Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 18:23:27
|
|
|
|
bamby
|
mala pikica, če ti bo kaj za prav prišlo, sem našla to dvoje: Ves od sreče bom sijal, mogoče tudi zajokal, ko botra v rokah me bo držala, očka svečo bo prižgal, gospod župnikpa, prvi zakrament mi dal. Ko se s sveto vodo, otroško glavico polije, ko mazili čelo se nedolžno, še večja sreča nas starše obide, zato k krstu vabimo goreče, naj vaša prisotnost našemu otroku prinese še več sreče. ************************************************************ S em pozimi privekal na svet, V. eselim se svojih otroških let. K rst moj prvi zakrament je prišel R esnično vas vabim, da bi ga z vami doživel S vojci, prijatelji, znanci ste vabljeni vsi, T ako vas ......(ime otroka)v soboto ..... ob....uri vabi!
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 18:23:49
|
|
|
|
kati kati
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Sem pogledala vaše slikice. Maj in Janez sta bila ful lepa pri krstu. MetiLu pa tvoj Janez je tudi pravi car. Mi pa imamo krst pa 1.6. Bi pa prosila za kakšen lep verz, da bi ga napisala na vabilo. lp js ti ga lahko pošljem, če ti bo všeč
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 18:37:03
|
|
|
|
buči
|
Evo mene nazaj iz štacune. sem samo pol bauntyja zmazala, eno kavo spila, 2 prcinla, vmes je kolega Aljaža na fliper dal, da mali zdaj milsi, da bova kar vsak dan tja hodila! Mi pa nimamo težavs sprepolnim pC-jem, sva oba tako pridna, da še prekmalu kaj zbriševa. Tako so npr. letos šle slike iz porodne sobe. Sem ga skoraj zadavila! Prvič sem bila res tako besna naj, da sem se jokala in tulila, bi ga kar udarila, pa sicer nisem nasilna. No, dajte mi že na ZS poslat naslove diplomskih, da bom imela kaj delat, ker je moj lubek tako pšriden in samo spi. Pa še do hladilnika mine bo treeba hodit, pa še za morje bom zaslužila. Saj ne bom nobenmu pobedala, da vama riti odnašam.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 18:38:39
|
|
|
|
buči
|
Zdaj grem pa cesarca za Aljaža naredit, da ne bo reku, da ga samo sekiram. Prej je rekel, da noče bit z mano doma, da gre raje v vrtec, ker mu samo težim. Da me ne bo gledal cel dan. ITAK! Mislim, da je to zadnji stadij, da se vreme izboljša ali pa da mi menstra neha srat. Tale mirenca ni več moja d best frendica!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 18:39:27
|
|
|
|
Suzi*
|
buči, moj mož bi tud rabil diplomsko. kaj si pa ti po fohu???
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 18:50:31
|
|
|
|
mala_pikica
|
Hvala Bamby, sta oba zelo lepa, lahko pa mi še ti napišeš Kati, če se ti da. lp
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 18:51:11
|
|
|
|
Februarka08
|
Madoniš, mate cajta. Tud mal vas ne dohajam več. Jest pa tud enga posta ne morm objavt ne da bi mela tamalo v rokah. Mojga itak ni cele dneve in pozna sam mamico. Jest se ne grem več. Bamby kako so lepi verzi. Se bom še jaz zraven uštulila in enega uporabila.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 19:22:06
|
|
|
|
Neni13
|
Buči, če že imaš res viška časa, jaz rabim eno seminarsko.. Plačam!!!!
