|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem MAJA!!!
21.5.2008 14:44:19   
_sanja_*
Navijam! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
21.5.2008 14:46:53   
aqua77
Jaz sem junijka, in je Ne pričakujem 02.06! Upam, da me tokrat štorklja najde.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
21.5.2008 14:56:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katalina

spps,

kar cel regres na stran dat, ker boš "mulc-vagen" user posted image  za dvojčke rabla, da ne govorim o plenicah.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisi dobro razumela. Jst sem naročila dvojčici, spps mi je pa rekla, da če bodo res mi karjolo kupi, da bom trebuh lahko vozila.user posted image Ona pravi, da bo en po en user posted image čist dovolj. user posted image Drugače pa smo po datumih tam nekje, jaz tam okoli 30. maja jo ne čakam, ti pa le malo za mano. Jah, upajmo, da smo bili dovolj pridni.

anonimna pujsa - moji kolegici je še krvni test pokazal negativno, potem ji je G dala tablete za sprožitev M, pa jo kljub temu ni bilo, pa naredita UZ pa ugotovi, da je že v 8 tednu. user posted image

piamaria - upam, da bo v soboto plusek!

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1703
21.5.2008 16:23:34   
Anonimen
anonimna pujsa - moji kolegici je še krvni test pokazal negativno, potem ji je G dala tablete za sprožitev M, pa jo kljub temu ni bilo, pa naredita UZ pa ugotovi, da je že v 8 tednu.

ko bi bilo vsaj pri meni tako

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1704
21.5.2008 16:48:53   
crvicek
Punce, jaz pa res ne vem kaj se z mano dogaja???user posted image
Kot že veste user posted image ne pričakujem v petek, danes opoldne pa se mi je pokazal sluzast roza izcedek, samo na papirju, nič na hlačkah in to mi je zelo čudno. Ponavadi kako uro predenj pride user posted image najprej čutim neznosne bolečine v križu in nato se začnejo še tako hudi krči da moram vsakič takoj ruknit 2 Naprosyna, saj drugače bi skupaj padla od bolečin.
Zdaj pa nič bolečin, samo neko mravljinčenje in špikanje v jajčnikih. Malo sem brala na Pušenjakovem forumu pa sem vidla da to lahko oznanja user posted image , ampak glede na to da je za mano že 1 ss, me je tako strah.

Kaj mislite?

Jaz sicer poskušam biti pozitivna, saj če se je primlo, moram biti močna za mojo pikico. Upam da bo vse vredu in da ni to samo znak malo čudne user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
21.5.2008 17:00:44   
giotti
Kaj pa vgnezditev, misliš, da ne more bit? Jaz sem jo imela točno 0 do 2 dni pred pričakovano M. To pomeni, v času, ko naj bi M prišla. Čez tri dni po tem "dogodku" sem naredila test, ki pa je pokazal tako zelo šibko črtico, da sem šla potem dat vodo k svoji zdravnici, kjer pa so potrdili nosečnost. Tako da ti kar naredi test čez par dni, pa bo vse jasno user posted image . Seveda, držimo pesti, da je to to, kar si tako zelo želiš. user posted image

Glede ss pa ne skrbi, itak je bila kriva pregrada, ki je zdaj odstranjena. Tako da res ni razloga za strah, prav? user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
21.5.2008 17:09:31   
crvicek
O giotti hvala za tvoje vzpodbudne besede, ma saj vem da ne smem delat panike, saj bom samo živčna. A na trenutke me zanese.

Glede vgnezditve pa se mi zdi malo pozno, saj naj bi O imela nekje od 4. do 9.5., sicer nevem točno kateri dan, ampak v tistem tednu sem imela značilno sluz in špikanje v jajčnikih. Kot je meni znano nastopi vgnezditvena nekje med 6-9 dnem po vgnezditvi, a ni tako? Koliko dni po O si pa ti imela vgnezditveno?

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
21.5.2008 17:30:17   
giotti
Joj, pojma nimam za O, ker takrat razen tega, kdaj naj bi prišla M, nisem nič vedela o sebi. user posted image  M imam pa vedno na 24 do 26 dni, no, ta vgnezditev pa je bila 24 dni od zadnje M.

