|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
16.5.2008 18:03:42   
VANILI
oktoberka. jaz nisem vedla,da si ti častila!! nitise nisva kaj pogovarjali, Saj si kar šla, kar hitro. šele potem sem zvedla,na koncu. in oprosti, seveda se zahvaljujem tudi jaz. Pa ne bit žalostna. Lahko pa ti povem,da smo na koncu vse, ko smo zvedle, bile zelo vesele.

jaz pa, mamčice, sem prodala zappota!! In mamica je rabla točno to, za naklon je vedla tako da smo se prav lepo pomenile.super!!zdaj lahko kupim eno pošteno marelo.
zdaj pa še ven, izkoristit dan!!

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
16.5.2008 19:39:07   
metkica1
oktoberka user posted image  za te. Hja tu nas je kar nekaj in res ne moreš vsega pokomentirat, vsaj jaz ne preberem pa vse oz. vsako.

vanili bravo ane, sem vidla na bolhi ja valda, da si ga prodala, če je nov pa lep, ma stare prodajajo za tak denar.

Sva danes bile pri P in je bolje HB, AB še imava do ponedeljka, potem pa konec in resnično upam, da za zelo dolgo.
Smo res sedaj, ko smo zdrave zunaj in ni več toliko časa za RR.user posted image

Moja mala je postala takšna cartika prav nasloni se name in se carta jaz sem pa user posted image  joj kak fajn.Sem pa opazila že sedajle nekajkrt, da ko sem npr. šla k frizerju ali zdravniku mala enostavno noče jest, če ji deva kdo drug. Ni šans, pa če pripravim kar ima najraje. Tako da sedaj, ko bom kam morala jo moram obvezno prej nahranit revico, ker ko se vrnem je vedno full sestradana, pa se mi smili.user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
16.5.2008 20:18:37   
nova10ka
oktoberka -ne bit žalostna. So se punce ful sprašvale, kdo je častil in so bile pol ful vesele. Medve sva se pa verjetno glih zgrešili, ko sem jaz tako pozno prišla. Pa moram rečt, da sta na trebušnih ti in 2ursae med ful pogrešanimi user posted image že dolgo... dejta se še kaj pokazat preden bo konec sezone teh plesov...

Alina_alin - hvala za odgovor glede škode, ki jo naredijo srne. Se bojim, da bom jaz vrtu naredila več škode, kot one. Rože so namreč že čudežno oveneleuser posted image

Orka** in *kinnie*
-čestitke za vrtec!!! Jaz upam, da se bodo izpolnile Jankovičeve obljube, kot je napisala Jasna in da se bo tudi nam vseeno naslehnila sreča.

Ful bi rada pogledala še ostale slikice iz srečanja, pa ne znam do google groupa... A mi lahko kdo prosim pomaga?

Mi danes nismo šli na plavanje, je pikica kar prehlajena in zmatrana. Noska ji sicer ni treba pumpat, ji zlivam fiziološko tekočino (kot najbolj zlobna mama na tem svetu), pred spanjem je imela 37,6C user posted image Pa še zobki jo dajejo. Sva rabili celo večnost, da je zaspala, zdaj pa v svoji postelji smrči ko traktoruser posted image   Tako da Lane31 in metkica1 (in ostali bolančki), ful vaju zdaj bolj razumem kako vama je bilo hudo. Jaz sem že cel dan ful žalostna, pa ni pol toliko panike kot je bilo pri vama... Živa in Kasija, upam, da ste uživali na plavanju, pa da ste se kako dobro vajo naučili...nam bo treba pol vse pokazat, da vas dohitimo.

Upam, da se bo vročina do jutri polegla. Držite pesti za mojo user posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
16.5.2008 20:51:38   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: metkica1
mala enostavno noče jest, če ji deva kdo drug. Ni šans, pa če pripravim kar ima najraje.

Welcome to the clubuser posted image . Ampak bom malo prelisičilauser posted image  Naslednjič dobi od babi piškotuser posted image  Ne verjemem, da se bo uprla skušnjaviuser posted image .

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
16.5.2008 20:53:47   
jasna
oktoberka, user posted image  veš, je bla sam nerodnost. Ne se jezituser posted image

Nova10ka, sem šele zdajle videla zsuser posted image . Da ne boš mislila, da te ignoriramuser posted image . Pa drug tedenuser posted image . Se pa ful režim tvojemu "kmetovanju"user posted image  Rože pa to... Eno user posted image  Tjaši.

