|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
21.5.2008 0:09:48   
VANILI
janja, saj v četrtek bom res rekla prodaalki, če ga grem lahko probat v prtljažnik. ko sva kupovala to kravo za Živo sva mela pižoja206 in ekr ni šel v prtljažnik, sva kupla večji avtouser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
21.5.2008 0:12:30   
VANILI
moški kot: jaz ne štekam, kako mu npr. razlagam kaj od ženskih debat, pa me samo na pol resno jemlje. Ne štekam, kako mu te debate niso zanimiveuser posted image . Ma dejstvo je, da smo drugčni. Npr po telefonu se oni pomenijo samo ključne reči, me pa še kaj zraven. In če gremo družba npr. na pijačo, saj se tud mešao pogovarjamo, a sčasoma vseeno nekako se prelevimo v Ž/M pol. no pa hb da je tko, je vsaj bolj zanimivo.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
21.5.2008 0:12:58   
skuštrana
Vanili, user posted image user posted image Samo je bilo pa zanimivo, ne pa danes, se vsedeš v avto pa nobene avanture večuser posted image
nedavno, ko je imel mož prometno in smo imeli katro, dokler se je naš avto popravljal je bilo tudi kar zanimivo..user posted image Pa če se spomnim jugeca, najin prvi avtouser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Neposredna povezava do sporočila: 1753
21.5.2008 0:13:38   
janja
Nč, naš ima zložen po dolžini 103 cm.

Zdej grem pa res spat. LAHKO NOČ!

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
21.5.2008 0:15:32   
skuštrana
Vanili samo zate user posted image
http://www.trudnoca.net/forum/viewtopic.php?f=52&t=240

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
21.5.2008 0:18:27   
VANILI
janja, lahko noč!
Skuštrana, mismo šle 3 prijaljeice za božič s katro v Francijo,v ansi (ne vem več kako se napiše) k enemu tipu, v katerega se je ena zatreskala,ko je bil v Slo. In ona2 sta se ga non stop zadevala, jaz in druga pa sva bluzli po mestecu. No in nekoč tazadeta izsili eno voznico in puf! nesreča, iz naše katre je kar mašina ven padla,drugega nič ni bilo hudega. Ampakproblemi s popravilom. Smo dobile nov pokrov ampaktak,da če si ga odprl, ga nismo znale zapret, pa smo kar z rjavim selotejpom prelepleuser posted image user posted image . In uspele prit po snežnem neurju do Slovenije...
drugač so katre ful vzdržljive, samo odpirajo se rade. Enkrat drugič smo parkirali na eni njivi na Češkem in malicali, potem pa brkbrkbrk čez njivo nazajna cesto. Šele v Pragi smo ugotovili, da se je prtljažnik odprl in smo ful prtljage izugubili, jazkomplet ruzak z vsem kar sem melauser posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
21.5.2008 0:21:36   
VANILI
skuštrana, ma ti si zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image
tenks!!!!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
21.5.2008 0:22:34   
skuštrana
Vanili, men je tudi katra zakon..Če ne bi imela otrok bi jo takoj imela. Mož se je kar zaljubil vanjo, je ni hotel dat nazaj..da jo bo imel za po mestu vozituser posted image Men je super, ker visoko sedišuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
21.5.2008 0:24:20   
skuštrana
skuštrana, ma ti si zakon
tenks!!!!

He, he..zdej boš mela celo noč kaj delatuser posted image jaz grem pa spat oz. k možu, ki igra igrice...si je nov mobitel kupiluser posted image user posted image ja, tile moški so pa res eni veliki otroci - vsaj moj, nouser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
21.5.2008 7:33:40   
sanosan
Dobro jutro!

Skuštrana - Ja, kar si napisala za plenice, je že res, da je najbolje, če se jih neha takoj uporabljat tako podnevi kot ponoči. Ampak na žalost pri nas to ponoči ne pride v poštev, ker Blaža nikakor ne moremo pokrit. Čim mu potegneš odejo čez rit, si jo že dol zbrca. Enkrat smo to probali, pa je bila katastrofa, saj se je sredi noči zbudil celi moker in čisto leden. Pri dnevnem počitku pa na posteljo dam gumirano platno, tako da če se že polula, vsaj jogi ne dobi nič vstran.

