|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
9.4.2008 8:48:57   
Meceno
Bobek, če bo prišel do tvoje številkeuser posted image , mu lahko za en mesec posodiš svoj šuh. Tak boste en mesec prešparaluser posted image

Sm res no, če mojo frklo gledam in ima 23 - 24 in Anejauser posted image . Mi prešparamo kar za nekaj sezon. Ima pa moj 42št. noge, jaz pa 39. In če imam kakšen špičast čevelj izgleda moj večji od njegauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Meceno -- 9.4.2008 8:49:30 >

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
9.4.2008 11:22:14   
.Anonimna.
ojla, evo mene user posted image

Bobek, naš ima številko 27...hvala bogu že od jeseni user posted image  mislim, da ne bo več kriza...pri vas je pa tole res wau user posted image  dobro ga futrata user posted image

Za srečanje sem jaz takoj za, ampak mi gremo letos na dopust že 20.6.
Bi pa predlagala krasen plac za take stvari....v Mariboru pri Marogici v Moji pizzeriji. Imajo super vrt, ograjen in tko...no, ampak ja, mene ne bo, ker bom namakala rit nekje v Sredozemlju user posted image

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
9.4.2008 15:59:47   
Meceno
A zdaj pa že iz 26 na 20.6 ? Sej si to ti, a ne user posted image

(odgovor članu .Anonimna.)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
9.4.2008 16:04:05   
Meceno
Hvala za plac, morem it kdaj tam na pizzo. Sm, jaz bi mogoče nekaj lušnega tudi v CE našla, pa če bi bil piknik, potem mormo še sebe nekak zaposlit ( odbojka,tenis,...) Če je že sviž je mega, se malim in nam dogajauser posted image

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
9.4.2008 18:40:17   
.Anonimna.
IZVIRNO SPOROČILO: Meceno

A zdaj pa že iz 26 na 20.6 ? Sej si to ti, a ne user posted image

ja user posted image
smo prestavili in gremo od 20.6. do 4.7., ker imava midva nekaj poslovnega 10.7. v Frankfurtu.

Za celje pa ne vem user posted image  Bom mal povprašala user posted image

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
11.4.2008 14:24:58   
Eca
Spet smo na drugi strani.....user posted image user posted image user posted image

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu .Anonimna.)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
11.4.2008 14:31:00   
Meceno
Kaj Eca a ti bi potem lahko vsaj 22.6. prišla ?
Glej, ti jaz Marka čuvam oz ga bom zabavalauser posted image , pa Doriana tudi user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
11.4.2008 14:53:15   
Eca
Meceno - hvala za ponujeno pomoč. Ampak si ne upam obljubit, ker res nisem sigurna kako bo. Se pa priporočam za pomoč zdaj v tem mesecu user posted imageuser posted image še do g. ne morem na pregled, ker nimam varstvauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Eca

p.s.
A se vidima kaj naslednji teden? Te pokličem ko utegnem.

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
11.4.2008 14:54:28   
Eca
Meceno - a ste dobili Fifi album?

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
12.4.2008 15:02:34   
Meceno
Ja, hvala Eca.user posted image user posted image user posted image
Če pa rabiš it k ginekologinji ta denen (torek, četrtek popoldne, sem zasedena) ti malega popazim. Za drugi teden pa ( torek, četrtek in petek popoldne zasedena ) Se pravi dopoldne greš lahko k ginekologuuser posted image
Mi ga pripelješ ( še Marka, če je spet kaj bolan ) ker v takem vremenu neveš kak bo glih za po mestu.

K zdravniku pa le idi, tu ti pa res pomagamuser posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
13.4.2008 20:10:13   
bobek05
Mi smo se pravkar vrnili iz bolnice, kjer smo bili na šivanju. Anej je pri babici padel na tlakovani potki direkt na rob stopnice in si seveda razbil čelo. Dobili smo 5 šivov, ki jih je dokaj pogumno prestal. Vse pohvale zdravnici in sestri - obe sta bili super, še avtomobilček je dobil, pa obljubili sta mu, da ga bosta mama in ati peljala na sladoled (kar sva ga potem res) user posted image
Hja, baje bomo imeli brazgotino, ampak hvala bogu ni bilo hujšega. Niti na slikanje ni bilo treba, ker je bil ful živahen, po padcu pa ni nič bruhal, pa tudi ni bil nezavesten ... Skratka, po bolnici smo se že skrivali - tak da mu ziher nič ne manjka... user posted image

Zdaj ga bomo pa klicali Anej POTTER user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
13.4.2008 22:08:51   
mayci
Ampak, bobek, smisla za humor ti pa kljub situaciji ni zmanjkalo!user posted image
Samo da je z vašim škratom vse v redu! Si je pa že zgodaj začel nabirati "bojne rane"..user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
17.4.2008 23:48:46   
Meceno
Hojla..se javim, ker smo hudo padle na drugo stran, pa že zadnjič sem hotla bobkovi napisat user posted image  za pogum Aneju no, ker mojo bi lah sm pod "infuzijo" zrihtaluser posted image

Place za naše srečanje še iščemuser posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
18.4.2008 6:56:36   
Antigona
Bobek user posted image user posted image user posted image  za Aneja in user posted image user posted image user posted image  za pogum.

