|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
21.5.2008 19:37:22   
vaney
se opravičujem za slabo kvaliteto slik (še posebej trišuser posted image ), ampak se nekaj pritisnila na fotoaparatu, pa ne znam nazaj naštimatuser posted image bom rekla Gregatu, pa bo zrihtal

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
21.5.2008 19:38:12   
Sunny Morning
katee upam, da bo vse ok in da boš končno rekla bolnici zbogom.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
21.5.2008 19:45:55   
Golobček
HVala za vzpodbudne besede, saj nisem obupala , samo sem razočarana nad našim zdravstvom ker so tako površni. Za svoje otroke želim vse najboljše tako kot vsaka mama, mi plačujemo zdravstvo oni pa sam na hiter neki nardit in to je to. Žalostna sem bila samo zato ker bi lakho bilo že boljše tako pa sva praktično s pravilnim zdravljenjem šele začele..

VEM IN UPAM DA BO Z POZITIVNIMI MISLIMI BOLJŠE TAKO ZAME KOT ZA MOJO NINO.

Hvala tudi vam- zlate ste.

Sedaj imam tri navihančke...

Neposredna povezava do sporočila: 1703
21.5.2008 20:17:29   
ursalara
Katee močno upam da ti ne bo potrebno nazaj mislimo nate!user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK
Sunny si me kar malo potolažila, da nimam edina razvajenca doma. Da spet ne pozabim, pogledala sem vse slikice in naši otročki so res sami sončki . 

Suzana sem se danes 2x spomnila nate, ker sva imeli z Nejo tudi borbe s flaško. Tako me zna razjezit. Zdajle sva tudi pojedli samo 90ml in bom morala sredi noči vstajat ali pa ne bo mogla zaspat...za ****. Včasih bi najraje vse pustila in nekam šla. Za mi je. Imam občutek kot, da me zanalašč zajebava.  Pa še tole vreme me je čisto dotolklo.

Sunny
user posted image user posted image poznam ta občutek in vem kako ti je samo vedi jutri je nov dan mogoče ima pa malo še luna upliv na naše otročke!

Vse slikice so krasne!user posted image user posted image
Pa hvala za pohvale za slikice!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Golobček

HVala za vzpodbudne besede, saj nisem obupala , samo sem razočarana nad našim zdravstvom ker so tako površni. Za svoje otroke želim vse najboljše tako kot vsaka mama, mi plačujemo zdravstvo oni pa sam na hiter neki nardit in to je to. Žalostna sem bila samo zato ker bi lakho bilo že boljše tako pa sva praktično s pravilnim zdravljenjem šele začele..

VEM IN UPAM DA BO Z POZITIVNIMI MISLIMI BOLJŠE TAKO ZAME KOT ZA MOJO NINO.

Hvala tudi vam- zlate ste.

Golobček tudi jaz sem razočaranauser posted image user posted image nad našim zdravstvom te sploh ne jemljejo več resno ali pa si za njih samo številka!To me tako razjezi!Jaz verjamem da bo z kolki vaše pikice vse bp! user posted image user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

Neposredna povezava do sporočila: 1704
21.5.2008 20:43:04   
vaney
golobček, naj ti povem, da sem tudi jaz popolnoma razočarana nad našim zdravstvomuser posted image , največji hec je v tem, da te noben nikamor ne pošlje, ko je pa prepozno, pa rečejo, zakaj niso starši naredili kaj več za to, da bi bil otrok zdravuser posted image saj ne veš, kaj bi sploh rekel na touser posted image sem pa tudi jaz že večkrat slišala, da s kolki sploh ni tak problem, tako da se ne sekiraj preveč, ker bo vse v reduuser posted image verjamem pa, da je to lažje rečt kot naredit, ker pač vsako mamo skrbi za svojega otroka.

