|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
20.5.2008 9:29:42   
BrinaS
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Je pa danes tko kilav dan da je groza. Bova verjetno kar doma, itak moram mal pospravljat. pa kej zlikat pa tko

joj, ne klici moje slabe vestiuser posted image .
Samo da je zaspala sem tekla za racunalnik

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 601
20.5.2008 9:29:42   
tintin
Kanarka: da ne bo pomote, k sadju ne vlivam vode (h20), ampak tekočino  -vodo od kompota, ker mu sadje zanenkrat še malo pokuham (ga uvajam šele 6 dni). In ker očitno pustim preveč tekočine, pride preredko in potem gostim z rižkomuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 602
20.5.2008 9:30:54   
sonchek
Jutro..
evo mi smo imeli krasno noč..jutro je pa za en šmorn..kr neki dežuje..kdaj se bo že začelo poletje..to je namreč moj čas..hihiiii

IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
je pa Lana danes zmazala pol avokada. Vsaj še eno stvar sem našla ki ji je dobra user posted image . Iz pora se jim verjetno še nič ne sme naredit a ne?

Sem sla gledat v knjigo, ki sem jo dobila (Amanda Grant: Naravna hrana za dojenčke in malčke), ce kaj pise o poru, pa je med zelenjavnimi kasicami od 4-6 m. Je pa recept za Kasico iz krompirja, pora in graha.
user posted image za avokado. A si ji ga samo pretlacila in ponudila?

Pro je dovoljen..
Čisto prvi obroki - po 6. mesecu
PIRE IZ PORA
1 porov beljak, malo vode, malo materinega mleka

Očistite in na kolutke narežite por. Uporabite beli del rastline. Skuhajte na pari in pretlačite z vilico. Dodajajte tekočino, nad katero se je kuhal por ali iztisnjeno materino mleko in dobro pretlačite

poglej tukaj...
http://med.over.net/klinicne_stroke/porodnistvo/knjiga_alergije/recepti.php

No grem mal pospravt, dokler še naša spi..papa
se beremo

< Sporočilo je popravil sonchek -- 20.5.2008 9:32:25 >

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 603
20.5.2008 9:34:10   
sonchek
eJ A TOLE OLIVNO OLJE DATE ŽE MED KUHO ZRAVEN, AL POL NA KONC?K ups velike črke...sorči...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 604
20.5.2008 9:35:43   
mamuška
Dobro jutro, dan, dober večeruser posted image user posted image user posted image pr nas se vse skup drž, spimo na obroke ko une miške, cel cajt po mal, pa nč poštenouser posted image user posted image user posted image sovražim zobkeuser posted image Podnev in ponoč mi spi po uro in pol, pol se zbudi, jamra, namažem dlesni, mal porogovili, zaspi nazaj - ej, po podočnjakih si hodimuser posted image user posted image user posted image

Por - dajem od vsega začetka. Delam porovo juhco s krompirjem (grah FULLLL napenja, vsaj vse v naši family), narežem ga k mesu, spacam ga med krompir - golaž naredim namesto na veliko čebule na poru, skratka ultra okusen in uporaben, pa lahko prebavljiv.

Avokado jaz kar cvkam, pa meni je ful gravž, tko da kar nekako ne pridem do njega. Včerja sem dala hruško, pa je bla ista scena kot pri banani: pačenje, da te kap! Pri na sočitno sladkega sadja ne porajtamouser posted image Borovnice, ki so kisle ko vrag, poje brez vsakega cukra in kar tepe se za žlico, banan in hrušk pa videt ne sme. Drugače je jedel tudi že breskev in nektarino, olupljeno seveda in je blo OK, brez kakih flekov in težav.

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

Neposredna povezava do sporočila: 605
20.5.2008 9:39:45   
tintin
olivno- dajem na koncu

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 606
20.5.2008 9:42:21   
barika
jutro
mamuška, ti si pa mene čist s kvinojo navdušla...pa naš mali jo ima ful rad. pa še super je za prebavo, nardim jo pa res z vsem, sadjem zelenjavo, ni da ni
avokado, jaz sem mu naredla eno gosto pašto iz avokada, jabolka,banane in...kvinoje (pas je ful  ful dobro)

punce, danes sem imela tak grozne sanje, da sem se cela v solzah zbudilauser posted image user posted image user posted image , sanjalo sem ije, da sem malega nesla po celju v slingu in sta prišla dva roma pa mi ga ukradlauser posted image

drugače pa črne misli na stran, mali danes praznuje 1/2 letauser posted image (joj kok čas beži)

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 607
20.5.2008 9:51:42   
sonchek
Preberite si oz. poslušejte tole:

