|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
16.5.2008 10:57:45   
Zoja Miša
Petek je, pa včeraj sem dopolnila 25t, torej stopam v 26-tega, pa sem pripopala tole :

http://shrani.si/f//HZ/2MOttL0p/2/25t2.jpg

Dajte punce, zopet malo fotk gor!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
16.5.2008 11:06:16   
Neža7
Lep pozdrav punce user posted image

Danes sem imela GP in smo ponovili MF user posted image  Vse gre lepo user posted image  G je opazila, da bo možno, da bom morala imeti CR, ampak je še prezgodaj (gre zaradi posteljice)
Malo sva user posted image  in se user posted image , ker je rekla, da kaže, da je user posted image  in ne user posted image ...... bova videla user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
16.5.2008 11:23:16   
lana777
Mishel - hvala, da si spomnla na to temo,
sm se tud jst nasmejala ... Sm mela prov fajn odmoruser posted image user posted image user posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
16.5.2008 11:24:21   
lana777
Zoja Miša - kaka suhicauser posted image user posted image user posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
16.5.2008 11:27:41   
Zoja Miša
O.K Lana, to pa je kompliment user posted image user posted image user posted image , imam namreč 11 kg + Erin info, za seznamček.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
16.5.2008 11:30:22   
MATEJKA_
lep pozdrav vsem skupaj!

še eno vprašanje, ki muči predvsem tiste izmed nas, ki pričakujemo 1. user posted image ...
katere plenice (za enkratno oporabo) uporabljat? jaz sem sicer že trdno odločena, da bom uporabljala (če ne bo kakšnih alergij) plenice za enkratno uporabo (sem primerjale vse izračune in se tiste pralne - če upoštevaš strošle elektrike in vode - enostavno ne splačajo). ima že katera kakšne izkušnje s katero od znamk (pampers, huggies,...)? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
16.5.2008 11:33:31   
cebrca
Živijo čvekice!

Še ena neprespanka ampak po svoji krivdi. Zvečer sem očitno hiperaktivna in ne morem zaspat pred polnočjo, zjutraj je treba pa ob pol šestih auf, ker je treba v štalo cajtat teličke. Potem sem pa čez dan kot kak zombi! Danes sem bila pa še bolj pridna, ker sem morala pripravit malico za v hosto, ker so šli podirat smreke. Zdaj bo pa treba kaj dobrega za večerjo poštudirat. Je pa tak zaspan vreme, da bi se najraje kar v posteljo zavlekla.

neža7 ti kar počakaj do konca, meni je tudi na MF rekla, da je posteljica zelo blizu MV in ga lahko preraste, ampak mislim da sem jo zastopila tudi, da zdaj raste navzgor in ne več navzdol. Mogoče pa le ne bo šla tako daleč!

Fant od Katje, prav lepo jo pozdravi in ji izroči veliko toplih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in ji povej da mislimo nanjo in na vajino pikico!

Tudi jaz še nisem imela testa za cuker, pa ne vem ali me še čaka. Sem ga pa imela pred nosečnostjo, ker ima moja mama sladkorno. Tako da vem kako izgleda. Meni je bila največja muka, ko sem morala 4 ure ležat na mizi s katetrom v roki, da so mi na eno uro jemali kri, postelja je bila pa tako ozka, da nisem mogla nikamor roke naslonit, pa še torbico sem morala imet na trebuhu, ker mi je niso pustili dat na stol zraven postelje NORO.

Pa tudi moja G mi ni še nikoli merila MV, tako da nimam pojma kako dolg je. Ampak predvidevam, da ga ne meri zato, ker nimam nobenih krčev ali pa bolečin. Nimam pojma. Brez problema pa pregleda in preštudira vse tisto, kar ji pojamram da me muči, tako da popolnoma zaupam njeni presoji!

