|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
15.5.2008 20:48:37   
Anonimen
ojla!
hvala za nasveteuser posted image
sem jo danes oblekla samo v bodi z dolgimi rokavi in v žakelj - pa bom sedaj vidla, kak bo ponoči. ker če je nimam v žaklju, bi se itak razbrcala, in bi potem ležala odkritauser posted image  - se bojim, da se mi ne prehladi....

za mano je naporen dan, sama z obema cel dan. moj je šel na neko delovno akcijo, pa še ga sedaj ni nazaj domov.... grem pod tuš, potem pa verjetno v mižule
lahko noč vsem

(odgovor članu smotka lonib)
  Neposredna povezava do sporočila: 826
15.5.2008 21:28:47   
thumbelina
NO naš je tudi od danes dalje oblečen malo manjuser posted image . Oblečen je v bodi brez rokavov, tanko majško (tako bo oblečen čez dan in čez tanka pižamica + vreča brez rokavov. Samo pri nas je res hladno v bajti. Smo navkljub toplemu vremenu še vedno na 20 stopinj. Tudi lani v tistem vročinskem valu smo priplezali na 25 in nič več... Kaj češ stara bajta...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 827
15.5.2008 21:44:05   
aprilčica07
Tud naš user posted image spi. Sva potrebovala samo 15 minut danes in ga je kr vzelo. Ponavadi traja dlje, ma danes je bil pa prav priden in hitro zaspančkal.
Pri nas je pa že toplo v bajti, tako, da tudi mi spimo že odkriti. Primorska, pač.user posted image

Sva pa še sama, moj frajer spet dela popoldne. Pa je prej klical, da grejo še na eno pijačko, da proslavijo prvi mesec uspešnega dela, tega njihovega oddelka. Si kr mislim, da bo pjijačka samo ena,  ja.user posted image

Sva pa danes z malim spet pohajala skoraj cel popoldan. Je blo lepo vreme in je treba sploh glede na napoved izkoristit.

Tako, zdaj bi blo pametno, da se spravim kej delat, ker je tle okoli tako razmetano, da kamorkoli stopiš pohodiš kak avto od tamalga. Ma meni se lih ne da spravljat. Bi se vrgla na kavč in brala. Končno imam davinčijevo šifro in upam, da jo bom tokrat le prebrala.:):)

Lepo se mejte.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 828
15.5.2008 23:29:26   
Anonimen
sem se že naspalauser posted image
saj ne, res pa je, da sem že 1,5 ure spala, pa me je lara zbudila s takim kričečim jokom, sploh jo ni bilo za pomirit. se je potem po parih minutah kričanja komaj komaj umirila. je pa bila total mokrauser posted image , tako da sem jo preoblekla, sedaj pa v bodi z dolgimi rokavi, pa hlače od pižamce in zokne, ker nima podplatov. si je revica samo zavzdihnila, sedaj pa je zaspala nazaj....

sedaj pa čakam, da mine predpranje belih cunj, da potem dam v glavno pranje še vanish...
upam na mirno noč.....

(odgovor članu aprilčica07)
  Neposredna povezava do sporočila: 829
16.5.2008 7:51:17   
zalbi
lonib - hvala. ja vesela sem, v bistvu me je pa kr mal strah, ker nimama pojma kaj naj pričakuje, ker zelo malo vem o svojem novem delu. Ampak glede na to da sem bila na treh razgovorih pri njih in dveh psiholoških testih, pa na pogovoru s psihologinjo, pol pa res mi bo delo ležalo:)

Danes gre Sara v vrtec - čeprav je je blo prou luštno met doma, jst pa mam zdravniškega za službo...Tko, da jo bo treba počasi zbudi, ker sara kr spi....

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 830
16.5.2008 8:42:44   
zoom zoom
Dobro jutro,

pri nas je včeraj tamala zakuhala, je bila cel dan tako slabe volje in jokava, ponoči je sicer še kar ok spala, danes zjutraj pa je imela 37,7*. Uoam, da se iz tega kaj hujšega ne izcimi.

