|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
20.5.2008 15:23:29   
MetiLu
Ja no, mafine sem mogla spečt, ker sem mela jajca za porabit user posted image user posted image  ne resno, kakšnega bom že pojedla, vsi pa res ne bojo v moji riti zgorel user posted image
Za solato pa nisem ziher, enkrat ga navija, spet drugič ga ne user posted image  ne vem, mogoče je pa od količine kisa odvisno?

pismo buči, kje si bla 4 mesce nazaj,ko sem grizla tole svojo umetnijo???user posted image  zdej moram sam razmike med odstavki popravit, pa neki pri navedbi literature ... v glavnem moram najdt vse diplomske iz katerih sem pisala in dodat kolk strani so imele ... kr neki user posted image user posted image  ma za to slabo oceno že res razmišljam, če bi drugo napisala user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
20.5.2008 15:23:37   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

suzi, a lahko kaj k tebi pridem v hladilnik pogledat. Bom čisto malo noter pokukakala ... Moj je čisto prazen. user posted image user posted image user posted image  

Pa ti si nemogoča user posted image  user posted image  user posted image

Ej, ne morem kadit, ker sem cel dan noter, ne morem jest, ker nimam kaj, ne morem seksat, ker mam že cel teden menstro - pa kaj bi ti rada!!!!!! user posted image user posted image user posted image

diplomsko, 1 cigaret, mal sonca, kej dobrga za papat, končano škarpo in položene ploščice, pa ene 10.000 EUR našparanga in dopust na Baliju 

To so moje skromne želje, če že glih sprašuješ user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
20.5.2008 15:25:46   
dolenjka

suzi, hvala, saj sem vedela, da me razumeš. user posted image user posted image user posted image

Še dobro, da pride moj čez pol ure domov, da bo imel Tilna, da grem na fumaro do trgovine, pa eno milko si ubodem, pa 2 kg jabolk, pa donat!

Če bom zarad tebe s smehom otroka zbudila, boš ti men apartma na morju plačala user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
20.5.2008 15:26:57   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Kera kombinacija buci milka jabolka in donat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to bo sračke! user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
20.5.2008 15:27:07   
buči

Kera kombinacija buci milka jabolka in donat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to pa psiha naredi!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
20.5.2008 15:27:27   
dolenjka

Dolenjka, sem zračunala, da rabim samo 550 evrčkov za plačat hotel, ostalo bom že sama. user posted image user posted image

A lahko na obroke user posted image  Kaj pa za komšinico, RRholičarko nič popusta user posted image  user posted image

Lahko mi tudi šotor postaviš zraven vašega apartmaja, pa na vsake toliko v vaš hladilnik spustiš!

Sej bi te res z veseljem sabo na morje vzela, k rabim bejbi siter za carico. Sam se bojim, da bi ti jo samo za 1 h pustila, pa bi tamala pri 4ih mesecih znala kolnt, kadit, viljamovko bi pila, pa bog ve kaj še user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
20.5.2008 15:28:01   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

to bo sračke! user posted image user posted image user posted image

Evo recept Meti, probat ni greh user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
20.5.2008 15:28:50   
dolenjka

Dolenjka, sem zračunala, da rabim samo 550 evrčkov za plačat hotel, ostalo bom že sama. user posted image user posted image

A lahko na obroke user posted image  Kaj pa za komšinico, RRholičarko nič popusta user posted image  user posted image

Lahko mi tudi šotor postaviš zraven vašega apartmaja, pa na vsake toliko v vaš hladilnik spustiš!

Sej bi te res z veseljem sabo na morje vzela, k rabim bejbi siter za carico. Sam se bojim, da bi ti jo samo za 1 h pustila, pa bi tamala pri 4ih mesecih znala kolnt, kadit, viljamovko bi pila, pa bog ve kaj še user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

No, mogoče bi se najdl še neki pozitivnga - bi že šprehala nemšk user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
20.5.2008 15:30:27   
buči
Joj, kako je Tilen smešen! Ali se na glas krega na enga zajca, ki mu nad glavo vii, ker ga ne more v usta stlačit, ali pa tako cmoka, ko liže roke, da se sliši, kot bi boben na pralnem stroju dol padel.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
20.5.2008 15:30:53   
Suzi*

diplomsko, 1 cigaret, mal sonca, kej dobrga za papat, končano škarpo in položene ploščice, pa ene 10.000 EUR našparanga in dopust na Baliju 

