|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
19.5.2008 15:12:13   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Punce - jaz bom imela v šopku sivko. ker sem nora na te rožce. Zdaj me pa zanima, kaj bi pasalo zraven. Krem vrtnice?

tle poglejsi fotografije in tukaj ma tudi ena nevstica sivko pa krem vrtnicehttp://www.klemenlajevec.si/

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 976
19.5.2008 16:17:22   
FLASK_A
Babnce, kolk ste načvekale, sej ni čudno da lije zunajuser posted image user posted image user posted image

Baguska, upam, da si kej boljse volje... Pri naju je bilo tudi tako zelooo čudno melanholično obdobje... Kr neki, dobesedno kr neki je bilo. Zdej je spet vse super, tako da mislim, da nas kar večina preživi ta čuden čas pred poroko... Glavo pokonci, planete nekam pošlji, pa nasmeh na obrazuser posted image user posted image user posted image user posted image

Majice so pa ful šponskeuser posted image

Aha, glede presenečenja za svate... Ne smem vsega povedat, me tu gor nekdo pozna, potem pa to ne bo več presenečenjeuser posted image Povem na ZS, če katera želi...

Ona cvetličarka... Uf!user posted image user posted image user posted image Še mene je pogrelo, pa se sploh nisem z njo menila... Mislim, je pa faca.. In pol ti še SMS pošlje. Kura. Prav res.

Moja je pa takoo lušna, sva se takoj zmenili, šopek bo čudovituser posted image Komaj čakam, da ga vidim, pomoje bo v živo tako zelo lep. Avti bodo pa čist preprosti, s trakovi in mašnami. Sam za pritrdit bo treba neki nagruntat, moj Beetle nima nič za zavezat spredaj- njegov Seat pa s tem nima problemov, ima spredaj take reže. Pa bomo že, sej se bo znašla.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 977
19.5.2008 18:16:36   
sepetalka
drage moje zdaj sem nama za večerjo naredila sataraš. O kolk je blo dobro, ga nisem jedla že sigurno 20 let!
Probajte, če ne veste recepta pa mi povejte vam ga zaupam!
NJAMIIIuser posted image user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 978
19.5.2008 22:56:09   
maya2
sonček33: moja kolegica je tudi imela krem vrtnice in sivko.... za domov smo pa dobili konfetke: paketek sivke

majčke: moj je bil čist navdušen nad to GAME OVERuser posted image user posted image user posted image user posted image meni se tudi dopadeuser posted image user posted image

Midva sva še vedno pri raznašanju vabiluser posted image ... kooook to traja, dons sva nesla njegovi teti&family..... kera tuga.... v glavnem ... ne pridejo.. pa ne da mi je kaj hudo, sam vseen kr neki. sej se nama je že zdel da jih ne bo sam je pa edina žlahta po taščini strani k sva jo sploh vabla, tko da.... midva sva svoje opravla...

se mi zdi da zdaj se bo pa res konkretno začelo dogajat junija sploh... midva sva do sedaj čakala z rezervacijo prostora za fantovčino in dekliščino, in tam kjer je moj želel imet že ni več prostouser posted image ... zdaj morava pa preverit opcije.
V soboto greva na poroko, moj bo pa še prej na šrangi... je ko otrok, ker je to kao njegova zadnjauser posted image user posted image user posted image

Nič grem kar spat, ker zadnje čase vsak dan opolnoči hodim pa ob pol šestih pokonc, pa se mi že mal poznauser posted image
Lepo se imejte in čvekajte.... se trudim vas dohajatuser posted image

lahko noč

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 979
20.5.2008 7:32:37   
NATAŠI
dobro jutro

danes je pa polna luna in jaz sem se odločila da ne bom nič jedla user posted image , kolk dolg bom zdržala je pa druga zgodba user posted image  ... bomo zmogli- bomo jaaa user posted image

flaska ali se bosta kar s svojimi avti vozila

maya ne obemenjuj se z žlahto ki je zavrnila povabila... kot si rekla sta vidva vajino opravila oni imajo pa svojo vest in spoštovanje... je pomembno da imaš ljudi ki jh imaš rada in ti nekaj pomenijo okrog sebe ne pa ene mone ..  naju še raznašanje vabil čaka, bova začela naslednji mesec user posted image  .. Upam, da prostor za fantovščino in dekliščino dobita user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 980
20.5.2008 9:00:54   
bt08
Jutro!

dež pada,kr nekej,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mi pa v soboto piknik z Tomaževimi sodelovci,pa nikjer nobene strehe,kam naj dava 50 ljudi.Mi je kr slab ko se spomnim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,bo probov kr na šiht pol narest,ko majo en velik nadstrešek,če bo šef dovolu.31.5 pa upam da bo brez dežja,ko mava fantovščino in dekliščino,tale vreme nama živce para.

