|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
21.5.2008 11:23:39   
klepetka
dajte mi ženske povedat,al je kaj takega v zraku zadnje 14 dni ,da je Lana tako sitna user posted image ?!Ne spat ,ne jest ,...,ma nič .Samo pestvala bi se.Ponoč se strinja z mano glede spanja samo  pod pogojem ,da mi spi na rokah.Potem veste koliko sem naspana.Počasi se mi že  fuzla.

čeprav se  imam na sumu ,da  sem jo mal razvadila.
Ah ,saj bo boljše ...enkat

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
21.5.2008 11:24:06   
SuzanaKK
Martinca najlepša hvala. Točno vem, kje je ta trgovina, je neka knjigarna v bistvu. Ga morem zdajle na hitrco obleči in šibat, ker je tečen.

Sonček balonček Aljaž ima nekje 6000 - 6400 (tehtan je bil nazadnje v bolnišnici pred 14 dnevi) g. Meni bi iblo to čisto zadosti, samo ko jesti noče, to mene ubija in imava za vsak obrok prave borbe.

Nič letim po svečo, vam potem javim, kako sem opravila.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
21.5.2008 11:25:13   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
Sunny, se vidimo potem v nedeljo? Ne vem kako bo z vremenom, upam, da vsaj ne bo deževalo...

Mislim, da ne bo dežja. Pa tudi, če bo lahko vseeno prideta. Imamo dovolj prostora tudi, če smo notri, tako da v vsakem primeru vabljeni.

Alfabeta to bo pa tebe najbolj zanimalo. Cepivo proti rotavirusu stane po novem 70€.user posted image  Končno nekaj pozitivnega. Sem kar malo zinla, ko mi je prinesla račun. Saj vi še niste imeli drugega cepljenja, vsaj zasledila nisem.

Sva pa zdaj z Nejo pojedli in sem ji pred flaško dala še korenčkovo kašico in je tako cmokljala. Je komaj čakala, da ji dam v usta.
user posted image

Tole je pa naša najnovejša igrača - svinčnik za zobe
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
21.5.2008 11:55:20   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
Alfabeta to bo pa tebe najbolj zanimalo. Cepivo proti rotavirusu stane po novem 70€.user posted image  Končno nekaj pozitivnega. Sem kar malo zinla, ko mi je prinesla račun. Saj vi še niste imeli drugega cepljenja, vsaj zasledila nisem.

user posted image user posted image user posted image  saj sem vedela.  Jaz sem najbolj murgala, kako je drago cepivo in sem ga OBAKRAT plačala 89€!!!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
21.5.2008 11:58:46   
Golobček
Ojla bom potem napisala kaj več, zdaj edino to tebi Suzana da ne boš preveč iskala.!

VCelju v mestu v Mohorjevi družbi (nasproti sodišča ) imajo vse za krst tako da pejt tja pogledat

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
21.5.2008 12:01:21   
Lunca1
Klepetka po moje je kakšna luna. user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
21.5.2008 12:01:31   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

user posted image user posted image user posted image  saj sem vedela.  Jaz sem najbolj murgala, kako je drago cepivo in sem ga OBAKRAT plačala 89€!!!

Sem pa mislila, da še niste imeli drugega cepljenja. Škoda.user posted image  Je bilo pa res predrago.user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
21.5.2008 12:03:22   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1
Klepetka po moje je kakšna luna. user posted image

Je je...polna luna je in Lano najbrž to malo nosi.

sani1 sem čisto pozabila...user posted image naj se tvoja trtica čimprej zaceli.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
21.5.2008 12:08:38   
Alfabeta
Sem pa mislila, da še niste imeli drugega cepljenja. Škoda.user posted image  Je bilo pa res predrago.user posted image