sunny, kot so ti že napisale, pride tak dan, ko si user posted image user posted image user posted image ampak bo boljše, verjemi (saj vidiš, kakšne vzpone in padce imam jaz, pa kaj čem), zaradi Neje se pa tudi ti ne sekiraj preveč, dokler je zdrava, je vse v redu. Sicer pa jim po 3. mesece teža ne raste več toliko kot prej. Vsaj meni so tako rekli, da se rast umiri. Neja si že vzame toliko kot rabi. Anže je tudi danes zjutraj po 10 urah brez hrane pojedel samo 90ml, potem ob 11h 150ml, ob 15h 100ml, ob 19h 120 ml, zdaj po kopanju je bil pa jok, sem mu naredila 90ml, ker je jedel ob 19h, pa sem mu morala naredit še, tako da je pojedel 150ml. Jaz tudi ne razumem tega njegovega ritma, s tem, da mi skoz flašo odriva stran in jemo po 20, 25 minut, na koncu pa poje vse. Bo minilo, samo glavo pokonci in ne sekiraj seuser posted image

vreme pa tudi nas pošteno heca, ker že 2 dni ni bil zunaj in se bo zmešalo Anžetu in meni, upam, da se deževje čimprej konča

mene pa zanima, če že vse svojim user posted image kaj dodajate v oz. k mleku? Jaz sem mu nekaj dni mleko gostila z mlečnim rižem, pa ni nič dlje ostal sit kot samo po mleku, tako da sem mu jo nehala dodajat. Edino mleko bom zamenjala na Milumil 2 (po 4. mesecu). Kaj je pa sploh razlika med 1 in 2?

Anže spi, jaz pa grem še dokončat urejanje slik, da jih končno pošljem za razvit.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
21.5.2008 20:46:20   
klaja
Večer!

Samo toliko da vas na hitro pozdravim in zaželim Katee, da se že čim prej reši teh težav!!!

Zdaj pa grem gledat oddajo Spremenjeni obrazi, da se bom spet malo jokala zraven.

Pa tako luštne dojenčke imate, sem si pogledala slikice!

< Sporočilo je popravil klaja -- 21.5.2008 20:47:28 >

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
21.5.2008 20:46:56   
Alfabeta
ČER!

No, samo da se še malo javim, potem grem pa po dolgem času brat... Je pa moja pupa zbolela, je ful šmrkavauser posted image . Upam, da bo kmalu bolje. Je verjetno od mene dobila

grem zdaj!

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 21.5.2008 20:47:59 >

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
21.5.2008 20:58:38   
majra

Sunny si me kar malo potolažila, da nimam edina razvajenca doma. Da spet ne pozabim, pogledala sem vse slikice in naši otročki so res sami sončkiuser posted image

Suzana sem se danes 2x spomnila nate, ker sva imeli z Nejo tudi borbe s flaško. Tako me zna razjezit. Zdajle sva tudi pojedli samo 90ml in bom morala sredi noči vstajat ali pa ne bo mogla zaspat...za ****. Včasih bi najraje vse pustila in nekam šla. Za user posted image mi je. Imam občutek kot, da me zanalašč zajebava.user posted image  Pa še tole vreme me je čisto dotolklo.

Mi tudi že dva dni jemo po 100 ml in skoraj vsak obrok jemo z jokom, ki traja tudi do 45 min. Meni se tudi počasi meša. Ne vem kaj narediti. Katja dejansko joka samo pri hranjenju, vmaknem flaško in mi podari najlepši nasmešek kaj jih premore. Ni mi jasno user posted image
Mi pa lepo napreduje, tako da me to bremza, da ne vklopim paniko na polnouser posted image

Ajda user posted image user posted image

Triš, veš da mi niso mogli v Asji zapečt slike na Cd. Ni šlo user posted image  Zdaj bom lahko redno shranjevala slike in formatirala kartico. Ah, kaj čem, vsaka šola nekaj stane

