|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
19.5.2008 18:00:42   
Polynesia
orhideja2 dobrodošla, zdej pa le glej da boš z nami klepetuljami klepetala user posted image .

Jaz tudi nisem vedela kakšne so to keglove vaje, no zdej jih delam ko to pišem user posted image user posted image user posted image ...a to je to al kako, al je treba še kaj, a to lahko delam kadar mi zapaše?

lyra nisem dobila ZS, zdej sem ga jaz tebi poslala pa poglej če ti dela. Sem šla gledat v Profil in vse imam nastavljeno ok, mi je pa čudno ker mi je prejšnji teden ena poslala ZS in jaz njej pa je delala, sam od tebe ne dobim, to pa je čudno user posted image .

(odgovor članu orhideja2)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
19.5.2008 18:49:15   
Oaza
Pozdravljene user posted image !

Spet ste veliko klepetale- sem samo na hitro preletela.
Glede Lekadola, je tudi meni zdravnica rekla, da lahko brez skrbi kakšnega vzamem. Do zdaj sem res 2 (enega, ko še sploh nisem vedela, da sem user posted image , enega pa prejšnje dni).
No, jutri imam tudi jaz NS (jupi!). Komaj čakam, malo pa me je vseeno strah. Tiste, ki ste to že dale skozi, pa me zanima, če je slučajno kateri delal vaginalno?

ANIME- user posted image user posted image user posted image  za seznam!

Punce, uživajte in jutri držite pesti za nas!

lp

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
19.5.2008 18:50:46   
lyra*
polynesia  nisem dobila ZSuser posted image  Pol more bit nekaj z mojim narobe,ker jaz nisem dobila,ko mi je sestra poslalauser posted image

oaza  bomo držali pesti ju3user posted image  vaginalno pa dela samo v preimeru,da se res nič ne vidi. Mislim,da je to v bolj redkih primerih(koliko jaz vem)

Grem se na hitro stuširat,user posted image  se je ponudil,da me po trebuščku namažeuser posted image

< Sporočilo je popravil lyra* -- 19.5.2008 18:52:09 >

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

Neposredna povezava do sporočila: 1678
19.5.2008 20:19:44   
Polynesia
lyra ampak jaz sem dobila obvestilo da si ti moj ZS prebrala...kaj se zdej to dogaja user posted image .

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
19.5.2008 20:26:13   
lyra*
polynesia  čaki,grem še enkrat pogledat! Samo jaz nisem nič dobilauser posted image  A je možno,da nekdo hodi na moj nick????user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1680
19.5.2008 20:31:15   
Polynesia
Hmmm, ja edino če kdo ve tvoje geslo da se prijavi user posted image .

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
19.5.2008 20:34:32   
taly82
Živjo

Najprej lep pozdrav orhideja2, dobrodošla med nami.

Oaza, glede pregleda jaz sem imela pregled za nuhalno vaginalno, ker user posted image  nosim v križu in se je bolj slabo videlo preko trebuha. Sem pa bila v 13 tednu, tako, da ni bil razlog, da bi bila prezgodaj..
Pomoje je odvisno koliko dobro ga ujame..
Vidim, da ste nekatere že začele z nakupi vozičkov.. jaz sem jih do sedaj samo gledala imam eno tri v izboru.. najbolj všeč mi je High Track Bebe Confort, moram se enkrat podati v kakšen Baby center, da jih malo sprobam in ugotovim, katerega bom sploh spravila v najin mali avtoček..user posted image  saj je še čas, sem računala, da bi tam okoli avgusta, septembra začela z nakupi.. ooohh imam občutek, da bo to tako hitro..user posted image

Nič punce želim vam lep ( baje da bo deževen) teden..

Neposredna povezava do sporočila: 1682
19.5.2008 20:36:58   
lyra*
Kako lahko geslo menjam????? Nekdo se prijavlja pod moj nick in bere vse kar napišem in tako je najbrž tudi vidu sporočilo ampak ga je zbrisuuser posted image Ker polynesia  tvojega sporočila NIKJER ni!!!
Tako,da jaz bom zdaj pisala moderatorju in,da vidim,če mi sploh dela,ali pa je vse skupaj pokvarjeno...ker sploh nevem kaj naj si mislim!