Pa tudi znakov nisem nikoli opazovala, nimam nikoli teh špikanj, še ko sem zanosila, ni bilo prav nobenih znakov, tako da res ne vem. Se pa na primer spomnim, da je bilo zadnjo slončkanje pred tem 5.1., ta vgnezditev pa se je zgodila 22.1., torej celih 17 dni po tem. Pa če rečeš, da je prišlo do oploditve 5 dni kasneje, kar je teoretično še možno, je bilo razlike najmanj 12 dni! Tako da iz tega sledi, da teorija je eno, praksa pa čisto nekaj drugega in pri vsaki drugače!

Sicer pa boš kmalu vedela, pri čem si! user posted image  Čimbolj si zdaj um zaposli s čim drugim, čuvaj na zdravo prehrano in se prepusti usodi. Pa srečno user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
21.5.2008 17:32:14   
KulGirl
Dajmo punceeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image  Da vidimo user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem imela tokrat user posted image  14 dni in kot sem pričakovala, je ni bilo 18.5. Bo verjetno malo z zamudo prišla naokoli.
Komaj čakam naslednji teden, ko imam pregled pri moji G in upam, da jo bom uspela prepričat, da me pregleda z UZ, ker sem v bistvu naročena samo za bris. To bo pa itak po moje prestavljeno, če bom ravno takrat imela user posted image . Jaz sem se že sprijaznila, da nekaj ni v redu z mano in da zaenkrat ne morem računat na zanositev.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
21.5.2008 19:09:21   
*Junona*
Gremo majčice, postanite zmajčice, kot pravi Katalinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo še 10 dni, gremo rozikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KulGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
21.5.2008 19:13:41   
piamaria
ooo hvala pupe moje, ja enako držim pesti in navijam za vasuser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
21.5.2008 19:51:04   
Orhideje
Majčice oz. zmajčice. Uh, sem rabla kar nekaj časa, da sem vas dohitela user posted image . Komaj sem čakala, da pridem domov in pogledam, kako je kaj z vami. Upala sem na  ++++. Pa ne zgleda ravno obetavnouser posted image

Lopona - A sem ti povedala, da si user posted image ! Črtica je črtica, tako da se ne obremenjuj. Mislim, da ti lahko brez skrbi že kar čestitamo.

Sonček85 -
hvala, da tako pridno navijaš za nas. Kaj naj rečem? Iz tvojih ust v naš trebušček. Ti pa le bodi pridna, prav tako Spps, EnaNobena in vse ostale, ki je ne pričakujete konec meseca.

Rada vam bi sporočila, da sem še dobre volje. M se še ni pojavila. Danes je moj 50. dan. Nekako imam občutek, da je ratalo. Skoraj prepričana sem, da bi drugače v teh treh dneh dobila M, saj sem bila tako sproščena- pozabila na službo in vse ostale skrbi, pa še tak fajn seminar smo imeli - da če bi misla prit user posted image bi se zagotovo ulila.

Ja, sedaj sta samo dve možnosti: ali sem user posted image , ali pa je drugače kaj narobe? Jaz srčno upam, da velja prva možnost.

Dajmo zmajčice - full navijam za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
21.5.2008 19:57:29   
Orhideje
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

Punce, jaz pa res ne vem kaj se z mano dogaja???user posted image
Kot že veste user posted image ne pričakujem v petek, danes opoldne pa se mi je pokazal sluzast roza izcedek, samo na papirju, nič na hlačkah in to mi je zelo čudno. Ponavadi kako uro predenj pride user posted image najprej čutim neznosne bolečine v križu in nato se začnejo še tako hudi krči da moram vsakič takoj ruknit 2 Naprosyna, saj drugače bi skupaj padla od bolečin.
Zdaj pa nič bolečin, samo neko mravljinčenje in špikanje v jajčnikih. Malo sem brala na Pušenjakovem forumu pa sem vidla da to lahko oznanja user posted image , ampak glede na to da je za mano že 1 ss, me je tako strah.

Kaj mislite?

Jaz sicer poskušam biti pozitivna, saj če se je primlo, moram biti močna za mojo pikico. Upam da bo vse vredu in da ni to samo znak malo čudne user posted image .

