Virtualna
|
A ste kej mislile name, ste drzale pesti joj, kako sem srecna, morfologija je bila uspesno opravljena, z je vse v najboljsem redu, G je pohvalil rezultat, je rekel, da si nebi mogla zazeleti boljsih rezultatov, kar se tice merjenja ploda... no, na danasnji dan (22tednov) tehta celih 516 g , dobila sem tudi 3D slikoco profila obraza, za filmcek sem tudi prosila, a sem imela s seboj napacen cd, baje gre lahko samo na DVD, jst sm mela navadnega s sabo A ja pa se to...vpisite tam v seznamcek oz. raspredelnico da bosta mami in ati septembra zibala . Jaz sem vseskozi imela obcutek da bo , a sem danes zvedla da bo 90% ... joj sem vesela, opisati nemorem trenutno sreco in razburkanost custev... po pregledu, sem sla takoj v H&M si kupit par cunjic, pa se v DM-a po neko kozmetiko...vse sem zapravila...pa kaj morem...ce sem pa tako vesela.... joj, k´r puncko bom mela Napisite se, da imam naslednji pregled pri svojem G, v cetrek, ji morm nest rezultate morfologije.... kako naprej pa se sporocim... Ciao drage moje...uzivajte