|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
18.5.2008 21:30:13   
helenav
IZVIRNO SPOROČILO: dreamz

Oo Helena, jaz komaj čakam, da se mi nazaj zmanjšajo! Sedaj imam 4, ma sem vedno imela normalno 3. Ma da bi me videla kake sem imela po porodu, ajajajuser posted image ... doma so mi rekli kar Pamelauser posted image user posted image user posted image

ti bi bila paša za oči za mojega možauser posted image user posted image .... Jaz pa sem tretji fdan po porodu, kar lep čas prestala pri ogledalu..in se šlatala in šlatala in šlatala
user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
18.5.2008 21:32:16   
Anonimen
Meni bi tudi pasalo (in fantu tudi user posted image ), da bi taka veličina jošk tudi ostala... user posted image

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 2852
18.5.2008 21:33:49   
dreamz
Helena, jaz sem se po porodu tela zjokat user posted image  Dragi je mogel it takoj prvo stvar kupit, nič za dojenčka, ampak zame, velik nov modrček!! user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
18.5.2008 21:36:15   
helenav
IZVIRNO SPOROČILO: dreamz

Helena, jaz sem se po porodu tela zjokat user posted image  Dragi je mogel it takoj prvo stvar kupit, nič za dojenčka, ampak zame, velik nov modrček!! user posted image

tudi mojuser posted image ...s tem, da je moj ure in ure strmel v tiste balkooooooooone....

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
18.5.2008 21:43:25   
helenav
NaILa...te vidim!!!!!!!!!! pa ne da se ob teh urah učiš? Če ja..pol pa ''svaka čast''user posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
18.5.2008 21:54:26   
helenav
kaj zdej...nobene za čvek?? Se vse muckate??? no..prav..pa se grem še jazuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
18.5.2008 21:57:34   
Anonimen
Jaz še vedno pospravljam. user posted image  No, gre h koncu. user posted image  Danes sem dobila menstruacijo user posted image  in zdaj me tako boli. user posted image  

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 2857
18.5.2008 22:01:39   
NalLa
GRoza! Vse kar sem ti hotla napisat glede jošk (Helena) mi je zbrisalo! Še enkrat na hitro. Iz ornk jošk mi ni ostalo skoraj nič. Joške so edina stvar na meni, ki se je po porodu fuuuul spremenila. Tako, da ne verjamem, da boš ostala na večji številki, če pa boš, pa še men povej kako to narediš user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
18.5.2008 22:05:12   
NalLa
moj dragi je tud vedno "občudoval" moje, zdej pa je reku, da bi jih lahko mela za reklamo za rolete. Sicer pravi, da ga ne moti da so takšne, samo mu ne verjamem

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
18.5.2008 22:06:00   
NalLa
grem še jest spat, lahko noč!

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
18.5.2008 22:06:42   
lemavrica
Jaz sem pa kar vesela da so mi skočile nazaj na staro številko, nisem ravno navdušena nad velikimi, moj pa tudi ni kak freak na velike joške, tako da sva oba zadovoljna. So bile pa kar velike po porodu.

Počasi bom morala tudi jaz kupit varovala za omare in za ostre robove, pa pogruntat morava kam bova vse kable dala. No HB se lubi ta teden seli s svojimi računalniki v "posl.prostor" k moji babici v klet in bo pol manj teh kablov.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
18.5.2008 22:17:53   
annie
Večer,

takole pa smo mi danes uživali na travniku in prvič jedli češnje user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Še dobro, da smo šli k mojim staršem v Prlekijo na obisk, ker vidim, da je drugod bil dež, no tam pa je bilo sicer oblačno vreme, ampak dež pa ni bil. Tu pa tam se je še sonček pokazal, tako da smo skoraj ves čas zunaj bili user posted image Smo moje starše presenetili, ker sem rekla, da nas to nedeljo ne bo, potem pa smo se kar naenkrat prikazali...sta bila veselauser posted image

Dreamz Sebastien pa ni kar tako user posted image , da si je kar sam omaro odprl. To bo treba oči še na hrbtu imet user posted image ...

