|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
7.5.2008 14:12:06   
Meceno
Hojla mene...mi mo iz dopusta tudi že doma, Sm smo se pa navozliuser posted image  Šli na trajekt ob 17h prišli v Split nekaj čez 19h in domov naj bi prispeli ob pol polnoči al pa že ob 23h. Smo pa prišli nekaj čez 4-rto h vjutrouser posted image . Dva tunela zabasana, ena prometna nesreča in malo pred mejo s Hrvaško cestnina, čakali dve uri + malo valda še na meji s Hrvaško in SLOuser posted image .
Ja, ni kaj...ker sem hotla pridet čim prej domov sem WC odklonila

Pišem kasneje, ker imam bako na obisku

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
7.5.2008 23:31:00   
PBJ
Ja, antigona, pa jih je staknil tudi Luka, je bolj malo možnosti, da jih ne bi...samo da je najhujše mimo...
Jure je pred kratkim prebolel angino, sedaj pa mu je po zadnji dozi antibiotika udarila alergija, po obrazu in vratu, tako da je cel gobast. Sedaj vsak dan jemlje claritine in lahko baje traja cel teden...

Ana je zanekrat čist ok, je pa prava lumipka, radovedna čisto po žensko, trmasta, živahna ...

Meceno, kako kaj zdravje, si nabrala kaj nove energije na dopustu?

Jaz pa že celo porodniško samo pri zobarju čepim in včeraj (ko sem  že upala, da bova počasi zaključili z popravki, zdravljenji ipd), mi napiše še napotnico za puljenje modrostnega zoba, ker mi raste preveč v ličnico in mi skozi ranice povzroča .... ma saj ni nič takega, ampak res mi je že tečno skoz te zobe kazatuser posted image

Dajte se pozdravit vsi, ki ste bolni,...

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
8.5.2008 21:54:36   
Meceno
Hvala, da ste držale pestkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Moje zdravje ni malignouser posted image  je cista. In če se mi pojavi še parkrat, mi bodo to kirurško odstranili. user posted image
Kri smo pa dali še enkrat testirat in kaže da gre počasi na boljše. Res počasiuser posted image

Se opravičujem, ker včeraj nisem nadaljevala, no,tole z zdravjem sem pa danes izvedelauser posted image

Ostala sem pri lulanju a ne ? V glavnem, sem testirala active fit in pleničke na hlačke user posted image  Napolnila sem cele tri. Nisem mogla zdržat in pikauser posted image  Tak da ja, PBJ, sem se nafilala z energijo na dopustu in še kaj zravenuser posted image
In smo se smejaliuser posted image user posted image user posted image  ko so bili drugi našpičeniuser posted image

Ajde babe

Za 22.6 ,da vas spomnim...jaz bi se kar na naši stari lokaciji dobila v CE ( sploh če pridejo LJ sem ) . Saj če najdem kaj lepega z vrtom bomo šle potem tja.... Nebomo nič komplicirale, jaz prinesem torto z imeni, tri svečke gor in mali to pihnejo, me pojemo, popijemo, pa mislim da tudi če katera v zadnjem trenutku odpove to ni problem.
Še vedno gremo lahko potem od tam kam drugam itd. 

Meceno

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
9.5.2008 10:03:26   
Eca
Hej!

Mi se pripravljamo na praznovanje prvega rojstnega dneuser posted image user posted image user posted image in krstauser posted image user posted image user posted image .
Mecenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoje izvide in veliko user posted image user posted image user posted image , ostale pa dobiš jutri v živouser posted image .

Hotela sem vam samo to povedat, da sem včeraj vagala našega bodočega 3 letnika in je dosegel celih 14 kguser posted image , pri višini 97cm. Res je pravi pajekuser posted image .

Uživajte ta lep vikend, ki je pred nami! Jaz se javim, ko bo ta gužva za mano.

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
10.5.2008 22:07:39   
mayci
Meceno, to je pa dobro, da ni maligno! Upam, da ti bo ta cista zdaj dala mir!user posted image
A ti to čisto resno o lulanju v pleničke!?user posted image  O, faca si!
Super za srečanje, da se kar tam dobimo. Tako bo najbolj easy.user posted image

Eca, upam, da vam vse lepo uspe in da bo vikend lep.

