|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem MAJA!!!
19.5.2008 20:37:17   
piamaria
user posted image user posted image lopona kako bi bilo to super ane?
pa naj zamuja....hvala bogu!!
Bravo našeuser posted image

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
19.5.2008 20:55:34   
Orhideje
IZVIRNO SPOROČILO: *m*t*

Dobro jutro!

sem danes na vse zgodaj zjutraj delala test CB in ne morem verjeti!

zagledala sem + user posted image
upam, da je res, saj bi morala M dobiti že 17.5. ( in ne kot piše na seznamu) in sem vseeno dva dni počakala in zdaj....user posted image

držim pesti, da danes še kakšen user posted image

SUPEER!!!!!!!!!! NOVA user posted image . * m*t - Želim ti lepo nosečnost, mirnih in prijetnih user posted image ter zdravega user posted image . Kje ste še ostale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *m*t*)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
19.5.2008 20:58:10   
Lopona
ostale še čakamo na magični +!!

Loponca**

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
19.5.2008 21:15:09   
Orhideje
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

črviček,orhideje anonimna :mislim da vas že lahko kar v roza obarvamo,kajti vse imate tako čudne znake in slabosti,pa zamujanje,da vam resnično želim da bi bile .

iz tvojih ust v naš trebušček a ne punce user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

sonček...tudi tebi želim, da bi čimprej ugledala user posted image user posted image user posted image .  Gremo v akcijo in user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Sonček85. Hvala ti za te lepe želje. Tudi jaz full navijam zate, da bi prihodnji mesec ratalo. Zdaj pa le veliko user posted image user posted image user posted image user posted image . Sporoči nam, kaj boš izvedela pri G. Upam, da nam prineseš dobre novice.
Ja, upam da je v naših trebuščkih že kaj. Danes se izteka že moj 48. dan. Že cela dva dni po najdaljšem ciklusu. Ne morem verjet.
Testka ne bom delala pred vikendom. Sem namreč cel teden na seminarjih, tako da se z mojim nič ne vidiva. Rada pa bi ga delala skupaj z njim.
Ne morem vam povedat kako bi bila srečna, če bi bila user posted image . Tako lepo bi se mi vse izteklo. Navijam za vse nas user posted image user posted image user posted image .

Enanobena - na vsak način nam hočeš pobegnit user posted image user posted image Ja, me kar navijamo na dvojčke, da boš ostala z nami. user posted image

Lopona - tudi jaz sem  bla danes kar živčna in hodila na WC gledat ali je kaj priteklo. Zaenkrat ni ne duha in ne sluha o user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image . Saj če je zdaj tako dolgo ni, naj kar pozabi na nas naslednjih 9 mesecev.

Spps - kaj pa ti? A zvesto izpolnjuješ svojo nalogo? Saj veš, da moraš bit user posted image že ta mesec!!!!

Črviček - ti pa tudi glej, da boš user posted image . Čez vikend nas bo kar nekaj delalo testke. Ups, pravi naval user posted image prihaja user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
19.5.2008 21:16:24   
Lopona
No, punce...lepe sanje vam želi...Lepo pančite...jutri pa veselo v noc dan. Mene dele neki ful noge bolijo, ponavad me kak dan pred M, tako da upam,da je vseen ne bo!!!

LAHKO NOČKO!!user posted image

Loponca**

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
19.5.2008 21:18:30   
Orhideje
ANYA, METULJ 1 - user posted image user posted image user posted image . Kaj naj rečem? Zelo mi je žal. Vendar punce, tudi vidve bosta srečki user posted image . Držimo pesti še za junij, pa še pike poke vama pripopam za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
19.5.2008 21:21:18   
Orhideje
IZVIRNO SPOROČILO: Lopona

No, punce...lepe sanje vam želi...Lepo pančite...jutri pa veselo v noc dan. Mene dele neki ful noge bolijo, ponavad me kak dan pred M, tako da upam,da je vseen ne bo!!!

LAHKO NOČKO!!user posted image

Lopona. Ma ne ti si user posted image . Zaspi danes s to mislijo.  Še nekaj - ali se tudi tebi na momente full zvrti?
Jaz kot sem že rekla imam vedno več mozoljev - enega uspem posušit se pojavijo že trije novi. Da o mastni koži in laseh sploh ne govorim. user posted image

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
19.5.2008 21:21:19   
Anya22
Orhideje, hvala za želje in res upam, da je junija ne bo!!!!

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
19.5.2008 21:22:12   
Orhideje
Anya22 - A si še ti na porodniškem dopustu? 

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
19.5.2008 21:24:06   
Anya22
Ja, porodniški mi poteče 29.5, vendar bom koristila še nekaj starega dopusta in tako grem delat 10. junija!!!!!!!user posted image user posted image

In v tem času bova z mojim delala na user posted image , da čim prej zagledamo user posted image ali user posted image !!!!!!!

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
19.5.2008 21:27:10   
Orhideje
Oh, ta 10. junij pa bo kar hitro user posted image . Škoda, da že nisi user posted image   -da bi bila lahk kar doma. Ma, sigurno moraš zanosit preden greš v službo. Naslednji mesec te kar podpišemo pod  user posted image , Kaj praviš? 

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
19.5.2008 21:36:44   
Anya22
Ja, Orhideje, tudi jaz upam, da me boste dale na seznam nosečk oz., da me boste roza pobarvale, ker ta modra barva je pa že zoprna!!!!!

Ja, 10.junij bo pa takoj tukaj in prav zaradi tega delava na tem, dokler sem še doma, ker si lepo sproščen, nič utrujen,.....