Tianna mi bomo tudi mogli kar nekaj stvari v stanovanju zaščitit (vtičnice, roboe pohištva...). Zaenkrat še nič nismo, imamo pa v stanovanju same ostre robe na pohištvu, tako, da bo treba kar hitro it nabavit stvari, ker se naš zadnje dni zelo hitro plazi, čeprav še vedno samo v rikverc user posted image . Sem ga zadnjič mogla izpod klubske mizice ven potegnit, se je zagozdel in ta mizica ima ful ostre robe, tako, da...
A danes si dobla user posted image , jaz je še na srečo nisem in je še ne pogrešam user posted image . Je še katera, ki je nima? Glede Welede pa sem jaz enkrat nekje dobila testni vzorček hladilnega mazila za ritko in se je super obnesla, samo mi je na žalost predrago user posted image

Glede jošk, pa jaz imam še vedno eno številko večje, čeprav bi tudi rada, da bi imela prejšnjo velikost, ampak user posted image   se pa nič kaj ne buni...je zadovoljen s takšno velikostjo user posted image

Tako upam, da sem na vse odgovorila, sedaj pa se grem tudi jaz k svojima moškima pridružit. Pa lahko noč...

< Sporočilo je popravil annie -- 18.5.2008 22:19:17 >

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
18.5.2008 22:35:32   
Anonimen
Annie, lepe slikice! user posted image  So mu bile češnje všeč? A si mu jih dala z olupkom? Naš jih je tudi včeraj prvič jedel in so mu bile všeč. user posted image  Aja, ko ga damo v travo, je kot ena majhna kosilnica. user posted image  Full trže vse pred sabo, rože, travo... user posted image

Ja user posted image  sem dobila že 3 mesec po porodu. Grrrr...

Grem tudi jaz. Do dveh sva sama...

Lahko noč, punce! user posted image

(odgovor članu annie)
  Neposredna povezava do sporočila: 2863
19.5.2008 7:35:28   
LINA31
Jutro,

jaz že pijemuser posted image .
Mi smo včeraj dobili prvo buškouser posted image . Joj je jokal. Ni kaj. Jaz sem bla kar ok. Sem pa mogla full skakat in se pačit, da je nehal jokatuser posted image user posted image . Jaz sem nekaj stvari kupila v baby centru za zaščito predalov, ampak je Žan že vse potrgaluser posted image  Ga bomo kar probali naučit, da ne sme odpirat, le za vtičnice bomo kupili varovala. Sem optimist, kajneuser posted image ? Žan je ratal pravi razbojnih. Včeraj se je dvignil v prenosni posteljici, ki sploh nima ročajev za dvignituser posted image . Lepo je počepnil na kolena in se stegnil za rob posteljiceuser posted image .

Trenutno se igra na puzzlih, ampak najbolj zanimivo je na koži pod mizouser posted image . Mislim, da bomo kmalu dobili zobek, ker full joka ko v kaj vgrizne, pa eno orenk belo pikico ima na spodnji enkiuser posted image .

joške....jaz imam še vedno eno številko večje in dojim le še zjutraj. Po mojem bo tudi to kmalu izginilouser posted image user posted image . Bi kar obdržala tolk velke.

menstruacija...jaz je še vedno nimamuser posted image . je nič ne pogrešam.

Včeraj so pa našga kužka operirali...je imel full gnojno nogico...celo noč je jokaluser posted image . Bogec. Pa še uno ovratnico ima, da se ne more gristuser posted image .

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
19.5.2008 8:12:20   
ana b
Jutro!

Lina: se ti pridružim pri kaviciuser posted image . Sem komaj spravila tavelkega v vrtec. Bogo kuža.

Zaščite: vtičnice imamo zaščitene, ostalega pa nismo imeli, ker se naš Nejc nikoli ni plazil in ni bilo potrebe. Bomo probali brez. Zaenkrat plazi v rikverc in če se kam zaleti, se itak z rito, ki pa je dobro oblazinjena user posted image user posted image .
Ponavadi se itak udari v kakšno svojo igračo.

Joške: dovolj imam teh šotorov, ki jih zdaj nucam namesto modrca, ampak glede na prehranjevalne navade našega malega bo očitno še trebauser posted image .