Avto - spomini na naše potovanje na morje so takšni, da smo nabasali 101-ko, koliko je šlo, podrli zadnje sedeže, prek položili pene za na plažo in tam sma mi2 s sestro lahko prespale pot. Sta mi pa moja dva povedala, da smo šli na morje (ko sem bila še beba) moja2, babica in jaz, s fičotom.
Mi smo si lani sposodili od moje mame avto (clio), da smo lahko namontirali strešni kovček gor. Mi imamo sicer tudi cliota, vendar je razlika v letniku in ker nimamo prtljažnika, nismo mogli na našega namontirat kovčka. Smo pa ugotovili, da smo sabo vlekli definitivno preveč stvari. Letos si nam ne bo potrebno sposojat avta, saj danes zamenjamo našega dobrega starega cliota user posted image  za novega megana grandtour user posted image  in mislim, da s pakiranjem ne bo problema. Je pa še ena resnica, da mi potujemo na morje tudi s user posted image , ki pa ga zaradi njegove varnosti vozimo v boksu. Tako da nam tudi nekaj prostora gre s tem.

Vrtec - ker je Brina rojena 26.10., je pri nas na Ptuju tako, da najprej sprejmejo v vrtec tiste, ki na dan 1.9. izpolnjujejo pogoje. Ker mi takrat še ne izpolnjujemo pogojev, moramo počakat do 1.10. (odgovor na vlogo bom dobila verjetno konec avgusta ali pa v začetku septembra), da bo stara 11 m in takrat bodo našli v eni izmed enot vrtca Ptuj prostor za njo. Lahko da bo to v vrtcu, ki sem ga navedla v vlogi, lahko pa da bo tudi kateri drugi. Je pa res, da nisem dobila odgovora na vlogo oz. če bi že odgovorili, bi dobila negativen odgovor. Je pa res, da pri nas sprejemajo tudi med letom otroke, saj so v Blaževi skupini prvo leto dobili še dva kandidata, mislim da, oktobra in novembra. Sedaj, to leto, pa so dobili tudi dva, ki sta prišla šele v začetku tega leta.

naj bo dovolj za danes

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1760
21.5.2008 8:04:46   
orka**
Ulaa bravo za vrtec, jaz ju bom vpisala 5.6., seveda se dobimo tudi na kavici.

Vanili za voziček, evo še ena internet stran, so cenejši kot pa pri nas
http://www.kidsroom.de/cgi-bin/kidsroom.shop

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
21.5.2008 8:51:25   
noa1
Dobro jutro!

Moja pupa je celo noč smrkala in sem ji vmes še nos čistila....joj kaki jok je to bil....je bila prav užaljena. Danes je malo razdražena, ji teče z nosa, kašlja in kiha. user posted image Vročine HB nima.
Zato jaz danes raje ne bom prišla na srečanje, da ne nalezeva še kakega bebota.
Sem se pa že tak veselila, da vas spet vidim.user posted image  Eh, pa drugič ali pa ob priliki na kakem mini srečanju, če bo vreme zdržalo.

MT je opran...ga bom danes pofotkala, da prilepim še kako slikico.

Moram it, ker me pupa kliče na blazino....se moram malo z njo igrat, pa lačna bo tudi že počasi.

Se še kaj javim.

Štajerke: mejte se fajn danes na srečanju

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
21.5.2008 9:02:05   
teka
 jutro!

se samo na hitro javim:  štajerke, mene danes žal ne bo, imam nekaj opravkov, potem pa bom sama z otrokoma. upam, da se vidimo drugi teden, pa da bo boljše vreme. lepo se imejte! user posted image Noa, do takrat pa zrihtaj MT, da ga vidimo, sem že radovedna user posted image  

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
21.5.2008 9:05:04   
teka
no, evo, zdaj pa še tebe ne bouser posted image upam, da se ajša hitro porihta in ne bo kakšne vročine. se mi zdi, da je kar nekaj user posted image bolanih....vsem user posted image user posted image user posted image . Max je pred enim tednom tudi imel 24-urno povišano tt pa nič drugauser posted image no HB. sicer pa prejšnji teden tudi Zara angino user posted image . no sedaj smo vsi OK!