Lahki jogurt, kokta brez sladkorja, čokolada, energijski napitki, žvečilke proti kariesu. Mnogi od teh izdelkov, ki jih iz trgovskih polic vzemamo z dobro vero, da bomo svojemu zdravju koristili, vsebujejo aspartam. Najdemo ga v praktično vseh izdelkih z napisom „brez sladkorja“, nekateri proizvajalci pa njegovo vsebnost na izdelkih prekrijejo le s kratico E961.

tole

grozaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image  grrr, pa kaj je danes sploh še zdravo...grozaaaaaa

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 608
20.5.2008 10:51:38   
barika
punce, kok se vam zdi TOLE super lepo darilo, sam cena je pa tud fajnauser posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 609
20.5.2008 11:03:37   
tintin
Barika super darilo, sem ti ravno včeraj hotla predlagat tale portal Moje darilo (to ma en moj kolega), ker je res super! user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 610
20.5.2008 11:14:12   
Nana Liza
Barika, res je super tole darilo!user posted image Idealn za okrogle priložnosti.

MOgoče pokukaš še TUKAj za kakšno idejo!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 611
20.5.2008 11:23:30   
Nana Liza
Katera je govorila, d ji ne prime link v MOzili. Jest nekaj napišem, pa označim in kliknem za link, ga prilepim v okence in stvar mi čist lepo deluje.user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 612
20.5.2008 11:43:17   
Tanayya29
Hojla!

Imamo nov računalnik,zato se nisem oglasila kar nekaj časa...no,en dan,zame je to velikuser posted image .
Vreme pa katastrofalnouser posted image user posted image user posted image .In,cel teden baje bo tako.user posted image user posted image Škoda...soseda me je potolažila,da narava rabi dež.
No,pa že....Mi pa sonček!
Ufff,full enih vprašanj je blo...pa ne vem,kje začet..
mamuška se ti pridružujem v klub,jaz nimam nobene želje,tardečo imam...mah....bo že bolje....upam,da bom otroka lahko še enga nardila....slabo nama gre,res!Oz. meni,no.....

Martin vse vse najboljše.....
Ma,ne vem kaj morem odgovort...debeluška kje si?

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 613
20.5.2008 11:58:26   
Dajica
Martin-vse najboljse za tvojih 6 mesecev bivanja na nasi zemljici user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 614
20.5.2008 12:20:48   
nicolina
Ojla,
da se še jaz pofočkam danes...user posted image
Naš Tin je tečka že dva dni, sumim zobke, ker si skos ustnco not vleče, je prav posrečen, še spal je ful slabo...user posted image  In še tole vreme kilavo, bomo zgleda cel dan not, no bom saj mal pospravla...user posted image
Glede user posted image  je tud pr naju bolj švohizem, ni neke taprave želje, še takrat ko bi se spravla, se pa ravno Tin zbudi, ko pa on spi, sem ponavadi sama... user posted image  Ma, sej bo že, joj kje so tisti cajti... user posted image

Martin ČESTITKE ZA 6 MESECEV

Jaz tud uporabljam včasih riževe kosmiče za zgostitev, včeraj sem mu zmešala skupaj hruško in riževe kosmiče, je ful jedel...user posted image

Danes mu bom naredila polento in bučke, bomo vidli, kako bo šlo..

Debeluška , jaz bi tud imela kakšno slikico, predvsem tisto,ko si slikala mene in mojo "sotaščo" user posted image , a prav?

Sonchek, a se ta tvoja marela čist poleže, sem te pozabla vprašat? A si ti ful zadovoljna z njo? men zgleda res dobra, kolk se spomnem user posted image  Kako je pa kaj vodljiva? Zdej sem te pa čist zasipala s vprašanji user posted image

< Sporočilo je popravil nicolina -- 20.5.2008 12:21:49 >

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 615
20.5.2008 12:22:41   
Tanayya29
Taj spi že 2 uriuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 616
20.5.2008 12:23:03   
Tanayya29
no,nikol ni prav....ampak kosilo bo mrzlouser posted image user posted image .

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 617
20.5.2008 12:38:59   
RAKICA1
Ej punce, to sem jaz  user posted image  Debeluška, se "švercam" pri "sosedi" k je pa men računalnik crknil user posted image user posted image !
Upam, da ga čim prej zrihtajo user posted image user posted image !

GORENJSKA - KRANJ; a potem jutri velja za srečanje v QLANDIJI ob 11 uri?

Če bodo kakšne spremembe prosim Gruško al pa Tanayyo, da mi pošlje ena SMS!

