sanosan
|
Dobro jutro! Skuštrana - Ja, kar si napisala za plenice, je že res, da je najbolje, če se jih neha takoj uporabljat tako podnevi kot ponoči. Ampak na žalost pri nas to ponoči ne pride v poštev, ker Blaža nikakor ne moremo pokrit. Čim mu potegneš odejo čez rit, si jo že dol zbrca. Enkrat smo to probali, pa je bila katastrofa, saj se je sredi noči zbudil celi moker in čisto leden. Pri dnevnem počitku pa na posteljo dam gumirano platno, tako da če se že polula, vsaj jogi ne dobi nič vstran. Avto - spomini na naše potovanje na morje so takšni, da smo nabasali 101-ko, koliko je šlo, podrli zadnje sedeže, prek položili pene za na plažo in tam sma mi2 s sestro lahko prespale pot. Sta mi pa moja dva povedala, da smo šli na morje (ko sem bila še beba) moja2, babica in jaz, s fičotom. Mi smo si lani sposodili od moje mame avto (clio), da smo lahko namontirali strešni kovček gor. Mi imamo sicer tudi cliota, vendar je razlika v letniku in ker nimamo prtljažnika, nismo mogli na našega namontirat kovčka. Smo pa ugotovili, da smo sabo vlekli definitivno preveč stvari. Letos si nam ne bo potrebno sposojat avta, saj danes zamenjamo našega dobrega starega cliota za novega megana grandtour in mislim, da s pakiranjem ne bo problema. Je pa še ena resnica, da mi potujemo na morje tudi s , ki pa ga zaradi njegove varnosti vozimo v boksu. Tako da nam tudi nekaj prostora gre s tem. Vrtec - ker je Brina rojena 26.10., je pri nas na Ptuju tako, da najprej sprejmejo v vrtec tiste, ki na dan 1.9. izpolnjujejo pogoje. Ker mi takrat še ne izpolnjujemo pogojev, moramo počakat do 1.10. (odgovor na vlogo bom dobila verjetno konec avgusta ali pa v začetku septembra), da bo stara 11 m in takrat bodo našli v eni izmed enot vrtca Ptuj prostor za njo. Lahko da bo to v vrtcu, ki sem ga navedla v vlogi, lahko pa da bo tudi kateri drugi. Je pa res, da nisem dobila odgovora na vlogo oz. če bi že odgovorili, bi dobila negativen odgovor. Je pa res, da pri nas sprejemajo tudi med letom otroke, saj so v Blaževi skupini prvo leto dobili še dva kandidata, mislim da, oktobra in novembra. Sedaj, to leto, pa so dobili tudi dva, ki sta prišla šele v začetku tega leta. naj bo dovolj za danes lp
|