|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem MAJA!!!
19.5.2008 12:47:12   
Anonimen
METULJ1 - joj, že 16. krog?! Junija bi bil pa res skrajni čas, da tudi ti postaneš user posted image !

(odgovor članu METULJ1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1576
19.5.2008 12:52:42   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: METULJ1

novim srečkam nosečkam iskreno čestitam. Mene je pa včeraj na žalost spet obiskala user posted image . Zdej se selimo v 16. krog in upam, da je v juniju res ne vidim več. Mi gre že pošteno na živce. Grrrrrrrrrrrrrr

Pozdravčki
user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
19.5.2008 12:53:43   
oktavija
Čestitke vsem novim srečkam nosečkam!!!!user posted image user posted image user posted image  Želim vam čim bolj zdravo in prijetno nosečnost!!!! Ter zdrave user posted image !!!!user posted image user posted image user posted image

Vsem, ki vas je obiskala tetauser posted image , pa bom rekla takole, glavo gor in pogumno v naslednji krog!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri meni še nič novega, še vedno čakam ča se bo tetauser posted image  prikazala, ali pa bo testek pokazal kak +user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
19.5.2008 13:02:39   
Anonimen
novim srečkam nosečkam iskreno čestitam. Mene je pa včeraj na žalost spet obiskala .user posted image Zdej se selimo v 16. krog in upam, da je v juniju res ne vidim več. Mi gre že pošteno na živce. Grrrrrrrrrrrrrr

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu METULJ1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1579
19.5.2008 13:11:19   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Čestitke vsem novim srečkam nosečkam!!!!user posted image user posted image user posted image  Želim vam čim bolj zdravo in prijetno nosečnost!!!! Ter zdrave user posted image !!!!user posted image user posted image user posted image

Vsem, ki vas je obiskala tetauser posted image , pa bom rekla takole, glavo gor in pogumno v naslednji krog!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri meni še nič novega, še vedno čakam ča se bo tetauser posted image  prikazala, ali pa bo testek pokazal kak +user posted image user posted image user posted image
močno navijam zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
19.5.2008 13:13:21   
spps
nič punce,jaz se za danes poslavljam,moram it dinarčke služituser posted image user posted image user posted image lep dan želim vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
19.5.2008 13:27:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: spps

moram it dinarčke služituser posted image user posted image user posted image l

Kam boš z vsem tem denarjem! user posted image user posted image user posted image

Oktavija, ti boš kar lepo nosečka in bomo skupaj na Ferbuarčicah 2008! user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 1582
19.5.2008 13:30:40   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

Kam boš z vsem tem denarjem! user posted image user posted image user posted image

Oktavija, ti boš kar lepo nosečka in bomo skupaj na Ferbuarčicah 2008! user posted image

uf,tolk kot jaz zaslužim,še za položnice nimamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
enanobena,ti pa da mi javiš čez en teden da si zagledala plus,ok?seveda!in čist nič drugačeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
19.5.2008 13:32:00   
oktavija

EnaNobena joj ti mene kar do solz spraviuser posted image , sej si ne upam upat da je to lahko res.... midve sva pa že dolgo skupaj a ne?

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
19.5.2008 13:44:14   
PikaV
Živjo punce!

Še ena se vam pridružuje. Ne pričakujem jo 22.5, krog pa 4. Od tega prvi na klomifenu (1 tableta na dan). Znakov pa razen špikanja, nobenih. Najprej sem mislila, da bi to špikanje lahko nekaj pomenilo, potem sem pa na pušenjakovem forumu prebrala, da bolečina lahko pomeni le da prihaja M ali pa je izvematerična nosečnost. Da se ugnezditve ne čuti. Kaj pa vem,...

Kdaj ve delate ponavadi test, jaz ga bi najraje že kar takoj, pa se verjetno ne splača. To čakanje pa kar malce ubija. Jaz nonstop o tem razmišljam,...

(odgovor članu *m*t*)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
19.5.2008 14:53:48   
Anonimen
Bravo, nosečke! Ste začele reševat tale maj, kajne? No, sej prav...ostale pa kar lepo za njimi. Gremo, še mal črtic iztisnit do konca meseca, babe!user posted image user posted image

(odgovor članu PikaV)
  Neposredna povezava do sporočila: 1586
19.5.2008 14:56:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

EnaNobena joj ti mene kar do solz spraviuser posted image , sej si ne upam upat da je to lahko res.... midve sva pa že dolgo skupaj a ne?

