Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 21:51:03
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Mafni so tako dobri, da sem sedaj že dva pojedla. Midva sva pa tvoj štrudel napadla in ga že skor ni
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 21:53:36
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby dolenjka, sem res blond, sem pa vseeno študirala, katera bučina zgodba te je tako v dobro voljo spravila . Jih je bilo preveč, da bi točno vedela, za katero se gre Lekadol me je uniču
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 21:57:51
|
|
|
|
mary_lou
|
heeeeej cvekacice, mi smo se pa dons cel dan potepali zdej se pa z lubijem se z vcerajsnjimi princeskami baseva. Je bil lep dan razen zvecer je pred spanjem Tai vse pobruhu kar je pojedu se mu je zaletelo in par sekund sploh do sape ni prsu, pol je pa vse vn vrgu Bogi pa glih skopan je bil sm ga pol se enkrat.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 22:01:11
|
|
|
|
pina-1
|
dolenjka a vi še ne žagate? zamujate danes ali je gospod dolenjc naspidiran od naporenga dneva. no končno je tudi Ana omagala in odhaja v deželo palčkov. jaz sem pa že v skesi odpravi: modrc je odpet...manjka samo...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 22:04:20
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 dolenjka a vi še ne žagate? zamujate danes ali je gospod dolenjc naspidiran od naporenga dneva. no končno je tudi Ana omagala in odhaja v deželo palčkov. jaz sem pa že v skesi odpravi: modrc je odpet...manjka samo... Zgleda da mu koristi, če gre 2x v hrib A nimaš nič lekadola doma? Pa bi rekla, jaz ga imam kar v dnevni pod mizo, a nisi vidla? Bi ti odstopila 1 tablico
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 22:08:09
|
|
|
|
pina-1
|
no zdej veš recept, proti žaganju. sem bidla lekadol, pa mi je blo nerodno vprašat.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 22:11:55
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 no zdej veš recept, proti žaganju. sem bidla lekadol, pa mi je blo nerodno vprašat. AH, od kje pa zdej vsa ta finoča? Ti ga pošljem po DHLu?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 22:14:31
|
|
|
|
pina-1
|
ne sej ni finoča, sam sem mislial da ga boš morda ti nucala. naša žaga se je pokvarila in sedaj preganja da gremo spat. fajn bodite, pridno spite in sej veste kej ližte. Sladoled mislim
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 22:16:07
|
|
|
|
dolenjka
|
A zdej bom pa sama ostala Kje ste pa ostale bivše prjatlce? Spet ližete?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 22:17:25
|
|
|
|
pina-1
|
a me nimaš še dovolj za en dan??? pedji na sladoledno palčko, če maš še energije bivše prjatelce so pa zatajile danes...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 22:20:00
|
|
|
|
dolenjka
|
ne a se mi lizat Ja, sej zato so pa bivše
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 23:36:16
|
|
|
|
jencili
|
pa, sej niste resne...me ni blo en dan, pa sem bla v zaostanku 15 strani . Sm dons tko po delčkih rabila cel dan, da sem vas prebrala . Skratka, učer sva se s Tajem malo potepala. Sva šle z Ello en krog, pa so naju kapljice pregnale , tko da sva se lepo po kratem sprehodu odpravili domov in prestavili daljši sprehod za drugič . Ne Ella? Dons pa smo se tud mal potepal. Smo šli v trgovino mal za jest nabavit, pol smo se pa zapeljale še do štacune za in Taju kupili ležalnik , mami pa sebi pumpico, tko da bom lahko do sobote kak lonček že napolnila in ne bom rabila s poroke hodit skoz domov dojit . Sicer je gostila stran od nas nekih 300-400m, sam vseen Zdej pa mali spančka, ati je na moškem žuru , jst bi pa čvekala, pa vidim, da ste šle že vse v mižule . No, pa jutri več sreče
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 23:42:02
|
|
|
|
nizy
|
ja ,res niste resne ,....men je comp crknu in nisem bila na rr od včeraj zjutraj,pa sem se zdaj priklopila na sestrin comp v mariboru ,sem pri njej na obisku ,smo se kar za vikend sami povabili . No ,zdaj bom probala za nazaj prebrat ...