Imeli, imeli. In jaz sem Weissu rekla, da mi sicer ni hudo dat za cepivo, ker vem kaj je v nasprotnem primeru, ampak da naj mi samo razloži zakaj je v LJ in drugje od 65-70€, pri nas pa toliko. No, je nucalo! Sicer ne meni.user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
21.5.2008 12:12:43   
Alfabeta
Še nekaj moram vprašati.... Ima kateri od otrok refluks? Moja je namreč pred kakimi 3 tedni začela blago polivati, in to na usta in tudi na nos ji je prišlo mleko. Zanima pa me, ker ne vem ali je možno, da se ji od tega maši nosek ali pa je mogoče prehlajena, čeprav ne kašlja. Se ji pa kar non stop maši, najbolj ponoči. Nosek ji sicer črpam s Diafitovo črpalko ampak se to kar naprej ponavlja. Je katera imela tak slučaj?

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
21.5.2008 12:18:29   
aurora6
Hvala Sani za tolažbo ampak mene je še kar groza joj joj. Imam namreč pol izraščenega in bog ve kaj mi bojo počeli v ustih, najbrž bo treba rezat auuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaa. 

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
21.5.2008 12:35:02   
Alfabeta
Mam mal cajta zdejle, pa je Ajda rekla, da naj vam pokažem kako se pri 3,5 meseca ona dvigujeuser posted image

user posted image

Pa še en nasmešek vam pošilja.
user posted image

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
21.5.2008 12:44:27   
lutiropan
Še jaz prilimam eno slikico naše Kaje, ko jo je ati slikal, ko sva probavali klobučke, katere sem ji kupila.
user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
21.5.2008 13:07:22   
mml
suzana belo oblačilo je mišljeno čisto simbolično, tako da potrebuješ samo bel prtiček, otrok je pa lahko oblečen v katerekoli barve. Upam, da boš dobila v Mohorjevi družbi vse kar iščeš. sem čisto pozabila na to trgovino user posted image

sunny user posted image  za Nejine cm in grame

lutiropan in alfabeta super fotke user posted image

Matic se je že zbudil...po novem čez dan spi samo za vzorec, po tem je pa tečen, da je groooooza

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
21.5.2008 13:23:53   
vaney
dan.

Da se vam še jaz oglasim in vam povem eno zgodbico:

Danes ponoči je prišla v našo hišo ena gostja. Nihče je ni povabil, ona je prišla kar sma. Enostavno ne razume, da je ne želim videti. Sicer so bili trenutki, ko sem komaj čakala, da pride, večina časa je pa ne maram. No, in ker je vedela, da je ne maram, si jezvečer sama našla pot v naše stanovanje in se čisto potiho stisnila k meni ter se odločila, da do jutra ne smem vedeti za njo, ker bom slabe volje, ko jo vidim. Uspelo ji je. Zjutraj se zbudit, pridem do wc-ja in jo zagledam - prišla je Teta s Krvavcauser posted image (user posted image pa sem vasuser posted image )
Ampak vesela je pa res nisem, to leto in 1 mesec je bilo tako lepo, da bi kar še 1x bila user posted image , da je ne bi bilo še 1 letouser posted image .

No, jaz sem peljala staro mamo ne previjanje (že 4. teden teče, pa še cel naslednji teden jo bo treba), Anže je pazil Gregata (pardon, Grega je pazil Anžetauser posted image ) in skuhal kosilo (mogoče pa bo kaj od njega), zdaj je šel pa v službo, Anže spi, jaz pa kje drugje kot tukajuser posted image

sunny, mislim, da bom šla v petek popoldne v Nm, jaz pa bom šla itak še v Pikapolonico in Millerja, tako da se lahko prej dobiva, tam okoli 13h, če ti paše. Samo povej, kdaj imaš čas, da ne kakšno kosilo pri vas trpelo in bo  user posted image potem hud.