Že dolgo, ampak prej nisem bila EnaNobena, ker imam tale nick samo na forumu zanositev, po NS (ko pridem do tja) pa povem kdo sem. user posted image Pa lučka25 se tudi spomnim še izpred 2 let. Pa še kakšna bi se našla, ampak so se ene kar malo porazgubile. Vse bomo prišle do tja, ko bomo dobile pikice v naročje. Pač ene malo prehitevajo po desni in levi, ampak na cilj pa bomo prišle. Za tak cilj se splača hodit tudi precej dolgo in se ornk potrudit! user posted image

Drugače pa vidim, da si tud na dieti. user posted image Kakšno dieto pa maš to? Jst sem na ločevalni dieti in sem že 10 kg shujšala v skoraj 2 mesecih, ampak tale drugi mesec grešim kot nora. Se pa vsak kilogram pozna in vsak izgubljen kilogram pomeni prednost, ko bomo zanosile, ker potem gredo kile katastrofalno navzgor.

PikaV - dobrodošla! Naj jo 22.5. res ne bo. Kdaj delamo teste? Hmmm, v teoriji vedno poudarjam delaj, ko ti M zamuja vsaj en dan (to da šteješ najdaljši cikel), v teoriji pa pogrnem na celi črti in sem največrat neučakana in delam dva dni prej (ampak več kot 2 dni prej pa ne). Živčki in psiha pa dela sto na uro. user posted image

(odgovor članu oktavija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1587
19.5.2008 14:56:51   
Anonimen
hej punce!

Jaz se bom počasi odpravila domov, se vam javim v sredo popoldne, ko pridem od G, upam da izvem kaj pozitivnega.

Lep dan še naprej

anonimna user posted image

(odgovor članu METULJ1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1588
19.5.2008 14:58:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Bravo, nosečke! Ste začele reševat tale maj, kajne? No, sej prav...ostale pa kar lepo za njimi. Gremo, še mal črtic iztisnit do konca meseca, babe!user posted image user posted image

Kako pa kaj ti? Jah, nosečke so se takoj pojavile po tistem, ko si povedala, da si sanjala črtice. No, ti kr sanjaj, ker očitno to dobro vpliva na vse nas.  user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1589
19.5.2008 15:03:27   
Anonimen
EnaNobena: hihihi...jasno...vsak dan bom sanjala črtice, za vsako posebej, sam če res kej pomaga. Moje stanje se bo pa izkristaliziralo nekje v enem tednu. Medtem bom pač navijala kolikor bom mogla. Gremo našeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1590
19.5.2008 15:24:06   
Anonimen
*m*t* - čestitke!

Anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1591
19.5.2008 16:15:21   
uršika***
Hello bejbe moje drage!!!!
Preverjam stanje in vidim novo srečkouser posted image !!!! Čestitke M*T*!!!!!
Tako se to dela, ste videle?

Dajmo vse zelenke!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Postanite rozike!!! !!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Modra ni lepa barva!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Pridite  med januarčice 2009!!!!!!!!!!

Lep pozdrav od vaše zveste srečke user posted image , ki vedno misli na vas in vam drži pestke!!!!! Pa še pikepoke vam pripopam
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
19.5.2008 17:29:41   
aqua77
Ojla pupe,

me dva dni ni bilo na RR pa sem vas komaj prebrala. Štiri strani ste načvekale!! Pridne!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Iskrene čestitke novi nosečki *m*t*!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kolk sem vesela, da se majska bilanca malo popravlja!!!
Zdaj ste pa vi punce na vrsti: spps, sulfinija, oktavija, enanobena, anonimnauser posted image , pa še ostale, ki sem jih pozabla in ne pričakujete konec meseca!!!!
Dajte nas razveselit in samo na pluske lulat!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
19.5.2008 18:46:08   
Anonimen
Katalina, kolk bomo šele čvekale, ko bomo nosečke... mislim, da bomo do poroda na enem 20. delu. user posted image user posted image user posted image
Uršika*** - jaz padem že pod februarke... ampak sem itak dve punčki  - dvojčici naročila, tako da bom malo prej rodila in sem pol januarka. user posted image

Drugače pa je moj mož danes ugotovil, da sem sitna (ne vem od kje to njemu user posted image ), pa sem mu strokovno povedala, da so vse nosečke. user posted image Le da sem jaz mogoče noseča le par ur... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1594
19.5.2008 19:00:10   
uršika***

Katalina, kolk bomo šele čvekale, ko bomo nosečke... mislim, da bomo do poroda na enem 20. delu. user posted image user posted image user posted image
Uršika*** - jaz padem že pod februarke... ampak sem itak dve punčki  - dvojčici naročila, tako da bom malo prej rodila in sem pol januarka. user posted image

Drugače pa je moj mož danes ugotovil, da sem sitna (ne vem od kje to njemu user posted image ), pa sem mu strokovno povedala, da so vse nosečke. user posted image Le da sem jaz mogoče noseča le par ur... user posted image user posted image user posted image

Enanobena - kje se pa to naroči? Kaj pa nisi prej povedala, da bi si vse naročile dvojčke?????user posted image user posted image user posted image
Iz srca ti pa želim, da se ti bo naročilo izpolnilouser posted image  in da boš v januarju imela v rokah dve punčki - samo pazi, da te kaj ne zafrkne in boš dobila kar triuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
19.5.2008 19:21:46   
Lopona
Čao,punce...
Najprej čestitke novim user posted image !!! Srečnice!!! Ostanite še naprej srečne in vesele!!! Da bo user posted image zdrav in vesel!!! Pazite nase!!! Bravo!

