Lopona
|
Uršika*** ja tud mene zlo morijo te mozolji, tud po hrbtu se mi spuščajo in vse povsod. Kr prihajajo pa prihajajo. Upam, da vsaj z lepim razlogom, da ko vidim +, ne bom več jezna na mozolje, ampak bom vesela zanje Tako, kot ti, k veš zakaj jih imaš. Upam,da se ti kmalu pridružim. spps-iz tvoji ust v božja ušesa-da sem na dobri poti k dvema črticama. Upam, da nam vsem kmalu uspe!!! Orhideje-Upam,da so najini znaki tapravi in, da nama pokaže +!!! Tud jz sm utrujena hitro, karkoli počnem. In bi kr počivala in počivala. Nč se mi ne da kej posebnga počet. Tud volje sm enkrat take, drugič drugačne. Kr neki. Tud men ena hrana paše...amapk že nasledn trenutek mi ta hrana več ful ne paše. Tud k zavoham neki mi je kr čudn v trebuhu. Dej pa sam upam, da to ni res vse sam u glav in v psihi, ampak da je res kej na tem. Dons zjutri in dopoldne, me je skoz zvijal, pa eni krči, sm skoz na WC hodila, k sm misla, da ni kej pršlo, kšn . Ampak ni....in sm res polna upanja. Sm kr nervozna, da bi že test delala, k se ful bojim ,da ne bi bil spet negativen. K en teden nazaj je bil. A me je G pomirila, da to nič ne pomeni. Joj no...Sam ja, radovednost je pa tud tok velika, da ga bom najbrž jutri zjutraj naredila. Tako, da punce držte pesti za !!!K če bo dej negativen, pol pa ne vem kaj je. Pol pa k G, da mi pove kako in kaj. Držim pesti za vse nas zelenke...In za modre, da bo naslednič!!!!