|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
19.5.2008 9:21:34   
dojenč
jutro....hvala za kavico-samo jaz sem danesn čaju,
nisem vas še uspela vseh prebrat, sem smo malo preletela.
magnesol.jaz vzamem 2 tableti na dan, pa nimam več krcev, boli pa ko user posted image  o men tud parkrat solze pritekle.
andreja boris-izgledaš superuser posted image user posted image user posted image
vilika-te čisto razumem kako ti je ampak je res bolje čimprej.pri nas je noro-midva še pa poleg delavnico delava.tako da je vse v razsulo.včeraj sem celi dan pospravljala, delavnico, papirje in takšne stvari, ej in sploh ne prideš do konca.
tolazim se s tem da bo do avgusta vse nar

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
19.5.2008 9:24:38   
sandra123
Gajka, verjetno bom Tino zraven pripeljala - če bo kriza, bo šla pa malo v Džunglo na igrala, moj user posted image pa ne bo zraven - bo pomagal delati user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
19.5.2008 9:28:06   
Arany
Živjo!

Matejka Jaz sem zadnjič pisala o tem, kako se mi je popolnoma nepričakovano sredi noči ulila kri iz nosu in se krvavitev kar nekaj časa ni ustavila. Drugače pa imam že skoraj od začetka nosečnosti vedno rahlo zamašen nos in krvav robček ko se useknem user posted image . Ni prijetno, vendar pa naj bi bilo to v nosečnosti normalno, saj se poveča volumen krvi in je vse bolj prekrvavljeno, tudi sluznica v nosu. Več o tem si lahko prebereš tu http://www.ringaraja.net/tezave-z-dihanjem-v-nosecnosti_238.html
Lep dan vsem !

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
19.5.2008 9:28:28   
anita goitan
hojla,
spet pondelk jaz pa samo še 5x v službouser posted image , uf je soprano, sem misnla da bo bolj sveže dns pa ni,
po službi šibam h frizerjuuser posted image .
Andrejaboris ful lepa!
sayuri in še enauser posted image  naj vama mine v bolnici čimhitreje, pa pustita se razvajat!
naty fajn odpravita pr dr., pa sporoči kaj je Nejcu!
In vse katere sem spustila, lep ponedeljek, pazite nase in uživajte!

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
19.5.2008 9:41:50   
Višnja
Pozdravček,
spet sem tu po doolgem času. Sem bila malo na bolniški - ne zame ampak za mojega divjakca. V torek zjutraj je padel na rob ene lesene klopce in si pribil nad učkom. Sem šla na hitro iz službe domov, pa nisem vedla če naj ga peljem k zdravniku ali ne - ni se pustil pogledat, pa očistit in ker je imel krvavo nisem vidla kolko je globoko. Pa smo vseeno šli k zdravnici, ker je blo na takem občutljivem mestu in nas je poslala k okolitu v bolnico - jaz pa še večka panika!!!! Tam ga je pogledal kolikor ga je pač lahko in malce okleval amapk se vseeno odločil za šivanje (čeprav sestra mi je namignila da ona bi raje dala flajšter gor - tisti namesto šivanja).Nato smo mogli it domov, ker smo mogli čakat operacijsko sobo, pa cel dopoldan je mogu bit tešč, ker so mu hoteli dat anestezijo. Tamali je potem zaspal mi dva sva mlela in mlela .....in razmišljala - nekako nam ni dišala ta anestezija - popolnoma bi zaspal...in ko smo se vrnili smo prosili še enkrat doktorja da ga pogleda, ker že prej ni bil 100% za šivanje in potem se je le odločil, da mu lhako damo le flajšterček. ranica se mu lepo celi in sem prav vesela, da niso šivali, ker bi se mu sigurno več poznalo kot zdaj. Tudi oteklina je slahnela. Je bil pa prav bošček.  No, tako zdaj sem se malo potožla tudi vam (brez zamere amapk sem vam mogla povedat).  Tisti dan sem mislala, da bom mogla it rodit, tako sem bla napeta, živčna, v strahuuser posted image . Upam, da čim manj takih šokov. Ko se šla lulat, sem imela malo rjavega izcedka ampk potem se ni več ponovilo, tako da so bili to samo živci.