Menstruacija:  nimam, imam pa mireno in je to lahko razlog, da je ni in je niti ne pogrešam

Grem pospravit atomsko po dnevniuser posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
19.5.2008 8:24:08   
Pikica pokica
Jutro! user posted image

Moja mala se valja po postelji, jaz pa za računalnikom. Se skrivam, da me ne opazi, ker bi takoj hotla vstati. user posted image
Naše noči so zadnja dva dneva spet katastrofa. Joka v spanju in noče ne zize, ne dude... Le moje naročje,kjer takoj spet zaspi. Ampak jaz sem prav zmučena od tega vstajanja user posted image . Pa tako fajn je bilo prej cel teden, ko je spet spala celo noč oz. se je prvič zbudila okoli 6h, potem pa še spala do 8h. KDAJ BO SPET TAKO??? Zobka še ni na spregled, jo je pa spet začelo matrati. Zgleda, da ima res zelo močne dlesni, da ne more prebiti čez.

Sem mislila, da bova danes šli spet malo na aerobiko, pa se je že pokazal sonček in bova raje šli na sveži zrak.

user posted image Kako jim date češnje?? Z olupkom ali brez?? Jim daste vso sadje že surovo ali še vedno kuhate kompote?? Je že katera dala user posted image melono, avokado, mango??

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
19.5.2008 8:40:22   
aljab
Jutro še od mene!
Moja pikica spi 1. rundo, jaz pa se pripravljam na likanjeuser posted image .
Včeraj smo dobili 4.zobek., na dvojkici je pa že črtica. Pa ne dela kakih problemov...tud spi mi čisto normalno. (Trkam......)

Sem mal gledala vaše slikce. Luštni!!!! Kako pestro bo na srečanju!

Celjanke bi se dobile tam za Savinjo ob Merkatorju ob 10h. Če bo dež pa v shopping centru  Merkator. (uf delam reklamo)  A vam je vredu? ( pridejo Nefetiti, Pikica Pokica, 123a, december in jaz)

Par dni nazaj ste se pogovarjale o triciklu...tianna mislim, da si ti prilepila slikco. No moja prijateljica ga ima in ful ni zadovoljna z njim, ker ma premalo ročico na pedalih in otrok sploh ne more gonit sam, tako da je za malo starejše neuporaben.
Babyrok bravo za spanje! Jaz bi tudi morala ukinit ta obrok ponoči. Pa se mi ne ljubi. Pri nas tud jezno leti duda in zajček po zraku, če kaj poizkušam.

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
19.5.2008 8:50:34   
Pikica pokica
IZVIRNO SPOROČILO: aljab

Par dni nazaj ste se pogovarjale o triciklu...tianna mislim, da si ti prilepila slikco. No moja prijateljica ga ima in ful ni zadovoljna z njim, ker ma premalo ročico na pedalih in otrok sploh ne more gonit sam, tako da je za malo starejše neuporaben.

Da še jaz napišem svoje mnenje - mi smo imeli pri Niku ta tricikel ( prilepila ga je Tianna) in mi je bil všeč zato, ker ima spodaj košaro za noge, tako da otroku ne morejo uiti dol; ( za razliko od tistih triciklov, ki imajo le ploščice, kamor se noge položijo). Prednost je tudi ta, da ni tako kičast  kot so nekateri. Je pa res slabost to, kot je napisaloa Aljab, vendar je naš vseeno lepo gonil sam. Ko je bil pa malo starejši, pa mu tako tricikel ni več odgovarjal. Potem je dobil kolo s pomožnimi kolesi user posted image .

Celjanke - za jutri velja. Upam, da bo lepo vreme, saj pridem le v tem primeru, ker sem jutri brez avta in mi je Mercator center predaleč user posted image .

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
19.5.2008 9:07:19   
lemavrica
Ojla,

za nami je druga noč ko je Jaka spal v svoji sobici. Prvo noč je spal od 22h pa do 7h v kosu, danes sem morala dvakrat vstati in popraviti dudo, pa jedel je ob 5h in potem spal do 8.30

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
19.5.2008 9:27:48   
babyrok
HELLO, JESSS zopet smo spali celo noč. Zaspal je že pred 20. uro in potem spal do 7.30. Sem ga slišala, ko se je malo oglasil (ni bil jok ampak neko mrmranje) in spal naprej.