Ful si želiva z možem, da bi zagledala še enkrat user posted image ali user posted image . V bistvu imava v planu 3 user posted image !! No, sedaj še 2 user posted image !!!! Ker enega že imamo!!!user posted image user posted image

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
19.5.2008 21:37:20   
Anonimen
Anya še eno off topic vprašanje - kje iz S Primorske pa si? Lahko mi pišeš tudi na ZS, če ne bi javno.  Jaz sem tudi iz tam nekje namreč, a poročena v Lj.

Orhideje - ma ne bom pobegnila, ampak če gledam na prvi porod me malo skrbi, da ne bomo potegnili čez rok tja v marec.

(odgovor članu Anya22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1613
19.5.2008 21:40:44   
Orhideje
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

Anya še eno off topic vprašanje - kje iz S Primorske pa si? Lahko mi pišeš tudi na ZS, če ne bi javno.  Jaz sem tudi iz tam nekje namreč, a poročena v Lj.

Orhideje - ma ne bom pobegnila, ampak če gledam na prvi porod me malo skrbi, da ne bomo potegnili čez rok tja v marec.

Saj za to pa navijamo najmanj za dvojčke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
19.5.2008 21:41:44   
Anya22
EnaNobena, sem ti poslala ZS!!user posted image

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
19.5.2008 22:38:18   
Barbk
Ne bom nič čvekala, ker sem čis preveč utrujena. Pa še Manco spet nekaj kuha-upam, da bo jutri bolje. V glavnem Spps in Enanobena ful vama hvala.user posted image  Sem pa tud čist za, da se februarja 2009 dobimo v porodni. user posted image  Vsem borkam, ki vam v maju ni uspelo narisati pluskov pa en bager (user posted image ) user posted image  in naj vam v juniju uspe. Jutri pričakujem nove nosečke. To je komanda.user posted image  Nočka vsem.

< Sporočilo je popravil Barbk -- 19.5.2008 22:39:12 >

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
19.5.2008 22:51:07   
sonček85
ena nobena:hihi tako se dela in govori.zgledujmo se po njej 
orhideje:ta mesec bo tvoj in od ostalih punc ,ki boste dele teste med vikendom.za vse držim na veliko ppesti in le delaj test z dragim ,da te bo lahko prijel ko te bo skupaj od veselja vrglo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

barbk:greva skupaj v nove boje jaz sem že konec z mojo teto in lahko jutri že veselo  slončkamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
20.5.2008 5:30:23   
Orhideje
Punce. Vidim, da sem prva tle gor. Zato  sem vam pripravila kavico in čajček user posted image z malo dobrotami za posladkat user posted image , da boste lažje zakorakale v nov dan.

Mene danes spet žal spet ne bo gor. Vidimo se šele jutri pozno zvečer. Sem na seminarju. Bom pa full mislila na vas in navijala skupaj z vamiuser posted image user posted image user posted image . Do takrat pa upam, da boste pričvekale nekaj novih user posted image .
Naj bo mesej maj res mesec ljubezni in novih user posted image
user posted image user posted image user posted image

Sonček85 - hvala ti. Ja, ženska radovednost je huda. Vendar moj dragi tako pričakuje ta  + , da ga ne morem prikrajšat za morebitne trenutke nepopisne sreče in veselja. Joj, kar ne morem verjet, da bi bila res user posted image . Res ne vem, ali si že vse te slabosti, vrtoglavice, mozoljčke domišljam ali pa je res želja tako močna, da se je moja fiziologija sprožila v polnem teku. No ja, bomo videli kaj bo čas prinesel.

Lep dan vam želim vsem skupaj.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
20.5.2008 6:52:33   
spps
jutro punceuser posted image user posted image user posted image dajte te deževne oblake pregnatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
20.5.2008 7:45:52   
Lopona
Dobro jutro,punce
Evo,sm nardila dele test....sm vam prišla hitro povedat. Tko no....bl slabo se vidi druga črtica, skoraj nevidno....Kt senca....kaj pa vem, mogoče jo sam jz vidm. Sam no, tko čist rahlo rahlo je. Tko,da bom jutri še enkrat. Al pa čez dva dni delala. Jao, sm kr nervozna postala, k se je najprej ena nardila, pol pa tm k je ta druga...še tko neki.K dej spet ne vem no.user posted image Sam upam, da je kej. Joj no.

Loponca**

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
20.5.2008 7:49:03   
Lopona
Dej pa šibam...morm it v službo, tko da se popoldne kej slišmo. ...Dej bom itak sam na to misla al je blo user posted image al ni blo....
Joj no...
pa pa

Lep dan!!!

Loponca**

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
20.5.2008 8:59:52   
KatkaT
Dejmo punce, jst navijam za vse user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
tale mesec je čist preveč moder user posted image

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
20.5.2008 9:00:58   
Tiki55
Loponca držim pesti, da je to TO!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatkaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
20.5.2008 9:02:51   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Lopona

Dej pa šibam...morm it v službo, tko da se popoldne kej slišmo. ...Dej bom itak sam na to misla al je blo user posted image al ni blo....
Joj no...
pa pa

Lep dan!!!

bomo vse mislile nate in držale pesti,da je to touser posted image user posted image user posted image ponovi test čez dva dniuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
20.5.2008 9:04:03   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KatkaT

Dejmo punce, jst navijam za vse user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
tale mesec je čist preveč moder user posted image
to se pa absolutno strinjam s tabo,kljub temu,da se je sedaj premaknilo malo na bolje,še je vseen seznam preveč moderuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KatkaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?