< Sporočilo je popravil lyra* -- 19.5.2008 20:41:17 >

(odgovor članu taly82)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
19.5.2008 21:18:34   
nagajiva
Ojla user posted image

Sem se že hvalila, kako so slabosti mimo. Pa mi je blo danes tako slabo user posted image user posted image , joj...................ne vem, al je bil taki dan ali kaj je blo krivo. Sreča, da je sedaj bolje.
Orhideja2-dobrodošla..................prijetno klepetanje.
Za vse, ki imate jutri preglede držim pesti...........
Keglove vaje pa delam, ko se spomnim. So dobre tudi za kdaj kasneje.............ko si starejši in imaš (bolje da ne) težave z uhajanjem vode. So pa dobre tudi zaradi utrjene medenice, kar baje pomaga pri porodu. Bomo videli takrat............user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
19.5.2008 21:28:03   
lyra*
polynesia  moderatorju sem poslala ZS in upam,da ga je dobil user posted image  Ti povem ko(če) kaj zvem!

Zdaj pa že takoooo zeham....user posted image

Lahko nočuser posted image

orhideja dobrodošlauser posted image

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
19.5.2008 21:30:57   
mojsoncek
Oj!

No sem bila danes na pregledu zaradi vrtoglavice (pri osebni zdravnici). Pristiska imam samo 105/60, kar je mozni vzrok za vrtoglavico, jutri zjutraj pa moram se v laboratorij na malo bolj podrobne preiskave. Mi je pa rekla, da prav nic dobro ne izgledam, da se mi vidi, da mi nekaj fali. No, ko sem ze mislila, da se bom vsaj kaksen dan malo naspala, moram jutri spet zgodaj vstat in it v LJ user posted image ... meni zgleda res ni namenjeno jutranje polezavanje user posted image .

Se dobro, da je nas mali moz zadnje dni tako priden in nic kaj ekstra ne nori ali priganja in me pusti vsaj malo pocivati na kavcu.

Drugace pa komaj cakam, da me ze enkrat zapustijo tudi te slabosti. jem samo se "suho" hrano (beri kruh), ker gre drugace vse ven iz mene. Od vceraj naprej ne smem niti pogledati paradiznika in kumar. Danes pa sem si za kosilo naredila malo zelenjavne juhice (da dobim vsaj malo vitaminckov), pa sem kasirala se prebavne tezave in sem sedela na skoljki. Tako, da res ne vem vec kaj naj jem.

Ah, ne bom vam vec jamrala in vas morila s svojimi tezavami...

zelim vam lep preostanek ponedeljkovega vecera.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
20.5.2008 8:40:14   
zara13
Jutro bejbe..joj kak smotan vreme za nikamor...user posted image

Luna8 - jaz sem se zredila enako kot ti, samo 1 kg..s 54 na 55 pa kr veliko jem, tud pozna se mi ne veliko, lahko oblečem še vse prejšnje kavbojke, itd....ampak mislim, da me bo kmalu "razgnal" na vse strani user posted image

Anime - za super voziček si se odločila, od Hoca so baje zelo dobri, so delal raziskave in so fizioterapevti rekli, da Quinny ni vreden tega denarja in, da sploh ni tok tober kokr ga propagirajo, so imeli Hoco vozički veliko boljše rezultate kokr Quinny-ji user posted image

šema - hvala za razlago o raztezanju maternice..meni sploh ni dobr feeling..kr neki user posted image prov čudno zbadanje..a jst sem mislila, da je to že baby..haha user posted image sej bo tudi to kmalu

Ahh..zdej pa počasi naprej delat..se mi ob tem vremenu res nič ne da user posted image
lp

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
20.5.2008 9:00:32   
jasna.turkovic
Vsem skupaj dobro jutro!!!

Danes je res idealen dan za poležavanje in nič drugega, vsaj tu v mb je tak... vsem čestitke za uspešne preglede, tistim , ki pa jih imate danes in v prihodnjih dneh pa vse naj naj. Moje slabosti so na srečo že mimo, tako da zdaj pridno čakamo november... Sem pa v petek spet okrog zdravnikov skakala, tokrat zaradi mojega malega Nika, ki je star sedaj 20 mesecev in je dobil vročino in osip po telesu... sem se prestrašila da ni kje škrlatinka al pa kaj podobnega, pa so bili izvidi OK user posted image user posted image . Hvala bogu... Sicer pa, kako je zdaj s škrlatinko, ali je res tako nevarna za plod al ne? Sem brala nekaj o tem, pa se na forumih ful ne strinjajo med sabo. Kakšne info mate pa ve?

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
20.5.2008 9:23:06   
vejicica
Dobro jutro srečke!