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
11.5.2008 9:48:27   
Meceno
Eca, včeraj je bilo lepo, tako da, hvala tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Smo pa šele ob pol 10h zvečer zaspali, popoldne je pa samo eno uro spalauser posted image
Upam, da si danes bolj zrelaksiranauser posted image

Cipresa,... tebi sem pa pozabla čestitatuser posted image , pa sem imela v glavi da napišem zadnjič. Etoga, čitam malo za sabo, pa vidim da nisem napisala user posted image  Lepo in mirno nosečnost, ti srečka user posted image  tiuser posted image

Mayci, ja je res, jauser posted image  

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
11.5.2008 14:22:03   
bobek05
T. in S. - glede naslednjega tedna... V LJ pridem v sredo zjutraj, ker se mi ob 9h že začnejo predavanja, ki trajajo vsak dan do 17h. Vmes imam menda 1,5h premora za kosilo. Lokacija: Zavod RS za šolstvo, Poljanska cesta 28...

Sporočita mi, kako in kaj bi vama ustrezalo. V LJ bom do petka (ob 17h zaključim z zadnjim predavanjem, potem pa direkt na vlak).

Upam, da se bomo uspele zmenit za kakšno kafe.

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
12.5.2008 14:40:35   
Antigona
Kdaj bi se pa dobile? Med pavzo za kosilo ali popoldne po 17i? In kje?

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
12.5.2008 21:13:04   
.Anonimna.
Jaz grem z G v sredo v bolnico, ker bo operiran za žrelnico.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
13.5.2008 14:11:40   
Antigona
Jst tud jutr verjetn ne bom mogla, lahko pa v četrtek. B. dej sam pošlji jutri SMS kdaj imaš tisto pavzo, pa kje bi se lahko dobila in se bove zmenile...

(odgovor članu .Anonimna.)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
13.5.2008 20:02:57   
bobek05
Pavzo imam vsak dan od 13h do 14.30. S., te pokličem.

T., dobro zrihtajte v bolnici.

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
14.5.2008 9:00:34   
Antigona
T. dobr zrihtajte v bolnici user posted image  user posted image  user posted image

Kaj se je pa spet zgodil s tvojim blogom. Pogrešam tvoje pisanje. Potem sem vsaj vedla kaj se vamkej dogaja. Maš tolk dobr stil pisanja...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
16.5.2008 9:02:09   
Eca
Hej!

Po dolgem času....mi je uspelo priti do računalnika. Pri nas je stalno neka gužva ali pa ne dela net.

Upam, da mi sedaj uspe dati slike v album od našega roj. dneva.....da boste videli kaj sta Meceno in Tara jedliuser posted image . Škoda edino, ker je dosti staršev odpovedalo, tisti ki so prišli pa so imeli same punčkeuser posted image . Naša fanta bosta res lahko izbirala med puncamiuser posted image user posted image .

Grem še album naredit.

Lepo se imejte....

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
16.5.2008 10:36:43   
Eca
Evo, fotke v albumu, geslo pri meni na z.s.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
16.5.2008 18:05:29   
lonapo
Lep pozdrav spet po dolgem času.

Vidim da se vam dogaja na polno. Mi že počasi brojimo sitno- še 4 tedne- po uradnem roku in malo manj po mojih izračunih. Pripravljeno imam že skoraj vse- razen torbe za v porodnišnico še ne.

Nejc je zdrav, nazadnje smo bili decembra pr zdravniku-morm hitr trkat. Septembra planiramo da gre v vrtec- čakam odločbo, če bo sprejet.

Ima pa cca 107 cm in 15,5 kg-- tud suha južina.

Lepo bodite.

Lona

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
17.5.2008 13:29:22   
Antigona
Eca hvala za geslo. Luštkane slikice. Pa vse najboljše Dorianu za 1. rojstni dan, čeprav malo z zamudo.

Mi smo pa danes dobili obvestilo da je Luka sprejet v vrtec in jaz skačem do stropa od sreče user posted image  user posted image  user posted image . Pri nas je bilo namreč 110 sprejetih in 161 zavrnjenih.

Žan danes uživa pri dediju in babi, jaz in Luka sva doma, moj pa cel dan dela.... Pa še tak slabo vreme je....