Crvicek! Verjetno gre za vgnezditveno krvavitev.  user posted image user posted image user posted image Bo še ena user posted image .  Držimo pesti.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
21.5.2008 21:08:39   
TEDIGO
ejla punce! Kako ste kaj? Vsem prav iz serca želim en velik +, res ni lepšega darila kot to; čeprav je pri meni trajalo samo 3 meseca, so bili le ti nepozabni!!!
Danes v toku dneva me je manj špikalo, sem pa ugotovila zakaj, na delu sem imela bolj sedeče delo. Ko čez dan skakam gor in dol, me tudi peče in špikav maternici. Zvečer so tej krči bolj pogosti, ker sem utrujena. Je pa res, da ko sem prišla domov mi je moj pripravil za jest, tista hrana mi je tako smrdela, in to hrana ki je meni všeč. Še sedaj jo čutim na vrhu grla... Sama sebi si pravim: Ejla a sanjariš ali je res????
Punce jaz navijam za vse nas!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
21.5.2008 21:17:59   
jernejav
tedigouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
21.5.2008 21:25:03   
Lopona
Dober večer,punce!!!
Evo...dons sm spet nardila test-nisem mogla,da ne bi. Pa bi blo bolš da ga ne bi, k dons je bla samo ena črtica, čist jasno. Kr neki no. Sm dej vsa zmedena. K mi ni nč jasn. Sm klicala cel dan G, pa se noben ne oglasi???!!! Tako, da jo jutri pokličem in, da se zmenim za pregled. Kr M pa še vedno ni, in tud ni vidt da bo-tko, da mam jz še kr upanje. Kr sm govorla z eno babco, k je rekla, da enim ženskam te testi ne pokažejo zlo dolg. SO loh tud 3 mesce noseče, pa ne bo pokazal. Da je odvisn kok hormona imaš v urinu. Da nekatere majo zlo mal. Eh, ne vem no...Danes, k ni blo nč...me je kr mal zabil. Sm bla kr slabe volje in sm vsa sitna, tko da sm se še z mojim prej mal spričkala, kr tko mal za brezveze. Tak da dons ne bo nč user posted image ....Sicer pa mislm, da je to najboljš takrat, k si res sproščen in k sva oba fajn...

Loponca**

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
21.5.2008 21:29:02   
Lopona
Vseen ful hvala vsem puncam, k ste navijale zame...no, še kr tko naprej, k jz mam še vedno upanje....Tko, da hvala za nazaj in še za naprej user posted image . Lepo, da ste misle tud name. Tud jz sm na vas. Sam sm šele dele pršla mal do neta, k sm se mal ustavla doma. Prej sm šla kupvat za nečaka darilo-star je 2 leti v petek. In sm skoz razmišljala to, kok bo lepo k bom enkrat kupvala za svojga. Joj no....kšn trenutek mi gre kr na jok. Čeprov je to zdej šele 2.krog, ampak k je to res taka želja po prvem otročku, pa k že mislš, da pa mrbit je kej...pa kr test ne pa ne. ...Jah, sej no...kokr bo pač bo...Pa nasledni mesec....enkrat kmal bo.To verjamem. Sam da bo user posted image pol zdrav!!!
Tud jz navijam za vse vas!!!

Loponca**

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
21.5.2008 21:31:25   
Lopona
Navijam, da se vsem ki si neizmerno želite user posted image , da čimprej to vidite, in ,da ste srečke nosečke, z zdravimi user posted image !!!!Joj, kok sm vesela k vidm na cesti nosečnice. Zdej jih je res veliko. Ravno prej po lublani po štacunah, sm jih kar nekaj videla. Res so luštne, srečne!!! Kok lepo....Upam, da bojo zdrave in da bojo njihovi otroci tudi najbolj zdravi in najbolj veseli!!!
Srečno vsem borkam in hvala vsem navijačicam....

Loponca**

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
21.5.2008 21:37:44   
Anonimen
tedigo - da jo ja ne bi bilo!

lopona - nikar ne obupaj tako hitro.

orhideje - dobra si, da tako dolgo odlašaš s testom. Jaz priznam ne bi zdržala. Naj v soboto pokaže en ornk plus.

