|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem MAJA!!!
18.5.2008 19:26:19   
sonček85
darja30:oh seveda se bova skupaj borili v mesecu juniju.upam da nam bo bolj naklonjen kot nam je maj,ki bi naj bil mesec veselja,ljubezni.no grem veselo v junij

ORHIDEJE:hvala

ZVEZDICA:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako sem vesela zate.a boš imela user posted image user posted image .potem ti pa dvojno čestitam,pa čuvaj se user posted image user posted image

spps:hvala

lopona:navijam zate ,da bi ti pokazalo +
anya22:držim pesti da bi bila vgnezditvena.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj sem vse prebrala in spet odpisala kar vsem skupaj,upam da kaera ni jezna.no pa lp

grem zdaj spat in lahko noč pa eno bolho za pomoč,da nam pikice prinese.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(to je pa držalo in se je danes res ena javila.)

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
18.5.2008 19:53:24   
Orhideje
IZVIRNO SPOROČILO: Lopona

Pri meni je danes 43.dan...tako da že kar krepko zamuja. 6 dni nazaj sm nardila test, ki je bil negativen. Toda G je rekla, naj kar še malo počakam, da je še vse možno, saj nekaterim ženskam testi ne pokažejo zelo dolgo. Tako, da upanje še ostaja!!! Počutim se tko mal zmedeno. Ker ne vem kaj je. Sem kar nestrpna. Po obrazu so se mi izpustili mozolji. V trebuhu me dosti črviči. Prsi me ne bolijo toliko, malo na dotik. Trebuh je rahlo napet. Izcedek, pa je pri meni že tako kot druge mesece kar pogost-beli izcedek na dnevnem vložku. Če sem malo lačna mi postane zelo slabo in sem zelo "švoh". Tako, da sploh ne vem kaj vse to je. Tako dolgo mi še ni zamujala. Lahko zaradi psihe zamuja, lahko pa da že nosi kaj v sebi. In to bi me najbolj osrečilo. Da dobim prvega user posted image .

Tako, da navijajte za nas borke, da nam čimprej uspe in da zagledamo ta magični +.

Lep dan vsem kljub kislemu vremenu.
pa pa

Tudi jaz  M še nisem dobilauser posted image   Danes je 47.dan - včeraj je bil dan mojega zadnjega najdaljšega ciklusa. To je bilo lani marca. Jaz imam znake skoraj podobne kot ti. Od teh mozoljev me že glava boli - namreč jih res ne prenašam, ker jih nikoli nisem imela tudi v puberteti ne. Sedaj pa imam kožo full mastno. To opažam tudi na hrbtu. Ja, tudi jaz se sprašujem ali niso to živčki. Vendar sem včeraj dobila malo upanja. Prepričana sem namreč bila, da mozoljčki napovedujejo M. Katalina in ostale so mi včeraj vlive spet upanje na user posted image .
Ja, tudi jaz sem utrujena. Pred kosilom sem malo delala za službo. Nato sem šla malo poležat in sem se kasneje komaj zvlekla s postelje. Opažam pa tudi, da mi nekatera hrana ne paše. Full bi nekaj jedla. Ko pa pojem mi je slabo. Pa žal tudi mene nekaj črviči, kot da prihaja M.

Full bi bla srečna, če vsi ti znaki napovedujejo user posted image .

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
18.5.2008 19:59:11   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: Anya22

Ojla, spet se vam javljam, ker me neki kar precej bega. Gre za mojo user posted image ki se jo dobila danes, namreč čudno se mi zdi, ker ponavadi je prvi dan najmočnejča in kar lije iz mene,  danes oz. ko je prvi dan je zelo malo in niti ni tako krvavo, ampak rjavo krvavkasto. Ne vem kaj naj si mislim. Namreč še vedno sumim na ugnezditveno krvavitev, vendar ne vem, kolio časa naj bi ta trajala??? Vse skupaj je tako zelo čudno. Prvič se mi je to zgodilo, da imam tako malo krvavečo in rdeče barve user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Anya kaj še čakaš. Naredi test!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image
Upamo na vgnezditveno in da se ne bo ulilauser posted image

Orhideje isto velja zate!!! Dajmo punci!user posted image user posted image user posted image user posted image  Naj bo +

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
18.5.2008 20:00:33   
Anonimen
Lopona, Orhideje - želim vama, da user posted image ne pride! Kdaj bosta pa kaj test delale? Do ugleda user posted image bom za vaju še posebej močno držala pesti!

