suzanamai
|
Sem dolžna še poročilo o lovilcih barve. Opralo zelo lepo, perilo se ni zabarvalo. Mi je pa listič ušel v filter in ga zamašil, tako da smo popoldne imeli še poplavo v kopalnici. Neli je seveda ful navdušeno tacala po vodi, fanta sta mi pa razvlekla vso orodje iz škatle. Mislim, cel žur danes Suzanamai, se je to tebi kdaj zgodilo? Na srečo še ne, mi pa itak pralni stroj neha delati takoj, ko je filter majčkeno zabasan, sem včasih prav jezna. Jasna upam, da lepo porihtate vašega pujska , večkrat na dan razkuži, pa bo. Mi smo preživeli fešto za rd in najino obletnico, kljub slabi napovedi, je vreme zdržalo. Bilo je mega, po dolgem času spet vsi na kupu. Edina slaba stvar je današnja utrujenost in glavobol. Zoja je bila fenomenalna, cel dan nasmejana, žurirala bolj kot njena mami, dol je padla šele ob 11h zvečer, ko smo prišli domov. Mi smo seveda še doma nadaljevali do 3h zjutraj. V celem dnevu je zajokala samo 1x, ko se je zbudila in me ni videla, ko pa me je zgledala, je že začela krilit z rokami in cvilit od navdušenja. Res ne vem kaj je s to mojo princesko in s čim sem si zaslužila to zlato punčko . Mama06, če po pravici povem sem zadovoljna, da se je nehala dojiti. Sicer če bi jo sama odstavljala, bi jo začela okrog 9 meseca. Razlog pa leži pri Maiu saj sem ga dojila polna tri leta in naredila cel doktorat, da se je končno odvadil dojenja. Največja fora pa je, da sem bila prepričana, da se je dojil dve leti, pa zadnjič pregledujem album in v njem slikica za njegov 3 roj. dan in pod njo napisano: 18.12.2001 Mai uspešno preživel 1 dan brez dojenja tako da (malo patetike, smrk smrk)rada... vas... mam... vanili jst tud..... Mama06 gh je dosti bolj nasitna in kalorična od mleka, Zoja meni včasih poje 50ml gh in je sita za 5 ur. Smo bili prej na nogometnem turnirju Maievih vrstnikov in sem si vzela kepico vanilije, pa je spet tako gledala, da sem ji kar naročila eno majhno kepico in je bubica tako lizala, da je blo kaj . Enkrat ji pokažeš kako mora delat z jezičkom in pokapira . Ko ni bilo več sladoleda notri, je pa kornet kar na tla zabrisala . Skuštrana dvakrat se boš obrnila okoli in bo Liza spet doma. Malo arsena opazuj, boš videla kako jo pogreša. No vsaj pri nas Zoja cel dan išče maia, kadar ga ni doma. neverjetno kako so navezani. Kasija jaz že nekaj časa kupujem igrače v bušiju, se mi zdijo res super. Bc mi pa sploh ne sede, če že grem izkoristim kar drive in. Živa ja bogi pikec, če se velikokrat doji in poje še malo surovega jabolčka, se nimaš kaj bati, dobi dovolj tekočine. kadar pride do dehidracije, pa je mečava tako udrta, da to opaziš že od daleč, se naredi prav luknja. Upam, da se čimprej pozdravita. Mehurčica jaz te vedno preberem in pogledam Eni in Davida. Pokomentiram pa res redkokdaj, sta pa seveda oba enkratna. Še danes vidim pred očmi črtico . Seveda preberem tudi vse ostale in vse ste mi super - enkratne, bebice pa sploh. Desetke in njihove bebice so skratka najboljše... Mišk vse komaj čakamo na tvoj post in poročanje. Prepričana sem, da si imela prečudovito poroko. Zaj grem pa malo na kavč, Zoja je ravnokar zaspala, mojadva pa sta še na turnirju.