Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.5.2008 10:22:50
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 pozdravljene! jaz se po dolgem času zopet malo oglašam! kako ste kaj? Pri meni ni nič novega. Danes je 30 dan ciklusa. Včeraj sem za hec delala test pa je bil -. Cikli se mi zgleda po KT krajšajo. iz 50 dni je padlo na 44 dni, ta mesec pa pričakujem cikel dolg nekje 38 dni po mojih izračunih sam da me že zdaj nekaj špika v jajčnikih in bom raje hodila naokrog v vložkih če bo pa vse po sreči pa vložkov ne bom rabila še kakšno leto ali več kako bi lepo bilo... leto dni brez Ti kar uložke doma pust, ker jih itaq ne boš rabla!!! Pa velik sreče!!!
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.5.2008 10:26:19
|
|
|
|
tinč407
|
sem malo na forumu ker si rešujem zdeve s faksom, če ŠLUČAJNO uspe, da mi samo malo izpitov ostane, ker bo potem manj časa. Mam ful voljo, ker mam nek dodaten zagon se mi zdi znaki so isti kot prejšnji mesec pred M, ovulacije pa sploh nisem čutila, niti nisem imela tistega sluza in krvavega flekca kot prejšnji mesec, tako da niti ne pričakujem kaj ta mesec. Verjetno nisem mela O. Glavno je to, da se mi M začne krajšati in da jo bom imela na nek normalen ciklus, ne pa na 50 dni. halo, se mi zmeša, če bi vsak mesec čakala 50 dni ali bo plus ali minus na testku kaj pa ti? kako si že daleč ta mesec? Kdaj je ne pričakuješ?
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.5.2008 10:28:53
|
|
|
|
tinč407
|
pozdravljena katalina. Moram met vložke, ker imam tak nek smotan občutek da se bo vsak časvlilo in če sem brez vložkov hodim vsake 5 min na wc preverjat ali se naj grem preoblečem ali še sem lahko v teh hlačah
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.5.2008 10:31:30
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 kaj pa ti? kako si že daleč ta mesec? Kdaj je ne pričakuješ? če misliš name en teden še me loči od dejanskega stanja danes je moj 26.dan od zadnje M,mam pa tud različno dolge cikle,sam tk dolgih ne kot ti. Najkasnej(upam)do 33.dne od zadnje M,bi moralo postat vse jasno,zdaj bomo pa vidli-na znake se ne oziram,ker mam skor vsak mesec drugačne ,pa tud rezultat je bil skoz isti-prihod . bomo vidli,če ne ta mesec,pa naslednji in tako naprej dok ne rata
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.5.2008 10:37:44
|
|
|
|
tinč407
|
ja, sem mislila tebe spps potem bova pa nekje isti čas delale testke tudi jaz ga bom zopet polulala naslednji teden in obedve bova dočakali velike
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.5.2008 10:41:11
|
|
|
|
tinč407
|
tudi jaz ta mesec ne gledam na znakce, ker me je tudi prejšnji mesec vse špikalo im bolelo, pa sem bila tako vzhičena, da je že se prijelo in da to pa zdaj nekaj pomeni in sem bilo zelo razočarana. Ampak to tako razočarana da sem dejansko točila solze pa sem si rekla da ko bo pa bo. da se ne bom nekaj sekirala in naprej obremenjevala, saj če bo, itak ne bo nikamor odšel, če pa ne bo , pa bo itak prišla tečna . Tudi to je majhen razlog da me tako dolgo nič ni bilo sem gor. Enostavno zato, ker se skušam čim manj obremenjevati
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.5.2008 10:41:30
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 ja, sem mislila tebe spps potem bova pa nekje isti čas delale testke tudi jaz ga bom zopet polulala naslednji teden in obedve bova dočakali velike hja,mene ničkaj ne vleče delat testov-nobenih sem ponosna nase prej sem kake 3 na mesec pokurla,pa še ovulacijske zraven,zdaj pa me ne mika več velikih minusov ledat tko,da sploh ne vem če bom kakega delala,no,po zamudi že
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.5.2008 10:43:40
|
|
|
|
tinč407
|
v katerem krogu si zdaj spps? niti ne pravi nič.... za te testke sem porabila več dnarja kot za mesečno špecarijo
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.5.2008 10:46:13
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 v katerem krogu si zdaj spps? niti ne pravi nič.... za te testke sem porabila več dnarja kot za mesečno špecarijo uf,pol pa mal kuhate jaz sem še trenutno v 8.krogu,kolk jih še pa bo pa nimam pojma
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.5.2008 10:52:21
|
|
|
|
tinč407
|
mamo hišo pa na sreči dosti na vrtu zrase pa ni treba dosti v trgovini kupit, tako da zdaj delamo samo še za testeke po moje bi mogla narava to malo drugače porihtat. Da bi vsaka takoj ko zanosi dobila nekje na čelu kakpen rdeč flek al kaj takega, da bi takoj ko bi se v ogledalo pogledala že vedla. no, jaz še mam take mozolje ta mesec kot da bi narava poskrbela za nekaj al pa je tu zopet puberteta. nekaj me secer meče. moj samo zmiguje z glavo in pravi, "kakšni bodo le še otroci" bi že fanj blo, da bi vsaj obrazeke po atiju meli, da mi ne bodo kasneje kaj sponašali..