Sem bila npregledu in je samo srček poslušal amapk je vse ok. V petek pa sem imela 3D - ....fulllll lepooo. Pol ure in več se je mantrala , da bi se kej premaknil, ker mali akrobat si je držal z rokico levo nogico pred obrazkom in ga ni mogla lepo slikat. Ga je pa izmerila in je rekla, da je velik fant, da ima skoraj eno kilo že. Ampak je vse v meji normale.

Zdaj pa vas grem brat za nazaj, ker vas nisem nič te dni.

Lepo se mejte in čuvajte vaše male in velike sončke.

papa

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
19.5.2008 9:48:48   
naty13
Sandra kako me pogrešaš, če sem bila pa spet pred tabo. user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem z malim mal poležala, ker ponoči nisem, sem si pa zjutraj mal dlje privoščila, ko pa sem si lahko. user posted image  Zdej pa nestrpno čakam, da me user posted image  pokliče in pove, kaj je z mojim pikcem. Sem tako nestrpna. Večalimanj ga zdej moj user posted image  vozi k zdravniku odkar sem user posted image , ker nosit ga dokler ne prideš na vrsto..... Bi potem že mene lahko pregledali. user posted image

Anita dobro opravi pri frizerju. user posted image  In naj ti zadnji teden čimhitreje mine, v službi mislim. user posted image

Vilika te čisto razumem kako se počutiš, ker mam jaz tudi polno bajto delavcev.

Sayuri se nam nisi nič oglasila. upam, da je vse v redu. Javi se nam kaj. user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
19.5.2008 10:01:02   
astrea
Dobro jutro čvekice.

Zdaj sem doma in lahko poležim do kadar hočem, potem na izi zajtrk, branje časopisa in seveda user posted image . Hvala za sveže kuhanouser posted image !

andrejaboris, nobena bajsika nisi. Prav lepa si, da ne govorim kolk maš lep trebuščekuser posted image user posted image user posted image

nell, jaz sem tudi dobila papirje in mi je bilo rečeno, da je rumen za osebnega zdravnika, beli pa za na csd user posted image . Sem spet kaj zamutila. Joooj jaz sem taka zmedena user posted image .

naty, upam ni z nejcem kaj hujšega in da se kmalu pozdravi!

lana777 user posted image user posted image  za manj kot 100 dni.

Vilika, tudi jaz sem vstopila v 7. mesec. Danes user posted image user posted image user posted image . Pa saj imava na isti dan pdp, hahauser posted image user posted image . Ne sekiraj se zaradi del, ima tvoj user posted image  prav, ko pravi, da je bolje zdaj kot čez dve leti. Malo boste potrpeli, pa bo žeuser posted image .

Sandra, sam ne omenjaj mi vratuser posted image . Midva sva menjala 3, pa nama je monter naredu tako štalo, ko je odmikal kanal od kablov s sten. Je nesu pol stene in ometa ven - za popiuser posted image .

MATEJKA_, mislim, da je čisto normalno, da ti v nosečnosti malo več teče kri. Tudi moji prijateljici je. Saj se bo umirilo.

Zdaj grem pa počasi malo pospravljat, vmes se še kaj oglasimuser posted image

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
19.5.2008 10:01:15   
sandra123
Ja, Naty, zgleda, da sem ravno pisala, ko si ti že uletela...sem te pogrešalauser posted image ...Upam, da je z malim vse ok...user posted image user posted image user posted image user posted image , pa ne ga nosit naokrog, da ne bo kaj narobeuser posted image , čeprav je to težko...jaz sem Tino nosila naokrog še do takrat, dokler nisem izvedela, da sem noseča...je pa že kar težka, zato je potem moral možek v jutranjo akcijo...

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
19.5.2008 10:42:53   
Ryssa
Pozdravljene!

Mi je poštar že zjutraj "polepšal" dan. Mi je prinesel pismo iz zdravstvenega doma z napotnico za diabetologa, ker imam povišan sladkor po onem testu. user posted image
Zgleda da sem magnet za presejalne teste user posted image
Me jezi ker imam spet eno skrb.

