|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
20.5.2008 14:50:48   
MetiLu
Buči, ti si carica user posted image  user posted image  user posted image  Ko se že glih z Dolenjko menita za diplomsko, a bi jo men tud dokončala? Je treba samo par stvari popravit user posted image  user posted image  sej kaj se pa zamudiš? user posted image

Men je pa spet aleluja zašpilala, brez izstopanja Zlate žile user posted image , pomojem bo tamal tud dones še kakal user posted image  , ativia dela čudeže user posted image  mi je pa spet zaspal in to kar na previjalni podlagi na tleh sredi dnevne user posted image  No, sej je podlaga kar debela, pa še na tepihu je, upam, da ni premrzlo user posted image  aja, pa naslednji obrok bo vsaj po 3 urah user posted image  - napredek glede na zadnje dva dni user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
20.5.2008 14:53:57   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Našga mal slaba prebava daje, pa kaka na 2 dni, včasih pa tud vsak dan, ampak to samo 1x na dan. pa mislim da to ni nič hudega, samo siten je, ker ga napenja, pol pa prdka user posted image

Dolenjka, a pol boš sezono odprla? user posted image  jest sem jo že dvakrat, pa sem jo tud nazaj zaprla user posted image  user posted image
Bemti, če bo tadrug user posted image  tolk velik, grem na CR user posted image  tele porodne poškodbe so čit tu mač user posted image user posted image user posted image

Kaj pa če bi ti svojo prehrano mal spremenila, pa mogoče tut njega ne bi več napenjal user posted image  Pametujem zato, ker si že glih pojamrala user posted image  Jaz sem danes za zajtrk 2 polnozrnati žemljici pojedla s sirom pa je že 3x kakala user posted image  Mene osebno pica prej zapre kot ne, tko da mogoče pica ni najboljš kosilo zate oz. za Đonija user posted image
Sej sezona se je že odpirala, pa smo otroka zbudil takrat user posted image  Pa oči je imel gumice s pretečenim rokom uporabe user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
20.5.2008 14:54:51   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Ja, saj zdaj pa vse kpirate, nobena pa noče klepetat! Prav, grem pa spat!

EEEEEjjj jagoda, pa ne sred dneva to delat! user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
20.5.2008 14:57:45   
dolenjka

a ste zdaj zadovoljne? Mati od carice - bo ok vaše visočanstvo?

Za diplomo mal premal user posted image  user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
20.5.2008 15:01:29   
Suzi*
buči, hvala. si pa pridna. si zaslužiš mal dremanja zdele.user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
20.5.2008 15:03:13   
dolenjka
Oj Suzi!

Kako ste kaj pri vaša hiša? user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
20.5.2008 15:03:25   
MetiLu
Dolenči moja, sej jest kar precej gledam kaj jem, pa pica je bila šele danes za jest user posted image  Včeraj sem jedla zelo lahko, sočno zelenjavno rižotko, pa pustega popečenega piščančka, pa je glih tko zaprt? pa polnozrnate piškote zdej jem, pa jabolka, pa tko naprej, velik pijem čaja, pa je vse eno in isto sranje. Sem nehala z nutelo in karat napolitankami user posted image , pa solato sem začela jest... Sem tud jest zaprta, pa če kej jem al pa ne ... Mam od poroda čist zj*** prebavo user posted image  Najbolj do zdej nama je aktivia pomagala user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
20.5.2008 15:05:30   
kati kati
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: kati kati

ella-evo obljubljene slikce so gor
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da ne bo katera gledala teh slikc, k so sam zame user posted image user posted image user posted image
sem bla firbec, kakšen je že vaš fant user posted image res je že pravi dec user posted image user posted image user posted image luštne slikce

je pravi dec kot atiuser posted image user posted image user posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
20.5.2008 15:06:59   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Dolenči moja, sej jest kar precej gledam kaj jem, pa pica je bila šele danes za jest user posted image  Včeraj sem jedla zelo lahko, sočno zelenjavno rižotko, pa pustega popečenega piščančka, pa je glih tko zaprt? pa polnozrnate piškote zdej jem, pa jabolka, pa tko naprej, velik pijem čaja, pa je vse eno in isto sranje. Sem nehala z nutelo in karat napolitankami user posted image , pa solato sem začela jest... Sem tud jest zaprta, pa če kej jem al pa ne ... Mam od poroda čist zj*** prebavo user posted image  Najbolj do zdej nama je aktivia pomagala user posted image

Hmmm pol pa ne vem user posted image  A od solate misliš da ga ne navija user posted image  
A maflne pol vse tvoj poje al kako? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
20.5.2008 15:07:51   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Oj Suzi!

Kako ste kaj pri vaša hiša? user posted image

naša hiša ne še sploh, mož ne sploh, jota ne sploh, zdravje je končno, pa ker ni moža in jote, lepo pridno hladilnik praznim. user posted image user posted image user posted image  tako da delam zalogo za "hude" čase. user posted image user posted image  
tamala se pa lepo igra in čveka. tud spi kar pridno.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
20.5.2008 15:10:38   
buči
kati kati, koliko otrok je pri vas! Kar živahno, najbrž. pri nas sta le naša 2 in nečaka, ki sta ša že 1. in 5. razred.

