|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
18.5.2008 12:23:32   
skuštrana

Par strani z igračamiuser posted image za vse igračoholikeuser posted image

http://www.kosobrin-igrace.com/
http://www.lutke-zajec.si/
http://www.les-kra.si/sl/
http://www.leseneigrace.si/
http://www.bolha.com/oglas2746733

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1451
18.5.2008 12:35:19   
metkica1
Dober dan

kosilo je za nami......na mizi me čaka še kava.......posoda v pomivalcu, sedaj pa malo želodčke spočijemo potem pa na obiske.user posted image user posted image

mehurčica daj pripopaj sliko od Davida, da vidimo lepotouser posted image jaz na tvojem mestu bi peljala takšnega k logopedinji, zakaj ne, pa še paše mu si napisala.user posted image

živa če se lepo dojita in ga pogosto pristavljaš ne rabiš skrbet ne bo dehidrilal, počakaj do jutri kaj bo, potem pa k P, pa enega user posted image

mama06 vi ste pa res pridni, da lepo papcate, super, samo da so se stvari obrnile na bolje
skuštrana verjamem, da ti je hudo za Lizo in jo pogrešaš, pa do petka bo dolga, hja takšna tolažba, kaj ne.
Se boš malo spočila, Liza pa se bo tudi imela super.
vanili upam, da ti rata in da nabaviš taprav voziček, potem pa slikco pripopaj.

Arsen bravo za kahlico, ne morem verjet, super. No jaz še ne razmišlajm nič v tej smeri, tavečja je bila suha pri 2 letih in 3 mesece, ponoči pa sem ji devala pleničko še ene pol leta za tem, ker mi je ogromno pila

mišk poroka je za tabo, upam, da je bil to tvoj eden izmed najlepših dni in da vajina ljubezen traja in traja........večnouser posted image user posted image

lane ti pa uživaš danes ko si sama, si se povabila kam na kosilo?

lepo nedeljo želim

Neposredna povezava do sporočila: 1452
18.5.2008 14:17:21   
lane31
Mehurčica.......sploh ne rabim slike....vem da mu full paše ker je tip ki kar kliče po taki frizurci user posted image

Metkica.....moje kosilo -soata iz špara -one po 20 dkg pakirane -tunina .....in sem jo tako naglo pojedla ( tečnobica nima mira user posted image ) ,da me še zdaj 2h po tem tiši v želodcu

Zdaj pa greva na potep....by

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
18.5.2008 14:35:00   
noa1
Hojla.
Sem večkrat prebrala po malo in se sedaj sigurno ne bom vsega spomnila.user posted image  Tak da se v naprej oproščam, da ne bo katera užaljena.

Mehurčica: jaz sem prepričana da Davidu full paše nova fruzura. Drugače pa mu jo samo dol počeši za k zdravniku, čeprav jaz bi mu jo pustila. Komaj čakam, da pripopaš slikico.

Skuštrana: hvala za linke. Je moj user posted image  čisto nor na lutkeuser posted image user posted image user posted image  (take za na roko ali naprstne). Pa tudi igrače so dobre. Jaz grem ta teden najbrž šivat MT, pa bom še kako tako igračo z listki naredila, ker moja pupa je tudi čisto nora na na te listke.user posted image  

Vsem bolančkom eno veliko user posted image  za zdravje.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
18.5.2008 15:19:07   
valči
Zdravo!

Punci spita,sine se tiho na sedežni igra,da sester ne zbudi.
Končno malo miru,da vas preberem in kako napišem.

Mehurčica,tisto o ignoriranju-ne se hecat,no!Enostavno ni časa napšisat,vsaj zase govorim,ker preberem večina vse,filmčke tudi,itak,da ti je Eni carica,zelo lep in gibčen otročekuser posted image Kje je še bnaša nina,da jo dohiti,bi ji Eni pobegnila,če bi bili skupajuser posted image
Pa čakam na Davidove slike,da pohvalam novo frizuro,prosim.Pa nič šišat,kaj logopedinjo briga,kake lase ima,važno,da ji nekaj pove,ker ocenjuje govor.Samo pripravi se na veliko vprašanj,sem bila letos z Mihom.

