|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
18.5.2008 9:33:45   
ella79
evo naša dva sončka še spita, jaz pa hitr to izkoristim. user posted image user posted image jaz mam sedaj mir z packanjem, je pa res da se mi je kak mesec vleklo. Sedaj pa en teden že čist ok in sem ful zadovoljna user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 851
18.5.2008 9:35:51   
ella79
februarka naša tudi noro roke v usta tlači in potem tok cuza, da se ji kar pikice naredijo po rokici user posted image sem vprašala dr. pa je rekla da je to čist značilno za 3. mesec, tako da to mine. Ena stara gospa je pa rekla, da jih s pelinom namažeš, pa jih sigurno ne bo več not tišala user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 852
18.5.2008 9:40:08   
Februarka08
Ella, hvala.user posted image Sem vsaj mal pomirjena.user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa res grem, če ne bom cel dopoldne na RR-ju. Juha se kuha, meso in krompir vržem potem v pečicouser posted image , solatka in to je to. Dons ne bo dolg za pacat. No, saj bi me lahko kdaj ven peljal na kosilo, ne pa samo za kakšno obletnico. Pa še takrat je vprašanje.user posted image user posted image Po kosilu pa hitro v H&M ker so me zadnjič okrog prinesliuser posted image pa sem šele doma pogruntala. So mi 5€ dolžni pa še bone bom upam izkoristla. Če se bo še dal.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 853
18.5.2008 9:41:03   
pina-1
ella in februarka jutro.

tudi moja Ana in njen tati spita... Mami pa ne more, ker mia noriuser posted image user posted image user posted image

Februarka, naša tudi roke v usta tišči. skoraj celo ci zatlači v usta. PRavijo da je to normalno, ker spoznavajo svoje telouser posted image  
Ej a dap ti meni malo tvojega elana za pospravljanje. MEni se sploh ne dauser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 854
18.5.2008 9:54:02   
jencili
jutro,

vidim, da tud dons še niste štartale tko, kot ponavadi. Sm kr hitro preletela vse skupajuser posted image

Februarka, tud naš skoz tišči rokice v usta. To je pač tako obdobje, nimaš kej. Mu jih pa jst ful pridno ven skoz jemljem, ker sem vidla, kako zgleda roka oz. tudi prst, če ga otrok skoz cuza in mu tega ne bom pustilauser posted image user posted image

Drugač pa tud pri na še bolj ko ne spijo. No, ati seveda spi, ker so ga včeraj žurali - ga morem pa pohvalit. Me je ful lepo presenetil in bil dost zgodi že doma in celo v normalnem stanjuuser posted image , čeprov so napovedovali neko ful hudo žuranjeuser posted image . Taj pa se še malo odloča al bi zaspal nazaj al bi se igraluser posted image
Verjetno pa je odveč, da razlagam, kaj dela mami, ne?user posted image user posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 855
18.5.2008 10:02:39   
Februarka08
user posted image user posted image user posted image user posted image Pina, kako dober podpis imaš.user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, jaz sem spe kle. Tamala se je zbudila in zahtevala flašo in kaj naj delam, medtem ko ji jo držimuser posted image jah, visim na RR-ju.user posted image
Pina, ne vem kako bo z mojim zanosom za delouser posted image če bomimela mir, bo kaj narejenega, drugače pa ne vem...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 856
18.5.2008 10:04:55   
jencili
no, meni je pa zdej še otrok zaspaluser posted image user posted image .
Bi kej pospravljala, pa ne morem, ker bom zraven razgrajala in zbudila vsaj ta starejšega.
Torej mi preostane...user posted image user posted image user posted image  - ja, čvekanje z vami!user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

Neposredna povezava do sporočila: 857
18.5.2008 10:05:53   
pina-1
februrarka, podpis je žal resnica živa. Še vedno nisem dobila nobenega pametnega nasvetauser posted image user posted image

A pol pri tebi tudi volja pojenjuje? Jaz sem se lotila menjat deka in podobne reči. Mahhhh ke delo sem si dala

Neposredna povezava do sporočila: 858
18.5.2008 10:18:23   
Februarka08
Evo, tamala se je najedla in zaspala, upam da bo spančkala nekaj časa. Jest pa za delom. Pina, a ti povem od kje men zanos? Ta teden prideta enkrat od mojga šefa pogledat našo bejbo in seveda tud stanovanje ker še nikol nista pršla in pol... saj vešuser posted image user posted image user posted image . To je to. Pa še kolegica pride jutri pa ne morm met kt v štali vse skupi.user posted image