< Sporočilo je popravil majra -- 21.5.2008 21:07:35 >

Neposredna povezava do sporočila: 1708
21.5.2008 21:04:01   
klaja
Evo sem vidla samo začetek "SRAMOTNI OBRAZI", ne vem no kako lahko izjavijo kaj takega.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
21.5.2008 21:06:17   
ursalara
Tudi meni so rekli da po treh mesecih ne pridobiva toliko na teži in da se naj ne sekiram če pridobiva dovolj.
Ravno danes sem govorila z patronažno ker je bila pri nas na obisku ker je prišla pogledat mojega nečaka in mi je dejala da Lara dovolj dobiva na teži in da res nimam kaj panike zganjat sploh pa ker je ful živahna!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
21.5.2008 21:08:39   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Evo sem vidla samo začetek "SRAMOTNI OBRAZI", ne vem no kako lahko izjavijo kaj takega.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja res tudi jaz ne vem kako lahko kaj takega rečejouser posted image user posted image !Jaz drugače zelo rada gledam take dokumentarce samo zadnje čase pa čedalje manjuser posted image !

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
21.5.2008 21:44:25   
ursalara
No evo na mojo pikico že ima vpiv lunauser posted image ponavadi najraje zaspi v svoji posteljici ali pa pri meni v naročju danes pa bog ne daj zaspati v svoji posteljici sem jo vzela zdajle kar k sebi v posteljo je že zaspala pa sem jo samo prestavila in je bil jokuser posted image tako da danes pančka pri meni bom spet vsa prebrcana in popraskana ampak za mojo lubico itak vseuser posted image user posted image !

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
21.5.2008 21:46:16   
SuzanaKK
Živjo punce!
Sem do zdaj lektorirala eno res glupo diplomsko, tako da sem imela že kar nekaj za prebrati.
Katee pismo, ti nisem potem nič odpisala, ker je že Sani tukaj napisala, da greš domov. Srčno upam, da nisi ostala notri.
Sunny, Majra pa kaj je tem našim otročkom? Jaz sem že nekajkrat napisala, da se ne bi sekirala, da je Aljaž bolj suhcen, če sem jaz taka prekla, mene skrbi, ker noče jesti. Če bi jedel normalno, kot je jedel prej, manj, se sploh ne bi obremenjevala. Tako mi je pa vsak obrok kar muka, ko vem, da bo vpitje, brcanje, kričanje, šele potem se umiri in poje VSE! To mi ni jasno no. Tudi meni se zdi, da me zanalašč zajebava, 4 mesece star dojenček no. Eh, upam na izboljšanje za mojega in za druge nejedce. Mogoče bodo pa res potem GH raje jedli.

Ajda, uboga revica, eno veliko user posted image zate in še eno za Ninouser posted image .
TRIŠ, če imate kakšno Mohorjevo družbo kje blizu, tam se baje vse za krst dobi.
Alfabeta zelo lepi sveči, jaz sem kupila pa tako čist preprosto, ampak mi je zelo všeč.

Spet en kup lepih slikic od Daše, Lare, Neje, Anžeta ... upam, da nisem na koga pozabila.

Zdaj grem samo še pod tuš in spat, ker sem ful izmozgana.

Lahko noč vsem mamicam, atijem in otročkom.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
21.5.2008 21:48:21   
sani1
katee- upam, da si ostala doma. In da ti ni bilo potrebno piti kakšnega Sorbisterida če si imela K povišan...

sunny- pri nas je isto.

GH- jaz sem ji pa danes zvečer naredila riževo kašo. In je pojedla par žličk. Sicer me je čudno gledala kaj je zdej to za eno čudo in se zraven smejala ampak jedla pa je.

Potem smo se vsi še malo igrali in potem je popila še flaško 150ml. In sedaj se je navadila da zaspi zraven mene v postelji. Tako kot če bi jo dojila. Ne morem sedet pa tako leživa, nosit je pa tudi ne morem cel dan. Mi bodo roke odpadle. No in potem jo očka prestavi v posteljico. In zdej spi.
Ponoči pa sva se včeraj 2x zbudili. Sem ji dala ta novi Aptamil imunofortis za jest in očitno ker je bolj redek bi ga ona več popila. No vsaj pila gaje že to je dosežek...
Tako, da upam, da danes vstanemo samo enkrat...

