|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
19.5.2008 10:45:39   
Rožica*
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

AAAA je je [[[[[[[[ user posted image  user posted image  user posted image

Je je
na F in G, kot si že našla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
19.5.2008 10:47:32   
Anonimen
Rožica*, še eno slabo izkušnjo so mi mamice povedale glede Sončka. user posted image  Nisem še naročila, prav strah me je. Tolažim se, da gre lahko kaj narobe tudi če voziček vidim v živo in ga v trgovini kupim. user posted image

Evo:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2770782

< Sporočilo je popravil tianna -- 19.5.2008 10:48:16 >

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2877
19.5.2008 10:51:26   
sandra85
dobro jutro
sem vas samo na hitrco preletela, tako da nisem na tekočem-je dragi doma user posted image user posted image
babyrok, ko se je 1. ponoči zbudil (ob 3h), sem ga samo položla nazaj dol (ker se itak takoj na nogice dvigne, ko se zbudi) in se je začel takoooo jokat, da nisem mogla user posted image in sem ga podojila, pol pa še ob 6h30. ob 7h30 pa smo ustali
spat pa je šel ob 19h30. js upam, da bo kmalu spet spal celo nočuser posted image
melono sem mu že 2x probala da, pa je ne mara (saj je tut meni user posted image )
tricikel Enej ga je včeraj nenapovedano dobil od dedka user posted image evo ga:

user posted image
meni je luška, pa še tak varen se mi zdi. enej pa ima tako dolge nogice da se skozi dviga in vstaja v kolesu
je tako užival v njem. danes zjutraj sem ga že peljala malo okrog hišeuser posted image

pa še ena slikica, kako se sprehaja ob pohištvu: (ma ni minute da nebi bil na nogah, edino ko spi ali pa papauser posted image

user posted image

če ima katera kej za seznamček, nej mi na ZS piše, ali pa na debelo označi podatek
, ker iskreno povedano, ne berem vsegauser posted image . in določene stvari slučajno zasledim... pol pa bi bilo spet kej narobe, da sem kero pozabila dat na seznam.
pa user posted image za zobka aljab

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
19.5.2008 10:58:43   
Anonimen
Uau Sandra, kako Enej že hodi! user posted image user posted image user posted image  Pa se plazi kaj po vseh štirih al samo hodi?

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2879
19.5.2008 11:01:32   
sandra85

Uau Sandra, kako Enej že hodi! user posted image user posted image user posted image  Pa se plazi kaj po vseh štirih al samo hodi?

se plazi, se. po celem stanovanju, pol pa pride do mize, se dvigne in ko se naveliča, gre naprej, se splazi do stola,..... včeraj je bil z nama na kavču in za par sekund spustu mojo roko in stal. z dragim sva se sam pogledala user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
19.5.2008 11:04:54   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  Full je napreden! Od mojega bratranca sin je shodil pri 8.mesecih. Mogoče pa bo tudi tvoj Enej. Izgleda že tako. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2881
19.5.2008 11:16:45   
Rožica*
Tianna to je bila ena izmed desetih.
Sigurno niso vsi zadovoljni, vsak dela napake.
ne vem kako je postopek garancije izpeljala ena od teh nezadovoljnjih mamic, kot sem že napisala, vem/poznam ljudi, ki so uveljavljali vsemogoče na garancijo pri Sončku in je G Jani hladnokrvno zamenjal.
POmembno je da poškodovanega paketa ne prevzameš,... pa vse ti piše na njihovi strani.....
Glede Garancije:
Mislim da je treba izpolniti garancijo in jo poslati, da imaš zagotovilo, da si jih obvestil, kdaj,...itd. Da lahko na podlagi tega po pretečenem času v primeru da garancija ni rešena zahtevaš nov voziček,.....itd.
Ne bit najiven in verjeti besedam.  Danes potrebuješ vse črno na belem!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
19.5.2008 11:18:33   
sandra85

user posted image user posted image user posted image  Full je napreden! Od mojega bratranca sin je shodil pri 8.mesecih. Mogoče pa bo tudi tvoj Enej. Izgleda že tako. user posted image  user posted image  user posted image

enej bo imel kmalu 9m
moj dragi je shodil pri 9m, padel in pol ni hotel hodit do 11m

