Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 11:37:23
|
|
|
|
pina-1
|
midve sva meli samo mio za peljat v vrtec in evo zdej sva prišli domov denarnica je pa kar lažja za ene 50€ ne grem se več. Sva dobili napotnico za k alerogologu. Imava v torek ob 12 testiranje aja in še glede odvisnosti od RR. Sem prišla domov, princeski zamenjala usrano pelenico in jo dala na kavč, da sem lahko prišla brat
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 11:41:59
|
|
|
|
nizy
|
pozdravljene, če se menite za kulandijo za ta teden ,mislim,da lahko pridem tudi jaz
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 12:04:41
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy pozdravljene, če se menite za kulandijo za ta teden ,mislim,da lahko pridem tudi jaz jaz sem tudi za, sam nobena druga se še ni pofočkala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 12:12:31
|
|
|
|
buči
|
lepo, da likate, jaz sem že zjutraj, zdaj sem že pri 4. literaturi glede gh- Dolenjka, lahko pa iz tega diplomiraš!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 12:15:12
|
|
|
|
buči
|
Ja, samo seznam dobite le pod pogojem, da potem jaz dobil kakšen dietični sladoled z lekadolom! A sem vam že povedala, da sem odrila kremico za moja zapestja - Peridoksal - pa ful pomaga!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 12:15:53
|
|
|
|
MetiLu
|
Midva pa spet papava Prej je spal samo pol ure Mam pa že mufine v pečici, pa za pico je že vse pripravljeno, sam še testo raztegnem, gor namečem srvari in dam pečt takoj ko bojo mafini fertik suzi, ne mi govort o položnicah, včeraj sem plačala dohodnino (112 € ), pa položnice, pa dve položnice še čakam, pa bom blizu nule na računu ker dan je qlandija v igri?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 12:17:31
|
|
|
|
MetiLu
|
Buči, ti si pa res pridna pa super za roko a pride kera že mal mojo peglo sprehajat? Vrtnica, teli Janezi so pa res živahni, a ne?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 12:24:10
|
|
|
|
nizy
|
hhhmmm položnice ,mi jih mamo 700€ z stan.kreditom vred ,se ti zrola ,.... moževa plača
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 12:26:35
|
|
|
|
nizy
|
buči- počakaj ,da naša azra začne GH jest ,pa midve udarva eno ločevalno , moja vaga tudi kaže 9...
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 12:34:04
|
|
|
|
buči
|
nizy, ločevalna mi je že načela psiho. A ni kakšne lažje metode ...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 12:36:30
|
|
|
|
larisa
|
Super, zadnje cajte mi pa dostkrat vse vn vrže ko ful napišem za net, al pa RR, al pa moj comp, sej ne vem Meti, ti si pa čist na mafinih . No jst pa peglo sprehodila, tko da zdej počiva, mami umita, podepilirana. Nejc pa panča, pa vsake tolk začne v spanju jokat , revček, bogved kaj se mu grdega sanja No jaz bom pa tud dons tko ala pico nardila, ampak tko ''kalcone'' varianto, da bo mal drgač. Še pri hrani me rutina ubija , matr tipična dvojčica, ni kej
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 12:37:23
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči nizy, ločevalna mi je že načela psiho. A ni kakšne lažje metode ... Buči, menda je najbolj učinkovita tista francoska dieta, poznaš??
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 12:39:04
|
|
|
|
dolenjka
|
No, nehajte s položnicami. Pri nas je samo tista za kredit več, kot od nizy vse skupaj Jaz v KR ne sploh ta teden, ker sem mi po dežju ne da vozit, pa bi mogla po enih opravkih v Lj pa sem lena ko Buči, za diplomsko mi lahko tudi o GH pišeš, sam začni že! Pegle nisem sprehodila, sem pa Tarino omaro pospravila in dokončno ven zmetala vse kar smo prerasli ali pa je pretoplo Pa nekaj stvari, ki mi jih je sestra posodila sem spakirala, da jih kar vrnem, da bo manj navlake Zdej mi pa carica noče zaspat (prej je bil samo dremež) Jo bom mogla it zgleda gor iskat
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 12:40:19
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 midve sva meli samo mio za peljat v vrtec in evo zdej sva prišli domov denarnica je pa kar lažja za ene 50€ ne grem se več. A ti vzgojiteljice za tole malo ekstra kasirajo al kako?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 12:46:04
|
|
|
|
buči
|
larisa, povej kaj več o tej dieti. dolenjka, sem naštudirala že vso literaturo, ki jo imam trenutno doma, grem pojest juho, potem pa Tilna nahranit (bodo spet 3 uren naokoli ), potem pa vse stipkan, pa dobite oz. mati carice - dobiš!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 12:46:21
|
|
|
|
mary_lou
|
Jest mam tud mafine v pecici meti, kaksne mas ti? jest cokolada visnja
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 12:46:59
|
|
|
|
nizy
|
buči-zakaj ti ločevalna ne gre ????... jaz sem 2 leti nazaj probala in sem shujšala 12kg,če bi seje striktno držala ,bi lahko še več,.... pol sem pa spet zanosila in kg so spet tukaj ,pa sem jih samo po porodu pridelala +6
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 12:47:21
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči larisa, povej kaj več o tej dieti.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 12:48:09
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Jest mam tud mafine v pecici meti, kaksne mas ti? jest cokolada visnja UUU ti so najboljš, jaz imam še 1 od sobote, ne bo dolg
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 12:49:20
|
|
|
|
nizy
|
no larisa piši , kaj še čakaš
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 12:50:16
|
|
|
|
mary_lou
|
Ej eno vprasanje jest sm cist slaba kuharca sam pect znam dobr, zato eno vprasanje a lohk piscancja bedra pa krompir kr vse v en pekac butnem pa dam pect k se mi ne da piscanca na stedilniku delat? A dam najprej piscanca pa pol krompir al kako?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 12:50:57
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči larisa, povej kaj več o tej dieti. uh, zdele pa bo jeze Francoska dieta z imenom : MNŽRI...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 12:56:25
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: buči larisa, povej kaj več o tej dieti. uh, zdele pa bo jeze Francoska dieta z imenom : MNŽRI... jaz se moram pa lotit diete VEČŽRI Sem razmišljala, da če pojem dva kosa kruha s sirom, pa pet napolitankza zajtrk, pa dva deci čiste juhe in pusto govedino za kosilo, pol popoldne pa itak pozabim jest, pa zvečer še en jogurt butnem, pa če me slučajno divja lakota zagrabi še pet napolitank al pa celo jabolko, da od tega pa res se ne delajo kile sej dopoldne še kaj pojem, sam popoldne pa res čist pozabim
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 12:57:27
|
|
|
|
nizy
|
buči tole zgoraj preberi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......