BOLNIŠKA če kateri kaj pomaga. Od kolegice sem zvedela, da tiste, ki imate probleme z bolniško zaradi komisije. Baje je zelo pomembno kaj in koliko napiše za komisijo vaš splošni zdravnik. Zato se mu mogoče splača malo bolj pojamrat pa bo potem komisija manj komplicirala!

No zdaj pa moram letet. Jim je olja za žage zmanjkal v hosti, jaz sem pa dostavna služba!user posted image user posted image user posted image

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
16.5.2008 11:35:51   
dojenč
zoja miša-daš navodilo za pripopanje slikice.pozablauser posted image

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
16.5.2008 11:42:26   
Zoja Miša
Greš na shrani.si in tam shraniš svojo slikico, potem pa sem pripopaš njen link.
V kolikor so navodila prekratka, mi sporoči, se bom potrudila bolj podrobno jih opisati.
Za slikico direkt gor pripopat, je pa Sayuri taprava, tega tudi meni še ni uspelo pogruntati!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
16.5.2008 11:49:49   
tejkaz
Ne!!! Tak roman, potem pa ERROR.

Vse sem komentirala, full glede plenic napisala, potem pa tole.

Eh, grem maturante gledat.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
16.5.2008 11:52:20   
tejkaz
shrani.si
dodaš svojo slikico
klikneš na dodatne možnosti
s kljukico označiš da želiš pomanjšati
izbereš ali 320 ali 500
klikneš na velik gumb shrani
počakaš kakšno minutko (ti odšteva)
in potem v besedilo (kot da bi pisala stavek) prekopiraš kodo za forum.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
16.5.2008 11:56:22   
buhtlčk
Gajka, Zoja Miša - če jaz prav berem, je očetovski dopust 15 koledarskih dni (torej v najbolšem primeru 11 delovnih), če je vmes praznik (15.8. npr) pa še kak dan manj.

tisti ostali neplačani dnevi so pa brezveze, ker kdo pa bo tolk časa na eni sami plači in še to porodniški (če pa mama ni bila zaposlena so pa potem skoraj čisto brez dohodka). Ja ja, 90 dni četovskega hahaha.
Pač mi gredo na živce s takimi...

Drugače jaz zatekam fulll. V treh dnevih tri kile gor, sem ukinila sol, sladko in maščobe na minimum pa v dveh dnevih dve kili dol. Tko da Erin, uradno na današnji dan +16 kg (mmislim da me Dojenč celo vodi user posted image , čeprav sem še vedno na vrhu), ampak zdej se tolažim da je res očitno veliko vode. Edini čevlji ki so mi prav so najbolj raztegnjeni natikači za na plažo. Novi tudi 2 št. večji so mi vsi premajhni (izprobano včeraj po trgovinah). bo že, še 4 tedne pa bom na dopustu.

Aja, smrčim pa tudi, zelo smešno ko sama sebe ustrašim user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
16.5.2008 12:31:57   
Erin
anita - bom mislila nate, da je vse ok in je MV dovolj dolguser posted image

miškolinček - ni se treba prijavit, vsaj tako so meni rekli.user posted image Traja pa okoli 3 tedne 2x na teden (pon in čet ponavadi) po 1-2h, ponavadi se začne okoli 18h. tel. nimam, tako da pokliči kar na tel od ZD Bled pa bodo oni mogoč kaj več povedal: tel: 04-575-4000user posted image Predavata pa medic. sestra z Bleda in babica z Jesenic.

