teka
|
čer! no, se javim po parih dneh zatišja...kljub lepemu vremenu, smo bli prejšnje dni bolj noter, ker je malčica fasala angino...spet! nas doleti 2x letno...pa saj ni take panike, samo nas vročina malo na adrenalin vrže, zaradi krčev. no, pa jih tokrat ni bilo, HB. Danes pa začne tamala še popoldan tožit, da jo boli ritka, in bolj jo mi mažemo, spiramo s kamilco in kaj vem kaj še vse, bolj ona jokca...na koncu jo je hotu moj na urgenco peljat, pa začne mala (že v spanju) driskat in spuščat vetrove...ooo...kot da bi imeli tornado v sobi in potem je vsa zadovoljna zaspala...ccc skuštrana, te ful razumem glede Lize. Moj je tudi šel s tamalo prejšnji teden na morje, pa sem se komaj zadrževala, da se ne zjočem pred njo ko sta šla... oktoberka, pa ne bit tak stroga do Lj desetk! ej, se tudi pri nas večkrat zgodi, da na koncu hočeš plačat svoj kofetek, pa ugotoviš, da je že katera častila, pa že odšla. in ker nas je toliko in toliko bebic za pocartat sploh ne porajtaš, dokler ni prepozno... pandica, ti moram povedat, da se trenutno bašem s sladoledom, tistim izpred mosta lušti? mehurčica in vse ostale: jaz nobene ne dam na ignore, ampak enostavno ne sfolgam! preberem še kolko tolko, pol pa zmanjka časa za pisanje.... h&m kotiček: sem šla včeraj in danes prečekirat, pa taaaaaakšna gužva, da sem se kar obrnila. mi je ful žal, da sem prejšnje dni bolj malo kupla...se pa popolnoma strinjam z 2ursae, da je to najbrž bila kar dobro premišljena marketinška poteza, me pa mislile, kako smo jih okoli prenesle...ccc valči....kapo dol! bi te tud jaz rada enkrat spoznala ker jaz pa komaj spedinam naše malo stanovanjce, pa samo dva otroka... lane31 da ste zdravi in naspani! a ne, kakšen blagoslov je zdrav otrok? zdaj pa dost, da me ven ne vrže
|