Zalbi: mi je žal, da se nisva moglei dobit, ampak včeraj res ni šlo. Upam,da se nam bo uspelo kaj kmalu srečat. SIcer pa dobro opravi na zdravniškem.

Oblečena  za ponoči je naša v bodiju z dolgimi, čez tanka pižama in vreča brez rokavov. Pokrita dens ni bila nič.

Je pa pri nas toliko komarjev, da je za znoret. Je tamala po obrazu čist popikana (ampak to je ko smo bili 3 dni nazaj zvečer zunaj), starejši je pa dnes imel po obrazu več kot 10 komarjevih pikov, pa nekaj po rokah. V glavnem cel popikan. Sem ugotovila, da je mrežo prti komarjev malo natrgal in so zvečer vsi noter uleteli, ker je imel prižgano luč. Sem mu tisto lučko zdej v sobo naštimalo, pa upam , da te "prasce" scvre. Sama sem sicer videla enega v moji sobi, ampak je prišel šele proti jutru in ga že ni več. V njegovi sobi sem pa videla 3, pa še kakšen se sigurno skriva. Močno upa, da jih čim prej scve. Mrežo moram pa novo naštimat.
A je pri vas tudi toliko komarjev? KAko jih pa kaj likvidirate? Tiste stvari, ki jih utakneš v vtičnico in potem oddaja en vonj meni tako smrdi, da ne maram uporabljat. Lansko leto so mreže vse zunaj zadržale, ampak letos jih je pa res tolik, da kar na vhodnih vratih sedijo. Čist noro, ni čist nič zmrznilo.

Moram končat, mi ful po vratih tolče in vpije, da bi šla rada ven, ampak ne bova šli, ker ne vem kako bo z njeno vročino.

Lp

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 831
16.5.2008 9:18:09   
thumbelina
Hej.

KOmarji - mi živimo na vasi in imaš žužkov kolkor hočeš, sam noter pa res nimamo ničesar. nO ja lažem, kdaj pa res kaj noter uleti in potem pač sklofamo in je mir. Imam pa mreže na vseh oknih ki so poleti odprta, se pravi v vsakem prostoru ena mreža (tudi v kopalnici in verandi, skratka je ni variante da ti hudobci pridejo not.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 832
16.5.2008 9:20:56   
Anonimen
dobro jutro!
naša noč - no comentuser posted image
no, lara je pozneje spala, in to odkrita - ja, zgleda, da je bolj vroče sorte - sem jo sicer nekaj pokrivala z dekico, ampak se je vedno znova in znova odkrila, pozneje pa sem jaz itak tudi zaspala. je pa najšla sedaj "nov" položaj za spat in sicer na trebuhu in po možnosti še na kolenih, tako da tišči rito v luft, tako da ji je danes ponoči plenička na trebuhu premočila, ker je seveda vso lulanje teklo "na glavo" - sem jo morala ob 3 spet celo preoblačit

komarji - nimam pojma - razen, da celo sobo pošpricam z pipsom in počakam, da vsi pocrkajo. sicer pa imam jaz tudi problem, ker je podstrešno stanovanje, ter podstrešna okna in nimam možnosti montirati mrež proti komarjem. je pa zanimivo, da vsak komar ki pride v sobo napade evo, mene in laro pa pusti čist pri miru...

(odgovor članu zoom zoom)
  Neposredna povezava do sporočila: 833
16.5.2008 9:26:18   
mojčca
Jutro punce oz. dober dan. Če bi kakšna kavico, izvolite.

user posted image

Bom kratka, ker se je Matic ravno pokakal in se pritožuje, ker mu smrdi pod nos, meni pa tudi user posted image user posted image .

Naš ponoči spi v bodiju  s kratkimi rokavi, čisto tanko majčko, hlačke do pasu in pa v žaklju z rokavi. Je pa celo noč odkrit. Bom pa žakelj počasi zamenjala s takim, da je brez rokavov.