K_a_t_J_a -
drži se in kmalu se vrniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem bila pa sveto prepričana da te bodo že te dni domov spustili...bomo mislile nateuser posted image Samo da je vse ok z vama...

naty - kako je bilo na 3D UZ?user posted image user posted image user posted image Čakam poročilooooouser posted image user posted image user posted image Ah saj itak vem da boš zadovoljnauser posted image

sandra - poskusi čimveč počivat, vrtoglavice niso ravno prijetna stvar...počivaj in merkaj seuser posted image

Maja T. - jaz sem zatekat v prste začela že kaka dva meseca nazaj in sem se za določen čas poslovila od prstančka... user posted image Sem se ene noči zbudila in me je tako zelo tišal in bolel pa sem ga komaj dol dobila pa sem ga raje dala dol kot da da čakam da pride še do morebitnega večjega zatekanja...user posted image
Vilika - tvojo čustvenost ob komadu pa popolnoma razumem...sama sem tak človek da me vedno dobre pesmi oz aranžmaji pesmi spravijo v jok, prejšnji teden pa še posebej ko sem ležala v bolnici in mi je moj prinesel MP3 in naložil same lepe pesmi gor, ki me na kaj spominjajo...sem se kar cmerit začela, pa sta bili 2 sostanovalki zraven...ma nisem si mogla pomagat...user posted image
Vilika, Maja - kje sta naročili vozička da čakata toliko časa? Jaz sem ga v Sončku pa je imel hvalabogu ga na zalogi in je bil moj v 3 dnehuser posted image user posted image user posted image Aha...sem že nekaj postov naprej in vidim da sta ga ravno tukaj... bom jaz mojega mal vprašala če kaj ve kaj je z vozički ker jim te dni nekaj v firmi pomagauser posted image Vem da da za nekatere modele zna nekaj časa trajat ker lastnik naroča direkt iz tovarne in je tudi on popolnoma odvisen od njih.

dojenč . tudi sama imam zadnje čase čudne izbruhe glede mojega... sem zadnjič sanjala da me je prevaral in sem se potem, ko sem se zbudila vsa objokana k njemu stisnila, no potem se pa pa še enkrat boksnila ker mi take probleme dela v sanjahuser posted image

mishel - tudi mene skrbi če bom znala malega pravilno napravit...ampak mislim da je bistveno da ga znaš opazovat in sproti preverjaš kaj mu paše in kaj ne...bom pa tudi jaz takrat zaneslivo poiskala vse inf. glede poletnega oblačenja...Lahko pa lanske avgustovke vprašamo pa bodo povedale svoje izkušnje in bo še najlažje? A?user posted image user posted image user posted image

cicmic -
tebi pa komisija zelo komplicira...boga..upam da ti bodo podaljšali, ker te popolnoma razumem. Če te tišči moraš počivat in ni variante da delaš... Glede dohodnine pa preveri če so se kje zmotili...v prvi rundi dohodnine se jih je kar veliko pritožilo, mogoče se pa ti tudi lahko...
Zoja Miša - uživajta jutri v Avstriji.user posted image Jooooooj, kok si fletnauser posted image user posted image user posted image
MATEJKA_ -jaz bom uporabljala kar Pamperske, je pa res da ne pašejo na vsako kožo, tako da če mojemu user posted image ne bodo pasale(alergija,..) jih bom zamenjala. Tudi v vrtcu so starši najbolj zadovoljni z njimi tako da bom tudi sama začela pri teh. Bom pa vsekakor se pozanimala tudi za ostale (npr baby-love od DM-a, kakšne so saj so Pamperske najdražje)user posted image No, bomo videli...

buhtlčk - v treh dneh 3 kg gor????user posted image user posted image user posted image Kaj ne bi ti malo gin poklicala in jo vprašala...meni je rekla da če se začnem zelo hitro redit ni dobro da je nevarnost za preeklampsijo (al kaj že)...Dej punca vsaj vprašej, ker to je pa res veliko.. Za vsak slučaj, tudi če je res samo voda kriva...a boš a boš? Me je kar zaskrbelo...

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
16.5.2008 12:33:12   
Erin
Hahahaa...sem preden sem odposlala kopirala test in me je potem ven vrglo..ampak sem ga lahko potem ponovno prilepila v post user posted image user posted image user posted image A sem jih zaj***user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
16.5.2008 12:37:03   
mishel
ZOJA MIŠA kako si lušna, pa majčka mi je všeč!!!! Sem si te čisto drugače predstavljala user posted image

NEŽA upam da nista kupovala samo modrih stvari user posted image . Kaj pa ime, a že imata izbranega tudi za fantka?