Zdej pa lahko noč, lepe sanje vsem...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
21.5.2008 21:50:14   
sani1
Suzana- tudi tebi lahko noč...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
21.5.2008 21:54:31   
SuzanaKK
Sani tudi tebi lahko noč in eno bolho za pomoč!

Mml, če boš videla tale post, povej mi, kje si kupila Maticu tako frajersko vetrovko. Sem šla zdejle še enkrat gledat slikce iz krsta in mi je noro všeč. A je kaka ful draga? ker jaz priznam, da mu dragic cot ne kupujem, ker jih preraste takoj. Sem šla zadnjič malo v Okaidi in me je skoraj kap. Mi smo na H&M, C&A, Sparky, Baby center, če je akcija itd.

No, zdaj pa res grem.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
21.5.2008 21:55:29   
ursalara
No pa ker greste že vse lepo spančatuser posted image grem pa še jaz da ne bom tukaj imela samogovorovuser posted image !
Lahko noč čvekice pa lepo pančkejte!
user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
21.5.2008 22:01:14   
ursalara

Sem šla zadnjič malo v Okaidi in me je skoraj kap. Mi smo na H&M, C&A, Sparky, Baby center, če je akcija itd.

No na tole pa moram še odgovort tole pa res že kaže na odvisnost od RR!user posted image
Tudi jaz sem šla zadnjič v Okaidi ker sem hotela kupiti nečaku en lep kompletek za odhod iz porodnišnice in mi prodajalka pokaže en kopletek nič posebnega ne kaj preveč lepuser posted image in jaz seveda radovedno vprašam koliko je pa cena in ona meni pravi 60 evrovuser posted image ja hvala lepa sem ji kar rekla da grem še malo drugje pogledat in da moram itak še točno številko zvedeti koliko je velik in da se potem vrnem ja valda da me bo še vidla tam ma za 60 evrov pa kje drugje že kar orng velik dobim za oblečt!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
21.5.2008 22:05:46   
urssyy
kratek pozdravček še od mene. Ker sem kr krepko v zaostanku, moram hitet brat. Sicer pa Katee in Golobček držim pesti za vaju, da se čimprej stvari normalizirajouser posted image user posted image user posted image .

Glede hranjenja imava tudi midve težave, poje mi samo v ležaniku, če imam vključeno vibro ali pa morda napol sede v vozičku. Sicer se mi pa dozdeva, da noče jesti takrat, kadar jo bolijo dlesni(ker so dlesni vroče in potem še topel mlek), ker ko je mlekec hladen ali čez kakih 20 minut pa tudi vse poje.No sicer vam moram povedati, da se že vidi bela pikica, samo prodreti še mora na plan in dobili bova prvi zobek. Sva tudi pri bolj suhcenih.

Glede GH pa sem se odločila, da ji ne bom dala ničesar pred 5 mesecem, zaradi možnosti alergije. Saj je moja Vivien bolj ogrožena kot ostali in verjetno bolj dovzetna za alergije že od rojstva - no tako pravi pediater......kaj je pa res pa itak nihče ne more vedetiuser posted image .

Lep večer ...grem brati 10 straniuser posted image zaostanka

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
21.5.2008 22:06:07   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

Ja res tudi jaz ne vem kako lahko kaj takega rečejouser posted image user posted image !Jaz drugače zelo rada gledam take dokumentarce samo zadnje čase pa čedalje manjuser posted image !

Že prej sem zraven jokala, od kar pa imam Nejo se mi solze same ulivajo, pa tudi, če je zgodba ful srečna.user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
21.5.2008 22:09:30   
Intruder24
POzdravljene,
vse greste danes hitro spančat, jaz bom tudi šla, ker sem full zmatrana. Smo se danes zbudili ob 1 in popili čaj, ker sem rekla, da na mleko pa po 4 urah ponoči ne gre in je potem zaspal, samo je veljalo dalje spati samo na meniuser posted image  A ima še katera takega heckota? Mene je ful strah, da je tak preveč zvit in da bo imel kaj s hrbtenico narobeuser posted image

katteuser posted image upam, da bo s tvojimi izvidi vse ok!!!!

golobček user posted image  za tvojo Nino in user posted image zate!!