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
19.5.2008 11:19:57   
Anonimen
Malo prej je dragi klical tega gospoda, če je možnost, da pridemo do skladišča in tam dvignemo voziček, ker ga pač nujno rabimo. Pravi, da ni panike. Zdej pa ne vem kaj bomo. user posted image  Al bomo počakali paket, al gremo tja po voziček (nam je spotoma). user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2884
19.5.2008 11:20:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

enej bo imel kmalu 9m

Aja točno!!! user posted image  Moj bo 8. ! Sorry. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2885
19.5.2008 11:23:24   
sandra85

Malo prej je dragi klical tega gospoda, če je možnost, da pridemo do skladišča in tam dvignemo voziček, ker ga pač nujno rabimo. Pravi, da ni panike. Zdej pa ne vem kaj bomo. user posted image  Al bomo počakali paket, al gremo tja po voziček (nam je spotoma). user posted image  user posted image  user posted image

pejte tja, pa boste takoj vidli, če je vse ok

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

Full je napreden! Od mojega bratranca sin je shodil pri 8.mesecih. Mogoče pa bo tudi tvoj Enej. Izgleda že tako. user posted image  user posted image  user posted image  

enej bo imel kmalu 9m

Aja točno!!!  Moj bo 8. ! Sorry.

ja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
19.5.2008 13:56:05   
škorpion
Da se spte malo javim

Celjanke jutri se vam tudi jaz pridružim ob 10 če ne bo kaj vmes piršlo.

Naša Neja že tudi dela prve korake, seveda z mojo pomočjo ni pa pod točko razno da bi se hotela hatere druge stvari oprijeti, samo jaz sem zakon. Me pa nekaj zanima kaj ve ste že dale svojim sončkom paradižnik in papiriko?
Ful me zanima ker bi ji jaz sicer dala v kuho pa se še malo bojim, da ni prhitro.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
19.5.2008 14:41:40   
sandra85
škorpion js mu dajam papriko in paradižnik zdaj šele par dni (se pravi sem oboje uvedla pri 8,5m) pa sploh nevem, kaj sem toliko časa čakala, ker mislim, da bi lahko že prej...ampak obvezno oboje skuham ali podušim...a te user posted image že pošteno brca??????? user posted image
danes sem imela čudne sanje......da je bila moja mami še živa, oče pa neuser posted image user posted image user posted image poleg tega, pa sem bila spet user posted image , kar pa je lep del sanjuser posted image

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
19.5.2008 14:43:20   
uska
Ciao punce,

evo še mene po dolgem času. Mi smo kar se da zunaj razen sedajle, ko mali spi. Včeraj sva se z user posted image  prvič sprehajala v nahrbtniku. Je deževalo, pa je bilo tako najlaže iti pod en dežnik in na sprehod. user posted image  V bistvu se je ful fajn sprehajata po dežju. Komaj čakam, da Jure obuje škorenjce in palerino in greva skakat po lužah. Meni tega niso dovolili. Moj Jure pa bo to lahko počel, pa še jaz bom zraven! user posted image

Aljab, čestitke za zobka! user posted image No, se ne bomo samo Juretu smejali in njegovim velikim zobkom. user posted image
Fuuul dolgo se že nismo videle, Celjanke. Upam, da jutri prideva za kratek čas, ker moram jaz biti ob 13ih v Ljubljani.

Sandra, bravo za tvojega Eneja, je pa res hiter!user posted image

Aja pa še to. Melono smo že poskusili. V kratkem pa dobi še mango, imamo eno Hipp-ov kašico z mangom. user posted image  Kaj pa jajca (rumenjak) in mleko? Ste jim že dale? Jaz počasi študiram, da bi mu kašice (gtis, prosena kaša) začela v mleku kuhat. Helenav, ni bilo nobenih težav, potem ko si dala Klari mleko?

Pa, pa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
19.5.2008 15:04:22   
Anonimen
Ojla punce!
Čmrlj spi drugo rundo, jaz pa pijem drugo kavico. Noro sem si zaželela sladoled in sem dragega poslala ponj. user posted image  Prej smo bili v BabyCentru in smo naročili avtosedež 9-18kg in torbo Quinny za voziček! user posted image  Sem prav vesela. user posted image  V ponedeljek pride paket, saj niso imeli na zalogi. Voziček pa gre dragi v sredo iskat! user posted image  Jupiiiii!!!

Popoldne gremo še zadnjič na sprehod s Pliko p3, pa še jutri dopoldne mogoče. Potem pa ga moram spucati v nulo, da bo vreden svoje cene. user posted image

Škorpion, paprike ni še jedel, paradižnik pa. Naredim tako kot Sandra. user posted image

Uska: Jajca pred 1 letom ne bom, zaradi alergij. Dragi je bil namreč zelo alergičen na jajca. Mleko tudi ne.