Kako ste kaj danes spale? Jest sm hodita ponoči na wc na dve uri (sem zvečer čaj pila, pa že tko tale srček pritiska na moj mehur). Drgač sem pa dons opazila, da imam spet pol kg več... ah... do 15 tedna ni šlo nikamor, zdej se je pa zečelo, hehe!!! Sm se prou ponosno hvalila, da meni se pa nič ne pozna na kilogramih. No, imam že skoraj tri več kot pred nosečnostjo-do 18. tedna. Ja nč, bo treba začet mal pazit. Sam, joj babe-jest mam take napade lakote, da bi loh tri čokolade naenkrat zmazala, pa še dva kosa kruha, pa še vrečko čipsa (sej tega ne nardim, sam a ma še kšna tako volčjo lakoto?!?)!!
Drgač sm pa včeri odkrila na netu ful luštn košek za novorojenčka, sam ga iz VB ne pošiljajo v Slovenijo. Sploh nevem kaj naj naredim, ker sem se čist zaljubila vanj... Sej vem, da sem še zgodnja, ampak če je pa tok dobr te micane zadevice gledatuser posted image

lep dan vam želim!

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
20.5.2008 9:58:16   
carly
Ojla dobr jutr,
no jest sem že s pregleda, je vse ok.Sem imela tudi uz tako da sem se lahko malo nagledala.Sicer pa Anime ko boš kaj popravljala seznam, naslednji pregled imam 24.6. in bo tudi morfologija, drgač mi je pa pdp prestavila na 7.11.
Ena je spraševala, če na ns delajo tudi vaginalni pregled, no meni so ga, ker se čez trebuh ni dobro videlo, pa sem bila tudi že 13t4dni.

(odgovor članu vejicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
20.5.2008 9:59:54   
carly
Aja pa Orhideja2 pozdravljena.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
20.5.2008 10:29:13   
luna8
halo, da se malo javim!

Vceraj sem mela pregled (pri drugi ginekologinji, ne pri svojem). Pogledala mi je vodo in rekla, da imam uro efekt(al neki tazga), v glavnem eno bakterijo al vnetje-precej že hudo in mi je dala antibiotike Aminokislav, kis o dovoljeni v nosečnosti. Katastrofauser posted image pa je ta, da sem 10 dni nazaj šla k svojemu ginekologu prav zaradi tega, ker se mi je zdelo, da nekaj z urinom ni v redu, naredu je nek test-da sem mela v 5 min izvide in je blo vse ok. Ampak jst vem, da že takrat ni blo kul, zaradi tega sem tudi šla k njemu, ker je imel urin čuden vonj in ledvice so me nenavadno bolele.

a ste vidle to sceno, user posted image hvala bogu, da sm šla k drugi.

naslednji pregled imam 16.6.08

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
20.5.2008 10:30:26   
pomar*ANČA*
jaz sem tako utrjujena! celo noč sem hodila na wc in zaradi tega tudi manj spala...
sem našla voziček ki ustreza najinim potrebam! ima velka napihljiva kolesa, sprednje kolo je gibljivo.... končno našla nekaj kar mi je všeč in uporabno za moje potrebe.

vejica, vem kako je težko, če se v nekaj zaljubiš, potem pa tega ne moreš naročiti. imaš kakšne sordnike v nemčiji? pa naroči h njim....

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
20.5.2008 10:38:16   
nagajiva
Ojla user posted image

Danes je pa res spet en turoben dan..........Včerajšnja slabost se je umirila, ampak se še vedno počutim user posted image . Upam, da nisem staknila kakega virusa. Se prepričujem, da je samo vreme. Sem pa mela dva dni nazaj malo nizek pritisk (99/59).............a mate kake "naravne" načine zviševanja pritiska? Razen kave, ker se mi je uprla odkar sem user posted image
Oh pa še take sanje sem mela danes-da sem pričela krvavet in sem zgubila user posted image ..............ggrrrrrrrrrrrrrrrr..........Psiha res lahko dela čudeže.
Jasna.turkovič-škrlatinka je že normalno zelo huda bolezen za odraslega, kot večina otroških bolezni. Predvsem zaradi zelo visoke temperature, pa tudi izpuščajčki radi pustijo sledi. Samo, če si jo kot otrok prebolela, naj ne bi bilo nevarnosti. Jaz sem jo imela celo dvakrat.......
Vejica-volčja lakota............vsak dan. Je pa smešno, da samo v glavi, ko pa pričnem jest, sem pa takoj sita. V glavi bi pojedla pol hladilnika, vse zaloge čipsa ipd., pa še kaki dve kili sadja.............pol pa zmažem jabolko in se mi zdi, da sem se ful najedla. Sem pa res čez dve uri spet lačna............Sedaj pa morem it jest, sem si lušte naredilauser posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
20.5.2008 11:02:06   
zara13
luna8 - joj dobro, da si zamenjala ginekologa. Jaz sem to zamenjavo naredila že preden sem bila noseča, ker enostavno si bil naročen ob določeni uri, na vrsto si pa prišel 3 ure kasneje...katastrofa..v čakalnici pa samo 2 ženski pred tabo. Sedaj imam drugo ginekologinjo pa zlo fajna. Jaz sem zadnjič dala prvič urin pa še tko nimam rezultatov, jih dobim šele junija, kri je bila pa uredu, le neko vnetje-glivice sem fasala in sem se že malo ustrašila, da je kej narobe pa je rekla ginekologinja, da je kr normalno pri nosečkah, da to kdaj nastane tko, da me je pomirila.