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
21.5.2008 9:09:38   
*kinnie*
Ojla dobro jutro.
Pri nas še vedno dežuje, tako da bomo spet notri...
Ena  user posted image za vse, ki ste na RR.

IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

[BTW, a ni letošnji prvi del Eurosonga katastrofa ... vsako leto slabše ... pa jaz, ko sem taki fan ... da bi le Rebeka najprej prišla!

Meni se zdi, da je evrosong izgubil svoj pomen. Kr neki. Sistem polfinalov mi je čisto zgrešen, 4 državam ni treba v izbor ( money money)-user posted image pravila so pa res za vse enakauser posted image user posted image ,ja tekmovanje pa tako. Pa glasovanje...in če človek samo pogleda, kdo je zmagal v zadnjih letihuser posted image ...no izjema je  lanska zmagovalka. Meni je še najpametneje storila Italija...zapustila šov in to je to.

Jenny Anny: Kolikor sem jaz zasledila, priporočajo, naj bi se  kravje mleko dajalo po 1.letu, čeprav ga ogromno mamic daje  po 6-7 mesecih....jaz tudi.

Vanili: ooo pridem na srečanje, to pot še ne, imam res skoz nekaj, me že glava boli. Glede vstajanja ponoči....sem se prav zamislila, pri nas on vstane ka pa vem od 7x mogoče 1x....in sem prav zamislila, koliko dejansko on postori za otroke. Zelooo malo. Sem kar malo jezna nanj. Jaz bom svojega poslala na lunouser posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
21.5.2008 9:09:55   
Kasija
Dobro jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

klaudia lepa fotka. zakaj sem pa jaz mislila da ste šli v zoouser posted image

V četrtek smo se parkirali pred Zoo, da smo lahko prišli na srečanje. Pa si najbrž shranila v spomin samo zoo user posted image

aha user posted image

Suzanamai kam sta pa šli na pregled? moja sestra dela na streliški - psihologinja, da ne bo pomote - pri dr. kendi.
mclaren user posted image  Zdaj pa mormo en krog skupaj ti, tave in jaz user posted image
2ursae vau bor pa ima prave fantovske mere user posted image

voda in krpica - a to prav razumem, da ne namažete s kremo?

mehurčica še ena wc zgodba k tvoji. So bili eni prijatelji na obisku s 3 ali 4 letno malčico. Se mi pogovarjamo, ona pa se igra malo stran v dnevni. Kar naenkrat opazimo tišino in tamale nikjer. Kličemo, se ne oglasi. Kje je bila? Na wc-ju, ki je bil cel bel. Ga je namazala z roko z celo niveo, ker je imela školjka po njeno suho kožo. user posted image  

majoli maks je pa danes utrujen po vseh podvigih user posted image

vanili voziček -mclaren - sem spravila v mamin avto renault megane v prtlažnik ležeče od gume do gume, v očetov twingo pa nekoliko diagonalno v isti smeri. najin enoprostorec pa te najbrž ne zanima - gre ležeče, pokonci ali diagonalno ali ...midva sva kupila avto za voziček user posted image
Kaj je brakica?

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Pink Floydov,

jAO, MY FAVOURITE SONG - WISH YOU WERW HEREuser posted image

Moja tudi!

margareta tvoji posti me pa vedno nasmejijo user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
21.5.2008 9:20:28   
Alina_alin
Jutro!
Nisem vas uspela prebrat za nazaj. Preletela in vidim, da vas precej ne bo na srečanje, pa precej bolančkov. Vsem bolančkom user posted image in mamicam user posted image - pa pozdravite se čimprej.
Tudi naju ne bo na srečanje -  vidim, da vas po večini ne bo, pa tudi imam opravke, pa doma moram stražit, da pride poštar z avtosedežema, da če ni ok, pošljem kar nazaj. naslteden pa res upam, da se vidimo v polni postavi.
sedaj pa že alarm, moram jo dat spat.

aja, spala sem včeraj od 20h do danes do 8h! in se naaaaaaaaaaspala! enkrat po doooolgem času.

pozdravček vsem

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
21.5.2008 9:35:30   
*kinnie*
Margareta: jaz sem zvečer zbežala v mižule....drgač bi pa z veseljem eno pivceuser posted image . Sploh včeraj, ko me je moj mal razjezil....