Sicer pa imam danes tudi pregled pri G, bom videla kaj bo rekla. Upam, da je vsaj vse druga ok.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
19.5.2008 10:49:43   
anita goitan
Ryssa fan odpravi na pregledu, mah ne skrbi rajš več testov kot pa prepozno al pa nobenega!

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
19.5.2008 11:02:17   
gajka
Ryssa - a to si imela po onem testu s 50g glukoze povišan sladkor? Jaz sem tudi ta test delala, pa so bili rezultati nekje na meji in sva se z G zmenili, da si najprej kar sama doma 1.5 ure po jedi merim sladkor v krvi (ima moj oče itak napravico, ker je diabetik) in zdaj tako kontroliram. Sem pa ugotovila, da moram jest čim večkrat na dan in potem nisem nikoli nad kritično mejo. Pa zaenkrat mi še onega dodatnega testa, ki traja kar nekaj ur, ni bilo treba delat. user posted image  Vseeno vso srečo! user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
19.5.2008 11:15:37   
tejkaz
Sobota 24.maj Kranj ob 17h Buf - Supernova - srečanje
- Naty13
- iva77
- Julija08
-tejkaz

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
19.5.2008 11:28:20   
Maja T.
joj, vse sem lepo  komentirala, pa ponavadi si vedno še "ctrl c"naredim, da se mi ja ne bi to zgodilo, evo danes si nisem in se mi vse pobriše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

user posted image sem jezna, zdaj se mi res ne ljubi še enkrat pisat, zato bom samo dve novi pozdravila user posted image user posted image user posted image , dobrodošli  Clara23 in LinaK

user posted image user posted image user posted image za vse uspešne preglede Naty, Julija, Nell, Anita, Višnja upam, da nisem katere izpustila

Čestitke za user posted image user posted image user posted image za vsa renoviranja, obletnice poroke...

Zoja Miška in Andrejaboris, lepe, lepe user posted image , pa kako sta obe suhici user posted image

Nell beli ja za CSD, rumeni je za delodajalca

Ryssa dobro opravi to s sladkorjem user posted image user posted image user posted image ...

Sayuri, da bodo pregledi v bolnici ok in da se že jutri oz pojutrišnjem vrneš domov k družinici in k nam na RR user posted image user posted image user posted image ,,,

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
19.5.2008 11:34:35   
Ryssa
gajka ja po onem testu imam povišano. V četrtek sem imela test. Nimam pa pojma koliko imam povišano, sem domov samo dobila napotnico za diabetologa pa listek zraven, da imam povišan sladkor in naj se naročim.
Bom potem na pregledu videla vrednost.
Sigurno me pa čaka tisti 3-urni test user posted image

Samo ni mi pa jasno zakaj napotnica za diabetologa, jaz sem vedno mislila, da potem če je prvi test pozitiven, moraš v zdravstvenem domu opravit še drugi test - s tem da drugi pač traja 3 ure.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
19.5.2008 11:38:01   
Anonimen

Hello user posted image !

Uh, se je teksta nabralo od četrtka do nedelje. Včeraj pozno zvečer sem šele uspela in šla brat, kaj vse ste napisale v dobrih treh dneh. Noro veliko. Prave user posted image ste! Sem šla spat ob 00.30, pa nisem čisto vsega prebrala. Poleg še nekaj drugih tem, ki me tudi zanimajo, seveda.
Sem opazila, da sta se nam pridružili novi avgustovski user posted image čvekici. Dobrodošli user posted image Lina K in Clara 23!!! Kolikšna je sedaj že skupna cifra avgustovk user posted image ? Menda kar rekordna user posted image ?!
K_a_t_j_a
- drži se, vse bo še dobro user posted image user posted image !!! Vse avgustovke ti pošiljamo tople pozdrave in user posted image , da se le ne bi preveč nesrečno počutila v porodnišnici. Vse to je dobro iz preventive za tvojega user posted image in le to je pomembno!!! Pohvale tudi tvojemu fantu! Vse kaže, da dobro skrbi zate in super, da je tako!  user posted image   user posted image user posted image

