annie
|
Večer, takole pa smo mi danes uživali na travniku in prvič jedli češnje Še dobro, da smo šli k mojim staršem v Prlekijo na obisk, ker vidim, da je drugod bil dež, no tam pa je bilo sicer oblačno vreme, ampak dež pa ni bil. Tu pa tam se je še sonček pokazal, tako da smo skoraj ves čas zunaj bili Smo moje starše presenetili, ker sem rekla, da nas to nedeljo ne bo, potem pa smo se kar naenkrat prikazali...sta bila vesela Dreamz Sebastien pa ni kar tako , da si je kar sam omaro odprl. To bo treba oči še na hrbtu imet ... Tianna mi bomo tudi mogli kar nekaj stvari v stanovanju zaščitit (vtičnice, roboe pohištva...). Zaenkrat še nič nismo, imamo pa v stanovanju same ostre robe na pohištvu, tako, da bo treba kar hitro it nabavit stvari, ker se naš zadnje dni zelo hitro plazi, čeprav še vedno samo v rikverc . Sem ga zadnjič mogla izpod klubske mizice ven potegnit, se je zagozdel in ta mizica ima ful ostre robe, tako, da... A danes si dobla , jaz je še na srečo nisem in je še ne pogrešam . Je še katera, ki je nima? Glede Welede pa sem jaz enkrat nekje dobila testni vzorček hladilnega mazila za ritko in se je super obnesla, samo mi je na žalost predrago Glede jošk, pa jaz imam še vedno eno številko večje, čeprav bi tudi rada, da bi imela prejšnjo velikost, ampak se pa nič kaj ne buni...je zadovoljen s takšno velikostjo Tako upam, da sem na vse odgovorila, sedaj pa se grem tudi jaz k svojima moškima pridružit. Pa lahko noč...
< Sporočilo je popravil annie -- 18.5.2008 22:19:17 >
|