Pridno kuhajte...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 859
18.5.2008 10:20:42   
pina-1
jah jaz sem prejšnji teden tudi mela zagon, ker je dolenjka dol prilezla, zdej me je pa vse minilouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 860
18.5.2008 10:32:20   
buči
pina, jaz sem včeraj po najbrž 5 mesecih prvič sma likala. Sicer ni bilo tako grozno, ampak tudi če mi nikoli več ne bi bilo treba! user posted image  Bi imela še na podstrešju sobe, pa se raje v enem štuku gužvam, da je manj za pospravit ... user posted image user posted image user posted image user posted image  Še sreča, da imam H2O metl, da vsaj pomijem v parih minutah. S sesalcem je pa moj mlekarnar kar prijatelj. user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 861
18.5.2008 10:35:43   
buči
Vas bom mogla spet zapustit, moram še test za jutri sestavit, pa Tilen bo lačen. Se moram kar zagrebst za računalnik, ker se je moj razvadil, da ga sedaj ne potrebujem nujno, kar ga sicer med službo vedno vsak dan, pa nabija fuzbal ...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 862
18.5.2008 10:40:10   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: buči

pina, jaz sem včeraj po najbrž 5 mesecih prvič sma likala. Sicer ni bilo tako grozno, ampak tudi če mi nikoli več ne bi bilo treba! user posted image  Bi imela še na podstrešju sobe, pa se raje v enem štuku gužvam, da je manj za pospravit ... user posted image user posted image user posted image user posted image  Še sreča, da imam H2O metl, da vsaj pomijem v parih minutah. S sesalcem je pa moj mlekarnar kar prijatelj. user posted image

kje si ti tega tvojga mlekarnjarja našla, ker moj ni prijatu s čisto nobenim od gospodinjskih opravil

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 863
18.5.2008 10:50:44   
dolenjka
Dobo jutro user posted image

Evo, sem vstala od mrtvih user posted image  Smo imel včeraj ene obiske in so me zgleda tok zdelal, da sem spala do 9.30 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Ne, sej ne. Tamala je včeraj zvečer poleg obeh cic pojedla po flaši še 100ml moje ozimnice user posted image  in ob 21h zaspala. Sem bila prepričana da bo do 5h spala in se sladko zaj****, ker se je že ob 1.30 zbudila user posted image  Sem živčnjaka fasala user posted image  sem jo nafutrala in seveda se je ob 5h spet zbudila user posted image  takrat se mi je že mešal, tko da je po hranjenju kar budna v posteljico romala in verjetno hitro zaspala, ker jaz sem že stoje user posted image  NO, ob 7.30 se je pa nekaj oglašala, pa sem ji razložila, da mene ni sploh in se obrnila v postelji in zaspala. Pa je moj vstal in jo odnesel in pol prideta v spalnico in pravi on:"Dobro jutro mami, ura je 9.30 in jaz sem lačna!!"  user posted image  Me je skor kap, ker je bil otrok od 5h brez hrane - 4h in pol user posted image  Sam si ga nisem upala napizd**, ker mi je omogočil tako dolg spanec! user posted image  100 x user posted image  za našega očija user posted image  No, tamala je pojedla joško kot da je zadnjič, pol sva pa še mal dol prišli, da sem jaz kavo popila in šla mal alelujo poslušat, pol sem jo pa še mal prklopla in je šla k palčkom user posted image  Uh, po kom je naš otrok tako priden? Lepa je po atiju, pametna in pridna po mami, potrpežljivost pa res ne vem od kje user posted image  Verjetn od atija, ker drugač bi že ušel! user posted image

A vi se pa spet z lekadoli obmetavate? Mene boli grlo, sam še ne bom lekadola pojedla, si ga bom za zvečer prišparala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 864
18.5.2008 11:10:05   
pina-1
dolenjka, carica je pa prava...
Si pa ti mela boljšo noč kot jazuser posted image  Je pa zato naš tati spal do 10. UBogi revež,je tolko delal včerajuser posted image user posted image user posted image
Ej a je mela kej krčev po solatki in kumarcah? Pri nas ni blo nobenega učinka. LE kakali smo že dvakrat.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 865
18.5.2008 11:16:10   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

dolenjka, carica je pa prava...
Si pa ti mela boljšo noč kot jazuser posted image  Je pa zato naš tati spal do 10. UBogi revež,je tolko delal včerajuser posted image user posted image user posted image
Ej a je mela kej krčev po solatki in kumarcah? Pri nas ni blo nobenega učinka. LE kakali smo že dvakrat.

Ne, nič ni bilo reakcije, vsaj zdi se mi user posted image  Je pa reku g. Dolenjc, da je bila zelo posrana. Kaj je zanj zelo pa ne vem user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 866
18.5.2008 11:23:16   
pina-1
no vidiš, zdej pa lahkotudi solato in kumare ješuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 867
18.5.2008 11:27:24   
dolenjka

no vidiš, zdej pa lahkotudi solato in kumare ješuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mal si bom pa res privoščila user posted image  Pa jabolko sem prej pojedla, zdej bomo pa vidl, je reku slep user posted image  Aja, pa čajček sem si skuhala, zdej ga grem pa precedit, pol ti pa povem, če je res dobr al se teb sam zdi user posted image  Diši pa lepo! user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 868
18.5.2008 12:07:15   
pina-1
no čakam da mi poveš. jaz bpm pa danes češnje jedla. prideš?user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 869
18.5.2008 13:48:54   
bamby
pina, imaš pa smolo ti z s spanjem Mie user posted image . In potem še Ana user posted image . Za tamalo že zastopim, ampak da se MII ne spi od 4h naprej, tega pa res ne user posted image .