Sayuri - tudi tebi,  ki si prava asica v teh zdravstvenih stvareh in že vajena takšnih in drugačnih preizkušenj pa še bolj "krepak karakter" si user posted image , držim pesti da bo vse šlo gladko, hitro, s čim manj napetosti in čim več dobre volje user posted image . Niti ne dvomim, da boš ti s tem pregledom in bivanjem v porodnišnici opravila z levo roko in z dosti optimizma! Da bo le vse OK!!! user posted image user posted image user posted image

Vilika - da bi dobro in hitro teklo delo pri prenovi mansarde user posted image !!! Napisala si skoraj tako, kot bi opisovala naše razmere user posted image . Kaj vse nas še čaka user posted image , a ne?
Z delom in dobro voljo se da dosti poštimat! No ja, pa finance morajo to tudi omogočat. Ker tak projekt je kot vreča brez dna, vsaj zdi se mi tako........Denar kar puhti, konca pa še zdaleč ni nikjer videti......

Gajka - srečanje - po vsej verjetnosti pridem sama brez user posted image in user posted image .

Ryssa - dobro opravi pri G in diabetologu danes! Morda gre le za momentalni preplah oz. preventivno ponovitev testa, ker je bil nivo sladkorja na meji. Lahko da ponovni test pokaže normalno vrednost. Držim pesti, da bi bile dodatne skrbi odveč! user posted image .

cebrca in anita goitan user posted image za razvajanje pri frizerju in dobri  frizurci ter aniti goitan še za zaaadnjiiiiiih 5 dni user posted image user posted image user posted image !

Andrejaboris in Zoja Miša -  user posted image super za fotki in res dobro zgledata!

Naty13 - dobro se pocartajta z Nejcem in da se malček hitro pozdravi user posted image user posted image user posted image !

Mishel - čestitke user posted image user posted image user posted image za  prvo obletnico poroke user posted image user posted image user posted image !!!

Sem pa res vesela, da se nama je pa to soboto le uspelo odpraviti v šoping v Graz user posted image , samo kaj ko pa sva zapravila veliko preveč user posted image . Kupila sva posteljo, predalnik, mizico+2 stolčka, pa še en mali element, pa dve barvni stenski polici, pa igralno podlogo (mesto + ceste), nekaj tekstila za našega malega, pa nekaj tekstila za našega tavelikega, pa nekaj malega zame, pa darilo za tavelikega, ki ga bo dobil od našega malega ko bo prijokal na svet (otroški fotoaparat, ki niti ni po ceni tako zelo otroški), nekaj drobnih stvari, celo dva dežnika.....pa še in še. Če nama ne bi zmanjkalo časa in denarja (seveda user posted image tudi) bi verjetno še kaj kupila. Pa sploh nisva uspela nič po KIKI pogledat pohištva, dodatkov za stanovanje.....Ampak, utrujena sem bila pa kot da bi nakupovala dva dni skupaj.....Se nama je pa vseeno splačalo. Še dobro, da nisva vzela mišolina s seboj, kot je bilo sprva planirano, ker ne bi mogli vse spravit v avto user posted image .......

(odgovor članu anita goitan)
  Neposredna povezava do sporočila: 3515
19.5.2008 11:38:49   
Maja T.
Gajka jaz ne bom prišla v soboto v CE, čeprav ni tako daleč, ne bom tvegala še enkrat take utrujenosti in špikanja kot včeraj...

Pa z user posted image sva se nekaj pogovarjala, da bova barvala spalnico na svetlo zeleno...

Imejte se res lepo user posted image , mi je zelo žal user posted image , ker bi vas res rada spoznala, pa vas iz Gorenjskegaa konca tudi, zelo, zelo...user posted image , mogoče pa, če si bomo organizirale kakšno srečanje, ko bomo že vozičkale user posted image ...

Najlepše bi bilo itak, če se bi lahko vseh 112 mamic dobilo na enem mestu,  si predstavljate kako noro bi bilo to... user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
19.5.2008 12:09:38   
miškolinček
Živjo še od mene, sem bila polno zaposlena čez vikend tako da še reziltatov iz petkovega pregleda nisem sporočila.

