zoom zoom
|
Dobro jutro, pri nas je včeraj tamala zakuhala, je bila cel dan tako slabe volje in jokava, ponoči je sicer še kar ok spala, danes zjutraj pa je imela 37,7*. Uoam, da se iz tega kaj hujšega ne izcimi. Zalbi: mi je žal, da se nisva moglei dobit, ampak včeraj res ni šlo. Upam,da se nam bo uspelo kaj kmalu srečat. SIcer pa dobro opravi na zdravniškem. Oblečena za ponoči je naša v bodiju z dolgimi, čez tanka pižama in vreča brez rokavov. Pokrita dens ni bila nič. Je pa pri nas toliko komarjev, da je za znoret. Je tamala po obrazu čist popikana (ampak to je ko smo bili 3 dni nazaj zvečer zunaj), starejši je pa dnes imel po obrazu več kot 10 komarjevih pikov, pa nekaj po rokah. V glavnem cel popikan. Sem ugotovila, da je mrežo prti komarjev malo natrgal in so zvečer vsi noter uleteli, ker je imel prižgano luč. Sem mu tisto lučko zdej v sobo naštimalo, pa upam , da te "prasce" scvre. Sama sem sicer videla enega v moji sobi, ampak je prišel šele proti jutru in ga že ni več. V njegovi sobi sem pa videla 3, pa še kakšen se sigurno skriva. Močno upa, da jih čim prej scve. Mrežo moram pa novo naštimat. A je pri vas tudi toliko komarjev? KAko jih pa kaj likvidirate? Tiste stvari, ki jih utakneš v vtičnico in potem oddaja en vonj meni tako smrdi, da ne maram uporabljat. Lansko leto so mreže vse zunaj zadržale, ampak letos jih je pa res tolik, da kar na vhodnih vratih sedijo. Čist noro, ni čist nič zmrznilo. Moram končat, mi ful po vratih tolče in vpije, da bi šla rada ven, ampak ne bova šli, ker ne vem kako bo z njeno vročino. Lp
|