lilka
|
Helou! Si bom vzela malo pavze v službi, da vas malo prečekiram.... jape:čestitam , dobra si, jaz se zdej nebi odločila za še nega niti pod razno.... Spanje: od 19.00 do 5.00 in nič več, sva probala da je šla po 20.00 uripa tudi ni spala več kot do petih, čez dan pa kašne dve do tri ure..... zalbi: ja ti boga Sara, upam da ne bo kaj hujšega...., naša je zdej že 14 dni vredu, se kar bojim hvalit od kar je v vretcu imamo vsak teden nekaj, edino kašlja še in sicer samo ko spi in to proti jutru, potem se tako davi da se zbudi, pa ji dam vodo pa je potem vredu. lonib: no super, da sta si privoščila , midva si bova ta vikend, greva na poroko, pol sva si pa sobo v hotelu rezervirala in se bova vrnila domov v nedeljo, ko se bova v miru naspala, to bo prvič odkar imava Tinko, da ne bom spala doma trebušček: Tinka ga nima, mož tudi ne, imam pa jaz zato ogomnega.... , jaz pri Tinki še veno pazim pri hrani, ne dajem ji nič sladkega, v flaško dajem rižolino brez sladkorja, pije samo vodo, nobenih čipsev , smokijev, ker ima dovolj kg in je zdej ravno pravšnje postave, ker zelo rada je..... vreča za spanje. smo jo ukinili pred 3 tedni, ker ji je blo prevroče, zdej se je že navadila in lepo spi se nič ne razbrca.....ji je pa še vedno včasih vroče, je taka kot jaz meni je tudi ponoči ful vroče, moža pa zebe....nogavičke jaz nikakor nebi dala, sej tudi mi nimamo ponoči nogavic, nogica pa ja more počivat, če so otroci mokri, potem jim je vroče, če jih pa močno zebe se pa zbudijo ponavadi in jih pač pokriješ, po moje no....res ni fajn spat, če ti je vroče, jaz ji dam body brez rokavov in pižamico. žabice-štrample:jaz ji rada oblečem kikelco ali oblekco, samo zdej ji bi mogla tanke žabe dajat, a se dobijo 86 št. tudi najlonske oz. tiste tanke no, sej veste kaj mislim? Kako jih vzgajate:midva sva se včeraj prvič soočila da Tinka nekaj ni ubogala nikakor ne, na mizici v dnevni imam prt in lončnico in je po vsej sili hotla vlečt prt in trgat lončnico,(prej to nikoli ni, ker smo jo navajali da se pač ne sme, tako kot mobitel in dalinec ne) ni se dala zamotit s čim drugim , nič ni pomagalo, sva bila oba z možem zraven in enostavno nisva vdela kaj še naj tako je trmarila,ponavadi se je dala zamotit s čim drugim, včeraj je pa prav vztrajala in preizkušala meje....in to je blo res prvič da se je tako obnašala, prav presenečena sva bla da že nisva vedela kaj naj, nobena varianta ni funkcionirala(udariva midva ne, ne paše v najin način razmišljanja o vzgoji).....kaj naredite ve, me zanima? Zdej sem pa dovolj načvekala, grem delat..... Lepo bodite!