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 23:58:53
|
|
|
|
jencili
|
ooo, Nizy, dober večer Še ena, k ne more spat
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 0:54:16
|
|
|
|
nizy
|
jao, jao ,...sem do zdaj prebirala, zdaj grem spat,.... madoniš ste me nasmejale
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 7:28:43
|
|
|
|
pina-1
|
dobro jutro. spet me je doletela čat biti prva . sam danes sem pa jaz tako najprej so me cicike zbudile, ker so ble prepolne ( ob 2-h zjutraj), pol je moj zaštartal z žaganjem ( sem ga sier v dnevno nagnala), pol je pa mia okoli 4 prilezla k nam vsa naspidirana... njej se ne spi. ob 6 se je Ana zbudila in evo sedaj smo že vse tri ouf. Jaz sem pa kot bi me povozilo 100 kamijonov. Sedaj bom kavo spila in en maifn pojedla, pa da vidim če mi to kaj dvigne moralo. vidim, da včeri ni bil dan za čvekanje
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 8:21:09
|
|
|
|
buči
|
pina - lekadoli delajo čudeže, poskusi z njimi!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 8:25:03
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči pina - lekadoli delajo čudeže, poskusi z njimi! to sva včeri preizkusili z dolenjko... SMo po hribu prišli dol kot za stavo a si se že zbudila bučika? se ti je kaj hlipalo včeraj. Smo se smejali do solz tvojim lekadolom
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 8:26:30
|
|
|
|
buči
|
pina, bamby, a sta vajina ta starejša tudi na čase kot z marsa? Jaz včasih Aljaža sploh več ne spoznam. Samo dere se, joka, meče po kolenih, nič ne more nerdit sam, vse mu je pretežko, nič ne zna ... Za znoret! Sem pa kar malo jezna na mojo nadomestno g - moja g je namreč od septembra na porodniški in ko sva včeraj govorili, sem ugotovila, da me nadomestna g ni dobro posvetovala glede mirene. Da se zna pacat, sem vedela, da bom pa tako krvavela, pa ne. Je rekla, da ona nikoli ne vstavlja pred poletjem. Da pa jo ima sama že drugič in da je ful zadovoljna. Je pa res panika prve 3 mesece, potem imaš pa 4,5 let mir. Pri meni je to ravno toliko, da dočakam 40.letnika za seks! No, saj bi se vseeno odločila za mireno, ampak mogoče šele septembra. Se kar bojim poletja! A ima še katera težave z otrplimi, bolečimi rokami in pokanjem v zapestjih? Milsim, da to ne bo minilo z lekadoli ...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 8:28:22
|
|
|
|
buči
|
pina, ampak ta dohtarca da vsem lekadole. Mojega tasta je srčna kap, ga je poslala domov z lekadolom, moj je imal nategnejo kito (ne sladoledne palčke ... ), je dobil lekadole, moj fotr ima povišan holesterol, pa se ni dobro počutil, je dobil lekadol. Najbrž ima procente od prodaje ...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 8:29:00
|
|
|
|
buči
|
pina, a tebi mirenca nač ne dela težav?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 8:29:38
|
|
|
|
buči
|
pina, kje pa si? Se bašeš z lekadoli?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 8:33:30
|
|
|
|
pina-1
|
buči tu sem... sem ani pla očedit rit, ker se je podelala da je bilo veselje. meni je mirenca malo packala ene 2-3 tedne, sedaj je pa ok. ME pa boli desni jajčnik kot za stavo. očitno tovja dohtrca res pobira procente od lekadola. mia je tudi kar težavna. Sicer smo mi fazo metanja po tleh injokanja ter kričanja, damli ravnokar skozi, samo ušesa mamo še vedno kar usrana in ne slišimo nič. Grem k mami na kavo pa ano potolažit pa nazaj pridem
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 9:18:43
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka ella - si name pozabila? takoj sem ti še mail poslala, točno ob 10:14 a nisi dobila
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 9:31:56
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Včeraj pa ni bilo zanosa za čvekanje. Sem vsaj hitro vse preletela. Danes je pa 1 leto odkar sem brez tečke . Superca, da bi le še ostalo tako nekaj časa. Eno ?: ali vaši tud skoz rokce tiščijo v usta? Naša jih neprestano. Ko ji je dolgčas, si jo porine v usta in to včasih tako zelo, da se skoraj zadavi. Pa to ne morš verjet. Skoz jo morm gledat in dajat roke ven ker pol mi bruha. Sploh ne vem več kaj nej nardim. Prej ji je moj dal kar trak okrog in rokce not, pa ni dolg pomagal. Sem šla že gledat če jo že slučajno zobki kaj dajejo (čeprav je absolutno prekmal, ampak vseen) pa itak ni nič. Oh, bo že, upam sam da se ne navadi. Grem zdaj mal pospravit, včeraj nisem nič, danes pa upam da bom kaj.
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......