Anonimen
|
Hello ! Uh, se je teksta nabralo od četrtka do nedelje. Včeraj pozno zvečer sem šele uspela in šla brat, kaj vse ste napisale v dobrih treh dneh. Noro veliko. Prave ste! Sem šla spat ob 00.30, pa nisem čisto vsega prebrala. Poleg še nekaj drugih tem, ki me tudi zanimajo, seveda. Sem opazila, da sta se nam pridružili novi avgustovski čvekici. Dobrodošli Lina K in Clara 23!!! Kolikšna je sedaj že skupna cifra avgustovk ? Menda kar rekordna ?! K_a_t_j_a - drži se, vse bo še dobro !!! Vse avgustovke ti pošiljamo tople pozdrave in , da se le ne bi preveč nesrečno počutila v porodnišnici. Vse to je dobro iz preventive za tvojega in le to je pomembno!!! Pohvale tudi tvojemu fantu! Vse kaže, da dobro skrbi zate in super, da je tako! Sayuri - tudi tebi, ki si prava asica v teh zdravstvenih stvareh in že vajena takšnih in drugačnih preizkušenj pa še bolj "krepak karakter" si , držim pesti da bo vse šlo gladko, hitro, s čim manj napetosti in čim več dobre volje . Niti ne dvomim, da boš ti s tem pregledom in bivanjem v porodnišnici opravila z levo roko in z dosti optimizma! Da bo le vse OK!!! Vilika - da bi dobro in hitro teklo delo pri prenovi mansarde !!! Napisala si skoraj tako, kot bi opisovala naše razmere . Kaj vse nas še čaka , a ne? Z delom in dobro voljo se da dosti poštimat! No ja, pa finance morajo to tudi omogočat. Ker tak projekt je kot vreča brez dna, vsaj zdi se mi tako........Denar kar puhti, konca pa še zdaleč ni nikjer videti...... Gajka - srečanje - po vsej verjetnosti pridem sama brez in . Ryssa - dobro opravi pri G in diabetologu danes! Morda gre le za momentalni preplah oz. preventivno ponovitev testa, ker je bil nivo sladkorja na meji. Lahko da ponovni test pokaže normalno vrednost. Držim pesti, da bi bile dodatne skrbi odveč! . cebrca in anita goitan - za razvajanje pri frizerju in dobri frizurci ter aniti goitan še za zaaadnjiiiiiih 5 dni ! Andrejaboris in Zoja Miša - super za fotki in res dobro zgledata! Naty13 - dobro se pocartajta z Nejcem in da se malček hitro pozdravi ! Mishel - čestitke za prvo obletnico poroke !!! Sem pa res vesela, da se nama je pa to soboto le uspelo odpraviti v šoping v Graz , samo kaj ko pa sva zapravila veliko preveč . Kupila sva posteljo, predalnik, mizico+2 stolčka, pa še en mali element, pa dve barvni stenski polici, pa igralno podlogo (mesto + ceste), nekaj tekstila za našega malega, pa nekaj tekstila za našega tavelikega, pa nekaj malega zame, pa darilo za tavelikega, ki ga bo dobil od našega malega ko bo prijokal na svet (otroški fotoaparat, ki niti ni po ceni tako zelo otroški), nekaj drobnih stvari, celo dva dežnika.....pa še in še. Če nama ne bi zmanjkalo časa in denarja (seveda tudi) bi verjetno še kaj kupila. Pa sploh nisva uspela nič po KIKI pogledat pohištva, dodatkov za stanovanje.....Ampak, utrujena sem bila pa kot da bi nakupovala dva dni skupaj.....Se nama je pa vseeno splačalo. Še dobro, da nisva vzela mišolina s seboj, kot je bilo sprva planirano, ker ne bi mogli vse spravit v avto .......
|