MATEJKA zase sicer še ne vem katere bom uporabljala, vsekakor tiste za enkratno uporabo, vem pa, da največ uporabljajo pampers in neke plenice iz Mulerja (njihova znamka) tisti ki imajo že kako leto stare otroke pa jih veliko kupujejo tudi v Lidlu in pravijo da so super. Res ne vem, verjetno bom kupila vsake enkrat in se potem odločila katere uporabljati naprej. Zelo veliko jih sicer pravi, da Pamperske ponoči premočijo, ampak kot pravim sama še nimam izkušenj.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
16.5.2008 12:41:15   
mishel
ERIN en lep pozdravček tudi tebi!!!!!

Sem vesela, ker si tako vedra in polna energije, kar tako naprej user posted image . Glede oblačenja se bomo pa seveda obrnale na vse možne strani user posted image . Najprej se bom na vas, potem pa če bo potrebno počasi naprej user posted image .

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
16.5.2008 12:42:11   
Erin

user posted image  user posted image user posted image

~  trenutno nas je 110 ~
user posted image PDP

Ime
(št.user posted image , spol-št.,-imeuser posted image ) starost, kraj roj.user posted image /+kg
------------------------------------------------
user posted image 28.07.
~ Gajka (1.user posted image user posted image ) 28.let  CE/ +5 kg

user posted image 30.07.

~ Muklla (1.user posted image user posted image Špela)  +7 kg

user posted image 31.07.

~ PABLO (2.user posted image user posted image ) 33.let  CE  

user posted image 01.08.

~ Erin (1.user posted image user posted image ) 26.let  Jesenice/ +9 kg
~ ozziebo (2.user posted image user posted image ) 33.let +8 kg
~
ankhesenpaaten
~ cinca marinca (2.user posted image ) 

user posted image 02.08.

~ Nevaeva (1.user posted image user posted image ) 27.let  LJ/ +4,5 kg
~ arait (1.user posted image user posted image ) 26.let  LJ/  +1 kg
~ Tato (Jaka) 28.let

user posted image 03.08.

~ lana78
(1.user posted image user posted image ) 29.let Šempeter
~ mkj
(1.user posted image user posted image ) 26.let  LJ

user posted image 04.08.

~ bella02
(2.user posted image  user posted image Gašper/Teja ) 29.let +8 kg
~ nyna84 (2.user posted image user posted image ) 25.let Šem. pri Gorici/ +4,5 kg

user posted image 05.08.

~ sayuri
(2.user posted image user posted image Lovrouser posted image Zara) 32.let  PO/ +13 kg

~ cebrca
(1.user posted image user posted image Erika/Klemen,Kristjan) 30.let LJ/ +12 kg
~ izabella08
(1.user posted image user posted image ) 27.let
~ m@j@
(2.user posted image user posted image ) 27.let  LJ 

~ Odette (3.user posted image user posted image ) 32.let Jesenice/ +5 kg
~ mishel (1.user posted image  user posted image ) 24.let CE/ +6 kg
~ katjakoc

user posted image 06.08.

~ arsha (user posted image Isabela)
~ karmen83
(1.user posted image user posted image ) Ptuj/MB/ +2,5 kg

~ sonce84 (1.user posted image user posted image ) 23.let  MS/ +1 kg
~ kaja02
(3.user posted image user posted image Leja ) CE/ +9kg

user posted image 08.08.

~ Maja T.(1.user posted image user posted image Nuša/Zara) 34.let  MB/ +12 kg
~ PikaPola34 (2.user posted image user posted image )
~ simona2
(2.user posted image user posted image ) LJ

user posted image 10.08.

~ maartinca
(2.user posted image ) +4 kg
~ Arašida
(1.user posted image user posted image ) 24.let
~ *zvezdica*
(2.user posted image user posted image )
30.let

user posted image 11.08.