Sandra, še enkrat oprosti za prej! user posted image  Nisem mislila nič slabega. Ma ti meseci tako hitro bežijo in en dva tri, bodo šli v šolo. user posted image  user posted image  

(odgovor članu uska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2890
19.5.2008 15:09:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: škorpion

Naša Neja že tudi dela prve korake,

user posted image  user posted image  user posted image

Mi pa smo še zelo zelo daleč od tega. user posted image

(odgovor članu škorpion)
  Neposredna povezava do sporočila: 2891
19.5.2008 15:09:55   
lemavrica
Ojla,

midva sva pa nazaj iz kosila pri moji babici, pa na zavarovalnici sva bila, pa na T2, ker nam je včeraj napajalnik za TV Amini crknil. v glavnem veliko sva uredila. Sedaj mu bom pa dala kuhati krompir¸, bučke, korenček in žrebičkovo meso.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
19.5.2008 15:28:37   
helenav
mleko..dojenje in podobno

allora včeraj, naj vam povem, da ni bilo nobenih krčev, ne ni...Klara je spala kot 'klada'do 4 zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image

sem pa sedaj, prav jokala od hudega.....
Klara se je zbudila v joku...lačna-hotela je joško, ampak, ker vem, da mleka ni več v izobilju, sem ji ponudila flaško..a je ni sprejela kot včeraj.....tako smo dobrih 20 minut histerično jokali....zraven so še meni lile solze....po eni strani se m trdna ker hočem, da se počasi odvadi,ker ji nočem vsega odvzet...jaz grem delat..ona gre v vrtec in še joška istočasno-prevelik šok za otroka-to so nam tudi v materinski povedali....na koncu pa je le sprejela flaško in popila 180 ml mleka....

obraz na njenem obrazu...zadovoljstvo..mislim, da še nikoli po dojenju ni bila tako srečna..prav se ji je vidlo, da se je fajn najedla, nasmehnila se mi je in nazaj zaspala.........

mislim, da že dolgo nisem imela dovolj mleka za njene potrebe...le jaz nisem bila vstrajna  dovolj, da bi sprejela flaško....

sem ful vesela, da sem toliko časa dojila...ampak sedaj v mojih ''olupkih'' ni več hrane in čeprav mi je po eni strani hudo , sem po drugi ful vesela, da se je navadla na flaško..pa četudi to pomeni, da bo res kmalu zmanjkalo mleka pri meni....samo d aje ona srečna..

Je pa sedaj kakala malo bolj tekoče rumeno....bi bilo to kaj narobe???????????

sandra 
BRAVO ENEJJJJJJJ.......

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu uska)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
19.5.2008 15:39:56   
sandra85

Sandra, še enkrat oprosti za prej! user posted image  Nisem mislila nič slabega. Ma ti meseci tako hitro bežijo in en dva tri, bodo šli v šolo. user posted image  user posted image  

ma zakaj se opravičuješ? user posted image sej vem, da gre hitro cajt..........prehitro!!!!!!!!!!!!

helena user posted image user posted image user posted image da ti je sprejela flaško!!! glede kakanja pa ti ne znam svetovatuser posted image boš videla, kako bo jutri kakala...če pa te bo kej skrbelo, pa pokliči P
Eneju sem včeraj kupila milumil, da bi mu dala pred spanjem, pa NI ŠANS!!!! on je flaško samo agresivno grizu, kot da je dobil najboljše grizalo za dlesniuser posted image pol sem obupala in mu dala zizo...sicer js ga bom še dojila (saj ne grem delat...) ampak sem upala, da bi tako ponoči dlje spaluser posted image

zdaj spi že od 14h....čakava da se zbudi, da gremo na sprehod z triciklomuser posted image

aha....neki se oglaša

pa pa - se beremo zvečer

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
19.5.2008 15:45:43   
babyrok
sandra,

vem, da je hudo, zato sva se tudi odločila, da bo očka hodil k njemu. Itak, da so naši pikci očkovi ljubljenči itd., ampak mamice smo še bolj čustveno navezane nanje in jaz bi prej popustila. Ko je jokal, sem se že hotla obleč in it ven, ker se mi je tako smilil. Sicer pa, če dojiš, sploh ni vredu, da hodiš ti k njemu, če ga želiš odvadit, ker vonja tvoje mleko in se še bolj razdraži.