Drugače pa mene že od O neki špika, kar me prej ni, ampak se že iz pred prve nosečnosti spomnim, da so bili znaki vedno kr neki in da se na njih ni za zanašat. user posted image Apetit, vonj, okus in sluh user posted image sta pa pri meni nespremenjena.
Hmmm, mi je pa sedaj moj prinesel pečene klobasice al so hrenovke (ne vem k sem jih takoj zmazala), ki nama jih je moja tašča naredila (je šel v klet po pivo zase in se vrne z večerjo user posted image ). Joj, zdej me pa mika da bi še - ga bom še po pir zase poslala, pa naj se pri mami spodaj ustavi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lopona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1719
21.5.2008 21:39:28   
*Junona*
Lopona, žal mi je.user posted image

Ampak, tako kot si rekla - ko bo bo. Kar z optimizmom naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
21.5.2008 21:39:29   
Lopona
Orhideje-upam, da si user posted image in upam,da sploh ni nič narobe s tabo!!Itak,da bo user posted image !!!!Vso srečo!!!
Moje počutje:  Jz mam danes 46.dan....grem v 47. dan,in kaj takega še nikoli. Sem pa tko tko. Včeraj se mi je skoz neki v glavi vrtelo. Kr dosti mi je tko vroče, razen noge-podplate in prste imam mrzle. Delajo se mi mozolji po obrazu in po hrbtu. Po obrazu, en zgine, dva prideta. Izcedek imam belkast. Veliko hodim lulat. Tišči me še bolj. Ko že opravim, pa mislim, da me še vedno tišči. Jah,...Občasno so tudi kakšni krči v spodnjem delu trebuha...Drgač sm tud bl čudne volje. Pa občutljiva sm na kakšne vonje posebne, kar neki se mi obrača...Vem, da so to taki znaki vse, k bi loh rekla JUPI!!!.....samo očitno nekaj ne štima. Najbolj bo znala povedati G.Tako,da upam, da jo jutri dobim,da bo povedala kaj bova naredile. In,da me pregleda en dan in mi točno pove. Lahko, da je vse v psihi in, da včasih telo tako reagira, kot bi telo nosečnice, pa sploh ženska ni noseča. Tudi to se kdaj dogaja-baje. Upam, da pr meni ni tako....Da vseeno kmalu bo user posted image !!!

Loponca**

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
21.5.2008 21:46:41   
Lopona
spps-hvala, ker si se zanimala zame....Držim pesti zate...In maš prav, da na znake se ni dobr ozirat, k itak so dost podobni al pa so vsak mesec drgačni, pa si pol itak ves zmeden.
Testov pa tud jz ne bom več delala, k sam dnar stran mečeš za brez veze, k itak kr neki pokažejo pol brez veze, te minuse gledat. Pa še sploh jim ne verjamem.
Aja dej sm delala včer pa dons baby check...k sm dva tedna nazaj CB...tko,da nobenim več ne verjamem....Eh....verjela bom dohtarci....Tko,da ne bom več testov kupvala...Ampak sam čakala...Pa bla čimbolj sproščena in kar bo bo....Morm čim bolj lepo se met in bo vse fajn...
Čim več ,user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image ,...želim te dni vsem nam!!!!

Loponca**

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
21.5.2008 21:48:54   
Lopona
Ja,tud men je žal...user posted image Ampak upanje še ostaja...itak pa ne bom obupala....to nikol user posted image
Punce....lahko noč...Pa čim lepše sanje...Vsaj tam je vse tako kot si želimo user posted image
čao bao...
se slišmo jutr...

Loponca**

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
21.5.2008 21:55:16   
Lopona

Loponca**

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
21.5.2008 22:36:18   
boma2
[Ja, sedaj sta samo dve možnosti: ali sem user posted image , ali pa je drugače kaj narobe? Jaz srčno upam, da velja prva možnost.

Dajmo zmajčice - full navijam za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

[/quote]

držim pesti zate orhideje, da bi bla user posted image user posted image to ti iz srca želim.-.. :)

in upam, da bo čez 9 mesecev user posted image .. :)

držim pesti...

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?