~ ANA_P (1. user posted image Tai) 29.let  +8,5 kg
~ dojenč (1.user posted image user posted image Žana) 21.let Ptuj/ +17 kg
~ bili1
(1.user posted image user posted image ) 28.let +4 kg
~ miškolinček
(2.user posted image  user posted image ) 29.let Jesenice/ +1,5 kg
~ iva77
(3.user posted image user posted image ) 30.let  KR/ +8 kg

user posted image 12.08.

~ LenaG
(user posted image ) MB/ +10 kg
~ daja27
(user posted image ) +5 kg
~ sonjaa
(1.user posted image user posted image ) 30.let
~ kat007
(1.user posted image ) 28.let
~ K_a_t_j_a (1.user posted image  user posted image ) 23.let  CE/ +6 kg

user posted image 13.08.

~ buhtlčk
(1.user posted image  user posted image ) 31.let  Jesenice/ +16 kg
~ meeryana
~ žanneža (3.user posted image user posted image ) 35.let CE/ +3,5 kg
~ iskanje
(1.user posted image user posted image ) 25.let PO

~ Tamy30 (user posted image ) +12 kg
~ suzili
(1.user posted image user posted image  user posted image ) 28.let +10 kg

user posted image 14.08.

~ naty13 (2. user posted image user posted image ) 23.let  KR/ +6 kg
~ anita goitan (1.user posted image user posted image ) 30.let +4 kg
~ m_m
(2. user posted image ) 26.let

user posted image 15.08.

~ košuta (1.user posted image user posted image ) 25.let  CE/ +4 kg
~ MATEJKA_(user posted image ) 27.let MB/ +7,5 kg
~ Ninaaa
(1.user posted image user posted image )
29.let
  LJ/ +2 kg

user posted image 16.08.

~ mbrume6 (3.user posted image user posted image )

user posted image 17.08.

~ buruolan (1.user posted image  user posted image ) 27.let  LJ/ +6 kg
~ nateja (1.user posted image user posted image Luka) 28.let
~ erta
(1.user posted image  user posted image )
28.let +8 kg
~ ena_mici
(2.user posted image )
~ Jelenche (3.user posted image user posted image Katarina) 27.let LJ/ +6 kg

user posted image 18.08.

~ Vilika (1.user posted image user posted image ) 27.let LJ/ +10 kg
~ Neža7 (2.user posted image  user posted image ) 27.let  CE/ -12 kg
~ anaya (1.user posted image user posted image ) 27.let  MB/ +6 kg
~ tejkaz (2. user posted image  user posted image ) 24.let  LJ/ +2 kg
~ astrea (1.user posted image user posted image Tine ) 30.let  +9 kg
~ Višnja (2.user posted image user posted image )
~ BOJTKA (1.user posted image user posted image ) 25.let  Trbovlje
~ dar10 (1.user posted image user posted image ) 27.let LJ
~ čipka
(1.user posted image  user posted image ) 25.let LJ/ +11 kg
~ Arany
(1.user posted image user posted image ) 32.let CE/ +6 kg
~ Tinka14
(user posted image Nejc) 27.let +7 kg

~ mee (1.user posted image  user posted image )
~ KRNEKDO

user posted image 19.08.

~ maya maya (1.user posted image ) 25.let  PO

user posted image 20.08.

~ nell
(1.user posted image user posted image Tibor/Tit) 28.let CE/ +4 kg
~ uskaa
(user posted image )
~ srecka30
~ Ariella
(1.user posted image user posted image ) 31.let
~ TINA0100 (2.user posted image )
~ betty (1.user posted image user posted image ) +5 kg

user posted image 21.08.

~ bambi14
(1.user posted image user posted image Ela) 27.let  +6 kg
~ soncek3
(1.user posted image user posted image ) 29.let NM/ +4 kg
~ bibika24 

user posted image 22.08.