Včerej sem si pa kupla en lep moderček za poroko,sem ga že mela enga,pa mi ni všeč,ta mi je pa super,sva zvečer montirala moje majhno oprsjeuser posted image user posted image user posted image user posted image ,da bo lepo stalo na poroki.user posted image user posted image user posted image user posted image

Veste ko bo moj bratec lep za mojo poroko,res me je skoz spraševal,a bo to dober,a je lepo...?user posted image user posted image user posted image user posted image

Dans greva pa k župniku izpolnit tiste dokumente,da dokončno vse odrečemo.Samo še en mesec in en dan je do poroke.Je ravno moj ati bil na kavi in me prašu,še mal pa bo poroka,če sem kej živčna,pa da je sanjal dans mojo poroko.user posted image user posted image user posted image Živčki jim že delajo.Čeprav sem že 4 leta od doma,sam zdaj pa dokončno.user posted image user posted image user posted image Se mi prav fajn zdi,ko pri nas ati nikoli ne pokaže čustev.Zdaj ga pa matra.user posted image user posted image

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 981
20.5.2008 9:10:09   
NATAŠI
Barbara ja res je kriza z vremenom, ampak saj mu bo dovolil šef ... če ima kaj srca ampak a ni potem to že skoraj bivši šef? Ker kot kaže bo kar padal ... ma saj mi imamo tud kar en precej velik odgodek v soboto od 16.00 naprej pa nam tud slabo kaže. Lepo da sta zmontirala modrček (jaz sem ga kar v poročnem kotičku vzela in poskusila direkt kako paše na obleko) .... joj kolk bodo solze tekle, a ne ...bo šla atijeva punčka od doma čist tko zares s poslovilom user posted image   ... je pa lepo da ti je ati to povedal in pokazal  user posted image  .. a bi ti rada še bratca oženla al kaj user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 982
20.5.2008 9:11:14   
sonček33
Barbara.a - do sobote se po vreme že popravilo. Think pozitiv. Kje pa si kupila modrček? verjetno je brez naramnic, kajne?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 983
20.5.2008 9:28:45   
fragola
dober dan nevestice, ja vreme je pa kot da se bližamo jeseni ne poletju!!!
Ma naj se zdaj kar razpada, da bo 07.06, sijal sonček, jast močno upam, da bo sonce!
Drugače prstanov nisem prilimala, ker doma spetuser posted image nam ne dela računalnik!
Mah nevem no nov računalnik in skozi mu neki fali!!!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 984
20.5.2008 9:34:23   
baguSka
do sobote se po vreme že popravilo

ce ne bo v soboto sonca, bom jokala... user posted image

jaz hocem v soboto sonce!!! in to cel dan!!!

za druge dni mi je pa cist vseen...

drugac sm pa boljs ja! sva z mojim k dva golobcka...user posted image  sva se pogovarjala in ugotovila, da sva oba mal popustila pri razvajanju drug drucga in da morva nadoknadit...user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 985
20.5.2008 9:42:25   
baguSka
Aja drugac pa itak sploh nisem noben vikend do poroke vec frej... user posted image  ta vikend dekliscina od prjatlce.. naslednji vikend njena poroka.. cez tri tedne moja dekliscina.. pol pa ze moja poroka user posted image

jao.. kok gre to hitr!!?? se 28 dni... user posted image

sej drugo mi sploh ni tok skeri... edino full mi bo falil moj priimk pomoje!!??user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 986
20.5.2008 9:48:47   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

Barbara ja res je kriza z vremenom, ampak saj mu bo dovolil šef ... če ima kaj srca ampak a ni potem to že skoraj bivši šef? Ker kot kaže bo kar padal ... ma saj mi imamo tud kar en precej velik odgodek v soboto od 16.00 naprej pa nam tud slabo kaže. Lepo da sta zmontirala modrček (jaz sem ga kar v poročnem kotičku vzela in poskusila direkt kako paše na obleko) .... joj kolk bodo solze tekle, a ne ...bo šla atijeva punčka od doma čist tko zares s poslovilom user posted image   ... je pa lepo da ti je ati to povedal in pokazal  user posted image  .. a bi ti rada še bratca oženla al kaj user posted image

