Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 13:01:15
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy buči tole zgoraj preberi oprosti nizy sam tole je pa bedarija....buči...zdrava prehrana, najmanj pet obrokov dnevno pa voziček na potep, pa si na konju (saj vem, da se prava oglaša, sam res je tko). jaz že dolgo časa to prakticiram in verjemi funkcionira (predem sem rodila, zdaj sem pa itak v deficitu s kilogrami). divjo lakoto se ukroti prav z zdravim načinom prehranjevanja. sem se pred nosečnostjo aktivno ukvarjala s športom pa zdravim načinom življenja in nisemimela problemov
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 13:02:39
|
|
|
|
misar
|
no da neham kvasit, grem fotke naložit
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 13:04:17
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 midve sva meli samo mio za peljat v vrtec in evo zdej sva prišli domov denarnica je pa kar lažja za ene 50€ ne grem se več. A ti vzgojiteljice za tole malo ekstra kasirajo al kako? ja ja si lahko predstavljaš. kako kaj napitek?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 13:05:55
|
|
|
|
vrtnica76
|
Tkole.Slikice od krsta so na ogled,pod geslom KRST.Je mal dolg trajal,ker se je Janez vmes zbudil,pa sva se napapcala,pa pol še nal pobruhala .Zdele ga pa neki matra,ker še ni nič kakal .Tolk strela v plenici,kot da je na fronti .
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 13:06:27
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: buči larisa, povej kaj več o tej dieti. uh, zdele pa bo jeze Francoska dieta z imenom : MNŽRI... ta ziher pali jaz pa še vedno nisem posesala... seslec se mi samo reži pa nič noče sam
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 13:09:12
|
|
|
|
nizy
|
misar- seveda je bedarija , ni ga čez kontroliran unos živil , sam kaj ko mafini,pa buhteljni, pa pice pa...... vabijo
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 13:09:33
|
|
|
|
buči
|
ej, se mi smiliš, da se ne moreš zredit, moj mož bi se tudi rad, pa ga futram kot , pa nič dolenjka , nič ti ne bom dala seznama!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 13:11:55
|
|
|
|
larisa
|
Bejbe, glede diet....če bi obstajala učinkovita dieta al pa pripomoček za hujšanje, potem na svetu ne bi bilo debelih ljudi, razen tistih, ki imajo zdavstveno pogojeno debelost , tako da kukr se grdo sliši, je res da najbolj učinkuje varianta mnžri, zdravo žri in se gibaj...žal tako je in se mormo sprijaznit, da brez muje se še čevelj ne obuje
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 13:13:38
|
|
|
|
larisa
|
no sem tolk cajta pisala, da ste vmes že vse to predebatirale, pa sem zdej kt ena sestavljanka ponavljanka
< Sporočilo je popravil larisa -- 20.5.2008 13:14:01 >
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 13:22:05
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 midve sva meli samo mio za peljat v vrtec in evo zdej sva prišli domov denarnica je pa kar lažja za ene 50€ ne grem se več. A ti vzgojiteljice za tole malo ekstra kasirajo al kako? ja ja si lahko predstavljaš. kako kaj napitek? Mah kaj pa vem Danes sem naredila mal manj močnega, spila že skor liter, kako bo z učinkom bomo pa še vidl A vaši dans kej manj spijo Naša me že mal ob živčke spravlja, ker tolk "mal" spi
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 13:22:41
|
|
|
|
vrtnica76
|
O,kakšne dobrote dogajajo v vaših kuhinjah.Se strinjam,da bo treba mal
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 13:23:23
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči dolenjka , nič ti ne bom dala seznama! sej nočem seznama, sam diplomsko
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 13:24:09
|
|
|
|
kati kati
|
dan, mene so tud kliali iz varne prihodnosti, dobimo paketek Bamby-v Vlašičih smo mi bili pred 5.leti-v apartmaju...pa ene 200metrov od plaže sam je bla super ker je sam pesek...midva grema pa v mesto Pag. vrtnica-lepe slike
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 13:26:42
|
|
|
|
vrtnica76
|
Dolenjka,a tvoja Tara je tut dons s ta levo nogo vstala.Naš je pravi sitko dons.Zdej je pogruntal,da ma prstke in ma tolk dela.Kr naprej šteje .
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 13:29:20
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76 Dolenjka,a tvoja Tara je tut dons s ta levo nogo vstala.Naš je pravi sitko dons.Zdej je pogruntal,da ma prstke in ma tolk dela.Kr naprej šteje . Kaj si mu pa dala za štet? Eure? Ma ne, naša je dobrovoljka, sam jaz sem navajena da več spi dopoldan in pol sem čist paf, k 1x pač ne. Ampak zdej je že v posteljici in že pančka
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 13:33:33
|
|
|
|
MetiLu
|
Moj tamal je pa še kar znosen dones, jeva na 2 urce, spal jepa tudi že zdele 1 uro, zdele se pa na igralni podlagi zabava. Ga zdej ful manj dajem v ležanik, pa ful se trudim, da ga skoz pravilno nosim, dvigam, polagam... Ga pa tudi matra spet, ker včeraj ni kakal, upam,d a bo dones, sva pojedla aktivio dones Pica je na varnem z mafini se pa še spogledujem. Sem naredila take kot zadnjič, rumene s čokoladnimi kapljicami no, sam dones so mal bolj skurjeni in so rjave barve Moj je ravnokar odletu na šiht, jest grem pa še tiste dve položnice plačat, tko da bom res kmal pri nuli Pa en kafe si grem v pokvarjeno mikrovalovko pristavit - spet ista napaka kot 4 mesce nazaj, krožnik se je nehal vrtet je moj reku, da bova pa zdej eno dobro kupila, ne za manj kot 150 €, sam mene zanima kdaj
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 13:38:07
|
|
|
|
kati kati
|
no pa je šlo končno...SLIKCE OD KRSTA SEM PRPOPALA bravo jst
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 13:38:42
|
|
|
|
kati kati
|
ella-evo obljubljene slikce so gor
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 13:39:28
|
|
|
|
ella79
|
pomoje če je jota na jedilniku za zajterk, kosilo in večerjo, ni panike glede kg pa četudi se vmes kdaj pregrešiš z kakim sladoledom
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 13:40:43
|
|
|
|
larisa
|
Ej Dolenjka in Pina, a mi zaupata o kakšnem čaju vidve to govorita ?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 13:41:37
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati ella-evo obljubljene slikce so gor da ne bo katera gledala teh slikc, k so sam zame sem bla firbec, kakšen je že vaš fant res je že pravi dec luštne slikce
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 13:41:44
|
|
|
|
vrtnica76
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76 Dolenjka,a tvoja Tara je tut dons s ta levo nogo vstala.Naš je pravi sitko dons.Zdej je pogruntal,da ma prstke in ma tolk dela.Kr naprej šteje . Kaj si mu pa dala za štet? Eure? Ga je tolk utrudilo,da je kr zadremal.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 13:42:27
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Ej Dolenjka in Pina, a mi zaupata o kakšnem čaju vidve to govorita ? to sem bla že jaz včeraj firbec, pa sta ble zelo skrivnosti oz. zahtevata velike dnarje
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 13:43:16
|
|
|
|
vrtnica76
|
O,kati kati luštne fotke!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 13:44:04
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: kati kati ella-evo obljubljene slikce so gor da ne bo katera gledala teh slikc, k so sam zame sem bla firbec, kakšen je že vaš fant res je že pravi dec luštne slikce jaz sem že popasla svoj firbec
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......