Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 15:23:29
|
|
|
|
MetiLu
|
Ja no, mafine sem mogla spečt, ker sem mela jajca za porabit ne resno, kakšnega bom že pojedla, vsi pa res ne bojo v moji riti zgorel Za solato pa nisem ziher, enkrat ga navija, spet drugič ga ne ne vem, mogoče je pa od količine kisa odvisno? pismo buči, kje si bla 4 mesce nazaj,ko sem grizla tole svojo umetnijo??? zdej moram sam razmike med odstavki popravit, pa neki pri navedbi literature ... v glavnem moram najdt vse diplomske iz katerih sem pisala in dodat kolk strani so imele ... kr neki ma za to slabo oceno že res razmišljam, če bi drugo napisala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 15:23:37
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči suzi, a lahko kaj k tebi pridem v hladilnik pogledat. Bom čisto malo noter pokukakala ... Moj je čisto prazen. Pa ti si nemogoča Ej, ne morem kadit, ker sem cel dan noter, ne morem jest, ker nimam kaj, ne morem seksat, ker mam že cel teden menstro - pa kaj bi ti rada!!!!!! diplomsko, 1 cigaret, mal sonca, kej dobrga za papat, končano škarpo in položene ploščice, pa ene 10.000 EUR našparanga in dopust na Baliju To so moje skromne želje, če že glih sprašuješ
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 15:25:46
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči suzi, hvala, saj sem vedela, da me razumeš. Še dobro, da pride moj čez pol ure domov, da bo imel Tilna, da grem na fumaro do trgovine, pa eno milko si ubodem, pa 2 kg jabolk, pa donat! Če bom zarad tebe s smehom otroka zbudila, boš ti men apartma na morju plačala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 15:26:57
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Kera kombinacija buci milka jabolka in donat to bo sračke!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 15:27:07
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Kera kombinacija buci milka jabolka in donat to pa psiha naredi!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 15:27:27
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Dolenjka, sem zračunala, da rabim samo 550 evrčkov za plačat hotel, ostalo bom že sama. A lahko na obroke Kaj pa za komšinico, RRholičarko nič popusta Lahko mi tudi šotor postaviš zraven vašega apartmaja, pa na vsake toliko v vaš hladilnik spustiš! Sej bi te res z veseljem sabo na morje vzela, k rabim bejbi siter za carico. Sam se bojim, da bi ti jo samo za 1 h pustila, pa bi tamala pri 4ih mesecih znala kolnt, kadit, viljamovko bi pila, pa bog ve kaj še
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 15:28:01
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Kera kombinacija buci milka jabolka in donat to bo sračke! Evo recept Meti, probat ni greh
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 15:28:50
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Dolenjka, sem zračunala, da rabim samo 550 evrčkov za plačat hotel, ostalo bom že sama. A lahko na obroke Kaj pa za komšinico, RRholičarko nič popusta Lahko mi tudi šotor postaviš zraven vašega apartmaja, pa na vsake toliko v vaš hladilnik spustiš! Sej bi te res z veseljem sabo na morje vzela, k rabim bejbi siter za carico. Sam se bojim, da bi ti jo samo za 1 h pustila, pa bi tamala pri 4ih mesecih znala kolnt, kadit, viljamovko bi pila, pa bog ve kaj še No, mogoče bi se najdl še neki pozitivnga - bi že šprehala nemšk
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 15:30:27
|
|
|
|
buči
|
Joj, kako je Tilen smešen! Ali se na glas krega na enga zajca, ki mu nad glavo vii, ker ga ne more v usta stlačit, ali pa tako cmoka, ko liže roke, da se sliši, kot bi boben na pralnem stroju dol padel.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 15:30:53
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka diplomsko, 1 cigaret, mal sonca, kej dobrga za papat, končano škarpo in položene ploščice, pa ene 10.000 EUR našparanga in dopust na Baliju To so moje skromne želje, če že glih sprašuješ ma ti si pa res eno skromno podeželsko dete.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 15:31:21
|
|
|
|
MetiLu
|
o šit tamalga mam na zizi, pa sem tolk v rr padla, da nisem vidla, da mi jošk zraven bradavice sesa zdej mam pa flek butara ...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 15:32:04
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu o šit tamalga mam na zizi, pa sem tolk v rr padla, da nisem vidla, da mi jošk zraven bradavice sesa zdej mam pa flek butara ... zato pa je non-stop lačen.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 15:32:56
|
|
|
|
buči
|
