Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 21:08:25
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 čer. otroci spijo, moć gleda TV in jaz sem pripravljena na večerni čvek. Je kje še kera??? prihajam, sam da carica zaspi
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 21:17:01
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 čer. otroci spijo, moć gleda TV in jaz sem pripravljena na večerni čvek. Je kje še kera??? prihajam, sam da carica zaspi s še ni zaspala? no naša se že krega
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 21:18:13
|
|
|
|
pina-1
|
ej stara, reci Sitpetu da gledam Zrmeca v coleta oblečenga
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 21:36:03
|
|
|
|
dolenjka
|
to je mogl pa zlo čudn zgledat, glede na to, da je kar razlika v višini Kaj pa je dogajal? Nama POP slabo vleče (program )
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 21:37:41
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka to je mogl pa zlo čudn zgledat, glede na to, da je kar razlika v višini Kaj pa je dogajal? Nama POP slabo vleče (program ) oddaja a s ti tud not padu- gost rebeka in Eurosong..JE blo kar zanimivo... ampak nič posebnega. je bil štos s stipetom boljši
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 21:39:24
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka to je mogl pa zlo čudn zgledat, glede na to, da je kar razlika v višini Kaj pa je dogajal? Nama POP slabo vleče (program ) oddaja a s ti tud not padu- gost rebeka in Eurosong..JE blo kar zanimivo... ampak nič posebnega. je bil štos s stipetom boljši sej sem dojela, sam štos meje zanimal hvala za info, pa Stipe iz Splita te ipak opet pozdravlja
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 21:40:24
|
|
|
|
dolenjka
|
Ej Pinči, kolk žličk tega čudežnega napitka daš ti na 1 l vode? Sej je dobr, sam se mi zdi, da sem si tut jaz močnega naredila
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 21:42:08
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ej Pinči, kolk žličk tega čudežnega napitka daš ti na 1 l vode? Sej je dobr, sam se mi zdi, da sem si tut jaz močnega naredila na liter vode dam jaz ene 2 do 3 čajne žličke. Pa po enih 5 minutah ocedim. Kolko si pa ti dala.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 21:45:39
|
|
|
|
Februarka08
|
Čer. Končno sem si zaslužila mal miru. Princess spi (končno!!! - danes spet ni skor nič cel dan ), jaz sem tud že stuširana in kar utrujena... Sem šele proti večeru začela stanovanje pospravljat... prej itak ni blo cajta, pa še u nabavo smo šli mal - kaj je dogajal v H&M-u, pa to ne morš verjet. Babe so šle po 5x v vrsto s tistimi boni . Kolona pa do vrat. Sej ne bi šla, če mi ne bi bli dolžni 5.90€. Sem gorenjka, ni kaj. No, pa sem za ta dnar dobla 2 mini oblekici za malo in eno kratko majčko in doplačala 2€. Sem mela sicer še 2 bona v torbici, ampak bi verjetno še pol ure stala v vrsti... ne, hvala. Kot da bi zastonj talal, glih tako je blo. No, sej praktično skor so. Ampak pustmo to... važn, da mam pospravlen in da sem zadovoljna. Pa še moj mi je končno naštelal v kuhinjo obešalo za začimbe in folije in mam filing kot da mam spet novo kuhno. Pa še zglancal je pol vse, tako da sploh nimam pripomb danes. Celo pomil je po tleh, še stopnišče . Se vidi, da prihajajo šefi. Vsak teden bi mogli pridt. Uf, čvekam... še vam pustim do besede, pol grem pa spat.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 21:47:27
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ej Pinči, kolk žličk tega čudežnega napitka daš ti na 1 l vode? Sej je dobr, sam se mi zdi, da sem si tut jaz močnega naredila na liter vode dam jaz ene 2 do 3 čajne žličke. Pa po enih 5 minutah ocedim. Kolko si pa ti dala. Sej nočeš vedet 7 zvrhanih Zdej se ve, kolk jaz v resnivi poslušam Ima moj včasih kar prav....