Zdaj moram it pa slikice za razvit spravit skupaj, da pošljem v Asjo.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
21.5.2008 13:32:01   
vaney
Da vam še jaz nalepim 2 slikici. Včeraj sva bila pri kolegici in je bil Anžetu zelo zanimiv balonček zajček (triš, ti je kaj znan?) Dala sem mu ga v roke in se je z njim zabaval enih 15 minut, potem mu je pa pobegniluser posted image

tukaj pozira z njim
user posted image [/url

tak izraz pa nastane, ko zajček pobegne v zrak
[url=http://shrani.si/?1O/N2/EiWCBeT/dsc01475.jpg]user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
21.5.2008 13:32:21   
sani1
Samo tolko, da vam sporočim, da gre katee danes domov!!!user posted image user posted image user posted image

Dobrodošla nazaj!!!!

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
21.5.2008 13:33:27   
vaney
uf, spet sem nekaj zašušstrala, ampak saj se vidi, ne?

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
21.5.2008 13:33:59   
vaney
bravo kateeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
21.5.2008 13:36:39   
vaney
Pa še to, ne se sekirat zaradi kilogramov vaših user posted image Anže je imel pri dobrih 3 mesecih 7100, pa se meni sploh ne zdi debel. Ok, okrogel je, ampak meni je prav všeč. Po drugi strani pa ima Gregatova krščenka pri 13 mesecih slabih 8 kg, pa je tudi čisto prisrčna deklica. Ok, pediatri pač povejo, če je premalo ali preveč, ampak dokler je otrok zdrav, mislim, da se ne rabimo ne eni ne drugi preveč sekirat.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
21.5.2008 13:40:32   
klepetka
super kateeuser posted image user posted image .
Verjemi da se  prav vse tukaj zeloo veselimo s tabo

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
21.5.2008 13:52:13   
ursalara
Klepetka mislim da jo malo luna nosi!
Rota virus pri nas je cepivo 75 evrov!user posted image
Lutiropan in alfabeta lepe slikice!user posted image user posted image
Sunny čestitke za gramčke in cm!user posted image user posted image
Katee user posted image user posted image user posted image user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
21.5.2008 13:57:42   
SuzanaKK
Katee super novica, jupi!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Svečo sem že kupila pri bližnjem svečarju in mi je zelo všeč, ker ni načičkana. Po prtiček bom skočila en drugi dan, ker se je vlilo. Golobček tudi tebi hvala za info.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
21.5.2008 14:37:09   
Anchikaa
Dan.

Katee super novička da greš domovuser posted image user posted image user posted image user posted image !

Vaney,kako sem se nasmejala tvoji zgodbici o teti,sem misla kaj pa je te bilo,malo se mi je zdelo da o kaki mački pišeš da je prišla k tebi spat.hehe.Ja kaj češ,men je prišla včeraj že tretjič po porodu na obisk,je rekla da me je preveč pogrešala 9mes,pa se je mogla vrnit.

Nič grem kavo spit.

Lepo se (s)mejte.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
21.5.2008 14:59:27   
dašabina
Dober dan, punce. Zdaj sem pa resno nazaj. Žlahta je šla domov, Miha panča, Maša pa ima rahlo virozo in skaklja po hiši. Jaz pa končnnnoooo spet za računalnikom...user posted image
Se je tolk zgodlo, da je joj...
Imeli obhajilo in krst (hvala vsem za čestitke in tudi za Mihata za 4 mesece). Bilo je zelo lepo, čustveno (se rada jokcam) in lepo doživeto. Maša je bila kot princeska, Mihec pa kot mali angelček... Maša je tudi sodelovala pri maši, tako da je imela kar malo treme. Miha pa je cel krst gledal kot čukec in se čudil, tudi ko je bil polit, ni niti trenil z očki...
V  ponedeljek bili na bazenu v Čateških, kakšna milina, ko ni bilo nobene gužve...
Do danes pa je bila Mihova botrica s hčerko pri nas (boter ni mogle priti iz Nemčije) in smo se prav fajn imeli, sta imeli tudi Ana in Maša dopust, da so lahko malo norele in se družile...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?