Jojj punce govorite o hrani...jaz komaj čakam malico, še pol ure...drugače pa imam napade lakote že zjutraj, zajtrkovala sem redno že pred nosečnostjo, le da sedaj še malo več pojem user posted image a je kej tazga punce, da vam sedaj nikakor ne odgovarja jesti? Men se dogaja, da ne morem več stvari iz "vrečk", čipsa, smokija in vseh teh razvad, kar je super user posted image paše mi pa full Poli..haha.

nagajiva - ti imaš nizek pritisk, jaz pa ravno obratno, dost visokega, še sploh ko mi sestra v ambulanti meri, sem imela zadnjič 150/100 sem ji samo rekla, da je to sindrom bele halje...pa ni me strah ampak kr nekak poskoči nenormalno. Da ga zvišaš pa kakšna kava, no ja si omenila, da ti ne paše, morda črni čaj, drugače pa gibanje, da ti pospeši krvni obtok pa morda kakšna refleksna masaža stopal. Od zelišč pa različnih čajev pa naj bi pomagale različne zadeve. Morda bo bolje, da povprašaš v kakšni zeliščni lekarni.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
20.5.2008 11:08:33   
carly
Pomaranca kateri voziček si pa izbrala, če ni skrivnost?
Luna8 ja tili gin.so tudi pojave zase.Jaz sem imela tudi prejšnji teden ful probleme z mehurjem, pa še včeraj me je spet malo peklo ko sem šla na wc in sem bila prepričana da bodo danes pri meni tudi bakterije odkrili pa ni bilo nič, je baje vse ok.Je pa res da sem se včeraj cel večer z brusničnim sokom nacejala ( posledica je da sem potem celo noč na wc hodila) pa dones ni več tistega pekočega občutka.
Drgač je pa meni moja gin. tudi rekla da imam izvide za toxso pozitivne in da sem jo zgleda že prebolela ampak da me bo naslednjič za vsak slučaj dala na še eno preiskavo, da izključijo možnost, da se nisem okužila ravno pred tistim testom.Mislim halo, kot da me ni mogla že danes dati še na to preiskavo, zdej moram pa čakati pet tednov do naslednjega pregleda.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
20.5.2008 11:25:51   
pomar*ANČA*
zbrala sem ta voziček: http://www.baby-boom.si/vozicki_otroski_babyboom_ponudba.html
in sicer zeleno barvo.... ga bom šla še seveda pogledati, ampak mislim da bo kar ta.... dragi je rekel, da glavno da ima lite feltne user posted image  ah fantje, še voziček mora imet lite feltne in tiste fedre pač..... ok, mal sm po  domače napisala, sam nima pojma kako se reče lepše slo.... pa še cena se mi ni zdi tako navita

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
20.5.2008 11:34:18   
zara13
pomarANČA - full zanimiv voziček, sem ga sedaj prvič videla. A v tej ceni, ki piše na internetu je tudi ta košara ali jo je potrebno kupiti posebaj? Pa glede lupinice..se da naštimat na ogrodje vozička? Verjetno potreben kakšen adapter poseben za lupinice. Drugače pa full zanimiv ;) pa cena zelo ugodna, če je to kar je na sliki, v kompletu.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
20.5.2008 11:39:19   
pomar*ANČA*
v opisu vozička piše da je v ceno vklučena košara za novorojenčka ter špotni sedež od 6m naprej, lupince ni, se bom pa pozanimala kako je z tem.... za precej stvari nevem kaj sploh pomenijo, ampak mi bodo v kopru že povedali.... bom šla kar h njim pa da mi vse pokažejo. je lušten a ne?

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
20.5.2008 11:39:27   
zara13
ahh sem te prehitro vprašala..piše da je košara v ceni..no ja za lupinico morda veš, če se da gor naštimat??

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.