To so moje skromne želje, če že glih sprašuješ user posted image  user posted image  user posted image

ma ti si pa res eno skromno podeželsko dete. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
20.5.2008 15:31:21   
MetiLu
o šit user posted image  tamalga mam na zizi, pa sem tolk v rr padla, da nisem vidla, da mi jošk zraven bradavice sesa user posted image  zdej mam pa flek user posted image user posted image user posted image user posted image  butara ...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
20.5.2008 15:32:04   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

o šit user posted image  tamalga mam na zizi, pa sem tolk v rr padla, da nisem vidla, da mi jošk zraven bradavice sesa user posted image  zdej mam pa flek user posted image user posted image user posted image user posted image  butara ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zato pa je non-stop lačen. user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
20.5.2008 15:32:56   
buči
Dolenjka, že v redu ... pol ti pa ne bom več idej za diplomsko dajala, pa jo kar na morju piš, jaz bom pa mimo tebe hodila, pa čevaščiče jedla, pa kadila, pa kavico pila, pa merlotka lai pa terančka, ali pa ... se bo že kaj našlo, samo da te bom lahko zjezila! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
20.5.2008 15:33:21   
itata
dan, jaz sem tko crknjena da je joj. mali doji 3x na noč katastrofauser posted image  vsaj diete sem se navadla, tko da se je teža ustalila. danes sva se potepala, zdej spi in grem mal družbo delat... se kasnej pofočkam spet. pridno čvekajte...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
20.5.2008 15:34:27   
dolenjka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zato pa je non-stop lačen. user posted image user posted image

Evo Meti, pa smo odkril vzrok vsega tvojega jamranja. No, kar se pa prebave tiče pejt pa z Buči v štacuno user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
20.5.2008 15:34:48   
buči
no, zdaj se pa poslavljam, je moj prišel! JUHUHUHUHUHU! grem ven! Papauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
20.5.2008 15:35:53   
dolenjka

ma ti si pa res eno skromno podeželsko dete. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ne? Moja hči tut, še kar pančka user posted image  Upam, da se bo zbudila 16.25, 5 min preden moj domov pride user posted image  user posted image  user posted image  Pol gre pa direkt k njemu, jaz pa sesat, pa lase umit, pa mogoče bomo kej za kosilo jedl user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
20.5.2008 15:37:48   
dolenjka

Dolenjka, že v redu ... pol ti pa ne bom več idej za diplomsko dajala, pa jo kar na morju piš, jaz bom pa mimo tebe hodila, pa čevaščiče jedla, pa kadila, pa kavico pila, pa merlotka lai pa terančka, ali pa ... se bo že kaj našlo, samo da te bom lahko zjezila! user posted image user posted image user posted image

Itak me 1x na dan jeziš, tko da sem že navajena user posted image

Drugač pa jaz 1x na teden pojem 1 čevap, kavo pijem redno, refošk tudi pijem, pa pivo, edin kadim ne, pa mi tut (še) ne paše user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
20.5.2008 15:38:04   
Suzi*
dolenjka, kaj boš kuhala? jaz nimam nobene ideje, pa bi blo tud fajn, da bi kej skuhala. user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
20.5.2008 15:38:26   
dolenjka

no, zdaj se pa poslavljam, je moj prišel! JUHUHUHUHUHU! grem ven! Papauser posted image user posted image user posted image user posted image

Mater, si ko 1 dec! Izoriščaš dokler rabiš, pol pa skenslaš user posted image  user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
20.5.2008 15:39:47   
dolenjka

dolenjka, kaj boš kuhala? jaz nimam nobene ideje, pa bi blo tud fajn, da bi kej skuhala. user posted image

Razmišljam če bi si od mojga šporget (žar) sposodla, pa kej gor vrgla user posted image  Je pod streho, zato bi blo izvedljivo, pa mesa je tut nekaj pri bajti user posted image
Itak pa (še) nisem lačna, sam ob petih pa verjetn bom user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
20.5.2008 15:45:29   
larisa
Matr vam user posted image , zdej ko mam otroka budnega čvekate ko nore, prej pa nikjer žive duše user posted image user posted image

Jaz pa sem mama 1a. Me kliče tašča pa čestita Nejcu, jaz pa: ''zakaj pa''? Pa ona, ja danes ima 3 mesece...haloo babura, tud tega se nisem spomnila...pol pa ti Dolenjka jamraš, k pozabiš dat D3 cariciuser posted image  Jst pozabim, da sem 3 mesce nazaj takle cajt fajn globoko dihala user posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
20.5.2008 15:48:33   
MetiLu

Evo Meti, pa smo odkril vzrok vsega tvojega jamranja. No, kar se pa prebave tiče pejt pa z Buči v štacuno user posted image  user posted image  user posted image

Jajaja, kar norca se delite, to so resne zadeve user posted image

Ne, sem mu jo dala š emal za cmoklat, ker je bil priden, pa lepo celo zmazal pa še tko milo me je pogledal pa se proti zizi nagnu, da sem ga mogla mal nazaj priklopit user posted image

Ooooooooooooooooo mašina, sem lihkar slišala en znani zvok iz plenice user posted image pokakal se je lihkar. šibava na previjalno user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
20.5.2008 15:48:57   
larisa
aja, buči jst pa dobr plačam če mi diplomo nardišuser posted image user posted image user posted image . men to tolk za vratom visi, da sem res marskej prpravlena narest da bi jo dobilauser posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
20.5.2008 15:51:58   
MetiLu
čakam, če bo še kej stisnu user posted image  moj naslednji obvezni nakup so pa slinčki. Janez se nenormalno slini, po 3 slinčke na dan ponucamo user posted image  pa ful se je začel z ustni ami afnat, pa take hecne zvoke spušča, kot bi prdel, seveda pri tem njegova slina povsod prši user posted image  joj je posrečen user posted image

no se greva previt, pol pa če mi bo pustil bova kakšno fotkico dala gor user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......