Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 20.5.2008 19:34:44
|
|
|
|
TEDIGO
|
pozdravček borke! Moram vam povedat, da me od sobote močno špika v spodnjem delu trebuha, tudi prsa me malo bolijo in slabost (kava mi zjutraj ne več tako paša)... mojemu se ne upa tega povedat, da ne bo preveč razočaranja. pa ne pričakujem 29.05.2008. Za prvo nosečnost, katera se je končala v 12 t s ss se ne spolnim kako sem se počutila (pred izostanku menstruacije), čeprav to špikanje mi ni novo. Če pomislim sem take krče (kot da te peče) v spodnjem delu trebuha imela v prvi sam ne vem, če že pred 1.izostanku menstruacije. A se katera je tako počutila??? Mogoče deluje samo psiha...ma en notranji glas mi nekaj pravi..mogoče se motim in samo sanjarim. Za prvo nosečnost sem čutila že pred izostankem menstruacija-vedela sem pa bom zagledala ....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 20.5.2008 19:43:39
|
|
|
|
*Junona*
|
Tedigo, ja!!!!!!! Mene je tudi peklo v predelu jajčnikov in sem bila potem srečkan !!!! DRžim pestke
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 20.5.2008 19:58:18
|
|
|
|
TEDIGO
|
a takoj po ovulaciji te je že peklo v spodnjem delu trebuha?? Ovulacijsko sluz sem imela prejšnji teden (torek-četrtek).
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 20.5.2008 20:18:40
|
|
|
|
crvicek
|
tedigo, če si brala nazaj sem jaz 10 dni nazaj postavljala ista vprašanja. Mene je začelo špikati v predelu jajčnikov že en teden po O in takrat sem tudi prvič začutila boleča prsa. ne pričakujem ta vikend, špika me še vedno, včasih je prav neprijetno pa tudi prsa me zelo bolijo. Tudi jaz imam za sabo že en ss in takrat sem v sebi vedela da sem noseča že pred izostankom. Tudi zdaj imam na trenutke tak občutek, ma me vse skupaj bega ker sem v tem obdobju obremenjena in si pol kakšne znake povezujem s tem. Ma mi je vse skupaj čudno, ker me pred nikoli ne tako špika in se dobro spomnem da me je tudi v začetku pejšnje nosečnosti, ma se ne spomnem če me je že pred izostankom. Tako mi ne ostane drugega, kot počakati Upam da so najini znaki pravi.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 20.5.2008 21:07:23
|
|
|
|
TEDIGO
|
ja se spomin, da sem prebrala... Tudi jaz ima včasih tak občutek, da tokrat je uspelo, vedno vmes skoči strah, kateri parvi: KAJ PA ČE NI??? ČE SI TO DOMIŠLJAŠ??? Prsi so me špikale tudi prejšnji mesec, samo tam spodaj, prav v predelu materenice me je tako špikalo samo med ... Ja, kaj čmo, počakati bo treba, samo to si želim, da če je ratalo, naj tokrat bo vse vredu...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 20.5.2008 21:20:24
|
|
|
|
piamaria
|
se vama pridružujem, zamujam tri dni in upam, da sem ... test bom naredila v soboto, da ne bom preveč razočarana, če bo -.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 20.5.2008 22:09:34
|
|
|
|
Barbk
|
Bejbike kje je kaka rozika, no. Lopona mi neki pravi, da si srečka . Za vse držim pesti.
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 20.5.2008 22:17:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Tedigo - midve jo pa tam tam ne pričakujeva. Glede zankov ti sama ne morem reči ničesar, saj sem imela že na kup znakov, ki bi lahko bili zanki nosečnosti, pa ni bilo nič... zato sedaj samo še čakam in če jo ne bo, bom vedela pri čem sem. Držim pesti, da jo ne bo tudi zate. Amapk vidim pa, da je res en kup bork, ki jim že zamuja in to enim kr ornk. Resnično upam, da jo ne dočakate in bo en roza finiš v maju. Barbk - vidim da morata bit vidva že pridna, da bo Manca dobila družbo. Mi smo že mimo plodnih dni in se mi kr vsak mesec potem oddahne, da je za mano...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 20.5.2008 22:49:43
|
|
|
|
*Junona*
|
Tedigo, mene je začelo pečt kakšen teden pred M.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 20.5.2008 23:50:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Hoj punce! Jutri imam G, držite pesti, da je vse vredu z mano. Dvomim, da sem noseča, ampak ne bi pa rada, da mi G ugotovi, da je kaj narobe . Jutri bo 43 dan od moje zadnje M, zamuja mi 9 dni (od najdaljšega cikla). Sporočim vam pa tam okrog 13-14h. držim pesti za vse NEčakajoče LP anonimna
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.5.2008 0:09:45
|
|
|
|
*Junona*
|
Anonimna, js že držim pestke, da izveš lepo novico Javi nam lepo novičko
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.5.2008 0:13:41
|
|
|
|
Rakica_80
|
.....vse bo vredu boš videla Samo pozitivno. Lahko da si srečka , pa še tega ne veš Lahko noč vsem!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.5.2008 7:10:02
|
|
|
|
spps
|
Dobro jutro punce,kako ste kaj? ste se naspale?
