moja orhideja mi ne raste tako kot bi želela. Sem včeraj ugotovila, da so se mi popki posušili in valda sem jih pol kar vstran vtrgala. Zakaj? Kaj misliš, da jo premalo zalivam? 1 x na teden? Kaj ji naj naredim, da ji bo pasalo? user posted image

Lahko je več razlogov:
- si kupila novo in ji ne odgovarja, kam si jo postavila (sprememba prostora)
- imaš zraven sadje - najhujši sovražnik orhidej
- premalo zalivaš (oče jih zalije 2x na teden, če naslednji dan ostane v podstavku kaj vode, jo odlije)
- direktno popoldansko sonce jim tudi ne odgovarja... pa mogoče bi blo še kaj. Povej če je kaj od tega, da ne bom za BV brskala

Susan Savannah

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
21.5.2008 21:13:50   
Pandica

Lahko je več razlogov:
- si kupila novo in ji ne odgovarja, kam si jo postavila (sprememba prostora)  ne
- imaš zraven sadje - najhujši sovražnik orhidej  ne
- premalo zalivaš (oče jih zalije 2x na teden, če naslednji dan ostane v podstavku kaj vode, jo odlije)  jaz pa zalivam 1x tedensko in sicer nalijem vodo spodaj v okrasni lonček, pustim 24 ur in pol odlijem
- direktno popoldansko sonce jim tudi ne odgovarja... pa mogoče bi blo še kaj. Povej če je kaj od tega, da ne bom za BV brskala  ja, malo tut sonček posije mogoče nanjo popoldne, ampak to je za full kratek čas dokler ne pride na drugo stran user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
21.5.2008 21:15:49   
Pandica
Grem malo v sp. štok bajte pogledat kaj delajo, pa pridem pol nazaj user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
21.5.2008 21:19:32   
suzanamai
Včasih jih je treba tud presadituser posted image , sem hotela eno, ki je bolj slabo delala že stran vržt, potem se se pa spomnila, da imam še nekaj zemlje za orhideje in sem jo presadila, sedaj je pa čist divja in lepauser posted image . ja zalivam pa kot sem rekla, ko mi pride.... vendar ne več kot 3x mesečnouser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
21.5.2008 21:20:16   
Alina_alin
Janja,pohvale otrok: tudi jaz sem se stopila, ko mi je prvič rekla: mami jaz te imam taaak lada. Taaak fejst! (in se močno  stisnila k meni. ) Ali pa  sedaj ko reče zvečer vsak dan atiju, ko jo napoti v sobo,da gresta ajat: "pri mami bi se še pocartala, pri mami pocartala (to s takim milim glasekom, kot da ji ati ne bo dovolil). In valda, se cartava...
Ko pa sem jo dala v varstvo, jaz šla v službo, pa ko sem prišla po njo - in še kako leto je to trajalo: ko me je zagledala - vse spustila iz rok in laufala s šprintom k meni v objem. Mah, čas se kar ustavi ob takih trenutkih.

Prejle sem bila v spalnici pri Tjaši, ki se mi je zbudila - sva se dojili. Iz otroške slišim "mamica, mamica..." Potem že v joku"mamica....". Mah, pa nisem mogla stran, bi se Tjaša zbudila. In Tjaša zaspi, odletim k starejši in ona" mami, jaz bi se še enkrat pocartala..." IN ni bilo konca in ne kraja cartanja.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
21.5.2008 21:20:23   
suzanamai
Grem malo v sp. štok bajte pogledat kaj delajo, pa pridem pol nazaj

jaz tudiuser posted image , moram nekaj pod zob dat

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?