živa,ozdravite čimprej,veliko user posted image za bolančka

mama 06koliko ti sine tehta?Pa bravo za papanje!"
Naša veliko poje,bom kasneje jedilnik napisala,jutri pa jo grem cepit dat,namesto sina,ki je na sistematiko naročen,pa bom Nino pripeljala,ker bi že mogla bit 1 mesec nazaj cepljena,pa je bila bolana.
Pa vaganja me je strah.Sigurno nima 7 kil še,javim,kaj bo P rekla.
VANILItebe zelo rada berem,ker ful duhovito pišeš in popestriš straniuser posted image

Evo hjokec,grem Nino fojtrat

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

Neposredna povezava do sporočila: 1455
18.5.2008 15:25:17   
suzanamai
Sem dolžna še poročilo o lovilcih barve. Opralo zelo lepo, perilo se ni zabarvalo. Mi je pa listič ušel v filter in ga zamašil, tako da smo popoldne imeli še poplavo v kopalnici. Neli je seveda ful navdušeno tacala po vodi, fanta sta mi pa razvlekla vso orodje iz škatle. Mislim, cel žur danes
Suzanamai, se je to tebi kdaj zgodilo?

Na srečo še ne, mi pa itak pralni stroj neha delati takoj, ko je filter majčkeno zabasan, sem včasih prav jezna. Jasna upam, da lepo porihtate vašega pujskauser posted image , večkrat na dan razkuži, pa bo.

Mi smo preživeli fešto za user posted image  rd in najino obletnico, kljub slabi napovedi, je vreme zdržalo. Bilo je mega, po dolgem času spet vsi na kupu. Edina slaba stvar je današnja utrujenost in glavobol.
Zoja je bila fenomenalna, cel dan nasmejana, žurirala bolj kot njena mami, dol je padla šele ob 11h zvečer, ko smo prišli domov. Mi smo seveda še doma nadaljevali do 3h zjutraj. V celem dnevu je zajokala samo 1x, ko se je zbudila in me ni videla, ko pa me je zgledala, je že začela krilit z rokami in cvilit od navdušenja. Res ne vem kaj je s to mojo princesko in s čim sem si zaslužila to zlato punčkouser posted image .

Mama06, če po pravici povem sem zadovoljna, da se je nehala dojiti. Sicer če bi jo sama odstavljala, bi jo začela okrog 9 meseca. Razlog pa leži pri Maiu saj sem ga dojila polna tri leta in naredila cel doktorat, da se je končno odvadil dojenja. Največja fora pa je, da sem bila prepričana, da se je dojil dve leti, pa zadnjič pregledujem album in v njem slikica za njegov 3 roj. dan in pod njo napisano: 18.12.2001 Mai uspešno preživel 1 dan brez dojenjauser posted image

tako da (malo patetike, smrk smrk)rada... vas... mam...

vanili jst tud.....user posted image user posted image

Mama06 gh je dosti bolj nasitna in kalorična od mleka, Zoja meni včasih poje 50ml gh in je sita za 5 ur.

Smo bili prej na nogometnem turnirju Maievih vrstnikov in sem si vzela kepico vanilije, pa je spet tako gledala, da sem ji kar naročila eno majhno kepico in je bubica tako lizala, da je blo kajuser posted image . Enkrat ji pokažeš kako mora delat z jezičkom in pokapirauser posted image . Ko ni bilo več sladoleda notri, je pa kornet kar na tla zabrisalauser posted image .

Skuštrana dvakrat se boš obrnila okoli in bo Liza spet doma. Malo arsena opazuj, boš videla kako jo pogreša. No vsaj pri nas Zoja cel dan išče maia, kadar ga ni doma. neverjetno kako so navezani.

Kasija jaz že nekaj časa kupujem igrače v bušiju, se mi zdijo res super. Bc mi pa sploh ne sede, če že grem izkoristim kar drive in.user posted image

Živa ja bogi pikec, če se velikokrat doji in poje še malo surovega jabolčka, se nimaš kaj bati, dobi dovolj tekočine. kadar pride do dehidracije, pa je mečava tako udrta, da to opaziš že od daleč, se naredi prav luknja. Upam, da se čimprej pozdravita.

