|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
20.5.2008 13:01:15   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

buči tole  zgoraj preberi

oprosti nizy sam tole je pa bedarija....buči...zdrava prehrana, najmanj pet obrokov dnevno pa voziček na potep, pa si na konju (saj vem, da se prava oglaša, sam res je tko). jaz že dolgo časa to prakticiram in verjemi funkcionira (predem sem rodila, zdaj sem pa itak v deficitu s kilogrami). divjo lakoto se ukroti prav z zdravim načinom prehranjevanja. sem se pred nosečnostjo aktivno ukvarjala s športom pa zdravim načinom življenja in nisemimela problemov

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
20.5.2008 13:02:39   
misar
no da neham kvasit, grem fotke naložit

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
20.5.2008 13:04:17   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

midve sva meli samo mio za peljat v vrtec in evo zdej sva prišli domovuser posted image  denarnica je pa kar lažja za ene 50€user posted image user posted image user posted image  ne grem se več.

A ti vzgojiteljice za tole malo user posted image  ekstra kasirajo al kako? user posted image  user posted image  user posted image

ja ja si lahko predstavljaš.

kako kaj napitek?

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
20.5.2008 13:05:55   
vrtnica76
Tkole.Slikice od krsta so na ogled,pod geslom KRST.Je mal dolg trajal,ker se je Janez vmes zbudil,pa sva se napapcala,pa pol še nal pobruhalauser posted image .Zdele ga pa neki matra,ker še ni nič kakaluser posted image .Tolk strela v plenici,kot da je na frontiuser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
20.5.2008 13:06:27   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

IZVIRNO SPOROČILO: buči

larisa, povej kaj več o tej dieti.

uh, zdele pa bo jeze user posted image user posted image user posted image
Francoska dieta z imenom :  MNŽRI...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ta ziher paliuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa še vedno nisem posesala... seslec se mi samo reži pa nič noče samuser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
20.5.2008 13:09:12   
nizy
misar- seveda je bedarija user posted image , ni ga čez kontroliran unos živil , sam kaj ko mafini,pa buhteljni, pa pice pa...... vabijouser posted image  user posted image  user posted image   

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
20.5.2008 13:09:33   
buči
ej, se mi smiliš, da se ne moreš zredit, moj mož bi se tudi rad, pa ga futram kot user posted image user posted image user posted image , pa nič

dolenjka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , nič ti ne bom dala seznama!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
20.5.2008 13:11:55   
larisa
Bejbe, glede diet....če bi obstajala učinkovita dieta al pa pripomoček za hujšanje, potem na svetu ne bi bilo debelih ljudi, razen tistih, ki imajo zdavstveno pogojeno debelostuser posted image , tako da kukr se grdo sliši, je res da najbolj učinkuje varianta mnžri, zdravo žri in se gibaj...žal tako je in se mormo sprijaznit, da brez muje se še čevelj ne obuje user posted image  

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
20.5.2008 13:13:38   
larisa
no sem tolk cajta pisala, da ste vmes že vse to predebatirale, pa sem zdej kt ena sestavljanka ponavljanka user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil larisa -- 20.5.2008 13:14:01 >

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
20.5.2008 13:22:05   
dolenjka

midve sva meli samo mio za peljat v vrtec in evo zdej sva prišli domovuser posted image  denarnica je pa kar lažja za ene 50€user posted image user posted image user posted image  ne grem se več.

A ti vzgojiteljice za tole malo user posted image  ekstra kasirajo al kako? user posted image  user posted image  user posted image

ja ja si lahko predstavljaš.

kako kaj napitek?