Srečanje: a bi bila jutri kakšna za kavico na Zbiljah v dopoldanskih urah?????? Jaz grem med tednom dopoldan težko, ker hodim vsak dan v Ljubljano, edino v četrtek imam čas, ker imava z Maticem ob 13.00 razvojno in očeta pelje v Ljubljano svak ali pa kdo drug.

Zalbi, kdaj pa pričneš z službo?????? Močno upam, da ti bo delo odgovarjalo in da nisi dala skozi zastonj toliko enih testov.

Lonib, a se kaj potepaš po Kranju????? Se morava enkrat obvezno zmeniti na kavici, najboljše kar na Gibi gibu, ker si zunaj, na svežem zraku. Mercator pa bo za takrat, ko bo zunaj dež in slabo vreme.

Letim, drvim, ker je Matic že hud in si mislim, mami, dol iz računalnika.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

Neposredna povezava do sporočila: 834
16.5.2008 9:32:46   
JAPE
Ojla, jaz vam pa moram nekaj povedat

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 835
16.5.2008 9:35:53   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: JAPE

Ojla, jaz vam pa moram nekaj povedat

Kaj pa????? A bo mogoče vaša princeska dobila bratca oz. sestrico???????????

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 836
16.5.2008 9:36:38   
thumbelina
kaj pa Jape???

Aja drugač pa naši zadnji 2 noči tud kr nekaj. Ob 21 /22 se mulc zbudi in noče nazaj zaspat. Vse je ok, če sem pri njemu sicer pa tuli kot zmaj. NO potam sem bla mal huda in šla vseeno v posteljo in pustila odprta vrata, tako da je naju slišal, pa je potem kr utihnil in zaspal... Kr nekaj. Mogoče ima preveč spanca podnevi, ker še vedno čez dan spi 2x po uro in pol...

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 837
16.5.2008 9:36:59   
thumbelina
he he mojčca sem tud jaz pomislila na to.

Neposredna povezava do sporočila: 838
16.5.2008 9:42:21   
mojčca
Jape, daj že povej no, da grem potem ven, na sonček. Če nekaj začneš, potem dokončaj user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 839
16.5.2008 9:50:32   
Anonimen
jape - jaz tudi čakam in čakam in čakam in refrešamuser posted image

(odgovor članu mojčca)
  Neposredna povezava do sporočila: 840
16.5.2008 9:51:37   
JAPE
Ja, seveda mojčca! Sem vedla, da bosta takoj uganile, zato sem vas hotla mal pustit. user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 841
16.5.2008 9:53:35   
Anonimen
jape - čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image . želim ti, da ti nosečnost mine čim lepše - s čim manj komplikacijuser posted image

(odgovor članu JAPE)
  Neposredna povezava do sporočila: 842
16.5.2008 10:04:15   
aprilčica07
Najprej
Jape: čestitkeeeeeeeee!

Komarji:
pri nasj jih še ni (trkam), no, smo napovedali pa vojno mravljam in zgleda da zmagujemo!user posted image Drgač smo pa tud mi na vasi in vsake tolko časa dobimo kakšne nezaželene obiskovalce, ma zaenkrat ni panike.

Trenutno imamo sonček, je pa ponoči tako treskalo in bliskalo, da se je celo tamali enkrat prebudil. Malo pjokal in takoj zaspal naprej. Ma je blo res grozljivo, me je blo prav strah na momente. Prava nevihta, pa elektrike je vmes zmanjkalo in smo se pol bali, da bomo zaspali, ker je vrglo iz mesta radio uro...No, zaspali nismo:)
Naš mulo pa zdaj že tri dni spi do 8 zjutraj:9, magari, da bi tudi jutri potegnil, ko sem jst doma in sem bolj ponočnjak, zjutraj bi pa itak spala.