Lep pozdrav novim borkam!

Ter srečno vsem nam, ki še čakamo na user posted image user posted image user posted image !!!!
da se nam čim prej uresniči največja želja.

Loponca**

Neposredna povezava do sporočila: 1596
19.5.2008 19:25:39   
Lopona
No, pri meni je dons 44. dan brez M. Tako, da samo močno upam, da je ne bo sploh 9 mesecev. Upam, da je kaj. Prejšni teden-7 dni nazaj testi niso še nč pokazal.
Ene sprašujete kdaj bom test zdej nardila....
Tudi sama sm zelooooo neučakana. A kar čakam, ker se bojim da spet ne bi nič pokazal. Zdaj pa imam vsaj veliko upanje.
Sem pa res bila dons v lekarni in sem kupila dva testa, tko da bom verjetno jutri zjutraj naredila test.
Upam,da bo user posted image ! Joj, drug teden mam rojstn dan in to bi mi bilo najlepše darilo v življenju!!! Prvi user posted image !!!

Loponca**

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
19.5.2008 19:34:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

Enanobena - kje se pa to naroči? Kaj pa nisi prej povedala, da bi si vse naročile dvojčke?????user posted image user posted image user posted image
Iz srca ti pa želim, da se ti bo naročilo izpolnilouser posted image  in da boš v januarju imela v rokah dve punčki - samo pazi, da te kaj ne zafrkne in boš dobila kar triuser posted image

To sem naročila pri vojski mojega moža, kje imate izpostavo za takšna naročila pa ne vem. user posted image user posted image user posted image Tudi treh punčk se ne bi branila , nekako bi že šlo, samo da bi bile zdrave. user posted image

Lopona - bom močno, močno držala pesti zate, zjutraj pa le sporoči lepo novičko. Ampak vas je pa kar veliko, ki vam že precej zamuja tale user posted image . Če že tolk zamuja je pa vseeno, če je ni 9 mesecev, ane! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1598
19.5.2008 19:37:52   
Lopona
Uršika*** ja tud mene zlo morijo te mozolji, tud po hrbtu se mi spuščajo in vse povsod. Kr prihajajo pa prihajajo. Upam, da vsaj z lepim razlogom, da ko vidim +, ne bom več jezna na mozolje, ampak bom vesela zanje user posted image Tako, kot ti, k veš zakaj jih imaš. Upam,da se ti kmalu pridružim.

spps-iz tvoji ust v božja ušesa-da sem na dobri poti k dvema črticama. Upam, da nam vsem kmalu uspe!!!

Orhideje-Upam,da so najini znaki tapravi in, da nama pokaže +!!! Tud jz sm utrujena hitro, karkoli počnem. In bi kr počivala in počivala. Nč se mi ne da kej posebnga počet. Tud volje sm enkrat take, drugič drugačne. Kr neki. Tud men ena hrana paše...amapk že nasledn trenutek mi ta hrana več ful ne paše. Tud k zavoham neki mi je kr čudn v trebuhu. Dej pa sam upam, da to ni res vse sam u glav in v psihi, ampak da je res kej na tem. Dons zjutri in dopoldne, me je skoz zvijal, pa eni krči, sm skoz na WC hodila, k sm misla, da ni kej pršlo, kšn user posted image . Ampak ni....in sm res polna upanja. Sm kr nervozna, da bi že test delala, k se ful bojim ,da ne bi bil spet negativen. K en teden nazaj je bil. A me je G pomirila, da to nič ne pomeni. Joj no...Sam ja, radovednost je pa tud tok velika, da ga bom najbrž jutri zjutraj naredila. Tako, da punce držte pesti za user posted image !!!K če bo dej negativen, pol pa ne vem kaj je. Pol pa k G, da mi pove kako in kaj.

Držim pesti za vse nas zelenke...In za modre, da bo naslednič!!!!

Loponca**

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
19.5.2008 19:40:21   
Lopona
EnaNobena-no,le drži pesti in upam, da bo koristilo. Pa hvala!!! Ja, kar nekaj nas je, k nam user posted image že kar nekaj časa zamuja....in kar naj....še naslednjih 9 mescev user posted image Joj, bi blo fajn....

Loponca**

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?