|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
18.5.2008 23:04:47   
martita
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

IZVIRNO SPOROČILO: martita
Aha, že vem kje. To lahko skočim tudi jaz sama med tednom pogledat. Ne vem zakaj sem mislila, da je na Vrhniki.user posted image Moram čimprej neki najdet, da se nama ne bo več treba menit kdaj naj gre kdo s kakim avtom.

Če boš kaj rabla, pa poklič... ti bom dala od mojga cifro, pa se bosta kaj zmenila (opa, samo o avtih user posted image .......)

Jaz grem pa zdaj res še likat, da se mi prej dila ne zažge ... mam uno dilo, k jo v elekrtiko priklopiš, da se segreje in se lažje lika.... pa je reva sama v kabinetu, me že skurjena čaka user posted image user posted image user posted image

NOČKO, se vidimo jutri!!!

Gruška, tudi tebi hvala, bom javila, če kaj najdem. In brez skrbi....samo o avtih.user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 551
18.5.2008 23:17:46   
barika

čeeeeerrrr

IZVIRNO SPOROČILO: manca

Barika, dej mi prosim povej, katera povezava me pripelje do slikce in cene za Moulinex Click&Mix? Sem gledala na netu, pa imajo samo tistega, ki je par centov manj kot 40 eur, kje naj najdem pa tistega, ki ga imaš ti? Nam je šel naš k vragu, pa bo treba zdaj kupiti tegauser posted image ...očitno me ima stari paličnik poln kufr.

jst sem ga kupla v big bangu...zadnjega...s plastično "nogo"user posted image user posted image , pa ajt...nej bo, ko mi ga je dala 10% cenejeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
drugače pa bof.si, pa merkur.si

aja, jst tud nisem noseča...mnde no, ne vemuser posted image user posted image  (pa ne bi se pod Anonimno gor prijavila, pa najprej bi itaq van povedla--dddddd)

Big brother...nimam več favoritov(mooogooočeee sandi), tale tedenska naloga je pa user posted image user posted image  

AJTAK, a kr z babncami je šel ven...hmmmmm

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 552
18.5.2008 23:34:04   
barika
vam morem še povedat, da je Martin ratal taka čveeeekkkkaaaauser posted image user posted image user posted image , cel dan je neki "govoril" in cel dan sma se mu režala ko norcauser posted image user posted image

drugače je pa men moj dragi danes kupil Merelke in Crockseuser posted image user posted image  (čist taprave, original)user posted image  ---zdej sem pa vaaažnnaaaa (aja, 2 dni nazaj sem ga napiz***ila, da mi nič ne pomaga, pa da dela ne vidi, potem se je hotel pa ob 2 - DVEH- zjutraj pogovarjatuser posted image user posted image )

pa moj zdravje je v ku...u,,,14 dni se mi že moti po glavi (eh, še ni ta hudo da morem k dohterju, ko me bo pa sred ceste fršlok, bom pa šla)

pa eno vprašanje, kaj nej mojima dvema kupim za 25 letnico poroke??????ideje, pa da niso več kot 100€, pa slike odpadejo, pa masaže in raznorazni boni tuduser posted image user posted image  (sem jima hotla Garmina, pa sem mal prekratka z €)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 553
18.5.2008 23:36:20   
barika
Martita, ti povem kakšen avto imama mi2...strop nama je dol padel, pasovi na zadnjih sedeži so dani naknadno not, pa onih naslonov za glavo tud niuser posted image user posted image  in moj spljoh noče nič slišat o novem (VARNEM btw.) avtu.  aja, avtek je pa polnoleten

zdej grem pa pod tuš, pa spat

pa še, pa še, pobarvala sem se, pa včeraj sma bile s taščo na skor 2 urnem sprehodu, napi so pa piknikiral (brez naju...kaj češ, se so mogl sami znajdit...mater sma žleht)user posted image user posted image user posted image

lakho noč

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 554
18.5.2008 23:37:52   
kanarka
Nam pa jutri začnejo zgoraj razbijat stanovanje in so me prijazno obvestili, da bo najmanj 2 tedna od 9ih do 4ih popoldne totalna rabuka. Torej morava z bučko na pol bolane zjutraj ven in se vrniti nekje ob 4ih. Revica vem, da se bi mi tresla, če ostaneva v stanovanju. Bova pa cel dan nadzorni na kavici. Jaz bom pa vsake tolk čaka Juan Carlos.

Sem glih govorila z mamo in ker me je tako začelo boleti grlo, menda najbolj pomaga vroč šnops ovit okoli vrata. Sam to bi pa res bla znanstvena fantastika, da ga tuki dobim. Pa sem si zdej rum pogrela in ga ovila okoli. Bom videla če bo pomagalo. Če ne ga bom pa kr mal spila, pa bo ziher boljšuser posted image .

