|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja II.
20.5.2008 10:14:29   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

PA OBVEZNO NAJ TI DA BELE PLOMBE!!! Ker črne so strup in kateremukoli bioenergetiku al pa podobnemu bi šla, bi ti rekel obvezno bele plombe!!
Jaz na tvojem mestu se ne bi odločila, bi ga povprašala, kako je s tem!!

lp

Ja sem se že zmenila za bele plombe. Je doplačilo od 25 do 30 evrov, ampak ni panike, bom že plačala. Kot sama praviš, ni dobro za telo in pa še to mi je tako grdo, da mi res ni problem dati teh nekaj evrov.

No pa ko sem že mislila, da bom ta mesec ful prišparala, bo šel denar za nekaj drugega user posted image . ja kaj hočemo, vedno se kaj najde.

Pa še čisto bi mi bilo škoda dati vmes zdej tiste plombe, glede na to, da imam zelo lepe zobe...

< Sporočilo je popravil murkica -- 20.5.2008 10:15:19 >

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
20.5.2008 10:26:22   
jazzz27
Nimaš kaj, to poštimaj! Imam znanko, ki ji je ista zobarca kot meni dala brezplačno belo plombo....no jaz sem jo vedno plačala. Baje, da je odvisno katere imaš za popravljat...če so kao sprednji ne računa bele plombe. Jaz mam vse zadaj!!
Daj mao po netu počekiraj, če boš kaj našla na to temo. Jaz pa sem celo zaslčedila, da ni priporočljivo kakšne velike spremembe na zobkih delat če si nosečuser posted image .

No tvoja kužika si je že 2x prislužila 5 točk...

Oktavija, bl v tvojem mestu....je dost da samo gor prideš al moram še kaj druzga naredit?

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
20.5.2008 10:38:20   
murkica
Hvala jazzz27 za nasvet in za točke... Zdej pa šibam s kužo na sprehod, ker je malo nehal padat..

LP

Murkica

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
20.5.2008 10:43:28   
oktavija
Pa kje ste ve jaz bi malo čvekala!!!!!!!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
20.5.2008 10:47:58   
oktavija
Dost je da sm moje mestece malo obiščete (beri klikni link), če imate veselje pa lahko dopišete še komentar....

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
20.5.2008 10:50:05   
jazzz27
Jaz sem tu!!
A je ledenkica že spokala kuferčke?

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
20.5.2008 10:53:21   
jazzz27
Mi lahko katera sedaj razloži, kakšen je postopek naprej pri Rešu, glede na to da greva drug mesec tam izključno za umetno! je prvo pogovor, pa potem kaj naprej?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
20.5.2008 10:53:22   
oktavija
Jazzz očitno je že spokala kufre, ker je nič ni naokoli....
A imaš slučajno gmail naslov da grema v klepetalnico...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
20.5.2008 10:54:35   
jazzz27
mi moraš mal več razložit, ker za to pa nisem vešča....user posted image kam v klepetalnico?

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
20.5.2008 10:55:37   
jazzz27
oktavija, kaj če bi naredile en tak cute seznamček vseh naših borkic tule na nova borba se pričenja!!??

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
20.5.2008 11:18:45   
oktavija
lahko naredim seznamček. kaj bi pa rada imela napisano na njemu?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
20.5.2008 11:20:16   
oktavija

mi moraš mal več razložit, ker za to pa nisem vešča....user posted image kam v klepetalnico?

Če imaš na gmail-u odprt elektronski naslov mi ga povej jaz pa te bom povabila na klepet.... Ti pa moreš imet samo odprt gmail...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
20.5.2008 11:21:57   
oktavija

oktavija, kaj če bi naredile en tak cute seznamček vseh naših borkic tule na nova borba se pričenja!!??

A bi dale v sezmaček ime borke, od kod prihaja, kakšen status ima (borka v postopku IUI, IVF/ICSI, ali srečka nosečka, ali mamika...)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
20.5.2008 11:35:13   
beyba
tuki se bom distancirala...Da me ne bo zdje kej bolet ali skelet začel,...Se vam pridružim pri drugi temi...Kolk dežuje dans smotan!!!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
20.5.2008 11:37:53   
jazzz27
Heeeejjjjj, beybika si ok????? Kaj se zdaj prav tele bolečine, a bomo šli kar rodit al kaj??user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
20.5.2008 11:38:51   
jazzz27
Oktavija, vse kar je potrebno, kakšen postopek, nosečke,....pa še kakšno slikco gor:)user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
20.5.2008 11:47:18   
oktavija
Jazzz ni problema sam malo mi boš mogla pomagat z podatki...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
20.5.2008 11:54:45   
oktavija

user posted image

Pri nas je takle dan :(

< Sporočilo je popravil oktavija -- 20.5.2008 11:55:18 >

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
20.5.2008 12:15:23   
sonček33
Halo bejbike!
Kako ste? Ma ve tolk naklofate, da težko vse preberem. V glavnem zunaj res dežuje, ampak sonček sam vam javlja na raport. Tko da, izkoristiteuser posted image

Jaz sem ok. Je pa res, da zdaj em pa že malo panika daje. Vsake tolko letim na WC čekirat hlačke. Sem pa pozitivna. Se mi zdi, da bi tole znal bit za plususer posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
20.5.2008 12:16:03   
jazzz27
Tale rek pa ne drži, če so babe na kup da bo dež!!!! No kje ste zdaj?user posted image user posted image user posted image user posted image
Oktavija kako kaj napreduje seznam, upam, da ne bodo borkice jezne za seznamček!!! Sem ti poslala Zs

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
20.5.2008 12:20:06   
jazzz27
wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!! JAZ DRŽIM PESTIIIIIII!!! (PA ŠE RIMA SE)user posted image user posted image  
sonček, se mi je kar zdelo, da bi ti mogla že sedajle delat testek!!!! Kolk ti jaz privoščim!!!!! Evo jaz pa očitno danes mam O, pa upam da bo moj jajček zdržal do zvečer, ko se moj dragi domov prkotali....pa včer nismo nč user posted image .....no mogoče pa bo!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
20.5.2008 12:21:52   
sonček33
O, jazzz hvala res. Ampak 10. dan je pa bistveno prezgodaj. O, da bi bil plus čez 5 dni.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
20.5.2008 12:52:14   
murkica
Sonček ne delaj panike, in nič ni treba hoditi na wc-ker se M ne bo prikazala. V to smo vse prepričane in držimo pesti zate!!!!

Drugače pa sem jaz za seznamček!!! Ve sam povejte katere podatke hočete, pa jih jaz napišem. Tako malo za popostritevuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
20.5.2008 12:59:18   
jazzz27
Jaz posredujem svoje....
Četrti cikel Klomifena, 12.6. pri Rešu za umetno, drugače pa je ne pričakujem 6.6.2008!!

Upam, da mi boste ostale sledile....murkica ti daj kar še naše nosečke gor!!! Z buhijiuser posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
20.5.2008 13:15:56   
oktavija
Pa jaz se bom zjokala user posted image user posted image pa tako lep seznamček sem naredila pa me je na koncu ven vrglo in zdaj ga več ni!!!!!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?