~ lana777 (1.user posted image user posted image ) 30.let  CE
~ NJINJA (1.user posted image user posted image ) 28.let Lj/Po
~ sandra123
(2.user posted image user posted image  user posted image Taja & Teja) 30.let CE/ +7 kg
~ renatka  (1.user posted image user posted image ) 28.let MB/ +8 kg
~ matejchi (2.user posted image  user posted image ) 29.let MB
~ majah (1.user posted image  user posted image ) 28.let  LJ/ +3 kg
~ andrejaboris (2.user posted image  user posted image ) 27.let +3 kg

user posted image 23.08.
~ petrushka
(1.user posted image  user posted image ) 22.let LJ
~ Krysia (1. user posted image ) 31.let   LJ/ +7,5 kg

user posted image 24.08.

~ Ryssa (1.user posted image user posted image Lan) 21.let CE/ +8 kg
~ Manika
(2.user posted image user posted image ) 24.let  -4 kg

~ Julija08 (1.user posted image  user posted image Julija) 27.let KR/ +5 kg
~ karmar
(1.user posted image user posted image ) 29.let Šem. pri Gorici/ +9 kg
~ Amelia (1.user posted image  user posted image ) 32.let +7kg
~ tatly
(1.user posted image  user posted image ) Ptuj/ +4 kg

user posted image 25.08.

~ Barbarinha (1.user posted image user posted image Rok ) 28.let Ptuj/ +7 kg

user posted image 26.08.

~ ČebelicaMaja (2.user posted image user posted image )

user posted image 27.08.

~ aradej (2. user posted image user posted image ) 25.let  CE/ +2 kg

user posted image 28.08.

~ URSKAP (user posted image ) 29.let +4 kg
~ pingo80
(1.user posted image user posted image ) 27.let  +3 kg
~ anonimnauser posted image (1.user posted image user posted image ) +4 kg

user posted image 29.08.

~ vika1
(5.user posted image  user posted image ) 33.let MS/ +15,5 kg
~ Zoja Miša
(1.user posted image  user posted image ) 31.let LJ/ +11 kg

user posted image 03.09.

~ cicmic (2.user posted image user posted image ) 31.let 3 kg

user posted image xx.08.

~ pikicai
(user posted image )
~ Neja31

~ anonimna AJ

~ hubertina

Z nami so začeleuser posted image :
kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image , supermiskauser posted image
----------------------------------------------
Lepo in mirno nosečnostuser posted image ter zdrave user posted image vam želim!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
16.5.2008 12:42:36   
dojenč
nič nebo še z slikico, jo imam doma na usb kljuco, pripopam sliko zvečer.zdaj pa malo učit ker imam ob 17 izpit

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
16.5.2008 12:43:07   
Erin

user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

19.5. - ANA_P
19.5. - soncek3
19.5. - sayuri
19.5. - Ryssa
19.5. - Tamy30
20.5. - sonce84
20.5. - kaja02
21.5. - bambi14
21.5. - Suzili
22.5. - pingo80
23.5. - Maja T.
23.5. - anaya
26.5. - matejchi
26.5. - nyna84
26.5. - Zoja Miša
27.5. - cebrca
28.5. - Krysia
28.5. - bella02
29.5. - PABLO
29.5. - košuta
29.5. - andrejaboris
30.5. - vika1
30.5. - cicmic
30.5. - muklla
30.5. - sandra123
30.5. - gajka
02.6. - Jelenche
02.6. - renatka
04.6. - Julija08
04.6. - Arany
04.6. - aradej
04.6. - karmar
05.6. - Erin
05.6. - mishel
05.6. - ozziebo
06.6. - dojenč
10.6. - astrea
11.6. - MATEJKA_
11.6. - tejkaz
11.6. - lana777
16.6. - Vilika
17.6. - anita goitan
18.6. - naty13
18.6. - buruolan

user posted image 3D UZ:

19.5. - sayuri 3D UZ
21.5. - Zoja Miša 3D UZ
21.5. - Suzili 3D UZ
23.5. - anaya 3D UZ
23.5. - astrea 3D UZ
26.5. - Vilika 3D UZ
30.5. - Neža7
3D UZ
18.6. - anita goitan 3D UZ

user posted image         
Punce, datume prosim sproti sporočajte, da bomo imele lepo pregleden seznamček in ne bomo katero pozabili.
Za vse napakice prosim povejte, da se bodo lahko čimprej odpravile. Hvala.

