zara13
|
luna8 - joj dobro, da si zamenjala ginekologa. Jaz sem to zamenjavo naredila že preden sem bila noseča, ker enostavno si bil naročen ob določeni uri, na vrsto si pa prišel 3 ure kasneje...katastrofa..v čakalnici pa samo 2 ženski pred tabo. Sedaj imam drugo ginekologinjo pa zlo fajna. Jaz sem zadnjič dala prvič urin pa še tko nimam rezultatov, jih dobim šele junija, kri je bila pa uredu, le neko vnetje-glivice sem fasala in sem se že malo ustrašila, da je kej narobe pa je rekla ginekologinja, da je kr normalno pri nosečkah, da to kdaj nastane tko, da me je pomirila. Jojj punce govorite o hrani...jaz komaj čakam malico, še pol ure...drugače pa imam napade lakote že zjutraj, zajtrkovala sem redno že pred nosečnostjo, le da sedaj še malo več pojem a je kej tazga punce, da vam sedaj nikakor ne odgovarja jesti? Men se dogaja, da ne morem več stvari iz "vrečk", čipsa, smokija in vseh teh razvad, kar je super paše mi pa full Poli..haha. nagajiva - ti imaš nizek pritisk, jaz pa ravno obratno, dost visokega, še sploh ko mi sestra v ambulanti meri, sem imela zadnjič 150/100 sem ji samo rekla, da je to sindrom bele halje...pa ni me strah ampak kr nekak poskoči nenormalno. Da ga zvišaš pa kakšna kava, no ja si omenila, da ti ne paše, morda črni čaj, drugače pa gibanje, da ti pospeši krvni obtok pa morda kakšna refleksna masaža stopal. Od zelišč pa različnih čajev pa naj bi pomagale različne zadeve. Morda bo bolje, da povprašaš v kakšni zeliščni lekarni.
|