bamby
|
pina, imaš pa smolo ti z s spanjem Mie . In potem še Ana . Za tamalo že zastopim, ampak da se MII ne spi od 4h naprej, tega pa res ne . buči, tudi Tim ima večkrat prebliske, da kakšno stvar ne more . Na koncu ugotovim, da ga samo takoj pojezi, če mu v prvo ne gre kot po maslu in zato ne more . Da ne govorim o tem, kakšen histeričen jok ga spremlja . Po kolenih se ravno še ne meče, ima pa druge finte . Problemi, ki jih naštevaš, po moje tudi ne bodo minili z lekadoli . Ti so očitno samo še za to, da palčka ne stoji več . Jaz jih moram še za glavobol vzet tri (dva na oči in enga v usta, kajne ). IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 mia je tudi kar težavna. Sicer smo mi fazo metanja po tleh injokanja ter kričanja, damli ravnokar skozi, samo ušesa mamo še vedno kar usrana in ne slišimo nič. Resno se sprašujem, ali sta najina dva škrata slučajno kaj v žlahti . Pri nas ima ušesa le na riti. Ta slišijo šele, ko jih dobi po zadnji plati ! Mislim,da ti je buči dala idejo na tvoj podpis . Namesto, da bi tvoj drva žagal, bi ga rajši sprijateljila s cunjo, metlo, peglo, sesalcem..... februarka, pri nas je isto. Roke tlači nonstop v usta, največkrat kar vse prste hkrati in res zelo globoko . Samo čakam, da mi obrne . Se moram malo pohvalit, da je danes Anaja spala do 7.10 . Sva šli na zajtrk, pa ji ni preveč teknil, vseeno pa bolj kot včeraj. Samo je hitro omagala in šla nazaj palčke štet. V drugič je spet papala lepo, le da je jedla spet v spanju . Ko je bilo treba kupčke podirat je sladko spala in sem vedela, da s kupčki ne bo nič, zato sem jo kar polegla. Ko se je čez cca. pl ure zbudila, sva pa še kupčke podrli in spet je bila dobre volje . Zdaj pa že drugi stroj cunj perem, prvi se pa že v sušilcu suši. Ko se bo Anaja še enkrat najedla, gremo pa od doma za Timom. Je šel k noni in nonotu, da bodo šli k sestri na obisk. Da ne bomo doma slabo vreme preganjali, gremo za njim .
|