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI       user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
16.5.2008 12:47:50   
Barbarinha
Souser posted image ! Hilfe, hilfe, pomoč, pomoč! Pregledala sem že vse na internetu, poklicala pol Slovenije, pa mi nihče noče ali ne zna pomagati! user posted image  Ne vem več, ali sem nora jaz, ali kaj se dogaja? Do sedaj je moja nosečnost potekala brez problemov, v bistvu ta problem ni nič povezan z nosečnostjo, ga pa otežuje. Pred dvema dnevoma sem namreč dobila alergijo na cvetni prah in prah trav. Doma sem na podeželju, kjer se veselo pasejo kravice po visoki travici nekaj metrov od moje hiše, na drugi strani pa super lepo cveti gozd. Oči imam zatečene, iz nosa slap, ne pa kapljanje, nebo v ustih me srbi, da bom pouser posted image la. Kar naprej goltam lučke, ker to vsaj malo omili srbenje. Ko kiham, ne morem več zadržati vode, mo moj mali črvek pritiska na mehur, tako da vsa polulana hodim okoli.  Včeraj kličem v lekarno, razložim problem; gospa, ne moremo vam dati ničesar brez, da vam to predpiše vaš osebni zdravnik. Kličem osebnega zdravnika; pojdi h ginekologinji. Kličem ginekologinjo; nje ni, je na potovanju v Romuniji in je ne bo do ponedeljka, pokliči na ginekologijo v Maribor. Kličem tja, me vežejo v porodnišnico, tam zdravnica pove, da mi nihče ne bo ničesar svetoval če ne poznajo moje kartoteke. Kličem še na ginekološki oddelek v Ljubljano, tam nočejo pomagat, ker se bojijo in ne poznajo primera. Rada bi samo vedela naslednje: Alergijo na svetni prah in trave imam od osmega leta starosti. Od takrat pred sezono cvetenja pričnem uporabljati tablete Aerius in Flonidan S, ki omilijo problem. Na navodilih sem prebrala, da testiranj na nosečih in doječih materah niso delali in da zato uporabo odsvetujejo. Zanima me, ali obstaja sredstvo, ki vsaj omili težave, vsaj malo. Ali lahko vzamem kakšne blažje stvari kot je Claritine, čeprav tudi tam piše, da uporabo med nosečnostjo odsvetujejo. Pravi farmacevtka, da naj ostanem v hiši. user posted image  Imam vrt, kjer bijem hud boj za obstanek z rdečimi polži, imam opravke zunaj hiše, saj se ne morem zapreti do konca poletja v kopalnico. Seveda nočem, da bi imel moj user posted image  zdravstvene ali kakršnekoli druge težave zaradi tega, vem pa tudi, da ni dobro, da toliko kiham in se maternica med tem krči. Bambi, pomagaj mi!!! Moj user posted image  mi je sicer prinesel kapljice za oči in gel za nos Nisita, vendar ne pomagata kaj prida. Povej vsaj, ali obstaja kaj, ali pa se moram sprijaznit s hišnim priporom do konca nosečnosti. Popolnoma sem obupana!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi črna ovčka volno daje!

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
16.5.2008 12:49:08   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: mishel

Zelo veliko jih sicer pravi, da Pamperske ponoči premočijo, ampak kot pravim sama še nimam izkušenj.

