|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem MAJA!!!
20.5.2008 19:34:44   
TEDIGO
pozdravček borke! Moram vam povedat, da me od sobote močno špika v spodnjem delu trebuha, tudi prsa me malo bolijo in slabost (kava mi zjutraj ne več tako paša)... mojemu se ne upa tega povedat, da ne bo preveč razočaranja. user posted image  pa ne pričakujem 29.05.2008. Za prvo nosečnost, katera se je končala v 12 t s ss se ne spolnim kako sem se počutila (pred izostanku menstruacije), čeprav to špikanje mi ni novo.
Če pomislim sem take krče (kot da te peče) v spodnjem delu trebuha imela v prvi user posted image  sam ne vem, če že pred 1.izostanku menstruacije. user posted image user posted image user posted image  
A se katera je tako počutila???user posted image Mogoče deluje samo psiha...ma en notranji glas mi nekaj pravi..mogoče se motim in samo sanjarim. Za prvo nosečnost sem čutila že pred izostankem menstruacija-vedela sem pa bom zagledala user posted image ....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
20.5.2008 19:43:39   
*Junona*
Tedigo, ja!!!!!!! Mene je tudi peklo v predelu jajčnikov in sem bila potem srečkanuser posted image !!!!

DRžim pestkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
20.5.2008 19:58:18   
TEDIGO
a takoj po ovulaciji te je že peklo v spodnjem delu trebuha?? Ovulacijsko sluz sem imela prejšnji teden (torek-četrtek).

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
20.5.2008 20:18:40   
crvicek
tedigo,

če si brala nazaj sem jaz 10 dni nazaj postavljala ista vprašanja. Mene je začelo špikati v predelu jajčnikov že en teden po O in takrat sem tudi prvič začutila boleča prsa. user posted image ne pričakujem ta vikend, špika me še vedno, včasih je prav neprijetno pa tudi prsa me zelo bolijo. Tudi jaz imam za sabo že en ss in takrat sem v sebi vedela da sem noseča že pred izostankom. Tudi zdaj imam na trenutke tak občutek, ma me vse skupaj bega ker sem v tem obdobju obremenjena in si pol kakšne znake povezujem s tem. Ma mi je vse skupaj čudno, ker me pred user posted image nikoli ne tako špika in se dobro spomnem da me je tudi v začetku pejšnje nosečnosti, ma se ne spomnem če me je že pred izostankom.
Tako mi ne ostane drugega, kot počakatiuser posted image Upam da so najini znaki pravi.user posted image

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
20.5.2008 21:07:23   
TEDIGO
ja se spomin, da sem prebrala... Tudi jaz ima včasih tak občutek, da tokrat je uspelo, vedno vmes skoči strah, kateri parvi: KAJ PA ČE NI??? ČE SI TO DOMIŠLJAŠ???  Prsi so me špikale tudi prejšnji mesec, samo tam spodaj, prav v predelu materenice me je tako špikalo samo med user posted image ...
Ja, kaj čmo, počakati bo treba, samo to si želim, da če je ratalo, naj tokrat bo vse vredu...

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
20.5.2008 21:20:24   
piamaria
se vama pridružujem, zamujam tri dni in upam, da sem user posted image ...
test bom naredila v soboto, da ne bom preveč razočarana, če bo -.

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
20.5.2008 22:09:34   
Barbk
Bejbike kje je kaka rozika, no. Lopona mi neki pravi, da si srečka user posted image . user posted image  Za vse držim pesti.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
20.5.2008 22:17:43   
Anonimen
Tedigo - midve jo pa tam tam ne pričakujeva. Glede zankov ti sama ne morem reči ničesar, saj sem imela že na kup znakov, ki bi lahko bili zanki nosečnosti, pa ni bilo nič... zato sedaj samo še čakam in če jo ne bo, bom vedela pri čem sem. Držim pesti, da jo ne bo tudi zate.

Amapk vidim pa, da je res en kup bork, ki jim že zamuja in to enim kr ornk. Resnično upam, da jo ne dočakate in bo en roza finiš v maju.

Barbk - vidim da morata bit vidva že pridna, da bo Manca dobila družbo. Mi smo že mimo plodnih dni in se mi kr vsak mesec potem oddahne, da je za mano... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 1658
20.5.2008 22:49:43   
*Junona*
Tedigo, mene je začelo pečt kakšen teden pred M.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
20.5.2008 23:50:30   
Anonimen
Hoj punce!

Jutri imam G, držite pesti, da je vse vredu z mano. Dvomim, da sem noseča, ampak ne bi pa rada, da mi G ugotovi, da je kaj narobe user posted image . Jutri bo 43 dan od moje zadnje M, zamuja mi 9 dni (od najdaljšega cikla). Sporočim vam pa tam okrog 13-14h.

držim pesti za vse NEčakajoče user posted image user posted image user posted image

LP

anonimna user posted image

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1660
21.5.2008 0:09:45   
*Junona*
Anonimna, js že držim pestke, da izveš lepo novicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Javi nam lepo novičkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
21.5.2008 0:13:41   
Rakica_80
user posted image .....vse bo vredu boš videlauser posted image user posted image user posted image user posted image
Samo pozitivno. Lahko da si srečkauser posted image , pa še tega ne vešuser posted image
Lahko noč vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
21.5.2008 7:10:02   
spps
Dobro jutro punce,kako ste kaj? ste se naspale?user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
21.5.2008 7:35:22   
Anonimen
jutro spps. Ti si pa zgodnja.  Kako kaj? Jaz imam kako minutko časa, ker sem že v službi. Na fronti nič novega.