Anya22 - počakaj še par dni kaj se bo izcimilo iz tega, če ne bo več krvavitev naredi test.

(odgovor članu Orhideje)
  Neposredna povezava do sporočila: 1529
18.5.2008 20:08:36   
Orhideje
Jaz ga bom verjetno naslednji vikend. Da ne bom preveč razočarana. Če seveda do takrat ne pride user posted image ali pa če me radovednost ne bo že prej preveč dajala user posted image user posted image user posted image .
EnaNobena tudi jaz full držim pesti zate. Upam, da si še vedno pridna v user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
18.5.2008 20:10:16   
Orhideje
Anya  - upam, da tudi ti ugledaš + in je to vgnezditvena. Malo še počakaj, pa bova testek skupaj delale.

Punce - te modre barve je zmanjkalo. Sedaj še samo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
18.5.2008 20:21:28   
Anya22
Orhideje, kdaj nameravaš delati test???  Bomo videli kaj bo iz tega!!!

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
18.5.2008 20:37:21   
Anonimen
Hoj punce!

Pri nas nič novega. Jutri bo 41 dan od moje zadnje M, tako dolgega cikla še nikoli nisem imela, tako da me pošteno povedano skrbi. Nič ne kaže, ne testi, neznaki, da bi bila noseča, zato v to res dvomim. Me pa skrbi, da ni kaj narobe. Komaj čakam sredo. Bo pa hitro minilo, ker sem v torek še na službeni poti, ki mi bo okupirala misli in bom malo manj mislila na user posted image .

za vse, ki nam zamuja, upam da zamuja z razlogom, za vse ki pa jo  teh dneh nepričakujete pa seveda želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Šibam pod tuš in spat, ker sem res utrujena od današnjega potepanja po J Sloveniji.

Lp

anonimnauser posted image

(odgovor članu Anya22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1533
18.5.2008 20:59:45   
Orhideje
Tudi jaz šibam spat. Sem kar precej utrujena. Od jutri do četrtka sem službeno odsotna - imam celodnevne seminarje. Tako bom upam vsam malo manj mislila na to ali sem ali nisem user posted image . Če do vikenda ne dobim M, delam testek. user posted image
Lep večer vam želim. Tiste, ki ne pričakujete še ta mesec pa le veselo na delo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
18.5.2008 21:07:34   
Anonimen
Vsem, ki ste zagledale + user posted image user posted image user posted image , tistim pa, ki vas je obiskala user posted image  pa user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa začela jesti Centramed Mami. Verjetno ni odveč telo malo pripraviti za vsak slučaj.

LP; Anonimna user posted image

(odgovor članu Orhideje)
  Neposredna povezava do sporočila: 1535
18.5.2008 21:19:09   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: Anya22
Bomo videli kaj bo iz tega!!!

Držim pest, da bo kot si želiš

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
18.5.2008 21:28:10   
Anya22
Nena, lepo, da si se javila na tej strani, a ti tudi že kaj planiraš???

Ja, ful si želim, da je ta krvavitev ugnezditvena, ker to je vse skupaj ful čudno!!