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 21:48:21
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Se vidi, da prihajajo šefi. Vsak teden bi mogli pridt. Uf, čvekam... še vam pustim do besede, pol grem pa spat. Pa kje za ste ve vaše može spraskale na planoč. Enden je najboljši prjatu s sesalcem, drugi glanca, tretji kuha, četrti.... a mam samo jaz Gospoda, ki se rad streže in je komot. LE kam sem jaz gledala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 21:49:03
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ej Pinči, kolk žličk tega čudežnega napitka daš ti na 1 l vode? Sej je dobr, sam se mi zdi, da sem si tut jaz močnega naredila na liter vode dam jaz ene 2 do 3 čajne žličke. Pa po enih 5 minutah ocedim. Kolko si pa ti dala. Sej nočeš vedet 7 zvrhanih Zdej se ve, kolk jaz v resnivi poslušam Ima moj včasih kar prav.... bi ti verjela, da je bil napitek kar močen
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 21:49:16
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Se vidi, da prihajajo šefi. Vsak teden bi mogli pridt. Uf, čvekam... še vam pustim do besede, pol grem pa spat. Pa kje za ste ve vaše može spraskale na planoč. Enden je najboljši prjatu s sesalcem, drugi glanca, tretji kuha, četrti.... a mam samo jaz Gospoda, ki se rad streže in je komot. LE kam sem jaz gledala Očitno v palčko... sladoledno
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 21:50:18
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ej Pinči, kolk žličk tega čudežnega napitka daš ti na 1 l vode? Sej je dobr, sam se mi zdi, da sem si tut jaz močnega naredila na liter vode dam jaz ene 2 do 3 čajne žličke. Pa po enih 5 minutah ocedim. Kolko si pa ti dala. Sej nočeš vedet 7 zvrhanih Zdej se ve, kolk jaz v resnivi poslušam Ima moj včasih kar prav.... bi ti verjela, da je bil napitek kar močen A ti še neki povem? Moj je naredu 1 požirk, a misliš da bo kej učinka?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 21:50:41
|
|
|
|
pina-1
|
jah verjetno sej mi je ok- sladoledna palčka... Samo lahko bi se tudi malo od drugih kej naučila
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 21:51:31
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka [ A ti še neki povem? Moj je naredu 1 požirk, a misliš da bo kej učinka? ko se carica zbudi mu jo kar pristavi, da vidišš učinek
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 21:53:47
|
|
|
|
pina-1
|
ej na HR1 je Stripe u gostima
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 21:54:15
|
|
|
|
pina-1
|
kam si zginla?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 21:54:15
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Se vidi, da prihajajo šefi. Vsak teden bi mogli pridt. Uf, čvekam... še vam pustim do besede, pol grem pa spat. Pa kje za ste ve vaše može spraskale na planoč. Enden je najboljši prjatu s sesalcem, drugi glanca, tretji kuha, četrti.... a mam samo jaz Gospoda, ki se rad streže in je komot. LE kam sem jaz gledala Očitno v palčko... sladoledno Danes bo pa še pestro vidim... Sam jest sem preveč zaspana. Pridno čvekajta in lepe sanje vsem. Sem mislila, da bo moj še hokej gledal do konca, pa je že v kopalnici, tako da greva spat. Nočko.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 21:55:16
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 [ Danes bo pa še pestro vidim... Sam jest sem preveč zaspana. Pridno čvekajta in lepe sanje vsem. Sem mislila, da bo moj še hokej gledal do konca, pa je že v kopalnici, tako da greva spat. Nočko. februarka a greš na sladoledno palčko? pri nas je trgovina ob nedeljah zaprta. V nedeljo se ne dela
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 21:56:52
|
|
|
|
pina-1
|
meti ku ku..vidim te
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 21:57:55
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 ej na HR1 je Stripe u gostima Ja, sej ma pržgan...še ne žaga, če čahko verjameš
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 21:59:07
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 ej na HR1 je Stripe u gostima Ja, sej ma pržgan...še ne žaga, če čahko verjameš to ga sigurn tvoj napiteg gor drži.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 21:59:08
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 kam si zginla? maflna sem papala, pa sem bla umazana kot Mia Pa neki sva debatirala, sem sem hitr obupala, ker sem mu določene stvari ne dajo dopovedat Se bom rajš teb posvečala, me redko razočaraš
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 22:00:27
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 ej na HR1 je Stripe u gostima Ja, sej ma pržgan...še ne žaga, če čahko verjameš to ga sigurn tvoj napiteg gor drži. sve se bojim Je pa danes spet kuhal, pa vse pospravil, jaz pa s frendico čvekala in pivo pila
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?