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
17.5.2008 20:19:56   
Antigona
Žan je pa danes bogatejši za strehico nad posteljo. Sem se potrudila in mu jo zašila in pritrdila ko sem imela ravno malo časa...

user posted image

Tkole je pa prejle Luka razgrajal:

user posted image

Sva imela pa z Lukijem ta teden sistematskega pri devetih mesecih. Pribrcali smo že do 10400 g in 79 cm. Se mi zdi, da je imel Žan te mere pri 1 letu...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
17.5.2008 21:33:32   
mayci
Lona, zdaj pa res samo še malooo..user posted image  Pa kar počasi pripravi torbo, ne bo nič prezgodaj!user posted image

Antigona, čestitke za vrtec!user posted image  To je pa res kot loterija, več kot pol jih odpade...user posted image
Pa zelo lepo strehico si Žaniju naredila.user posted image  O, kako je pa Luka že velik fant! Takole se že na noge
postavlja.user posted image  Še malo, pa bo tekel skupaj z Žanom.

Se moram še jaz malo pohvalit: danes smo bili prvi dan čisto brez pleničke (samo za spanje)! Sem takoooo vesela!user posted image  
Drugače je pa naš mali danes zjutraj zakuhal in cel dan imel 38, 39° vročine. Tudi Calpol mu jo je le malo zbil, potem je šla spet gor user posted image  Drugih znakov še nobenih... Imamo pa v mojem vrtcu norice, tako da je možno, da sem mu jih prinesla.. Bomo videli jutri.

Uživajte v vikendu, pa se tipkamo!

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
19.5.2008 21:12:17   
mayci
Kje pa ste vse user posted image

No, samo da povem, da ima naš fant škrlatinko.user posted image  Vročina mu ni padla vse tri dni, le s Calpolom za nekaj časa, pa še drobne pikice je dobil po trupu.... No, danes smo šli pa k zdravniku in imava Ospen na 8 ur.... Bova spet malo skupaj doma, pa se bova malo crkljala!user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
20.5.2008 9:27:29   
Eca
Hej!

Evo mene....jaz sestankujem kar v živo z Mecenouser posted image .

Antigona - hvala za čestitke in pohvale. Tudi ti nisi od muh...zavesa za posteljouser posted image Le kako ti znese ob dveh korenjakih? Meni je to nedeljo prvič po letu dni in pol uspelo priti do šivalnega stroja, pa še to zaradi tega, ker si je mož kupil 3 pare predolgih hlač in sem jih morala zmanjšati. Zraven pa sem še 4 prevleke za blazine zmanjšala, ker drugače bi še "par let" čakale na popravilo.

Majči - pozdravite se čimprej user posted image user posted image user posted image user posted image . A imate potem kontrolo srčka?

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
20.5.2008 9:29:17   
Eca
Antigona - malo za primerjavo....naš Dorian je star 1 leto in 12 dni. Mere (včerajšnje): 11230g in 81cm, obseg glave 48cmuser posted image . Raste kot goba user posted image .

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
20.5.2008 10:31:03   
Antigona
Neki tazga bo verjetno naš pri enem letu. Ja res sta oba kar velika fanta in moj Luka in tvoj Dorian...

A ja ,glede šivanja. Tud men je muka šivaln stroj vn potegnt, amapk tole je blo zlo hitr narjen. Par šivov pa je. Žan je bil itak na počitnicah, Luka je spal jst pa kao nisem mela kej počet user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
20.5.2008 12:10:19   
mayci
Eca, nič nam niso rekli za kontrolo srčka user posted image  Tudi na navadno kontrolo nam ni treba priti...samo pokličem, da zaključimo bolniško. Povej mi prosim, naj malo vprašam za srček?

Danes je naš fant že veliiiko bolje, ponoči mu je AB prijel, tako da je že brez vročine in veliko bolj sebi podoben.user posted image  Se mu je pa včeraj popoldan še en majhen herpes na ustnici naredil..user posted image  Saj bolj mene moti, malčka itak ne.user posted image

En lep, pa čeprav deževen dan, vam želim!user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
20.5.2008 13:16:55   
Eca
Majči - praviloma dajo ob koncu zdravljenja otroka na pregled srčka, ker je ta škrlatinka lahko zelo zahrbtna. Mogoče če pogledaš v kakšno literaturo ali poiščeš po netu. Jaz sem bila noseča z Dorianom in je Mark privlekel to iz vrtca, pa še jaz sem dobila....pa za nosečke ravno ni najbolj fajn, Mark pa je tudi dobil AB in kontrolo. Vse dobro vam želim!user posted image

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
20.5.2008 14:27:46   
Antigona
Žan je imel škrlatinko, sicer brez vročine samo z fleki, vendar smo se šli pokazat samo na začetku, da je dobil AB in to je blo to. Nobene kontrole po koncu jemanja AB, kaj šele kakršnakoli kontrola srčka. Luka je pa hvala bogu ni dobil...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?