Tako, zdej šibam.

lp, D.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 843
16.5.2008 10:06:03   
mojčca
Jape, čestitke, želim ti eno ful lepo nosečnost. Kdaj imaš pa rok?????

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 844
16.5.2008 10:13:00   
JAPE
Hvala vsem za čestitke!
Rok imam decembra. Slabo mi je 100 na uro, bruham kot pr norcih.
Mojčca, a ni jutr dež napovedan? Sice bi blo fajn it v Zbilje.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 845
16.5.2008 10:16:57   
BarbaraE
Jape - čestitke!!! user posted image user posted image

Pa da vam še sporočim nove podatke za našega princa, ker smo imeli danes sistematski pregled - 10 kg, 77 cm.  Po klicah bo kmalu sestro ujel, ki jih ima pri 3 letih 13,5. Cepili se nismo, ker še ni 4 tedne po 6. bolezni. Sva pa potem sestrico peljala v vrtec in so bili ravno pri zajtrku - sem samo čakala, kdaj bo Nejc začel kazat na hrano in govorit amnamnam. Je kar odmaširal do dveh fantkov.

Bo pa moral naš fant še naprej jemat claritine oz. flonidan. Zdaj recimo ga ne jemljemo 14 dni pa ima že nosek moker. Sploh ker imamo blizu travnik. In tako sem mu začela nazaj claritin dajat, pa bomo videli, ali bo kaj bolje. Nazadnje nam je ful pomagal (bilo je namreč veliko sluzi - iz nosa, slina, kljub temu da ne je več kravjega mleka in mlečnih izdelkov).

Toliko za danes, zaenkrat. user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 846
16.5.2008 10:29:04   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Lonib, a se kaj potepaš po Kranju????? Se morava enkrat obvezno zmeniti na kavici, najboljše kar na Gibi gibu, ker si zunaj, na svežem zraku. Mercator pa bo za takrat, ko bo zunaj dež in slabo vreme.

ti po pravici povem, da sem bila ta teden že dvakrat ampak na brzino, ker mi časa primanjkuje. enkrat sem šla s fotrom, pa sem hitro mogla odbrzet domov, ker sem tisti dan imela napovedan dostavo ploščic. včeraj sva pa z mojim popoldne na hitro šla nekaj iskat, pol pa kuj nazaj, ker je Vanja prejšno noč zbolela. bom res en dan probala najti čas. me tud prijateljica in druge doline vabi, pa še na bivšo PP v Ljubljano bi morala. sej veš, pa otroci iz šole pridejo, pa jih je treba preganjati za učit, ker se pouk počasi izteka, prfoksi pa norijo s kontrolkamiuser posted image .

ko bi dan imel vsaj 40 ur in ne 24 user posted image .

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 847
16.5.2008 10:29:56   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: JAPE

Ja, seveda mojčca! Sem vedla, da bosta takoj uganile, zato sem vas hotla mal pustit. user posted image

JAPE!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 848
16.5.2008 10:49:25   
thumbelina
ČESTITKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! jAPE

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 849
16.5.2008 16:33:31   
zalbi
jape -    user posted image ČESTITAMMMMM  , sem ful vesela - bravooo - naj bo čim lepša nosečnost....

mojčca - ja, ideja je super, ampak je res napovedano bolj slabo - nevem - lahko pa si jutr zutri tipkamo - pa se zmenmo. Še vedno ne vem kdaj začnem, sem danes kr mail poslala v kadrovsko da naj že kaj povejo kdaj in kako? Sem bla danes na zdravniškem, pa bodo drug teden izvidi.

komarji - pri nas jih za enkrat še ni - je pa res da smo lani dal na spalnico in otroško sobo komarnike in je zaenkrat ful dobr, tko da bomo vidl kako bo pol poleti k bo še več marčesa....

uh, kolk je ura - moram it skuhat do konca, bo kmal user posted image doma, pa bomo papcali skupi...

< Sporočilo je popravil zalbi -- 16.5.2008 16:35:46 >

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.