Hvala vsem za spodbudo in ker ste pisale pozitivno, saj se mi je bilo full težko odločit ampak očitno ti dohtarji v Bostonu nekaj res vedo o tem - hvala Bogu za njihovo knjigo...da bi le delovalo še naprej. So nam že sosedje rekli, da je nakup te knjige najboljša naložbauser posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
19.5.2008 9:48:44   
Rožica*
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

ok evo cel postopek in delaj po vrsti!

klikni na citiraj
ko se ti besedilo odpre, izbriši stavek, ki ga ne rabiš in ohrani unega, katerega bo komentirala
....komentiraj!
zapri to okence-oziroma minimiziraj (v desnem zgornjem kotu znak - )
ponovno klikni citiraj (nad unim postom, katerega bi rada citirala)
zdaj se ti je odprlo drugo okence z istm besedilom kot prej
naredi isto kot pri prvem (ohrani samo stavek, ki ga boš komentirala)
odpri prvo okence, kjer si že komentirala prejšnji post
postavi ga malo nižje, ali višje od tega, da ga boš videla
zdaj ga označi (pritisni levi gumbek na miški in potegni po besedilu, da postane modro)
in ga prenesi v prvi post (držiš levi gumbek na miški in ga neseš v prvo okence)

bolj natančno ne morem razložituser posted image

nism vedla kako naj prenesem besedilo,

hvala sandra!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
19.5.2008 9:54:45   
Rožica*
Samo poizkušam!user posted image user posted image user posted image
Da sem videla če še kaj zman programskega jezika.

vsa finta je v tem da vse oukviriš (označiš z besedico)quote in zaklučiš z /quote (besede uokviriš z oglatim oklepajem, med njima pa prilepiš željeni tekst, Lahko narediš več okvirčkov, enega v drugem, le da v tem primeru paziš kako postaviš besediece....

Se vse lepo vidi na odgovoru če pritisneš citiraj.
No da sem še jaz malo zakomlicirala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
je pa krajši postopek ni vedno treba vsega citirat, pa čakat da naloži pa pol copy / past ...

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
19.5.2008 10:02:06   
Anonimen
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo kavice za vse. user posted image

Čmrlj spi... Pa sem izkoristila čas za RR, pa na Sončku bom naročila voziček! Upam, da mi ne bo žal. user posted image

JOJ Lina, prva buška... user posted image  Kam pa se je udaril? No važno, da je sedaj ok. user posted image  Moj se je včeraj udaril v stranico od postelje. user posted image  Pa user posted image  za kužka.

Pikica Pokica, češnje sem mu dala brez olupka. Z nožem sem izdolbla meso in mu dala. So mu ble všeč. user posted image  user posted image  user posted image  Jaz mu dam surovo sadje. Al mu naribam jabolko, pretlačim banano... No, suhe slive in marelice mu kuham. Od eksotičnih sadežev sem mu dala papajo, melono in lubenico.

Aljab, user posted image  za 4. zobek.

Ja ti tricikli, dobre in slabe izkušnje. Se nismo še odločili za nakup. Prvo sta na vrsti avtosedež in voziček. Potem avto, dopust. In potem mogoče tricikel. Itak ni taka nuja. user posted image

Naty, kako je Tia?

Kje pa je Surya? Službaaaa?

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2873
19.5.2008 10:03:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

Samo poizkušam!user posted image user posted image user posted image
Da sem videla če še kaj zman programskega jezika.

vsa finta je v tem da vse oukviriš (označiš z besedico)quote in zaklučiš z /quote (besede uokviriš z oglatim oklepajem, med njima pa prilepiš željeni tekst, Lahko narediš več okvirčkov, enega v drugem, le da v tem primeru paziš kako postaviš besediece....

Se vse lepo vidi na odgovoru če pritisneš citiraj.
No da sem še jaz malo zakomlicirala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
je pa krajši postopek ni vedno treba vsega citirat, pa čakat da naloži pa pol copy / past ...

Ja, samo kje je ta oglati oklepaj na tipkovnici? user posted image  Al ga ni? user posted image

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2874
19.5.2008 10:04:15   
Anonimen
AAAA je je [[[[[[[[ user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.