Skratka vse je v redu razen mojih kilogramov in krvi.user posted image user posted image user posted image
Tako da se pridružujem klubu uživalk železa, mi je padlo iz 130 na malo pod 100 user posted image , se je G. kar začudila.

Pa kg je tudi malo premalo mi je rekla, +3 kg vse skupaj, edino kar je dobro je rekla da sem zadnji 2 kg zdaj v 1 mesecu pridelala, kar pomeni da nekaj le dobi otrok. Če bo šlo tako naprej bom morala na žalost še na kakšno dodatno kontrolo, da bomo preverili kako sploh napreduje otrok. kako to izgleda nimam pojma. Malo me skrbi samo to da ne bi bil zahiranček ko se bo rodil. Mislim da je ena enkrat pisala o tem, da je imela tudi s tem probleme v prviuser posted image , katera sem pozabilauser posted image .
MV malo zmanjšan vendar še zadovoljiv,pa popolnoma nič ne smem dvigovat ker imam preslabe trebušne mišice in se mi je trebuh že zdaj obesil skoraj čisto med kolena.

Erin za seznam, +3kg, naslednji pregled 13.6., takrat dobim tudi papirje za porodniško.

Naty,upam da bom v soboto lahko prišla ne morem pa ti še 100 % potrdit. Takrat imam namreč tudi obletnico osnovne šole, sam tja verjetno ne bom šla se je predaleč za peljat na Dolenjsko, sem že zadnjič skoraj znorela. Pa še user posted image  je imel včeraj 30 let in smo nameravali imeti piknik potem nam jo je pa vreme zagodlo, zdaj se je pa umislil da bo ravno na to soboto prestavil. Upam da si premisli, da bom lahko prišla na klepet.

Ojoj, imate zobke na pohodu, vem kako je bilo pri našem, nič ni spal malo jedel pa skoz sitnaril , nobena stvar ni bila dovolj dobra. Želim ti da bo Nejca čimmanj bolelo pa da bo hitro mimo.

Sayuri, uživaj polni penzion v Postojni, pa javi se da nas ne bo preveč skrbelouser posted image user posted image

Julija08,če si bila v H&M Kranj v petek nisi nič dobila zato ker sem že jaz prej vse pokupilauser posted image user posted image (se hecam da ne boš huda).

user posted image user posted image user posted image Se moram pohvalit, v petek po pregledu sem imela pravo misijo unovčevanja bonov v H&M, da ne omenjam kakšna gneča je bila .
Sem še malo mojega user posted image vpregla in sva se izmenjavala zdaj eden zdaj drug na blagajni, da nisem jaz predolgo čakala.
Ampak se je splačalo, sem kupila vse kar mi manjka še za user posted image , veliko imam sicer od prvega vendar pretežno pliš ker je bil zimski, tako da sem samo dokupila bombažne stvari, potem sem kupila za sinčka celotno poletno garderobo, od kratkih hlač, celo goro majic, bodijev, pa še zame 4 majice in sem dala vse skupaj okrog 80 evrov. Ko sem seštevala koliko bi dala brez popustov in bonov, bi blo skoraj 170 evrov.
Al sem bla lumpa, kajuser posted image user posted image  

Zdaj smo pa začeli prati in prati, in bomo en čas kar prali pa peglali.

Upam da bo sploh kera prebrala ko sem bla tok dolga.

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 19.5.2008 12:19:07 >

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
19.5.2008 12:16:27   
miškolinček
Erin,glede blazinic za dojenje. jaz sem jih prej kupila, nisem jih pa nesla v porodnišnico. Mi je mleko šele zadnji dan začelo ornk teči, če bi mi pa prej bi mi jih pa moj prinesel. Mi tudi med nosečnostjo ni še nič teklo, zato tudi kasneje tako pozno. Če ti pa teče že zdaj je pa boljše da jih neseš s seboj al pa ti jih dragi prinese.

Meni je moral edino modrc za dojenje prinesti ker so me ko sem imela naval mleka tako bolele prsi (od teže), da sem jih morala nujno podpreti z modrcem.