Dolenjka, že v redu ... pol ti pa ne bom več idej za diplomsko dajala, pa jo kar na morju piš, jaz bom pa mimo tebe hodila, pa čevaščiče jedla, pa kadila, pa kavico pila, pa merlotka lai pa terančka, ali pa ... se bo že kaj našlo, samo da te bom lahko zjezila!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 15:33:21
|
|
|
|
itata
|
dan, jaz sem tko crknjena da je joj. mali doji 3x na noč katastrofa vsaj diete sem se navadla, tko da se je teža ustalila. danes sva se potepala, zdej spi in grem mal družbo delat... se kasnej pofočkam spet. pridno čvekajte...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 15:34:27
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu o šit tamalga mam na zizi, pa sem tolk v rr padla, da nisem vidla, da mi jošk zraven bradavice sesa zdej mam pa flek butara ... zato pa je non-stop lačen. Evo Meti, pa smo odkril vzrok vsega tvojega jamranja. No, kar se pa prebave tiče pejt pa z Buči v štacuno
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 15:34:48
|
|
|
|
buči
|
no, zdaj se pa poslavljam, je moj prišel! JUHUHUHUHUHU! grem ven! Papa
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 15:35:53
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka diplomsko, 1 cigaret, mal sonca, kej dobrga za papat, končano škarpo in položene ploščice, pa ene 10.000 EUR našparanga in dopust na Baliju To so moje skromne želje, če že glih sprašuješ ma ti si pa res eno skromno podeželsko dete. A ne? Moja hči tut, še kar pančka Upam, da se bo zbudila 16.25, 5 min preden moj domov pride Pol gre pa direkt k njemu, jaz pa sesat, pa lase umit, pa mogoče bomo kej za kosilo jedl
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 15:37:48
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Dolenjka, že v redu ... pol ti pa ne bom več idej za diplomsko dajala, pa jo kar na morju piš, jaz bom pa mimo tebe hodila, pa čevaščiče jedla, pa kadila, pa kavico pila, pa merlotka lai pa terančka, ali pa ... se bo že kaj našlo, samo da te bom lahko zjezila! Itak me 1x na dan jeziš, tko da sem že navajena Drugač pa jaz 1x na teden pojem 1 čevap, kavo pijem redno, refošk tudi pijem, pa pivo, edin kadim ne, pa mi tut (še) ne paše
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 15:38:04
|
|
|
|
Suzi*
|
dolenjka, kaj boš kuhala? jaz nimam nobene ideje, pa bi blo tud fajn, da bi kej skuhala.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 15:38:26
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči no, zdaj se pa poslavljam, je moj prišel! JUHUHUHUHUHU! grem ven! Papa Mater, si ko 1 dec! Izoriščaš dokler rabiš, pol pa skenslaš
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 15:39:47
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* dolenjka, kaj boš kuhala? jaz nimam nobene ideje, pa bi blo tud fajn, da bi kej skuhala. Razmišljam če bi si od mojga šporget (žar) sposodla, pa kej gor vrgla Je pod streho, zato bi blo izvedljivo, pa mesa je tut nekaj pri bajti Itak pa (še) nisem lačna, sam ob petih pa verjetn bom
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 15:45:29
|
|
|
|
larisa
|
Matr vam , zdej ko mam otroka budnega čvekate ko nore, prej pa nikjer žive duše Jaz pa sem mama 1a. Me kliče tašča pa čestita Nejcu, jaz pa: ''zakaj pa''? Pa ona, ja danes ima 3 mesece...haloo babura, tud tega se nisem spomnila...pol pa ti Dolenjka jamraš, k pozabiš dat D3 carici Jst pozabim, da sem 3 mesce nazaj takle cajt fajn globoko dihala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 15:48:33
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu o šit tamalga mam na zizi, pa sem tolk v rr padla, da nisem vidla, da mi jošk zraven bradavice sesa zdej mam pa flek butara ... zato pa je non-stop lačen. Evo Meti, pa smo odkril vzrok vsega tvojega jamranja. No, kar se pa prebave tiče pejt pa z Buči v štacuno Jajaja, kar norca se delite, to so resne zadeve Ne, sem mu jo dala š emal za cmoklat, ker je bil priden, pa lepo celo zmazal pa še tko milo me je pogledal pa se proti zizi nagnu, da sem ga mogla mal nazaj priklopit Ooooooooooooooooo mašina, sem lihkar slišala en znani zvok iz plenice pokakal se je lihkar. šibava na previjalno
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 15:48:57
|
|
|
|
larisa
|
aja, buči jst pa dobr plačam če mi diplomo nardiš . men to tolk za vratom visi, da sem res marskej prpravlena narest da bi jo dobila
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 15:51:58
|
|
|
|
MetiLu
|
čakam, če bo še kej stisnu moj naslednji obvezni nakup so pa slinčki. Janez se nenormalno slini, po 3 slinčke na dan ponucamo pa ful se je začel z ustni ami afnat, pa take hecne zvoke spušča, kot bi prdel, seveda pri tem njegova slina povsod prši joj je posrečen no se greva previt, pol pa če mi bo pustil bova kakšno fotkico dala gor
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......