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.5.2008 7:35:22
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro spps. Ti si pa zgodnja. Kako kaj? Jaz imam kako minutko časa, ker sem že v službi. Na fronti nič novega. Dobre misli pa pošiljam vsem puncam tu gor. Da bo še kaj rozik.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.5.2008 7:40:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch jutro spps. Ti si pa zgodnja. Kako kaj? Jaz imam kako minutko časa, ker sem že v službi. Na fronti nič novega. Dobre misli pa pošiljam vsem puncam tu gor. Da bo še kaj rozik. jaz pa imam pomoč pri zbujanju me moja mala princesa zbudi,ko pride iz svoje sobe in mi vse razloži,kaj se je dogajalo prejšnji dan verjemi ničesar ne izpusti,najprej se pogovoriva(no,če se moji odgovori štejejo za pogovor kot so ;aha,hmm,aha.. ),pol ko spregledam na eno oko se še pa mal pocartlama,nato se pa vstanem in grem kuhat kavo,da pridem iz transa a ti že pa pridno delaš?jaz pa delam ta teden popoldan,tk da lahk zabušavam dopoldan
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.5.2008 7:41:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Hoj punce! Jutri imam G, držite pesti, da je vse vredu z mano. Dvomim, da sem noseča, ampak ne bi pa rada, da mi G ugotovi, da je kaj narobe . Jutri bo 43 dan od moje zadnje M, zamuja mi 9 dni (od najdaljšega cikla). Sporočim vam pa tam okrog 13-14h. držim pesti za vse NEčakajoče LP anonimna nismo pozabili nate,držimo pesti in upamo,da boš fajn rihtala na pregledu
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.5.2008 8:18:56
|
|
|
|
sonček85
|
TEDIGO:mislim da te že lahko obarvamo v roza in tebe črviček,pa orhideje,piamaria. vsem konec tedna velike in sijoče pluseke. mi pa že veselo slončkamo -a se je kaj treslo okoli celljavčeraj po 23.00 uri.
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.5.2008 8:20:09
|
|
|
|
sonček85
|
anonimna :drži se in nam takoj kot boš lahko sporoči novičke kakšne so ,da se bomo veselile s tabo. lp
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.5.2008 8:34:07
|
|
|
|
lily32
|
Čakamo vesele novice! A je danes že kakšna zagledala ?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.5.2008 9:04:50
|
|
|
|
spps
|
zgleda ,da nove nosečke še spijo al pa so v šoku,ko so zagledale
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.5.2008 9:15:57
|
|
|
|
aqua77
|
Anonimna , komaj čakam, da nam poveš, kako si opravila!!! Želim ti veliko sreče, in upam da si , in ti bo G danes to samo še potrdil!!!! To pa ža srečo.... Vse ostale pupe, ki jo pa ne pričakujete konec meseca pa vam želim en debel plus, da vas vse skupaj na hrbet vrže od veselja!!!
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.5.2008 10:08:47
|
|
|
|
spps
|
ma kje ste majčice? spet ni nobene blizu
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.5.2008 10:10:51
|
|
|
|
*Junona*
|
Sonček85, orng se je moralo trest, ker smo mi tudi takrat slončkali ...ampak na žalost še ta mesec material stran mečemo, ker mormo pčakat do prve M... upam, da hitro pride in potem za dolgooooo časa odide
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.5.2008 10:17:39
|
|
|
|
tinč407
|
pozdravljene! jaz se po dolgem času zopet malo oglašam! kako ste kaj? Pri meni ni nič novega. Danes je 30 dan ciklusa. Včeraj sem za hec delala test pa je bil -. Cikli se mi zgleda po KT krajšajo. iz 50 dni je padlo na 44 dni, ta mesec pa pričakujem cikel dolg nekje 38 dni po mojih izračunih sam da me že zdaj nekaj špika v jajčnikih in bom raje hodila naokrog v vložkih če bo pa vse po sreči pa vložkov ne bom rabila še kakšno leto ali več kako bi lepo bilo... leto dni brez
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.5.2008 10:21:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 pozdravljene! jaz se po dolgem času zopet malo oglašam! kako ste kaj? Pri meni ni nič novega. Danes je 30 dan ciklusa. Včeraj sem za hec delala test pa je bil -. Cikli se mi zgleda po KT krajšajo. iz 50 dni je padlo na 44 dni, ta mesec pa pričakujem cikel dolg nekje 38 dni po mojih izračunih sam da me že zdaj nekaj špika v jajčnikih in bom raje hodila naokrog v vložkih če bo pa vse po sreči pa vložkov ne bom rabila še kakšno leto ali več kako bi lepo bilo... leto dni brez ja,sem opazla,da te ni velik na forumu ja,upam da tud kmal teb rata(če že ni),prav tako vse čakamo,da se rešimo vložkov in vsega kar paše zraven
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?