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.5.2008 10:59:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 mamo hišo pa na sreči dosti na vrtu zrase pa ni treba dosti v trgovini kupit, tako da zdaj delamo samo še za testeke po moje bi mogla narava to malo drugače porihtat. Da bi vsaka takoj ko zanosi dobila nekje na čelu kakpen rdeč flek al kaj takega, da bi takoj ko bi se v ogledalo pogledala že vedla. no, jaz še mam take mozolje ta mesec kot da bi narava poskrbela za nekaj al pa je tu zopet puberteta. nekaj me secer meče. moj samo zmiguje z glavo in pravi, "kakšni bodo le še otroci" bi že fanj blo, da bi vsaj obrazeke po atiju meli, da mi ne bodo kasneje kaj sponašali..
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.5.2008 11:01:39
|
|
|
|
tinč407
|
nič punca, fajn se mej. in če se prej nič ne slišimo, pridem semkaj drug teden, da mi javiš kako se počutiš in mi poveš kako je lepo biti srečka jaz pa se grem zopem malo vržem na knjige, da bodo profesorji veseli uživaj kljub dežju in naj ti sije sončece v srčku!
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.5.2008 11:33:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 nič punca, fajn se mej. in če se prej nič ne slišimo, pridem semkaj drug teden, da mi javiš kako se počutiš in mi poveš kako je lepo biti srečka jaz pa se grem zopem malo vržem na knjige, da bodo profesorji veseli uživaj kljub dežju in naj ti sije sončece v srčku! ok,ti se tud dobro drži
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.5.2008 12:31:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Oh punce no! Sem mislila, da ko bom odprala rr sem upala, da bo vsaj 5 bork javilo kakšno lepo novico, ve pa kr nič... še 10 dni maja! Dajmo! Gremo!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.5.2008 12:32:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena Oh punce no! Sem mislila, da ko bom odprala rr sem upala, da bo vsaj 5 bork javilo kakšno lepo novico, ve pa kr nič... še 10 dni maja! Dajmo! Gremo! čakamo na tebe.....
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.5.2008 12:35:46
|
|
|
|
aqua77
|
Dajmo majčice, postanite zmajčice in pregnajte za vsaj eno leto!!!!
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.5.2008 12:46:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena Oh punce no! Sem mislila, da ko bom odprala rr sem upala, da bo vsaj 5 bork javilo kakšno lepo novico, ve pa kr nič... še 10 dni maja! Dajmo! Gremo! čakamo na tebe..... Ma ne mene čakat, jst delam test šele 31.5.! No, ampak če nosiš dvojčke (hmm, dvojčici) pa hormon narača hitreje, pa bi se tud kakšen dan, dva prej videlo, ane?! Ti pa šparaj za karjolo. Katalina - ti si pa dobra... zmajčice.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.5.2008 12:47:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena Oh punce no! Sem mislila, da ko bom odprala rr sem upala, da bo vsaj 5 bork javilo kakšno lepo novico, ve pa kr nič... še 10 dni maja! Dajmo! Gremo! čakamo na tebe..... Ma ne mene čakat, jst delam test šele 31.5.! No, ampak če nosiš dvojčke (hmm, dvojčici) pa hormon narača hitreje, pa bi se tud kakšen dan, dva prej videlo, ane?! Ti pa šparaj za karjolo. Katalina - ti si pa dobra... zmajčice. šparam,šparam sej bo kmal regres tk,da se kr požuri preden ga zmanjka
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.5.2008 13:27:56
|
|
|
|
aqua77
|
spps, kar cel regres na stran dat, ker boš "mulc-vagen" za dvojčke rabla, da ne govorim o plenicah....
< Sporočilo je popravil katalina -- 21.5.2008 13:28:16 >
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.5.2008 13:40:46
|
|
|
|
Anonimen
|
nič dobreg apunce test je pokazal, da nisem nosea, kot tudi CB-ji, ki sem jih delala doma. No naslednji cetrtek imam pregled, kjer me bo po vsej verjetnosti pregledala z UZ. Mah sej sem vedla, da je nekaj narobe. po 8 , ki sem jih imela po jemanju KT, ki so bile normalne, točne,..., mam zdaj celo štalo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.5.2008 14:01:43
|
|
|
|
lily32
|
Anonimna čeprav ... če ni tečke , še vedno ostaja upanje, a ne? Javi, kaj ti bo povedala ginekologinja.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.5.2008 14:13:38
|
|
|
|
aqua77
|
Javi kako boš žadevo uredila...
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.5.2008 14:33:21
|
|
|
|
piamaria
|
joj ful zoperno ja s tem Klomifenom ja...jaz še vedno čakam...zamuja že 4 dni... kdor čaka dočaka so rekli Test bom naredila pa v soboto, ker je v pon pokazal -. Upam, da je vse ok in sem že
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.5.2008 14:36:03
|
|
|
|
aqua77
|
piamarija navijam zate!!!
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.5.2008 14:37:58
|
|
|
|
piamaria
|
Katalina thx, kako pa si ti kaj??? Tale vreme in to čakanja me bosta ubila...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?