Siljenje otroka: Smo se pogovarjali o kahlici.... pa še eno svojo izkušnjo povem. Naša je hodila na plesne (  mami je bila user posted image ), na ure pravljic...super se mi je zdelo, da je bila vključena v skupine, glede na to, da ni v vrtcu. Potem pa se je rodil mali, krajši čas je še šlo, potem pa se nam je uprla, jok....kaj sem hotela...moje sanje (ples) so padle v vodo, izpisala sem jo iz plesnih, uprla se nam je tudi za ure pravljic....in je nismo premaknili....stvari sem pustila take kot so, niti pod razno je nisem silila, vedela sem, da ima stisko....no in včeraj mala reče, da bi šla rada na ure pravljicuser posted image user posted image . Sem prav vesela!!!

Vanili: kampiranje...joj mi ko smo hodili s starši, je bilo vedno dovolj prostora, nikoli krame po sedežih, je bila pa to takrat hudo easy variantauser posted image . Sedeli smo po tleh na deki-ma kakšni stoli, mize,...hladilnik smo si narisali,...en kuhalnik na plin je bil višek opremeuser posted image . Danes še enkrat več prostora v avtu, pa user posted image user posted image . No pri nas tudi moj zloži v avto...to mu gre pa dobro od rok...jaz pa v stanovanju pripravljam, ker če ne bi bilo tako, bi 3/4 nujnih??? stvari ostalo doma....o naši kamp opremi pa raje ne bi....user posted image - itaq selitve narodovuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1768
21.5.2008 9:45:48   
*pikijakob*
Očitno nobene ne bo na srečanje. Mehurčica ti si tudi pod vprašajem ne?
tak da pol tudi mi2 ne prideva, da ne bova na koncu sama v luft gledala. Neo tudi nekaj kašlja in kiha, a se tako začne 6 bolezen?

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
21.5.2008 9:45:53   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Margareta

Kasija
- mah , tašča vedno še mene prosi, če ji zlikam perilo. Pa jo vedno samo neumno vprašam:"A se vam zdi, da imam več časa kot vi?" Potem pa modro molči.

oj te tašče, jaz se tudi vprašam, a ne bi bilo bolje, če bi ona meni kaj pomagala....moja ima boljšo foro...pride vprašat, kako jaz zakurim peč....mislim halooo peč je njihova že 20 let....jaz sem prijazna....razumem stiskouser posted image user posted image

Klaudia: tudi jaz bi tole pri orhidejah opisala kot zelene črveuser posted image . Še dobro da sem pustila vse skupajuser posted image

Stajica: Mi je pri prvi nismo imeli, zdaj pa sem kupila prenosno posteljico, ko smo šli za 1.maj  na morje..in sedaj jo imam v dnevni...če ne drugega, vsaj varno ga lahko odložim, če moram kaj nujno postoriti.

Skuštrana: jaz tudi skoz težim ta večji, če gre kje na WC. Se čimbolj ogibamo tega, a kaj ko njo vedno tišči....in potem se sliši : pusti to, to je umazana, ne šlataj, a sem ti rekla, da pusti, mene se primi, bom jaz dala papir, a sem rekla ne šlataj,...skratka cel doktoratuser posted image

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
21.5.2008 9:46:12   
Kasija
premalo prostora v avtih mi smo tudi hodili s stoenko pa s tavelikimi šotori 4 na morje. se pa spomnim, da smo se ob pakiranju vedno kregali.

vanili če ne pozabim bom prišla z mclarenom jutri, pa lahko poskusiš, če gre v avto. pa ne dobiš torbe za voziček user posted image  zraven pride prevleka za dež, obroček za glavo za manjšega dojenčka, prevleka za noge. sicer bi pa pohvalila še kar prostorno košaro, kamor lahko stlačiš dekice. pa ima še en žeper za mobi ali denarnico.

nova10ka user posted image  ampak uno iskanje koša za perilo bi bilo pa res nujno