Mehurčica jaz te vedno preberem in pogledam Eni in Davida. Pokomentiram pa res redkokdaj, sta pa seveda oba enkratna. Še danes vidim pred očmi črticouser posted image .
Seveda preberem tudi vse ostale in vse ste mi super - enkratne, bebice pa sploh.

Desetke in njihove bebice so skratka najboljše...user posted image user posted image user posted image

Mišk vse komaj čakamo na tvoj post in poročanje. Prepričana sem, da si imela prečudovito poroko.

Zaj grem pa malo na kavč, Zoja je ravnokar zaspala, mojadva pa sta še na turnirju.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
18.5.2008 15:30:20   
mišk
Punce, sporočam vam, da je za mano resnično pravljična poroka!!!user posted image
Kolikor me je bilo prej vsega strah, moram reči, da je šlo vse kot po maslu.
Pika na i pa je bila, ko sta nama sestra in njen fant kot presenečenje najela avto Pontiac, letnik 1959, tak krem barve, repaš,... O tem sem vedno sanjarila, saj sva oba z možem navdušena nad ameriškimi avtomobili iz 50-ih let!
Slike sledijo kmalu. Resnično je bil dan prečudovit, ganljiv, vesel,... Obleka je požela takšno navdušenje, kakršnega si nisem niti v sanjah prestavljala!
Kar eni kitajski in italijanski turisti so naju nonstop slikali, pa kar enim folkom sem morala pozirat v obleki! Noro! Domov sva prišla ob petih zjutraj, Dona pa je bila uvidevna in naju je pustila spati do pol osmih!user posted image  Sedaj sva odpirala darila, in ne morem verjet, kar nerodno mi je, koliko vsega sva dobila... Sicer a bom v teh dneh potegnila približno črto, koliko naju je poroka stala. Natančno ne bom mogla vedet, ker je nama folk ful pomagala pri peki peciva (ooogrooomne količine), okrasitvi, izdelavi cvetnih dekoracij,...
...srečna sem...user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
18.5.2008 15:31:47   
mišk
Ja, pa hvala vsem za čestitke in lepe želje!!!user posted image  So pomagale...user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
18.5.2008 15:34:43   
suzanamai
Miškuser posted image user posted image user posted image

Bodi srečna še naprej, prav lepo te je bilo prebratiuser posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
18.5.2008 16:06:31   
noa1
Mišk: jaz sem tudi zeloooo vesela zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da je vse uspelo, kot sis is želela. Bodo prelepi spomini. Jaz se tudi svoje vedno rada spominjam. Sedaj pa veliko sreče, veselja, smeha in nepozabnih ternutkov (pa zdravja). Že komaj čakam na slikice.user posted image

Skuštrana: naj ti teden hitro mine, da boš spet stisnila svojo princesko. Pa saj vsak teden mine kot blisk...vsaj meni. Pa še bravo za Arsena in kahlico.user posted image user posted image user posted image  Mi je še sploh nismo kupili. Kdaj se ponavadi začne otroke dajat na kahlico?

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
18.5.2008 16:18:42   
valči
Nadaljujem.
Sedaj mi je Nina pol ure jedla kosilo in to 180 mluser posted image punca.Skuhala pa sem ji riž,pol bučke,dve kocki domače špinače.Ko je bilo kuhano,sem dodala četrt trdo kuhanega rumenjaka,,na koncu razredčila z mojim mlekom.
Zjutraj je pojedla 1 banano,ob pol 12 za malico pa kašico iz 4 suhih sliv,1 jabolko,dva plazma keksa in je vse zmazala.Tako da mi veliko poje,čeprav malo tehta.Dojim jo ponoči veliko,čez dan po želji.