Držim pesti, da Enej kmalu začne spat.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
19.5.2008 15:53:41   
sandra85
babyrok to metodo je dragi danes popoldan uporabil. meni se je tako smilil-sem mu rekla, da če se še 1x zajoče, grem k njemu, pa me ni oustil. tako zdaj spi že od 14h user posted image user posted image user posted image se pa počasi zbuja, ker se je v 10 minutah že 2x premaknil.samo ponoči...user posted image je mal kriza, ker se on trmasto dere, js se ne morem odmaknit, ker spimo v 1 sobi...
sem pa tipična rakica: najbolj čustvena, družinska in nežna duša (taki pravijo da smo raki) in js mislim da sem tipičen rak. zato resnično ne morem poslušat eneja, kako se jočeuser posted image user posted image user posted image
ma sej dokler se zbuja "samo" 2x še ni tako hudo-sem se že navadila

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
19.5.2008 16:35:48   
babyrok
sandra - težko je težko. Dokler se je Rok zbujal 1x ali 2x, sem tudi jaz rekla, da ni pogojev za to varianto. Ampak, ko je bilo vsak dan huje in na konuc smo prišli že na 15 min ali pa sem se glih vlegla, ko je spet zajokal, to pa ni šlo več. Takšen spanec ni dober niti za njega, niti zame, saj sem bila že zjutri čist povožena.

Sej bo, boš vidla. Pa tole 2x niti ni tako hudo, a ne

no, to sem verjetno pozabila omenit, da je sem jaz začela zmanjševat ujčkanje najprej čez dan. Najprej smo ukinili božanje po rokicah, potem tapkanje po ritki (namesto tega sem mu dala igračko žirafico, da jo je božal) in tako počasi naprej.

< Sporočilo je popravil babyrok -- 19.5.2008 16:37:53 >

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
19.5.2008 17:00:28   
LINA31
Midva sva ravno pridirkala iz sprehoda, Žan pa že spi. Full je bil zmatran.user posted image

tianna...Žan se je včeraj v parket udaril. Naredil je most...na nogice in na roke se je upru, pol je pa z eno roko hotel še igračo prijet in je odletel po tlehuser posted image .

babyrok...super, da vam gre ta metoda. Jaz sem si rekla, da dokler je ponoči in se 2-3x zbudi, ne bom nič forsirala in počakala, da se spanje samo po sebi uredi. Če pa se bo slabšalo, pa bomo tudi mi morali neki ukrenit. Je pa res, da sem jaz enkrat že probala, da sam zaspi čez dan, ampak to sploh ni bilo spanje...v spanju je še hlipal, spal največ 30 minut, tako da sem potem odnehalauser posted image .
helenav..o, super za Klaro. Tudi jaz sem, zato opustila dojenje zvečer in ponoči in ga dojim le še zjutraj..bolj za crklanje. Vedla sem, da nima dovolj, ampak na začetku se je full repenčil in mi kar majco vlekel, zdaj pa prav ve, da zvečer dobi flaškouser posted image .

uska...jaz sem Žanu že dala rumenjak. Navadno mleko pa še ne. Sem ravno nekje brala , da naj bi 8 m user posted image  2-3x na teden jedele meso ali pa vitamine nadomestil z jajcem. Moram mal včekrat dat Žanu mesu, samo ni nek strašni ljubiteljuser posted image

Najpomembnejše sem pozabila...DOBILA SEM PRIVAT VARSTVO. Sem full happy, ker ima gospa prijavljeno varstvo in pazi že 12 let po 5 -7 user posted image . JUPI!user posted image

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
19.5.2008 17:41:54   
škorpion
sandra moram reči da že dobro čutim brcike čeprav mislim da bo ta dojenček tako len kot naša Neja. Kajti zelo malo mi brca. Drugače pa moram reči da je tako lepo spet čutiti nekoga v sebi sem kar pozabila. Komaj čakam da grem v sredo na pregled, saj mi bo mogoče naredila UZ, vsaj upam da bom videla mojo pikico.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
19.5.2008 18:21:15   
Anonimen
Lina, bravo za varstvo! user posted image  A tudi ti ne dojiš več? Samo še zjutraj al kako?

user posted image  Je sploh tu kakšna mamica, ki pogosto doji??

Škorpion, brcike... user posted image  Lepo te je brati!

(odgovor članu škorpion)
  Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.