Tanayya, dej prid na kavo če imaš avto! Pa glej, da jutri prideš v Kranj, naj te Gruška pobere v Medvodah!!!

Nicolina, uno sliko, kjer sta vidve z Gruško sem pa dala na sladkarije, da jih otroc pri miru pustijo user posted image user posted image user posted image  (šala)!
Sem mislila, kako jih bom danes naložila na računalnik, je pa user posted image  crknil. Dobiš takoj ko bo možno.
Pa na Sonchek tud nisem pozabila user posted image !

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 618
20.5.2008 12:49:06   
anit28
Dan!

Danes je pa res slabo vreme, mam pa vsaj čas vas malo prebrat pa kaj napisat.

Ajtak, a si naju pozabla dat na seznam; pri 6 mesecih Urban tehta 7630g in velik je 69cm.

Me pa zanima, a ste že kaj razmišljale o nakupu avtosedeža?
Midva sva ga ravno vleraj naročila tukaj

KLIK

Sva ful gledala najugodnejšo varjanto in ta je bila najboljša. Sedež bo s poštnino stal 268€, v babycentru je pa 330€

Drugače pa mi  tut že pridno papcamo, je tut že mal zelenave vzljubil (brokoli, cvtača, bučke). Tut jaz gostim z riževimi kosmiči od Milupe, v sadno kašico dam mal repičinega olčka, v zelenjavno pa mal masla.

Sm pa tut jaz zadnje čase mal zgubasta in smo včeraj pozabl da mamo ceplenje, upam da nas bodo danes sprejel.

Zej je pa čas za kosilo.

Papa in uživajte tut v takem vremenu!

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 20.5.2008 20:13:30 >

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 619
20.5.2008 13:47:16   
tintin
Jaz sem (kot vedno) ZA srečanje. Tanayya, dej pridi ja, jaz te nisem vidla že od porodnišnice! Meni ura ustreza. Kraj pa tudi. Če bo naliv prideva s slingomuser posted image

(odgovor članu anit28)
Neposredna povezava do sporočila: 620
20.5.2008 14:07:05   
kanarka
Anit29, luškan sedež. Nas še ta nakup tudi čaka.

Jaz pa že par dni kuham kosila za mojega dragega in še enega fanta, ki je prišel iz Slo k nam delat. Ampak ta fant poje več kot Martin Krpan. Prvi dan sem mu naredila tolk kot za mojga in je moral po kosilu še h kitajcu na "All you can eat". Včeri sem pa dozo povečala na skor 800 g mesa samo za njega in tip je vse zmazu in se končno do sitega najedu. Je pa suh ko trlica. Men gre pa na kozlanje ob teh silnih kotletih in zrezkih in rebrcah, ki jih zdaj pripravljamuser posted image . Si ne predstavljam takega tipa prepričat, naj bo vegetarijanc. Sam bi se pa v mesnicah ziher kej poznalouser posted image .
Nč grem rebrca obrnat. 

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 621
20.5.2008 15:34:46   
barika
Dobro jutrouser posted image user posted image ...sem se po dolgem času naspala...mali še kr spi.

Kanarka, jst ti predlagam, da skuhaš normalne porcije (brez slabe vesti), ker vas bo fant "zažru"
Anit, jst pa ne vidih ker sedež si naročila...odpre mi samo "kvinije".
mi2 boma verjetno vzela maxi cosi tobi, ali pa römerja king plus.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 622
20.5.2008 16:11:12   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Sonchek, a se ta tvoja marela čist poleže, sem te pozabla vprašat? A si ti ful zadovoljna z njo? men zgleda res dobra, kolk se spomnem user posted image  Kako je pa kaj vodljiva? Zdej sem te pa čist zasipala s vprašanji user posted image

Čist,čist se ne..se pa skor....user posted image ..dost bolj kot Quinny speedi k ga mam tudi doma...
Kaj pa jaz vem..jaz sem zadovoljna, sicer je res da glih po ne vem kakšnem makedamu ni..je pa superca....nimam drugih pripomb-opa zaenkrat...

anit28..ker avtosedež ste naročil..iz une strani res ni razvidno..
Ja mi ga sicer prov nujno še nekaj časa ne bomo rabil..bom pa začela  počas ogledovat, da vidim kaj nam sploh v poštev pride...

grem mamo dol obiske...user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 623
20.5.2008 17:09:11   
anit28
Pojma nimam kaj se dogaja s tisto povezavo, bom poskusla še enkrat
KLIK

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 20.5.2008 20:13:52 >

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 624
20.5.2008 17:09:55   
anit28
Evo, zej mislim, da pa dela!

(odgovor članu anit28)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.