Ja pozabla sem vam povedat,da službe ne bo menjal,ker mu je plačo vzignu,in je padel v en višji razred.Tako da se mu ne splača za 150€ razlike gor vozit,pa ustajat ob 3.30 pa da domov pride 17.30.   tukej pa dela od 5.30 pa domov pride tm do 16.Sva mal kalkulirala,pa ni računice.

Bratca še ne bi oddala,nej bo še moj mlajši bratec.user posted image user posted image user posted image

Je pa dovolil šef,je reku da ni panike,da lahko komot nardiva.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 987
20.5.2008 9:50:57   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Barbara.a - do sobote se po vreme že popravilo. Think pozitiv. Kje pa si kupila modrček? verjetno je brez naramnic, kajne?

Koker jaz gledam vreme vsak dan,bolj slabo kaže,kaže mi da bo do 28.5. vsak dan dež.user posted image user posted image user posted image

Moderček je pa tak da je lahko normalen zapne,oz da ga lahko normalno nosiš na naramnice,al pa da te naramnice mal okol prevežeš,okol vratu,ker bom mela tud tko obleko.Ko bom šla sprobavat,ga oblečem,pa da vidim,upam da bo ta ok,če ne bom šla pa po novega.user posted image user posted image user posted image Kr nekej skoz modrčke kupujem,me je mrzlica modrčkov napadla.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 988
20.5.2008 9:52:46   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

ce ne bo v soboto sonca, bom jokala... user posted image

jaz hocem v soboto sonce!!! in to cel dan!!!

Jaz tud hočem sonce,al pasaj dežja nočem,da pada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

drugac sm pa boljs ja! sva z mojim k dva golobcka...user posted image  sva se pogovarjala in ugotovila, da sva oba mal popustila pri razvajanju drug drucga in da morva nadoknadit...user posted image

No lepo da si boljš,sem veselauser posted image user posted image user posted image ,ja zdaj pred poroko,kr zmanjak časa za crklanje,sam midva si ga kr vzameva,midva se mava skor raj,se mi zdi.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 989
20.5.2008 9:53:30   
NATAŠI
Baguska user posted image   user posted image  user posted image  da sta spet kot dva golobčka user posted image  in tko ostanta.... mislim da si vse nadvsem želimo sončka v soboto ... zdaj pa pesti držat pa fige pa kaj vem kaj user posted image   ... se pa tvoj dan tud kar lepo bliža user posted image

priimek- a veste da sem se odločila da bom imela oba priimka user posted image

barbara user posted image  user posted image  za službo tvojega in bo lepo ostal v slo blizu vaju user posted image  no in trikrat hura za šefa user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 990
20.5.2008 10:16:52   
lan
Živjo!

No pa je dekliščina za mano!!! Bilo je res super...Punce me niso preveč namučile, v bistvu smo šle žurat na stare dobre čase. Večino časa sem imela zavezane oči,hahaha...oblekle so me, namazale,...in celo noč sem morala nosit plastično tiaro,heehehheeh. So me spraševali, če sem miss maturantov ( ker je bila tisti dan maturantska parada in je v centru Ljubljane kar vrgolelo maturantov ) pa iz katere Gimnazije sem pa sem rekla, da iz Šubičke in to 4.c.,heheeh. V glavnem še vedno zgledam 19 let stara,juhuhu!

Zdaj pa še 11 dni in se mi zdi, da je vedno več dela!

No šibam po opravkih pa se beremo!