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
18.5.2008 23:00:44   
crvicek
Da vam še jaz poročam mojo sutuacijo, torej M ne pričakujem v petek. Kot sem vam že pisala, me joškice bolijo že 10 dni, ma ta vikend so me začele še bolj boleti, jajčniki me tudi bolijo in špika me, napihnjena sem in še kar mi je najbolj čudno, včeraj zjutraj ko sem hitela doma pospravljat, sem občutila malo slabosti.user posted image In počutim se dugače, nevem kako....pač drugače

Joj, drage moje borke, upam da vse to res nekaj pomeni in da ni to samo predmenstrualni sindrom. Mogoče pa bom letos za  roj. dan le dobila moje največje darilouser posted image user posted image user posted image .

Dajmo punce, upam na čimveč ++++++++++++++++++++!

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
18.5.2008 23:25:16   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

Da vam še jaz poročam mojo sutuacijo, torej M ne pričakujem v petek. Kot sem vam že pisala, me joškice bolijo že 10 dni, ma ta vikend so me začele še bolj boleti, jajčniki me tudi bolijo in špika me, napihnjena sem in še kar mi je najbolj čudno, včeraj zjutraj ko sem hitela doma pospravljat, sem občutila malo slabosti.user posted image In počutim se dugače, nevem kako....pač drugače

Joj, drage moje borke, upam da vse to res nekaj pomeni in da ni to samo predmenstrualni sindrom. Mogoče pa bom letos za  roj. dan le dobila moje največje darilouser posted image user posted image user posted image .

Dajmo punce, upam na čimveč ++++++++++++++++++++!

Držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
19.5.2008 7:24:10   
spps
dobro jutrouser posted image user posted image user posted image kako smo?jaz sem zdajle pri kavici,pa se mi zdi,da ne bo prijelauser posted image user posted image user posted image user posted image na eno oko še dremam.kako ste preživele vikend?
saša,kako si kaj?ti je že kaj manj slabo?
zelenke-za vse nas naviijaaaaaaaamuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
19.5.2008 8:07:10   
Anonimen
Kje ste nosečke ???

Zihr je kakšna delala testke. Upam, da so se pokazali +++++ oziroma user posted image user posted image user posted image user posted image .

Dajmo punce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 1541
19.5.2008 8:50:04   
sonček85
črviček,orhideje anonimnauser posted image :mislim da vas že lahko kar v roza obarvamo,kajti vse imate tako čudne znake in slabosti,pa zamujanje,da vam resnično želim da bi bile user posted image .
no upam da bom naslednji mesec tudi sama na seznamu rozik,ker zdaj je mam pa pošteno poln kufer.

grem klicat G da mi da datum za pregled ,da vidimo kakšna je situacija po klomifenu.upam da dobra in- ja no dobra že ne saj po treh mesecih ni še nič in me zanima zakaj ni.bomo videli,sama seb držim pesti da bi mi povedala vesele in lepe novice.

vsem ki ste dobile user posted image odžente ga hitro,vse ki ste mimo veselo user posted image user posted image najuser posted image user posted image vse ki pa še čakate pa nam sporočite vesele novičke.

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
19.5.2008 8:54:23   
Anonimen
črviček,orhideje anonimna :mislim da vas že lahko kar v roza obarvamo,kajti vse imate tako čudne znake in slabosti,pa zamujanje,da vam resnično želim da bi bile .

iz tvojih ust v naš trebušček a ne punce user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

sonček...tudi tebi želim, da bi čimprej ugledala user posted image user posted image user posted image .  Gremo v akcijo in user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1543
19.5.2008 8:57:13   
sonček85
drage moje pregled imam šele 30.6 -dolgoooooooooooooooooooooooooooooooooo časa je še do takrat,saj je G na dopustu .upam da čim prej mine in da zvem kako in kaj naprej.

zdaj pa grem na potep -  papa

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
19.5.2008 9:08:15   
*m*t*
Dobro jutro!

sem danes na vse zgodaj zjutraj delala test CB in ne morem verjeti!