Scuba, jst sem pred ene 15 leti izgubila eno sodbo v zvezi s stanovanjem, ampak samo zato, ker je bil odvetnik totalno nesposoben, samo on tega ni vedel. Celo tako je bil prepričan v svojo sposobnost, da je rekel, da je to čisti dobljeni primer in da mi ne bo zaračunal dokler ne zmagava. Če pa kao izgubiva, kar seveda ni bilo mogoče, potem je pa vso zastopanje gratis. Sem bla tolk besna, on pa men še kr...da to ni mogoče. Dob si res dobrega odvetnika, ker je žal večina odvisna od njih. Še kasnej ko sem sodbe dala v pregled odvetnikom in celo prijateljici, ki je na sodišču pisala sodbe, niso mogli razumet, da sem izgubila. Ampak je že šlo do vrhovnega in ni bilo poti nazaj. Zato NNP. Pripravi se in daj vse od sebe.   

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 555
18.5.2008 23:47:25   
martita
No, pa sem spet malo zapravljala. Naša pupika bo dobila nove copatke.user posted image Se nisem mogla zadržat....Eh, sej sem v HMju pršparala 10 eur. Zaradi takih kot Ninočka, pa sem čakala v vrsti 1 uro! user posted image

http://www.superge.si/html/svn/4207604-AA.shtml

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 556
19.5.2008 8:21:38   
barika
Jutro!user posted image

jst sem pa danes spucala že 3/4 stanovanja...zdej še pa malenkosti...pa bo spet 3 dni miruser posted image user posted image user posted image

kanarka, prid v Slouser posted image

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 557
19.5.2008 8:45:23   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: barika

pa eno vprašanje, kaj nej mojima dvema kupim za 25 letnico poroke??????ideje, pa da niso več kot 100€, pa slike odpadejo, pa masaže in raznorazni boni tuduser posted image user posted image  (sem jima hotla Garmina, pa sem mal prekratka z €)

mi smo na istem sam da mata 30 pa da dava tm do 150€.... ideje?

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 558
19.5.2008 8:46:22   
ajtak
aja, pa dobrojutro pa kavica pa vse to user posted image , mam laaaaaaacnega Tjasa v narocju tko da grem....

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 559
19.5.2008 8:59:36   
DEBELUŠKA30
user posted image
Natanko pred 7-mimi leti so pa nama zapeli poročni zvonovi! Bilo je pa nekako takole:
user posted image

Če se moj danes obletnice ne spomni, bo pa nekako takole user posted image user posted image user posted image :

user posted image

Aja pa najprej DOBRO JUTRO user posted image , mene še vedno boli na levi strani, sem za jutri user posted image  naročena pri zdravnici!

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 560
19.5.2008 9:18:20   
barika
uuuu Debeluška,čestitke!!!user posted image user posted image

mi2 imama pa 1.6 6 obletnico, pa bom mojmu naredla (po vsej verjetnosti) njegovo najljubšo riževo torto.

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 561
19.5.2008 9:46:47   
potepinka
Dobro jutro

barika in ajtak-ne poznam situacije pri vam za darila,mogoče kakšno vrtno gugalnico,sam sploh ne vem kakšne so cene,jaz po navadi kar darilni bon pa si kupi kar rabi
barika-25 obletnica je srebrna poroka takrat so ponavadi novi prstani
debeluška-čestitke
midva pa bova imela 28.5 14 let poroke
martita-super copatki

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 562
19.5.2008 9:53:39   
sonchek
jutrooooooo
..evo mi smo spali odlično..in zdej se naša spet neki matra da bo zaspala...jaz pa potrpežljivo čakam...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: martita

No, pa sem spet malo zapravljala. Naša pupika bo dobila nove copatke.user posted image Se nisem mogla zadržat....Eh, sej sem v HMju pršparala 10 eur. Zaradi takih kot Ninočka, pa sem čakala v vrsti 1 uro! user posted image

http://www.superge.si/html/svn/4207604-AA.shtml

no superca..ful so luštne...

Jaz pa zaradi takih kot sta vidve nisem sploh šla v H&M-a...user posted image user posted image user posted image

Debeluška..čestitke za obletnico..in lepo praznujta...

zdej pa grem pod tuš...pol pa letiva po ploščice..
lep dan vsem...
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 563
19.5.2008 9:55:14   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: potepinka

barika-25 obletnica je srebrna poroka takrat so ponavadi novi prstani

..ja res je..mi smo jima kupili nove prstane (srebrne) pa tak luštn programček zraven sestavl, da sta se kokr še enkrat poročila...
..pa vikend paket v toplicah...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 564
19.5.2008 10:06:12   
martita
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

Jaz pa zaradi takih kot sta vidve nisem sploh šla v H&M-a...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa še prav si nrdila, sicer bi bla še dlje v vrsti!!! user posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 565
19.5.2008 10:12:42   
BrinaS
Jutro,

se zahvaljujem za cestitke v Maksovem imenu.
Eli pa sigurno vrne poljubcke pojutrisnjemuser posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 566
19.5.2008 10:13:42   
BrinaS
Kanarka, kaj pa zajbelj tudi ne pomaga vec?