Za srečanje je pa boljše da ne hodiš če se ne boš dobro počutila. Jaz na tvojem mestu ne bi tvegala, pa to ne pomeni da te nočemo spoznati, samo je tvoje detece bolj pomembno, pa še kar nekaj tednov je pred nami tako da, ...dobro premisli. Te popolnoma razumem-o.user posted image user posted image

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
19.5.2008 12:31:50   
Maja T.
Punce jaz sem že cel dan v postelji, kao počivam  od špikanja, imam pa računalnik na nogah in sem od zjutraj na RR user posted image user posted image user posted image ...

Erin sem videla, da imaš možnost oz. tvoj, da se lahko pozanima, kako je to z vozički pri Sončku.

Bi bila zelo hvaležna za kakršno koli inf. user posted image

Z Viliko sva naročili tale voziček:

http://www.soncek.si/si/peg-perego-p3-tri-fix-modularni-sistem-bubbles-green-i9578.shtml

ZARA - 08.07.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3519
19.5.2008 12:44:30   
Maja T.
Miškolinček user posted image user posted image user posted image za pregled, glede kg pa je res malo kriza. user posted image user posted image user posted image da se ti bi to porihtalo, pa kar pojdi na pregled/posvet, da boš videla, kaj lahko narediš in če je z user posted image ok.

Pa super nakup si naredila user posted image , zgleda, da je bil H&M po celi SLO v kaosu, ker sem jaz bila v petek v H&M-Maribor in je bilo za user posted image , norišnica.

Še dobro, da sem bila za mami in atijem tam, da je ati v vrsti stal, midve z mami sva bili v garderobah in potem se je ati že tako premaknil blizu blagajnam, da sem vsega skupaj stala 10 min. V trgovini je bilo tako vroče, da mi je skoraj slabo ratalo.

Sem pa si zase kupila lepe stvari za poletje..., za user posted image imamo že vse

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
19.5.2008 12:56:37   
naty13
Jaz sem iz enournega počitka. user posted image  Mi je vse tako dol pritiskalo, da mi ni preostalo nič drugega kot da se uležem zraven mojga pikca. user posted image  Pa  še mali me je zbrcal, sem mislila da bo kakšna roka ven pogledala. user posted image  Nejc ima pa oba ušeska vneta, pa grlo, pa vročino je imel pri zdravniku 39,6, ampak mu je v eni uri ko sta na izvide krvi čakala padla na 38,5. Mu je P dala takoj svečke. Pa še bruhal je ravno v ordinaciji. Dobil pa je antibiotik Hiconcil. user posted image user posted image user posted image  Zdej pa joka. user posted image

pa pa

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
19.5.2008 13:03:45   
tejkaz
Pozdravljene čvekice

Dobrodošli tanovi dve user posted image

Smo se cel vikend potepali. Včeraj smo zapravljali. Smo kupili eno omaro za Evino sobo (izbirala sva jo 4 ure, mala je bila že prav živčna), nekaj poslednjih bonov smo še pokurili v H&M. Včeraj smo bili pa pri naših, ker sta moja dva praznovala 40.obletnico poroke. Smo se najedli. Eva se je pa z bratrančkom in sestrično tako nadivjala, da je potem spala 11 ur v kosu. Brez da bi se sploh premaknila. Moram zvečer kakšno fotko prilepit, ker so bili res posrečeni. Tako sem se jim nasmejala da so mi že solze tekle.

Srečanje - mi bomo šli v Kranj. Naty, pride Nejc tudi?

Ryssa, tudi jaz upam da je bilo samo na meji in da bodo test ponovili samo preventivno. Vsekakor držim pesti na dober rezultat.

Pablo, verjetno morate imeti ogromen avto, da ste vse to spravili vanj. Midva sva še za eno omaro mojega brata klicala da nama je pomagal iz Lj peljati domov.

Andrejaboris, super izgledaš. Še ena suhica z lepim trebuščkom.

Naty, upam da je vročina od zobkov. So pa res user posted image tile zobki. Od kar ima Eva vse zobke (no razen petk, ki jih baje kasneje dobijo) je čisto drugačna. Pa še zobe si po novam rada umiva. More malo ati podrgnit, pa mami, pa spet ati, pa še ona. Imamo cele procedure preden zaspi. Je pa baje spet en kup viroz v vrtcu.