zagledala sem + user posted image
upam, da je res, saj bi morala M dobiti že 17.5. ( in ne kot piše na seznamu) in sem vseeno dva dni počakala in zdaj....user posted image

držim pesti, da danes še kakšen user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
19.5.2008 9:08:48   
Anonimen
zagledala sem +

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu *m*t*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1546
19.5.2008 9:10:04   
Anonimen
user posted image

user posted image  MAJSKE BORKE ZA user posted image    user posted image        

xx.05. - sasa78 (1.krog) - srečka nosečka user posted image  user posted image
xx.05. - pikapoka2-srečka nosečkauser posted image user posted image
xx.05. - janin -user posted image user posted image v nove boje
xx.05. - db  -user posted image user posted image v nove boje
xx.05. - Orhideje
(4.krog)
xx.05. - Arual (8.krog) -user posted image user posted image v nove boje
xx.05. - Petri_
xx.05. - barbyka (4.krog)
xx.05. - BEBII -  user posted image user posted image  v nove boje
xx.05. - tinč407
xx.05. - Anya22 - user posted image user posted image  v nove boje
xx.05. - KatkaT - user posted image   user posted image  v nove boje
xx.05. - liam
xx.05. - imam
xx.05. - alexpetra
xx.05. - Majch (5.krog)
xx.05. - Monček (10.krog)
xx.05. - dreja81 - user posted image user posted image  v nove boje
xx.05. - TIAPIA (5.krog) - user posted image user posted image  v nove boje
xx.05. - Rosi*(5.krog)
xx.05. - Lopona
xx.05.- andy4- srečka nosečkauser posted image user posted image
01.05. - African queen - srečka nosečkauser posted image user posted image
01.05. - lani06
02.05. - witto  - user posted image user posted image  v nove boje
02.05. - kalaxy (7.krog)
-user posted image user posted image  v nove boje
03.05. - pikica36 - user posted image user posted image  v nove boje
03.05. - Darja30 (8.krog)
user posted image user posted image  v nove boje
04.05. - Bivy
- user posted image   user posted image  v nove boje
04.05. - vesnica206

05.05. - *Mišika* (3.krog)
05.05. - petra88 - srečka nosečkauser posted image user posted image
06.05. - katalina (10. krog)  -  user posted image user posted image  v nove boje
06.05. - oktavija (31. krog)
07.05. - jazzz27 - user posted image  user posted image  v nove boje
07.05. -  boma2 - user posted image user posted image  v nove boje
09.05. - cina
09.05. - Dee- user posted image user posted image  v nove boje
09.05. - jernejav  - user posted image  user posted image  v nove boje
10.05. - uršika*** - srečka nosečka user posted image  user posted image
10.05. - trinity22 - user posted image user posted image  v nove boje
10.05. - pikicaa25 (5.krog)- user posted image user posted image  v nove boje 
10.05. - hmm - srečka nosečkauser posted image user posted image
11.05.- Tiki55 (8. krog)  - user posted image user posted image  v nove boje
11.05. - pin   - user posted image user posted image  v nove boje
12.05. - anonimna  user posted image (1.krog)

12.05. - ninčy (8.krog)  - user posted image user posted image  v nove boje
12.05. - mišk  user posted image user posted image v nove boje
13.05. - lily32- user posted image user posted image  v nove boje
13.05. - lovefever (6.krog) -user posted image user posted image v nove boje

13.05. - andre3a - user posted image user posted image  v nove boje
13.05. - ziva1(6.krog)
- user posted image user posted image v nove boje
14.05. - Barbk (7.krog) - user posted image  user posted image  v nove boje
14.05. - tinkatinka - user posted image user posted image v nove boje
14.05. - vita80 - user posted image user posted image v nove boje
14.05. - neela
14.05. - nejkag(15.krog) -user posted image user posted image v nove boje 
14.05. - kokica32 -user posted image user posted image  v nove boje
14.05. - anonimen  
15.05. - glen - user posted image user posted image  v nove boje
16.05. - nmag -user posted image user posted image  v nove boje
17.05 - tropical
- user posted image user posted image v nove boje