Lp

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 991
20.5.2008 10:20:40   
baguSka
priimek- a veste da sem se odločila da bom imela oba priimka

pa sej naceloma bi blo zame tud bl pametno... sploh zarad firme ki jo imam... ker me ze vsi poznajo po moje priimku, ker imam s.p.

ampak meni osebno ni blo nikol vsec imet dva priimka.. al enga, al pa nobenga.. user posted image  in se zdej se tega drzim.. pa tud zato mal, ker ne maram sumnikov, ki pa v mojem priimku je..

sicer bom mela mal vec zafrkancije, ker noben ne zna napisat niti izgovorit mojga bodocga priimka (se posebno smesno izgovori moj fotr user posted image ) in se full namatram preden vsakmu (ki mi kaj pomeni) razlozim...

drugac so se pa itak ze pr mojmu priimku tok motil, da sem ze navajena.. samo da tuki bo pa se x2 pomoje..

do zdej NITI 1 se ni razumel, ni znal napisat, se manj pa izgovorit... user posted image  no, sej tud jaz dokler nisem prvic vidla napisano, nisem vedla, ko je moj dragi izgovoril prvic svoj priimk me je blo kr sram da ga ne stekam... user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 992
20.5.2008 10:22:12   
baguSka
So me spraševali, če sem miss maturantov

Wau kera veckratna pohvala!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  mlada pa se miss!!!user posted image

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 993
20.5.2008 10:23:28   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: lan

Živjo!

No pa je dekliščina za mano!!! Bilo je res super...Punce me niso preveč namučile, v bistvu smo šle žurat na stare dobre čase. Večino časa sem imela zavezane oči,hahaha...oblekle so me, namazale,...in celo noč sem morala nosit plastično tiaro,heehehheeh. So me spraševali, če sem miss maturantov ( ker je bila tisti dan maturantska parada in je v centru Ljubljane kar vrgolelo maturantov ) pa iz katere Gimnazije sem pa sem rekla, da iz Šubičke in to 4.c.,heheeh. V glavnem še vedno zgledam 19 let stara,juhuhu!

Zdaj pa še 11 dni in se mi zdi, da je vedno več dela!

No šibam po opravkih pa se beremo!

Lp

user posted image user posted image user posted image user posted image  lepo da si jo prestala,pa še mlada si bla za vse ostale,a ne kako dobro se sliši,ko rečeš da si še maturantka la pamlada.SEj tud tko nismo še stare?user posted image

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 994
20.5.2008 10:25:25   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

pa sej naceloma bi blo zame tud bl pametno... sploh zarad firme ki jo imam... ker me ze vsi poznajo po moje priimku, ker imam s.p.

ampak meni osebno ni blo nikol vsec imet dva priimka.. al enga, al pa nobenga.. user posted image  in se zdej se tega drzim.. pa tud zato mal, ker ne maram sumnikov, ki pa v mojem priimku je..

do zdej NITI 1 se ni razumel, ni znal napisat, se manj pa izgovorit... user posted image  no, sej tud jaz dokler nisem prvic vidla napisano, nisem vedla, ko je moj dragi izgovoril prvic svoj priimk me je blo kr sram da ga ne stekam... user posted image

Jaz bom njegovga mela,zdaj so moje začetnice B.A. pol bodo pa B.B. pa se mi tok dober zdi,sta pa skor podobna priimka.

Ja sej včasih je s tem priimki ful smotan,ko so eni čudni,sam kaj moreš tko je.Baguska se bodo že navadl,brez skrbi,jim boš pisala,boš pa glas šparala.user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 995
20.5.2008 10:29:20   
NATAŠI
lan user posted image  user posted image  super dekliščina ... a ni to lepo slišat da si tako mlada user posted image  ... a nam boš kakšno slikco prilimala

baguska saj to imaš prav glede priimka (jaz imam še en drug razlog) drugače bom uporabljala itak njegovega, na papirju bo pa še moj dodan  ... ja potem imata pa res zanimive priimke da se ne dajo izgovoriti pravilno user posted image  če jih čist en kar neki izgovarja

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 996
20.5.2008 11:26:21   
baguSka
ja potem imata pa res zanimive priimke da se ne dajo izgovoriti pravilno

ja ne moj ne njegov nista tipicna slovenska... in itak potem vsacga slovencka to zelo zmede... user posted image

moj izvira iz madzarske, ampak je poslovencen... njegov je pa cist nemski... in se tud pise in izgovarja tko... user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 997
20.5.2008 11:38:20   
NATAŠI
ja lepo to .. ti kar tko nared kot jaz user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 998
20.5.2008 11:45:49   
baguSka
ti kar tko nared kot jaz

pol bo sele stala!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

si predstavljas da imam jaz dva priimka in se ne en ne drug ne slista lepo!!??

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 999
20.5.2008 12:29:50   
NATAŠI
Pa to je čar vsega... kdo se pa lahko pohvali s posebnim priimkom user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.