Dolenjka, meti - zdaj pa resno: če nimata volje za diplomsko, vama jo naredim, samo colat bo treba! Naj vama ne bo nerdono rečt ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
20.5.2008 15:11:19   
ella79
buči tole si se res potrudla user posted image user posted image mislim da bomo vse tole kmalu rabile user posted image

men se tudi zdi, da je pri user posted image tako kot pri nas, kar se prebave tiče. Jaz dobr vem, da če pojem preveč sladkega (ala čokolada, mafini..), je mala zaprta, to pomeni da sam 1x na dan sračka user posted image če pa jaz mal bolj zdravo jem, pa je tako kot je treba user posted image najmanj zjutraj in zvečet user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
20.5.2008 15:12:53   
dolenjka
Sam da je zdravje, pa bo vse dobr, bi rekla moja stara mama user posted image

Punce, pred dopusti bi se mogle pa še 1x mal dobit, a ne? Mi gremo že 1. vikend v juniju (8. verjetno), tko da se bo treba mal zoorganizirat, kaj pravte? user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
20.5.2008 15:14:42   
dolenjka

Dolenjka, meti - zdaj pa resno: če nimata volje za diplomsko, vama jo naredim, samo colat bo treba! Naj vama ne bo nerdono rečt ...

Jst sicer ne vem če si ti resna, ker tega pri tebi še nisem srečala user posted image  ampak jaz že od začetka resno mislim. Sam s šuški pa ni treba pretiravat. K če je tvoj na servisu dal 700 EUR zdej tega z mojo diplomco valda ne mislš notr prnest user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
20.5.2008 15:15:05   
buči
suzi, a lahko kaj k tebi pridem v hladilnik pogledat. Bom čisto malo noter pokukakala ... Moj je čisto prazen. user posted image user posted image user posted image

Še dobro, da imam tako pridnega otroka, da lahko ves čas na RR visim.- Jaz bi se res morala začet ukvarjat z diplomskimi, pa bi si za morje zaslužila. No, v dobrih starih časih sem marsikatero seminarsko napisala ... Potem mi je pa čez nekaj let en dijak "mojo" prinesel ... user posted image user posted image user posted image  joj, koliko je bilo smeha. ni vedel, da je njegov bratranec k meni na inštrukcije hodil. user posted image user posted image  Ga je naj****, je moral potem v enem dnevu vse nadoknadit, je delal kot zmešan. user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
20.5.2008 15:15:59   
dolenjka

suzi, a lahko kaj k tebi pridem v hladilnik pogledat. Bom čisto malo noter pokukakala ... Moj je čisto prazen. user posted image user posted image user posted image  

Pa ti si nemogoča user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
20.5.2008 15:16:35   
buči
Dolenjka, sem zračunala, da rabim samo 550 evrčkov za plačat hotel, ostalo bom že sama. user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
20.5.2008 15:17:52   
kati kati
buči-pr nas je je zlo velik!!dobr, js mam enega otročka...na sliki pa so mija dva brata en veliki-ki je boter,drugi je majhen k na sliki-krade tortico...pol pa tri sestrične dve sosede...ena nečakinja..........pa še ogromno jih jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tud pr nas mamo probleme z kakanjem-pa to od solate-ga že dva dni šraufauser posted image user posted image

pa se vsako jutro pokaka kr velik......user posted image da komi folgam brisatuser posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
20.5.2008 15:17:56   
buči

Ej, ne morem kadit, ker sem cel dan noter, ne morem jest, ker nimam kaj, ne morem seksat, ker mam že cel teden menstro - pa kaj bi ti rada!!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
20.5.2008 15:18:00   
Suzi*

Jaaaaa, ti sam prletuser posted image , ker drugač bom mogla sama vse pojest....pa ni malo stvari noter.user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
20.5.2008 15:19:51   
Suzi*

Ej, ne morem kadit, ker sem cel dan noter, ne morem jest, ker nimam kaj, ne morem seksat, ker mam že cel teden menstro - pa kaj bi ti rada!!!!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  boga reva!!!!!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
20.5.2008 15:20:37   
dolenjka

Dolenjka, sem zračunala, da rabim samo 550 evrčkov za plačat hotel, ostalo bom že sama. user posted image user posted image

A lahko na obroke user posted image  Kaj pa za komšinico, RRholičarko nič popusta user posted image  user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
20.5.2008 15:21:01   
buči
suzi, hvala, saj sem vedela, da me razumeš. user posted image user posted image user posted image

Še dobro, da pride moj čez pol ure domov, da bo imel Tilna, da grem na fumaro do trgovine, pa eno milko si ubodem, pa 2 kg jabolk, pa donat!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
20.5.2008 15:22:12   
buči

A lahko na obroke user posted image  Kaj pa za komšinico, RRholičarko nič popusta user posted image  user posted image

Lahko mi tudi šotor postaviš zraven vašega apartmaja, pa na vsake toliko v vaš hladilnik spustiš!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
20.5.2008 15:22:19   
mary_lou
Kera kombinacija buci milka jabolka in donat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......