Dobre misli pa pošiljam vsem puncam tu gor. Da bo še kaj rozik.user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 1664
21.5.2008 7:40:44   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

jutro spps. Ti si pa zgodnja.  Kako kaj? Jaz imam kako minutko časa, ker sem že v službi. Na fronti nič novega.

Dobre misli pa pošiljam vsem puncam tu gor. Da bo še kaj rozik.user posted image
jaz pa imam pomoč pri zbujanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image me moja mala princesa zbudi,ko pride iz svoje sobe in mi vse razloži,kaj se je dogajalo prejšnji danuser posted image user posted image user posted image user posted image verjemi ničesar ne izpusti,najprej se pogovoriva(no,če se moji odgovori štejejo za pogovor kot so ;aha,hmm,aha..user posted image user posted image user posted image ),pol ko spregledam na eno oko se še pa mal pocartlama,nato se pa vstanem in grem kuhat kavo,da pridem iz transauser posted image user posted image user posted image
a ti že pa pridno delaš?jaz pa delam ta teden popoldan,tk da lahk zabušavam dopoldanuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
21.5.2008 7:41:52   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Hoj punce!

Jutri imam G, držite pesti, da je vse vredu z mano. Dvomim, da sem noseča, ampak ne bi pa rada, da mi G ugotovi, da je kaj narobe user posted image . Jutri bo 43 dan od moje zadnje M, zamuja mi 9 dni (od najdaljšega cikla). Sporočim vam pa tam okrog 13-14h.

držim pesti za vse NEčakajoče user posted image user posted image user posted image

LP

anonimna user posted image

nismo pozabili nate,držimo pesti in upamo,da boš fajn rihtala na pregleduuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
21.5.2008 8:18:56   
sonček85
TEDIGO:mislim da te že lahko obarvamo v  roza in tebe črviček,pa orhideje,piamaria.

vsem konec tedna velike in sijoče pluseke.
mi pa že veselo slončkamo -a se je kaj treslo okoli celljavčeraj po 23.00 uri.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
21.5.2008 8:20:09   
sonček85
anonimnauser posted image :drži se in nam takoj kot boš lahko sporoči novičke kakšne so ,da se bomo veselile s tabo.

lpuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
21.5.2008 8:34:07   
lily32
user posted image user posted image user posted image  Čakamo vesele novice! A je danes že kakšna zagledala user posted image ?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
21.5.2008 9:04:50   
spps
zgleda ,da nove nosečke še spijo al pa so v šoku,ko so zagledale user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
21.5.2008 9:15:57   
aqua77
Anonimnauser posted image , komaj čakam, da nam poveš, kako si opravila!!!

Želim ti veliko sreče, in upam da si user posted image , in ti bo G danes to samo še potrdil!!!!

user posted image user posted image user posted image To pa ža srečo....

Vse ostale pupe, ki jo pa ne pričakujete konec meseca pa vam želim en debel plus, da vas vse skupaj na hrbet vrže od veselja!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
21.5.2008 10:08:47   
spps
ma kje ste majčice?user posted image user posted image user posted image spet ni nobene blizuuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
21.5.2008 10:10:51   
*Junona*
Sonček85, orng se je moralo trest, ker smo mi tudi takrat slončkaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
...ampak na žalost še ta mesec material stran mečemo, ker mormo pčakat do prve M... upam, da hitro pride in potem za dolgooooo časa odideuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
21.5.2008 10:17:39   
tinč407
pozdravljene!
jaz se po dolgem času zopet malo oglašam! user posted image
kako ste kaj? Pri meni ni nič novega. Danes je 30 dan ciklusa. Včeraj sem za hec delala test pa je bil -. Cikli se mi zgleda po KT krajšajo. iz 50 dni je padlo na 44 dni, ta mesec pa pričakujem cikel dolg nekje 38 dni po mojih izračunih user posted image   sam da me že zdaj nekaj špika v jajčnikih in bom raje hodila naokrog v vložkih user posted image
če bo pa vse po sreči pa vložkov ne bom rabila še kakšno leto ali več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kako bi lepo bilo... leto dni brez user posted image  
user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
21.5.2008 10:21:09   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407

pozdravljene!
jaz se po dolgem času zopet malo oglašam! user posted image
kako ste kaj? Pri meni ni nič novega. Danes je 30 dan ciklusa. Včeraj sem za hec delala test pa je bil -. Cikli se mi zgleda po KT krajšajo. iz 50 dni je padlo na 44 dni, ta mesec pa pričakujem cikel dolg nekje 38 dni po mojih izračunih user posted image   sam da me že zdaj nekaj špika v jajčnikih in bom raje hodila naokrog v vložkih user posted image
če bo pa vse po sreči pa vložkov ne bom rabila še kakšno leto ali več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kako bi lepo bilo... leto dni brez user posted image  
user posted image user posted image user posted image
ja,sem opazla,da te ni velik na forumuuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja,upam da tud kmal teb rata(če že ni),prav tako vse čakamo,da se rešimo vložkov in vsega kar paše zravenuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?