buči, tudi Tim ima večkrat prebliske, da kakšno stvar ne more user posted image . Na koncu ugotovim, da ga samo takoj pojezi, če mu v prvo ne gre kot po maslu in zato ne more user posted image . Da ne govorim o tem, kakšen histeričen jok ga spremlja user posted image . Po kolenih se ravno še ne meče, ima pa druge finte user posted image .
Problemi, ki jih naštevaš, po moje tudi ne bodo minili z lekadoli user posted image . Ti so očitno samo še za to, da palčka ne stoji več user posted image  user posted image . Jaz jih moram še za glavobol vzet tri user posted image (dva na oči in enga v usta, kajne user posted image ).

mia je tudi kar težavna. Sicer smo mi fazo metanja po tleh injokanja ter kričanja, damli ravnokar skozi, samo ušesa mamo še vedno kar usrana in ne slišimo nič.

Resno se sprašujem, ali sta najina dva škrata slučajno kaj v žlahti user posted image . Pri nas ima ušesa le na riti. Ta slišijo šele, ko jih dobi po zadnji plati user posted image !
Mislim,da ti je buči dala idejo na tvoj podpis user posted image . Namesto, da bi tvoj user posted image  drva žagal, bi ga rajši sprijateljila s cunjo, metlo, peglo, sesalcem..... user posted image user posted image user posted image

februarka, pri nas je isto. Roke tlači nonstop v usta, največkrat kar vse prste hkrati in res zelo globoko user posted image . Samo čakam, da mi obrne user posted image .

Se moram malo pohvalit, da je danes Anaja spala do 7.10 user posted image . Sva šli na zajtrk, pa ji ni preveč teknil, vseeno pa bolj kot včeraj. Samo je hitro omagala in šla nazaj palčke štet. V drugič je spet papala lepo, le da je jedla spet v spanju user posted image . Ko je bilo treba kupčke podirat je sladko spala in sem vedela, da s kupčki ne bo nič, zato sem jo kar polegla. Ko se je čez cca. pl ure zbudila, sva pa še kupčke podrli user posted image  in spet je bila dobre volje user posted image .
Zdaj pa že drugi stroj cunj perem, prvi se pa že v sušilcu suši. Ko se bo Anaja še enkrat najedla, gremo pa od doma za Timom. Je šel k noni in nonotu, da bodo šli k  user posted image  sestri na obisk. Da ne bomo doma slabo vreme preganjali, gremo za njim user posted image .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 870
18.5.2008 14:20:57   
buči
Tako sem si želela na sprehod, da sem šla z dežnikom, Tilen ap sfolijo čez voziček. Sva uživala. user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj naj kupimo tastu za rd - ničesar ne potrebuje, ker je tako malenkosten. Rad kuha in vrtička ...

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 871
18.5.2008 14:25:29   
Suzi*
Ojla.

niti slučajno vas več ne dohajam s čvekanjem. user posted image  niti z branjem.user posted image

Imam pa malo časa, ker oba user posted image  spita, kosilo je skor gotovo (gratinirane testenine s sirom in zelenjavo in pečene ribice), čaka samo še na finiš, ko bo oči kje blizu (je spet na vajah, jaaa user posted image ). Upam, da do 14.6., ko imajo koncert, še zdržim, da ga nič ni, pol se ga bom pa kar od sreče napila. user posted image

Glede mirene....men je packala (sem krvavela, ne samo rjav izcedek) mesec in poluser posted image , zdaj je pa 2 dni že ok in se ful boljš počutim in sem ful vesela, ker sem mela teh vložkov že vrh glave.user posted image

nč, grem vas mal prebrat na hitro, dokler je še mir pr bajti.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 872
18.5.2008 14:32:12   
pina-1
suzika dan. Kako ste pri vaši bajti?  tvoja angina je pod kontrolo??'

Ja na naši temi se je zopet začelo čvekat. Predvsem se to dogaja v večrenih urah, ko imam veliko potrebo po lekadolih in sladolednih palčkahuser posted image user posted image user posted image

bamby, Mia je začela sedaj full sanjat in se ji ponoči kar dogaja. POsledično se sanj ustraši in pol leti po bajti. Hvalabogu so take noči redkost, ker če ne bi se mi zmešalouser posted image

Mi smo že pokosilali, kuhinja je pospravljena in sedaj se zope s cunjam ukvarjam. Neke volje nimam, samo kaj ko je trebauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 873
18.5.2008 17:30:56   
buči
joj, pa ne da me čaka en mesec menstre?!? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 874
18.5.2008 20:34:24   
pina-1
čer.

otroci spijo, moć gleda TV in jaz sem pripravljena na večerni čvek.
Je kje še kera???

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......