Pri nas je pa pestro. Žan ima norice in danes smo tako slabo spali. Ga že vse boli od teh pikic in srbenja... Dobil jih je pa v torek, tako da bomo morali še kr malo potrpeti da se bo izboljšalo... Pa doma bo do konca prvomajskih praznikov. Upam da preživim do takrat user posted image . Oba imata namreč izrazito mami fazo. In ko vzamem v naročje Lukija prijoka Žan da bi šel k meni. Če imam v naročju Žana pa Luka tuli. Pestro v glavnem...

Luka tudi raste, počasi začenja "muvat" naokoli, čeprav za plazenje nima posebnega interesa. Raje se postavlja na noge. Ima že 10 kil in cca 77 cm. To so domače meritve ob 8. mesecu.

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
18.4.2008 14:41:52   
lonapo
Živjo Julije, po dolgem času.

Mi smo zdravi, jest sem že na dopustu, sredi maja začnem s porodniško, imam še manj kot dva meseca do konca- počutim se uredu-pripravljeno pa nimam še nič- upam da me ne prehiti.

Nejc je vsak dan bolj priden, edino danes je bila kriza pri frizerju kjer se je drl da se ga je slišalo do Ljubljane.

CIPRESA iskrene čestitke in držim pesti da bo vse kul.

Julije pridne bodite pa se beremo.

lp, Lona

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
18.4.2008 15:13:25   
PBJ
Uf, bobek, vam se pa dogaja...upam, da se mu bo čim manj poznalo, konec koncev pa je najbolj pomembno, da je vse dobro prenesel in ni hujšega....

Lona, ne bom zopet o tem, kako čas hitro beži...drži se še ta dva meseca

Antigona, eh te norice, ubogi Žan, da ne bo še Luka na vrsti...malo je še majhen, da bi moral zdaj to prebolevat...

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
18.4.2008 19:05:38   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ

Uf, bobek, vam se pa dogaja...upam, da se mu bo čim manj poznalo, konec koncev pa je najbolj pomembno, da je vse dobro prenesel in ni hujšega....

Lona, ne bom zopet o tem, kako čas hitro beži...drži se še ta dva meseca

Antigona, eh te norice, ubogi Žan, da ne bo še Luka na vrsti...malo je še majhen, da bi moral zdaj to prebolevat...

PBJ raj zdej kot kasnej... Zdej se vsaj praskat ne more pa itak sem doma....

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
20.4.2008 21:29:39   
mayci
Ojej, Antigona, imaš pa "norišnico".... No, ja, saj je res bolje, da zdaj prebolita oba, pa bo potem mir.
Čimprej se pozdravite!user posted image

Midva sva bila pa prejšnji teden na kontroli na ORL, pa sem tako vesela, ko je zdravnica povedala, da sta zdaj oba ušeska popolnoma zdrava in da nama ni več treba na kontrolo.user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
21.4.2008 9:52:50   
Antigona
Evo ga našga norčka user posted image , ko se je glih zbudil iz popoldanskega spanja:

user posted image

Počasi se stanje umirja. Sem in tja še nastane kaka nova pikica večinoma se pa še sušijo. Je pa tole bilo slikano v soboto, trenutno so vse pike precej bolj intenzivno rdeče...

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
21.4.2008 10:48:23   
Eca
Antigona - norice = vodene koze? Če je to isto, potem je tak kot naš Mark. Je pa Dorian tudi dobil pri starosti 3 tedne in jo je poceni odnesel - 4 pikice - krasticeuser posted image .

Jaz pa prilagam sliko od včeraj zvečer.....
user posted image

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
22.4.2008 8:57:26   
Antigona
Jap norice so vodene koze... Sej Luka je že neki nahoden pa kašlja inmal ma vročine. Baje se ti znaki pojavijo pred pikicami, tako da je vprašanje dni kdaj jih bo dobil... Upam da res v čimblažji obliki...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
22.4.2008 8:58:38   
Antigona
Pa ful sta dobra vsak v svoji banjci. Jst ju dam pa kr skupi direkt v banjo. Pa se ful igrata. No Luka šprica in se reži, Žan pa afne gunca user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
22.4.2008 11:06:48   
Antigona
Tkole je pa včeraj Žan zaspal user posted image  user posted image  user posted image :

user posted image

spodaj se malček vidi tudi Lukija...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
22.4.2008 19:21:08   
lonapo
FACEuser posted image user posted image

Naš pa še vedno pr nama spiuser posted image user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
22.4.2008 22:00:48   
Meceno
Ja, Eca, sta frajerja, ni kajuser posted image  ,sm še vesla rabitauser posted image , pa malo vode še v banjo in sta asauser posted image

Žan in Luka v svojih sobah spita že kr en lep čas a ne ? Hja, naša se tudi žuli še pri naju. Jo mislim pa tudi nekako spravit v svojo sobo s pogradom ,ko bomo bogati še s kakšnim članomuser posted image  
Je pa res bogi mali s temi noricami

< Sporočilo je popravil Meceno -- 22.4.2008 22:08:01 >

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?