Jaz pa vem (glede na izkušnje staršev) da ponoči ali čez dan spustijo le "naše" pamperske, ki jih pošiljajo na slovenski trg. Tiste ki jih imajo v Avstriji so menda bolj kvalitetne... Glede kakovosti ki nam jo pošiljajo smo na slabšem (pamperske ki so za naš trg jih delajo hmm mislim da na madžarskem, za avstrijce jih pa delajo v Nemčiji). Ker smo dost blizu meje jih  zelo veliko hodi po plenice čez meje...
No ampak bomo še mi sprobal pa bomo videl...

Ostale vzgojiteljice - kakšne imate ve izkušnje s pleničkami? Katere vaši starši najbolj hvalijo?

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
16.5.2008 12:50:42   
Neža7
Mishel....... Modra je moja najljubša barva, da tudi, če bi bila punčka bi kupila par stvari v modrim, ker bo verjetno imel najini user posted image  modre ali zelene oči user posted image  ampak imam veliko v bež, belim, zeleno in par modrih barv user posted image . Ime za fantka bo Aleš (po možu, ker bo user posted image  imela moj priimek) punčka bo Neža.

cebrca....... ja, saj je rekla, da je še malo prezgodaj. user posted image  je v medenični legi, čeprav sem user posted image  že čutila pod prsi, da brca. Veliko, veliko prestora ima user posted image  ampak je kot očka...... očka, ko zaspi ima rad svoj kot in je v isti  legi cel noč, da je včasih vse boli, ker se ni premikal user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
16.5.2008 12:52:37   
buhtlčk
ah Erin, kako ti lepo skrbiš user posted image   Bolj kot lastni zdravniki..
sem klicala svojo zdravnico, če bi mi ona napisala test za sladkor (sem čez 30, ded sladkorno, ful žejna) pa ji vse razložila, pa je blo ''o teh stvareh morte z G, če je pa zarad staleža, pa morte tud najprej G, pol pa z mano''. Pa kdo govori o bolniški?!? No pol sem klicala G, itak se lah pogovarjaš sam s sestro, pa prav da dokler imam pritisk pod 140 nej si ga merim, če pa zraste čez nej pa spet pokličem. Pritisk mi pa niha med 110 in 135 večinoma. Pa obe naj ne jem soli pa sladkarij. Sestra od G mi je še clo rekla naj mal pazim kaj jem, da se ne bom tolk redila. Ah ja...
No sej, mam tolk vse prebran, da me ne skrbi preveč, ker očitno razen zatekanja zarad vode res ni nič hujšega, sam mi gredo pa na živce te pripombe in tak način. Mislim, nobena me ni vprašala kaj to pomeni, da zelo zatekam. Sestra je rekla da je to pač normalno v nosečnosti. Tko da očitno bi blo tud če se mi kolena ne bi več vidla. Brezveze, hb za net, vam rečem.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
16.5.2008 12:52:51   
Zoja Miša
Erin in Mishel, hvala za komplimente!
Erin, sem vesela, da si tako dobre volje slišati in da se počutiš bolje!!!user posted image user posted image user posted image

Mishel, majčko sem v Popku kupila, ravno zato ker je tako živahna! user posted image
In saj je res super, da se še vizualno pokažemo, ker verjetno ima vsaka svoje predstave o vsaki, pa je lepo, da se vidimo, vsaj na sliki in upam, da nam uspe še v živo! user posted image

Dojenč, katero šolo pa ti delaš? Tile tvoji izpiti se mi nekako skupaj tiščijo, pa mi ni potem nič jasno! No, evo vidiš, tudi jaz sem firbec! Slikico pa le pripopaj!

Sayuri, kje pa si nam ti danes???

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
16.5.2008 12:53:04   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: mishel

ERIN en lep pozdravček tudi tebi!!!!!

Sem vesela, ker si tako vedra in polna energije, kar tako naprej user posted image .

user posted image user posted image user posted image
Hvala, hvala..se mi vidi da sem že bolje ane?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?