18.05. - becky - user posted image user posted image v nove boje
18.05. - METULJ1 (15.krog)
18.05. - KulGirl(5.krog)
19.05. - m*t* hmm - srečka nosečkauser posted image user posted image
19.05. - zvezdica - srečka nosečka user posted image user posted image
20.05. - sanna
22.05. - waiting
22.05. - ninchi9(8. krog)
25.05. - crvicek 
26.05. - sunny24
26.05. - limonita (2.krog)
26.05. - pearl_shell (3.krog)
27.05. - tinči25 
27.05.  - ursa30 
27.05. - D.mateja (7.krog)
27.05. - shanna
28.05. - anonimna user posted image
29.05. - TEDIGO (2.krog)
29.05. - diamantina (7.krog)
30.05. - Joob
30.05. - pikipu (6.krog)
31.05. - EnaNobena (8. krog)
31.05. - spps (8.krog) 

user posted image

user posted image   Navijačice: user posted image

• katalina
  • Tiki55
  • TODY78
  • urskaj
  • sasa78 user posted image
  • micamuca 
  • sončnica24user posted image
  • oktavija
  • tany83user posted image
  • _ancica_user posted image
  • anci banci
  • zaljubljena23
  • becky
  • liam
  • tejci01user posted image
  • _sanja_*user posted image
  • lunica24user posted image
  • fragola
  • Pikica5
  • baci
  • sonček 85
  • nia*user posted image
  • nanika*
  • prizma
  • BEBIII
  • *Junona*
  • prizma
  • orhideje
  • miklarom
  • uršika***  user posted image
  • Barbk

user posted image        

user posted image  

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA ) 
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...
user posted image user posted image user posted image   

-------------------------------------------------
JULIJ....................12% srečk nosečk user posted image
AVGUST................21,6 %srečk nosečk user posted image

SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER..............23% srečk nosečk  user posted image  
NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk user posted image  
DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk user posted image
JANUAR.................25% srečk nosečk user posted image

FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk user posted image
MAREC................... 20,9% srečk nosečk user posted image
APRIL..................... 24,5% srečk nosečk user posted image
MAJ........................ xx% srečk nosečk user posted image
--------------------------------------------------  

user posted image

user posted image   MAJSKA STAVNICA:user posted image  

20% - lunica 85
24% - cina
25% - Pikica5,EnaNobena
27% - oktavija
28% - Darja30, Orhideje
33% - frufru
37% - katalina
user posted image  
user posted image  

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 1547
19.5.2008 9:20:06   
lily32
*m*t* čestitam!!! user posted image user posted image user posted image  no, ti neučakanka mala! se je le splačalo počakati na izostanek M in narediti testek. Uživaj user posted image  user posted image .

Še kakšen user posted image  user posted image prosim! Roza barva na pohodu!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
19.5.2008 9:27:34   
_sanja_*
O, nove nosečke! user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo! user posted image user posted image user posted image Iskrene čestitke!

Vsem ostalim, ki ste dobile tečko, pošiljam nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček85, upam, da ti G pove, da je vse vredu. user posted image user posted image user posted image Bomo misle nate! user posted image

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
19.5.2008 9:33:50   
crvicek
m*t* čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj sonček 85, ko bi res bile roza. Tako sem nestrpna, da sploh ne morem čakati do petka, ma moram in upam da ne bo user posted image . V prvi nosečnosti sem delala test že po enodnevni zamudi in je bil velik +, a kaj ko sem mojo pikico izgubila v 6 t. Upam da bo zdaj vse vredu. Če pomislim, da sem mogoče res noseča me poleg veselja obdaja tako velik strah in tiste ki ste doživele ss, predobro veste kako je.

Komaj čakam vikend, da vidimo koliko rozik bo, imam pa občutek da jih ne bo malouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?