vaney
|
dan. Da se vam še jaz oglasim in vam povem eno zgodbico: Danes ponoči je prišla v našo hišo ena gostja. Nihče je ni povabil, ona je prišla kar sma. Enostavno ne razume, da je ne želim videti. Sicer so bili trenutki, ko sem komaj čakala, da pride, večina časa je pa ne maram. No, in ker je vedela, da je ne maram, si jezvečer sama našla pot v naše stanovanje in se čisto potiho stisnila k meni ter se odločila, da do jutra ne smem vedeti za njo, ker bom slabe volje, ko jo vidim. Uspelo ji je. Zjutraj se zbudit, pridem do wc-ja in jo zagledam - prišla je Teta s Krvavca ( pa sem vas ) Ampak vesela je pa res nisem, to leto in 1 mesec je bilo tako lepo, da bi kar še 1x bila , da je ne bi bilo še 1 leto . No, jaz sem peljala staro mamo ne previjanje (že 4. teden teče, pa še cel naslednji teden jo bo treba), Anže je pazil Gregata (pardon, Grega je pazil Anžeta ) in skuhal kosilo (mogoče pa bo kaj od njega), zdaj je šel pa v službo, Anže spi, jaz pa kje drugje kot tukaj sunny, mislim, da bom šla v petek popoldne v Nm, jaz pa bom šla itak še v Pikapolonico in Millerja, tako da se lahko prej dobiva, tam okoli 13h, če ti paše. Samo povej, kdaj imaš čas, da ne kakšno kosilo pri vas trpelo in bo potem hud. Zdaj moram it pa slikice za razvit spravit skupaj, da pošljem v Asjo.