Mah kaj pa vem user posted image  Danes sem naredila mal manj močnega, spila že skor liter, kako bo z učinkom bomo pa še vidl user posted image

A vaši dans kej manj spijo user posted image  Naša me že mal ob živčke spravlja, ker tolk "mal" spi user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
20.5.2008 13:22:41   
vrtnica76
O,kakšne dobrote dogajajo v vaših kuhinjah.Se strinjam,da bo treba maluser posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
20.5.2008 13:23:23   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

dolenjka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , nič ti ne bom dala seznama!

sej nočem seznama, sam diplomsko user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
20.5.2008 13:24:09   
kati kati
dan,
mene so tud kliali iz varne prihodnosti, dobimo paketekuser posted image user posted image user posted image
Bamby-v Vlašičih smo mi bili pred 5.leti-v apartmaju...pa ene 200metrov od plaže sam je bla super ker je sam pesek...midva grema pa v mesto Pag.user posted image

vrtnica-lepe slikeuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
20.5.2008 13:26:42   
vrtnica76
Dolenjka,a tvoja Tara je tut dons s ta levo nogo vstala.Naš je pravi sitko dons.Zdej je pogruntal,da ma prstke in ma tolk dela.Kr naprej štejeuser posted image .

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
20.5.2008 13:29:20   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

Dolenjka,a tvoja Tara je tut dons s ta levo nogo vstala.Naš je pravi sitko dons.Zdej je pogruntal,da ma prstke in ma tolk dela.Kr naprej štejeuser posted image .

Kaj si mu pa dala za štet? Eure? user posted image

Ma ne, naša je dobrovoljka, sam jaz sem navajena da več spi dopoldan in pol sem čist paf, k 1x pač ne. Ampak zdej je že v posteljici in že pančka user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1240
20.5.2008 13:33:33   
MetiLu
Moj tamal je pa še kar znosen dones, jeva na 2 urce, spal jepa tudi že zdele 1 uro, zdele se pa na igralni podlagi zabava. Ga zdej ful manj dajem v ležanik, pa ful se trudim, da ga skoz pravilno nosim, dvigam, polagam... Ga pa tudi matra spet, ker včeraj ni kakal, upam,d a bo dones, sva pojedla aktivio dones user posted image

Pica je na varnem user posted image  z mafini se pa še spogledujem. Sem naredila take kot zadnjič, rumene s čokoladnimi kapljicami user posted image  no, sam dones so mal bolj skurjeni in so rjave barve user posted image
Moj je ravnokar odletu na šiht, jest grem pa še tiste dve položnice plačat, tko da bom res kmal pri nuli user posted image

Pa en kafe si grem v pokvarjeno mikrovalovko pristavit - spet ista napaka kot 4 mesce nazaj, krožnik se je nehal vrtet user posted image  user posted image  user posted image  je moj reku, da bova pa zdej eno dobro kupila, ne za manj kot 150 €, sam mene zanima kdaj user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 1241
20.5.2008 13:38:07   
kati kati
no pa je šlo končno...SLIKCE OD KRSTA SEM PRPOPALAuser posted image user posted image user posted image user posted image bravo jst

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
20.5.2008 13:38:42   
kati kati
ella-evo obljubljene slikce so gor
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
20.5.2008 13:39:28   
ella79
pomoje če je jota na jedilniku za zajterk, kosilo in večerjo, ni panike glede kg user posted image  user posted image user posted image pa četudi se vmes kdaj pregrešiš z kakim sladoledom user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
20.5.2008 13:40:43   
larisa
Ej Dolenjka in Pina, a mi zaupata o kakšnem čaju vidve to govoritauser posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 1245
20.5.2008 13:41:37   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da ne bo katera gledala teh slikc, k so sam zame user posted image user posted image user posted image
sem bla firbec, kakšen je že vaš fant user posted image res je že pravi dec user posted image user posted image user posted image luštne slikce

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1246
20.5.2008 13:41:44   
vrtnica76

IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

Kaj si mu pa dala za štet? Eure? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Ga je tolk utrudilo,da je kr zadremal.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
20.5.2008 13:42:27   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Ej Dolenjka in Pina, a mi zaupata o kakšnem čaju vidve to govoritauser posted image ?

to sem bla že jaz včeraj firbec, pa sta ble zelo skrivnosti oz. zahtevata velike dnarje user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
20.5.2008 13:43:16   
vrtnica76
O,kati kati luštne fotke!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1249
20.5.2008 13:44:04   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: kati kati

da ne bo katera gledala teh slikc, k so sam zame user posted image user posted image user posted image
sem bla firbec, kakšen je že vaš fant user posted image res je že pravi dec user posted image user posted image user posted image luštne slikce

jaz sem že popasla svoj firbec user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......