Vsem slavljencem vse lepo.

hranjenje tudi midva imava borbe s hranjenjem, jaz ga odložim pol na njegov sedež in ga tam hranim, potem ga pa po 10 minutah vzamem ponovno k sebi pa je ok. Je pa danes zvečer res imel krike, ampak se je potem umiril, predvčerajšnjim sem ga pa mogla nosit in hranit... Ne vem kot, da noče več tega mleka pit in bi nekaj drugega al pa je preutrujen...pojma nimam. Drugače pa lepo napreduje se mu vidi po bedercah user posted image , točne mere pa v torek.

tašča hvala vsem še 1x za vzpodbudne besede in tolažbo...jutri spet pride, samo je pri nama in tukaj lahko vsaj pobegnem...vendar mislim, da ne bo potrebe, ker ji je moj user posted image  zabrusil.

Kaj še podirate kupčke?
GH še bom počakala na nasvet P.

Naše zdravstvo je v osnovi za kuser posted image , večina dr. misli, da so bogovi v belem, pa jim ego zakriva znanje in opažanje, potem pozabijo na etiko in moralo, pa na osnovne stvari ... pol pa je tolko napak. Napake so povsod, samo tukaj bi pa mogli malo bolj pazit. Seveda so izjeme, ki pa potrjujejo pravilo....

Zelo lepe slikice, ko se bom naučila bom še jaz pokazala mojega sončka user posted image . Na teh slikicah se vidi kako hitro gre čas, kdaj so bili naši sončki tako mičkeni kot je Jan user posted image

Nič grem  še finale lige prvakov pogledat pa se cartat, Vid že spet pridno aja.user posted image

Lahko noč pa eno bolho za pomoč user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
21.5.2008 22:11:33   
ursalara

IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

Že prej sem zraven jokala, od kar pa imam Nejo se mi solze same ulivajo, pa tudi, če je zgodba ful srečna.user posted image

Tudi pri meni je isto solze kar same polzijo po licu pol me pa moj malo čudno gleda in ravno zaradi tega on ne mara gledati takih dokumentarcev jaz jih pa kar rada da vidim kaj se dogaja sploh sem mahjena bolj na medicinske oddaje,dokumentarce,nanizanke,ali pa forenzike!Sem se pa v nosečnosti včasih zelo obremenjevala s tem če sem kaj preveč gledala take dokumentarce in me je bilo kar malo strah!

Neposredna povezava do sporočila: 1722
21.5.2008 22:11:36   
Sunny Morning
Jaz ugotavljam, da imava problem s hranjenjem, ko ji dodam riževe kosmiče in jih ne bom več dajala. Pa isto je kot pri urssyy, počakamo da se hrana ohladi in takrat ni problema za pojest.user posted image

Sem jo komaj spravila v posteljico in sem čisto fertik...grem počasi spat. Noč.

Neposredna povezava do sporočila: 1723
21.5.2008 22:15:44   
ursalara
Sunny joj jaz sem že rekla lahko noč pa še kar klepetamuser posted image kar ne morem iti stran od računalnikauser posted image !Jaz pa sem opazila da moji pikici sploh ne pašejo kašice zvečer v mlekcuuser posted image in sem ji potem uvedla za popoldanski mini obrok poje ene par žličk potem pa poje še mleko in ji tako najbolj odgovarjauser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 1724
21.5.2008 22:15:50   
klaja
Sem hotla še malo pokomentirat vaše poste, pa me je ta oddaja čisto šokirala.

Pa saj niso normalni, se mi zdi, da je bilo predstavljeno tako, kot da bi se moral sramovat svojega otroka. Kljub operaciji bo otrok še zmeraj imel Downov sindrom, tega ni mogoče spremeniti. Mogoče bo res zgledal bolj "normalno", samo koliko bolečin pa je po operacijah moral prestat!?

Se opravičujem, da vam tečnarim s tem, samo mi je dvignilo pritisk 100 na uro.

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?