Samo to še vam napišem.
Današnje sanje o porodu.
Groza in strah
.Četrtič zanosim in grem rodit.Na sprejemu paničarim,grozno me je strah in težim,da ne grem v porodno,če nmi ne naredijo epiduralne,ker me je strah in da sem se dosti pri treh porodih namatrala in da se več ne grem tega heca(čeprav sem bila prvič le 2.5 uri v porodni,pri puncah pa slabo uro in pol v porodni)Tretjič je bilo fejst hudo "le" dobre pol ure do poroda.A jaz v paniki pred bolečinami,da ne grem v porodnouser posted image user posted image So mi zrihtaleEA in po porodu sem se tepla po glavi,zakaj le sem trikrat trpelauser posted image user posted image Smešne sanje.
Sem zjutraj rekla možu,da niti slučajno ne grem 4. rodit.Mi je obljubil,da ne bo treba.Joj,kako bi me bilo strah.So bile res žive sanje.user posted image user posted image

Skuštrana in seneni drobir!!Še danes sem sigurna,da mi je pomagal pri porodu,ker sem prišla v porodnišnico 8 cm odprta po 1.5 uri popadkov.Cel porod je trajal od prvega popadka,do iztisa le 3.5 ure.Pomagal pa je seneni drobir in čaj iz malinovih listov.Samo ne me za čarovnico proglasituser posted image

Grem,me Nina rabi,ostale,ki vam nisem odpisala,se opravičujem

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
18.5.2008 16:26:10   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: valči

mama 06koliko ti sine tehta?Pa bravo za papanje!"
Naša veliko poje,bom kasneje jedilnik napisala,jutri pa jo grem cepit dat,namesto sina,ki je na sistematiko naročen,pa bom Nino pripeljala,ker bi že mogla bit 1 mesec nazaj cepljena,pa je bila bolana.
Pa vaganja me je strah.Sigurno nima 7 kil še,javim,kaj bo P rekla.

Mi smo še vedno v peresni kategoriji, saj še nismo prigurali do 7kg, ampak imamo 6985g.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
18.5.2008 18:43:54   
lane31
Joj jaz sem pustla rač prižgan in tako bila cel dan tu prijavljena

Naju je dobil dež....mala itak ne ve -je prespala ,jaz pa kot cucek user posted image

Noa1....mi tudi še nimamo kahlice....no saj še sedimo tudi ne user posted image

Mišk.....sem vesela zate....reci mi je bila Dona z vami kar do konca ?

Mama06....bo pač maneken user posted image

Zdaj bom pa ugasnila ....da si ne bo kdo res mislil da cel dan samo čekiram rr

te bom še tesneje

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
18.5.2008 18:46:04   
lane31
Valči to pa so količine ....mi zdaj jemo precej slabše....je treba kar aviončke delat zraven da odpira usta....pa tako lepo je jedla....no saj bo....bolezen kar pusti spremembe

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
18.5.2008 19:21:44   
lane31
Samo še to....so pri dnevniku pokazali porodnišnico in enga user posted image  in gor ime JEDRT user posted image ....kera je že imela jedrtko od naših ??? user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
18.5.2008 19:47:40   
VANILI
čer mamčice!

evodanes pa dela rr, tako da mi bo morda ratalo kaj napisat, vsaj dokler je večja v bani (kar lahko traja celo uro), žabo pa se crkla priatiju. Jaz si pa delam dva toasta s sirom (zakaj že ne enega??ah...) - zgleda da je pekač crknu ker nekam dolgo se to cmari, zdaj bi moral že sir, ki bi prilezel ven, zacvrčat...
pa začnimo kar z današnjim dnem.
nove marele nimamo, kr ni bila nobena takšna trgovina odprta, sem pa v turbo limaču srečala orko,ki mi je svetovala pikola.hvala orči!!user posted image  Ja saj o tem tudi razmišljam, moram pa probat še baby welt fit pa še tfk pa še enga. tako da gremo jutri v BC pa pikapolonico.

kosilo pri mojih starših, žabo kot ponavadi užival, spal zelo malo, hotel zaspat že ob pol sedmih "zares", kar pomeni, da bo vstal zjutraj že ob štirih, to pa ne bo šlo. Tko da je samo mal pospal in ga bom šele okoli devetih začela rihtat. Zdaj je odkril krtačoza lase. Ko raziskuje kaj noega, naredi z ustnicami šobico in pripre jeziček. user posted image  Sem pa kar vesela,da je bil tak dan, da je bil moj z nami, drugač bi kam šel - ven kaj delat... 

user posted image kotiček: oba se veseliva, a do večera je še daleč...user posted image  ponavadi sem tak ocrknjena, da me vse mine do takrat in vidim samo še posteljo

pa da vidimo, kaj ste lepega napisale:

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
18.5.2008 19:54:37   
VANILI
hm bon : orka, si danes kaj kupila? mi smo bili v supernovi, velk izpraznjeno, sem našla ene lepe sinje plave kratke hlače za žabota inn ene lepe kopalkce si je Živa izbrala z "debelim" modrcom. in zapravila še 2 bona, tako da skupaj 4.user posted image

lane31 (berem od 16.5.), upam, da je z anetko ok, sicer pa verjamem, da si se sekirala, da bi okužila ostaleuser posted image , ampak hb smo mamčice tako razumevajoče, da se včasih pač zgodi in valda da nisi hotla. tko da, berz skrbi. Sicer pa slej ko prej se bodo česa nalezliuser posted image , ampak tudi preboleli in se okrepiliuser posted image

sori, če je preveč mojih postov, tko kot je ena napisala, tud jaz bolj na glas razmišljam, če pa me kdo prebere, in pokomentira, pa sem tud vesela. razumem pa, da je včasih preveč. Vsaj jaz preberem vse od mojega zadnjega posta, včsaiha kaj pozabim pokomentriat.

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
18.5.2008 19:54:37   
skuštrana
Vanili,kaj pa tale http://www.mutsy.nl/products/spider/options Jaz imam Mutsyja, sicer ne marelo in sem full zadovoljnauser posted image Sem ga pa jaz kupila na Hr in dobila tax free, tako da tudi cena ni bila pretirana. Če bi jaz sedaj kupovala bi kupial tega.

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 18.5.2008 19:55:22 >

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
18.5.2008 20:04:30   
2ursae
moj pikolo končno spi ... vsaj tako izgleda. Danes je spal le enkrat in sicer svoje dpoldansko spanje, ki ga je zaključil opoldne. Pol pa zdržal pokonci do pol osmih zvečer user posted image . Sem ga popoldne dala spat, pa pridem dol, se glih razkomotim, ko se do zgoraj sliši eno stokanje. Gre moj prečekirat in najde najino dete, smejoče in sedeče! Zgleda, da se je uspel ob pomoči posteljnih remelcov vsest in je bil tako navdušen, da mu ni bilo več do spanja. In tako do večera. Bil je pa ves čas ful prešerne volje.

Mi smo že na večerni kašici, jo je danes dobil že drugič. Skuham riževe kosmiče, zmixam, dodam še AM in je narejeno. Jutri bom dodala še mal rozin, pa suhe slive ... bo čist njami. Bor lepo poje, ampak, saj veste - pacarija je totalna user posted image . Za nameček pa še Anže okol njega leta, BOr mu navdušeno sledi s pogledom in stalno obrača glavo, jaz pa mu probam kaj zadet v kljun. Saj ste že slišale za un "štos": kako naj bodoči starši vadijo hranjenje dojenčka? Nad ta drago svetlo sedežno s stropa na vrvici obesiš melono, v katero si prej zavrtal malo luknjo. To melono pol zanihaš in v tisto luknjo probaš z žlico zadet kašico in jagod, borovnic in malin user posted image . Je res, a neuser posted image . Skratka, po večerji gremo direkt v banjo, najraj bi ga odnesla kar s stolom vred - imamo ikeinega Antilopa, bi sam snela noge in ga dala s sedežem v banjo user posted image .

se še kaj javim user posted image

mišk user posted image user posted image , ful sem vesela, da si imela sanjsko poroko user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
18.5.2008 20:06:27   
VANILI
metkica, no vidiš, pa se je user posted image  le porihtalauser posted image . Končno, a ne?

crkljanje: jaz ga žabota tako rada stisnem k sebi in ko e še on stisne k meni, sem vsa blažena... saj tud starejšo, valda, splohmi je lepo, ko si damo četverni lupček (vsi 4 usta skup in glasen cmmmmmmmoooook!!)

nova10ka, upam,  da gre Tjaši na bolje. pozdravi srne!user posted image

jasna in ostale: joj meni se pa tko fajn zdi ko ma Teotka tašča, pol pa jaz mimo pridem, pa se me tako razveseli in steguje rokice proti meni (matr sem otročjauser posted image user posted image )

cd-ji in dvd-ji: jaz mam velik problem: mam malo morje risank, sinhroniziranih in angleških in nemških, pa samo en pekač in ne znam spečt več cd-jev na 1dvd! In alina že čaka na krtke, jaz pa tko... bom probala še 1x. na prejšnjem rač. smo meli 2 pekača in je šlo prek nerota čist lahko, zdaj pa prenosni pa se nič ne znajdemuser posted image . Alina,ampak bom, obljubim.