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 567
19.5.2008 10:15:27   
BrinaS
Debeluska - cestitke za obletnico poroke in lepo praznovanjeuser posted image

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 568
19.5.2008 10:41:56   
Nana Liza
Sonček - hvala za link za pesmarico. Uhh, kako bodo prav prišle oz. jih že danes pojemo!!!user posted image

Danes naju ne bo na plavanje, jest še nisem čist ok, Tevž pa tudi že nekaj hoče biti prehlajen.

Debeluška - čestitke za obletnico! user posted image

S tevžem sva uspešno prejšnji teden vpeljala krompir in korenje. Danes pa ga čaka bučka.

Ziher je še ful stvari za napisat. Danes imam oba frkolina doma in trenutno se oba igrata na tleh. No, Tevž je že prišel iz igralne podloge na parket...moram it

< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 19.5.2008 10:42:08 >

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 569
19.5.2008 11:15:57   
rozika12
Dobro jutro.
Še sama ne morem verjet, da sva tako dolgo spali. Ponoči se je nekaj zbujala in takole nadoknadila.
Včeraj smo bili na krstu. Veliko ljudi. Morda jo je to zmotilo.

Vidim, ste bile pridne in se kar nekaj novitet naučile. Ko bo čas, bom še jazuser posted image

Sonchek, odličen link si našla. HVALA

Debeluska, čestitke. Uživajta in rada se imejtauser posted image user posted image user posted image .

njet....

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 570
19.5.2008 17:39:29   
sonchek
Kaj je zdej to..pridem in vas najdem na drugi strani...hitr nazaj na prvo!!!!

No tako, mi smo plošcice nabavl..zdej pa delat..hahahha
Mah grem mal počivat sem zmatrana k sam user posted image ..papa

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 571
19.5.2008 17:59:12   
DEBELUŠKA30
Sonchek, veš da nisem uspela slik še prenesti user posted image , sem se spet cel dan potepala, k nismo mel dežja user posted image !
Pa prosila bi te za link od tvojega vozička user posted image !

Dejte mi svetovat, kaj naj kupim sodelavki za 50-i rojstni dan, je pa še full mladostna, pa tam do 40 €?!

Tanayya, ja kje pa si user posted image . se nič ne javiš?

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 572
19.5.2008 18:03:38   
kanarka
Jaz sem skoraj čudežno ozdravela. Danes pa kot da ni nič. Rum pomagaluser posted image .

BrinaS žajbelj...a čaj, al kaj? V domačih zdravilih res nisem doma, zato me pa vsak lahko naserje, da si grem z alkoholom vrat vezatuser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: sonchek
Kaj je zdej to..pridem in vas najdem na drugi strani...hitr nazaj na prvo!!!!

Ne štekam. A so kam pobenile čvekatuser posted image  Kr men se že čudno zdi, da sem z borimi 300 objavami zadnje dni med glavnimi čvekami?

Debeluška,...za tvojga upam, da se je spomnu!!

Barika...sej bi, sam se mojmu zmeša, če tamale 1 dan ne bi vidu. On pa ne more.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 573
19.5.2008 18:11:06   
kanarka
Joj Oranža, dej vpraši tisto tvojo. Jaz sem ji sicer poslala mail, vendar nobenega odgovora. Ta teden pa gre paket naprej. Thx.

Debeluška...če bi jaz bila 50. let, bi si želela na tajsko masažo v Riviero v Portorožuuser posted image . Je tako za mladostne, ker te totalno razvajajo z ambientom in vonjavami ter masažo in za malo manj mladostne, ki nujno potrebujejo strokovni prijem, da lahko zopet malo bolj poskočno hodijo. 
Zraven pa en dober liter vina s posvetilom. Mislim, da pri ceni nisma glih daleč.  

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 574
19.5.2008 18:17:09   
kanarka
Še neki sem pozabla vprašat:

Ena je zadnjič pisala, da naredi sadni obrok z nekim rižkom. Kako to izgleda? A ni ta rižko kot neke pahuljice, ki jih raztopiš v mlekuuser posted image ? Namreč samo sadje za malico je naši bubi premalo. Ona nima dost. Ne razumem pa, kako se lahko to kombinira z rižkom. Kaj je to? 

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.