< Sporočilo je popravil Kasija -- 21.5.2008 9:48:08 >

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
21.5.2008 9:49:58   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

- Komuniciranje z moškimi 2: z manj besedami do cilj

To bi moralo zveneti nekako takole Ti priti sem, pomiti posodo. Pikauser posted image Potem bi moški um to še dojeluser posted image

O tile moški, jih ni bilo za razumeti...potem sem šla gledati 5žensk. com in jamskega človeka.....mi je zdaj bolj jasnouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1772
21.5.2008 9:55:47   
mehurčica
Jasna, ja, Eni gre najprej malo po vseh 4, pol se pa spomni, da po trebuščku bolje obvlada in hitreje pride do cilja.user posted image Mi je pa včeraj pobegnila iz prizorišča previjanja v kopalnico čisto naga in ker jo je na ploščicah zeblo v trebušček, je mogla čez celo kopalnico po vseh 4 preplazit do tepiha.user posted image

Srečanje MB: naju tudi ne bo.

*kinnie*, David pa si je glede telovadbe premislil in noče več hodit. Je pa hodil od septembra. No, na plavanje še hodi in skejtat gre tudi rad - smo mu včeraj kupli ene adidaske, da bo še lažje skejtal.user posted image Za Eni pa si tudi jaz fuuuuul želim, da bi plesala. To je bila moja največja želja vedno, ampak sem pač vztrajala pri smučanju, ker mi je še kr dobro šlo. Sem pač pozneje hodila na hip hop/breakdance tečaje - že ko sem imela Davida.

Grem Eni preložit v posteljico...

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
21.5.2008 10:01:13   
VANILI
dobro jutro, mamčice!
mi smo eno rundo že odspali, zdaj pa spet akcija, prej je žabo spet priplazil v kopalnico, jaz sedim na školjki, lulam, on me zagleda, dobro da ma ušesa, ker bi mu drugač glava dol padla, tak nasmešek sem dobila in hajdi k mamici. Jazhitim in cikam, on medtem že ob banji vstaja... ne, nujno stajco. Moram prašat prijatlejico, zakaj je še nimamuser posted image

včeraj sem šla na dolg sprehod s familijo in psičko (no saj ona spada zraven) pa sem mislila, da ni cv.prahu,saj je deževalo, matr sem si spraaskala oči, da mam danes dve rdeči kuglici kot angora zekouser posted image .

zdaj smo vsi za mizo, tavečj gleda pikija jakoba (a se spomnite, v nekem mestu neki hiši, majhen medved je doma...) in je kornflekse, jaz veselo tipkam, žabo je pa kazensko pripet v stolčku in bo, dokler se ne bo začel bunit.

suzanamai - mogoče bom glih zarad tebe dobila maclarnauser posted image !! vse ste navdušene nad njim, mpak ko si ti rekla,da majo samo še enega, sem si na listek napisala, kliči v buši in rezerviraj, pa moj danes zjutraj vidi listek in reče,da bo šel danes pogledatuser posted image user posted image user posted image . joj da bi vsaj šel v avto!!!!!!! pol tud jaz pridem z njim v četrek!Kasija, a sem lohk vaša maclaren-frendica???user posted image

kinnie, danes je Teo zaspal okol pol8 in kmalu pride Živa iz svoje sobe, valda hoče na njegovo tran pojstle, ampak bi gasamo štockala in zato je morala bit na moji. In me je non top nekaj frcala z nogami, pa tipkala, pa ni mi daa sekundo mirugrrrr sem bila besna!!!Čepra vem, da tud ona rabi vse to... ampak jaz čist crknjotuser posted image

mehurčica - oj! a eni še spi??

jaz pa zdaj v trgovino s frocovjem.  al pa mal bol pol ,ko vas je tok tle, mogoče mi bo celo katera namenila kak stavekuser posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
21.5.2008 10:08:19   
VANILI
evo, alarm, moram it. Zunaj spet kislo zgleda.. mah bomo pa z mt-jem, marelo in pelerino in škornji  se šetkali. Mlo je treba na zrak!!!

lpin lep dan, naj ga nam dež ne pokvari!!!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?