živa, kako ste pa kaj s čvergcem?? Upam,da tudi bolje, če že ne čist ok!!! Važno, da ga dojiš, kar daj ga, kadar hoče. S tem dobi dosttekočine, če nima druske ali bruha. Brez skrbi!!

kahlica: jaz ne mislim že zdaj začet, sploh ne. Živa se je odvadla plenic v enem tednu, samo je bila stara že dve leti. Nič travm.

majoli in valči: meni se pa obe zdita fajn in pozitivni, valči prek postov, majoli pa tud v živo!user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
18.5.2008 20:21:23   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

z žlico zadet kašico in jagod, borovnic in malin user posted image .

... s kašico IZ jagod ... sorči.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
18.5.2008 20:28:04   
mehurčica
Evo slikice od Davidove irokeze. Noa1, nima je gor naželirane. Je boljša kar takšna, samo bi bila boljša, če bi bila še kak centimeter daljša.user posted image
user posted image
user posted image

Mišk, čestitke za poroko!user posted image Čakamo slikice.user posted image

Vanili, jaz sem tudi čisto nora na crkljanje. Ma bi jo kr pojedla. Je danes moj user posted image rekel:"Eni, kako se počutiš, ko bi te toliko ljudi rado pojedlo?" user posted image user posted image user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
18.5.2008 20:31:17   
VANILI
micla: kaj pa ti študiraš, ko si tko pridkana??

mehurčca, jaz sem si ogledala vse videoje na you tube od tvojih zakladkov:) nič nisi na ignore pri meni!!

moški kotiček: kaj je danes meni moj naredu!!!!!! že v avtu, avto vžgan, jaz še teotku nekaj rihtam, tako da stojim zunaj. Kar naenkrat doživim odišavljeno deževno ploho. Ko sem dojela, kaj se dogaja, sem bla že čist mokra!! Namreč, moj se je spomnil oprat šipo in je vklopil vodo za rpanje šipe. In ko je videl, kaj je naredil, je nekaj trenutko poslušal mojo pridigo, potem bil čist tih, potem pa planil v tak smeh, do solz!!! Zdaj moram nekaj dobreg naštudirat, da mu vrnem!! Pa še vsa smrdim po kemikalijahuser posted image !!!user posted image

pogrešanje otrok: ko je morala lani maja živika zaradi suma na meningiti (hb ni blo nič) preživeti v bolnišnici in to z atijem, ker jaz bla noseča, ne, celo noč nisem mogla spati, ker ni bilo moje pikice zraven... ali ko sem šla v službo pri njnih 15.mesecih - katastrofa... res, ena vez nastane, ko jo enostavno moraš pretrgat, ker je dobro zate in otroka... sploh, ker je pol tko lepo, ko prideš domov in se te razveseli, ti pa njega...

mišk: lepo je bilo prebrati o poroki, kar čuti se tvoja sreča,bravo!!!! in srečno ti želim v skupnem živlejnju!!!

nalepke: joj teotka tud etiketa najbolj zanima pri vsej igrači.user posted image  in zdaj mu bom kupila univerzalni daljinc, ker ima tko rad gumbkeuser posted image

nič, grem žabota zrihtat za spat, pol pa naprej...

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
18.5.2008 20:37:09   
mehurčica

IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

Namreč, moj se je spomnil oprat šipo in je vklopil vodo za rpanje šipe. In ko je videl, kaj je naredil, je nekaj trenutko poslušal mojo pridigo, potem bil čist tih, potem pa planil v tak smeh, do solz!!!
Meni je moj tudi enkrat to naredil. Sva se narežala.user posted image

Igračke: Eni se najraje igra z Davidovimi avtki in sablami.user posted image Pa s klupicami za perilo. 

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
18.5.2008 20:42:23   
orka**
mišk čestitke za poroko
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?