Matejka_, meni kri iz nosa ni tekla ne v prejšnji nosečnosti ne zdaj, tako da ti na žalost ne morem pomagati.

Mishel, čestitke za obletnico poroke.

Sayuri, dobro opravi danes.

Astrea, super da si doma. Jaz se zdaj že prav veselim, da grem na dopust. Prvi dan tudi iz postelje ne vstanem.

Višnja, ubogi vaš fantek. Tudi mi smo že dali eno šivanje skozi. Ta pravo. Groza ti rečem. Ati sploh ni mogel z njo v operacijsko, sem šla jaz. Pa še sama sebe sem prepričevala da moram biti močna zaradi nje. Tako je jokala in tako je bila uboga, meni se je srce trgalo, ampak nam je uspelo. Sedaj ima 4 šivčke na bradi in če ne veš da so tam, jih sploh ne vidiš. Zdaj v drugo je pa dobila samo obliž na čelo.

Vilika, vi pa boste imeli dela s stanovanjem. Bo pa potem toliko lepše, ne?

Iva77, črti se reče linea negra in izgine po porodi. Pri Evi sem jo imela in je po ene treh mesecih izginala. Se na žalost ne spomnim kdaj sem jo dobila, sedaj je pa še nimam.

Zdaj moram pa nujno CTRL+C pritisnit user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
19.5.2008 13:05:32   
tejkaz
Naty, sem prekmalu oddala. Upam da se Nejc kmalu pozdravi. Pa če je tvoj mož doma, naj on za Nejca poskrbi, ti pa počivaj, da še s tabo ne bo kaj narobe. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
19.5.2008 13:05:33   
lana777
PA še jaz mal pokukam ...

PA ste spet pridno počvekaleuser posted image , sploh nimam časa bratuser posted image

Zunaj pa je kr sonček, pa so tak dež obljubljaliuser posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
19.5.2008 13:07:00   
bella02
Zaenkrat še lep sončen pozdrav! Saj bo kasneje še lep, sončen pa verjetno neuser posted image .
Erin, jaz sem v 1.user posted image blazinice uporabljala od 3. meseca nosečnosti, ker so mi prsa puščala, zdaj jih še ne rabimuser posted image . Sem pa kupovala v Babycentru Fixes, al nekej takega, so mi bile všeč.

miškolinček, user posted image user posted image user posted image za dober nakup! To se pa res splača. Midve sva šli s pupo samo enkrat in sva čakali v vrsti skoraj pol ureuser posted image , me je križ potem bolel ko user posted image .

Ryssa, kolegica je imela isto povišan sladkor in je imela drugo kontrolo v polikliniki ali nekje tam, v glavnem v sklopu kliničnega centra.

Vilika, te čisto razumem, smo dali to čez. In HB, da je mimo. Je moj user posted image povečini sam delal in je kar trajalo. Je bilo pa toliko lepše, ko smo se vselili. Ko sva to delala, sva tudi midva imela samo sobo pri njegovih starših in verjemi, da se zdaj s takim veseljem vsedem na sedežno , delam, kar mi paše in imam kolege na obisku, kadar nam paše. Nikoli mi ni nihče rekel, da ne smem vzeti hrane iz hladilnika za narezek, pa vseeno ni najboljši filing. Tako se pa umakneš in se brez težav včasih pogovarjaš tudi o stvareh, ki se ne tičejo vseh.

Andrejaboris, ko bi ti mela mene zraven, potem bi videla, kdo jeuser posted image . Krasni ste!

Zdaj pa nazaj k popravljanju seminarske. Kako se nekateri prof. izživljajo nad nami in prav prežijo na to, da ti lahko zavrnejo seminarsko, da se moraš še potem ubadati z njouser posted image . Sem jezna ko user posted image !
Popoldne pa še v en boj za omaro. Morda pa najdeva kaj. Ima katera kakšno idejo, kam še pogledat? Danes je v planu še Lesnina Brdo in Harvy Norman, potem pa ne vem več. V Rutarju in Dipotu sva že bila - nič pametnega.

Lepo se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?