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 19:32:11
|
|
|
|
buči
|
jaz sem sicer prof. nemščine, ampakm se spravim delat vse razen matematike, fizike, kemije
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 20:06:53
|
|
|
|
srečka nosečka
|
čer, res imam malo cajta, ker je naš šerif še vedno na bolniški in moram sedaj dva pedinat. Saj ne, mi veliko pomaga. Tako, da sem na tekočem kar dogaja na RR. buči - tole s tvojim pisanjem diplomskih me je še posebaj pritegnilo. Me je kar sram povedat, da diplomo "pišem" že ene 6 let. Bi kar prošnjo k tebi naslovila, če ne boš predraga.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 20:09:33
|
|
|
|
srečka nosečka
|
vrtnica in kati kat - ful lepi so vajini sončki . bamby - jaz sem tudi skopirala tvoje verze, jih bomo z veseljem ponucali. Samo za krst se moremo še zmenit kdaj. Naša botrica - moja sestra, mora samo še kaj cvenka prišparat. Joke, zame in za Lano bo največ, ker bo ona njena botrca.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 20:10:54
|
|
|
|
bamby
|
buči, madona koliko ponudb . Saj boš še obogatela in si dopust lako privoščila na Baliju
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 20:14:03
|
|
|
|
srečka nosečka
|
bamby - saj se je buči dobronamerno ponudila, da nam našo lenobo podpre. Me je kar nostalgija daja po šoli in takšnih prfoksih.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 20:15:47
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Jutri imamo mi drugi cepljenje, pa me zanima, ali P cepi , če ima poln nosek in res samo zvečer malo pokašlja? To namreč daje Lano. Nosek ji je potrebno sčistit 1x na noč, čez dan pa več ne.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 20:17:19
|
|
|
|
mary_lou
|
Mi mamo tud jutr cepljenje Po moje da ni panike da bo cepljena lana
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 20:19:45
|
|
|
|
srečka nosečka
|
mary - za vaju je to prvo cepljenje, a ne? za tvojga Taia, da bo dobro prenesel pikeca.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 20:21:54
|
|
|
|
mary_lou
|
prvo ja, upam da bo vse kul se za Lano ampak ni panike punce smo bl vzdrzljive k fanti
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 20:24:46
|
|
|
|
srečka nosečka
|
mary - sem pokukala tvoja , vauuuuu, kako uživa v čebričku . Kako ti prakticiraš umivanje glavice? Jaz sem pri tem se mi zdi malo štorasta.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 20:28:29
|
|
|
|
larisa
|
Joj Buči, mam kr povečan srčni utrip. Sem ti poslala ZS
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 20:30:49
|
|
|
|
buči
|
Bamby, jaz ne bi šla na Bali, če mi ga kdo plača, pa resno mislim! Samo en teden polnega penziona v enem hotelčku na hr, ne prevroče sončno vreme, pa 3x masaža, pa da lahko z mojim zvečer na balkonu sediva, ko bosta škorca spala, pa srkava vinček, pa malo romantike zganjava. Komarjev tako ne bo, ker bodo pri Dolenjki ... Jaz sem pa vedno rada pisla seminarske. Mi je to bilo od nekdaj v užitek, pa potem še lepo oblikovat ... Kar malo pogrešam ... Zato pa rada kdaj kakšno naredim ali pa kakšen referat. Saj mogoče se čudno sliši, ampak ... Jaz tudi sama ne štrikam jope, čeprav znam, jo dam raje naredit. No, primerjava nije baš neka, pa itak ...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 20:33:21
|
|
|
|
buči
|
larisa, tem ti odpisala, pa ni treba, da te kap! Raje greva na kavo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 20:36:54
|
|
|
|
mary_lou
|
Sploh ni panike umivat glavico v čebricku vsaj pri Taiju ne k je ful trpezen mu vodice cez obrazek tece on pa sam vriska nc ne joka
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 20:41:15
|
|
|
|
bamby
|
srečka nosečka, o zdravstvenem stanju Lane moraš povedat pediatrinji in se bo na podlagi tega in na podlagi pregleda odločila, ali jo bo cepila ali ne. Če ni ravno dobrega zdravja, se bo morda odločila, da bo cepljenje raje prestavila za kakih 14 dni, tri tedne. Boš videla jutri! Jaz vem, da sem Tima kar naprej vozila tja, ker je vedno videla rdeče grlo . Ko pa se je meni zdel najslabšega zdravja, ga je pa ona cepila, ker je bil že skrajni čas in je že voda tekla v grlo . Zdaj bomo pa šli kmalu navijat za našo Rebeko. Me prav zanima, če se bo uvrstila v finale
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 20:43:23
|
|
|
|
buči
|
Bamby, a veš, da je moj mož pravi evrosong-freek, jaz pa bolj trpim ob teh popevkah. Ampak letos bom najbrž gledala, ker mi je rebeka cool, pi***, komad sicer nič posebnega, ampak punca mi je v redu (glede na ostale modele na naši sceni)
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 20:43:56
|
|
|
|
srečka nosečka
|
bamby - sem se spomnila, da si imela takšne dirke za cepljenje s Timom. Upam, da mi zrihtamo cepljenje še pred morjem, torej imamo dobrih 14 dni časa. A gremo stave pobirat, če se bo Rebeka uvrstila naprej?
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?