Micla, tudi jaz te beremuser posted image . In vsako posebej zelo rada. Ugotavljam pa, da preveč časa previsim tu in bom mogla žal počasi s tem nehatuser posted image

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
16.5.2008 21:17:17   
VANILI
dober večer, spetuser posted image

žabo je skopan in ves dišeč spančka - danes sem ga oblekla samo v piđamico, upam, da ga ne bo zeblo, čez dan je bil non stop čist poten, pa je imel bodi in kratke rokave. Saj tudi meni se je zdelo, da je vlaga v zraku. Živikuham že drugo jajce na rompompom, vmes pa se čoham...
jamralni kotiček: zgleda, da sem bila na nepravem krajuob nepravem trenutku. namreč, napadla me je alergija, na rokah sem dobila ful srbečo koprivnico in se čist živčna sčohala, tako da zdaj peče kot vrag... prej me je moj klical in sem mu potožla. Saj ve, da nima kaj, le posluša me lahko. Ker, kljub temu mi nepride na misel, da bi nehala dojit!! Sajbom potrpela, ampak malo pojamrat moram, da je potem lažje.

Danes sem presejala mivko in razdrla 4leta star peskovnik, ki j bil lesen in je razpadel Zdaj smo pa kar plastičnega kupil.

forum - tud jaz sem preveč gor, ampak mi vas je zanmivo brat, kaj se vam zanimivega dogaja... včasih mi je debeli tisk v pomoč, ko nimam časa velikbra in potem preberem samo tisto, kar ali rabim vedet ali kdo vpraša ali jz vprašam.

evo moj se je spet zadržal, je bil na sejmu in so razstavljali, kolega je že pred 1uro šel, on špa kot ponavadi kao poslovne stike, pa daaaaj... kaj pa familija???!!! Matr me to včasih razkur!! Šeposebej, ko me vse srbi... grrrrrr

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
16.5.2008 21:17:33   
2ursae
oktobrka, user posted image . Mi je prav žal, da se včeraj nisva videli.

h&m: ko vsi govorimo, kolk so se zaj**** s temi boni: če mene vprašate, je bila to spretna marketinška poteza, kako narest "razprodajo" pred zakonsko določenim rokom zanjo. Eto, sem bila tam, dala sicer za 30€ bonov, a pustila tam tud 30€ keša, pa še 3za2 bi vzela, če bi se mi dalo. Tko da, to, da mi mislimo, kolk smo jih okol prinesli, sem 100%, da to ni res. Najbrž praznijo skladišče.

bio riževi kosmiči (Biotop), drugič: kako se pripravijo user posted image ? Sem jih danes dala direkt v AM in se niso zmehčali nič! Bor je ostal brez gh večerje. Po mojem jih moram res skuhat. Kasija, majbrž imaš ti kakšne druge. Help, plis user posted image .

aha, še to sem se spomnila: a ma katera slučajno risanke Gasilec Samo?

nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
16.5.2008 21:22:45   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

Ugotavljam pa, da preveč časa previsim tu in bom mogla žal počasi s tem nehatuser posted image

A daj no, a ti tudi user posted image ?

Evo, da se na hitro javim; sem sama doma in je bolj ali manj obsedno stanje, dokler mi še gavnar ne zaspi.

Včeraj na srečanju je bilo fletno, oktoberka, hvala za kavo user posted image . Škoda, da niste pojedle vseh piškotov, ker se zdaj moram jaz sladkat, pa bi tudi rada izgubila kako kilco user posted image  user posted image .

Danes sva imela z čvergom NFTh, je bilo kar ok, se je že malo zmehčal v ramenih user posted image . Mi je pokazala nekaj vaj, upam, da sem si vse zapomnila. Na plavanje tako nisva šla, Kasija, si bila najbrž edina zastopnica oktoberk danes. Potem sem šla z mami in čvergom v BTC, v Cityparku srečala majoli in janjo, ampak v H&M se mi pa nikakor ni dalo stati v vrstah. Tako da si sploh nisem kupila nič drugega kot eno lahko kapico s šiltom v Newyorkerju user posted image . Vse dinarčke sem zapravila za možeka in večjega otroka user posted image

Za piko na i mi je zvečer čvergo zakuhal na 38,7 v ritki, sem ga skopala v mlačni vodi, dala za pit vodo z malo sokca, ga podojila in dala spat, pa bomo videli, kaj si je nakopal, ker je in pije ok, iz nosa mu ne teče ... mogoče ima kakšno 6. bolezen ali virozo, pa upam, da bo čim bolj kratkotrajno. Tudi večji se mi zdi nekoliko vroč, ampak ima hladna ušesa in sklepam/upam, da vročine nima, imamo pa soparno v bajti za znoret, mogoče je to krivo. Vsem bolanim (tudi našemu user posted image ) torej eno user posted image  za čim prejšnjo ozdravitev in mirno noč.

Lp,

živa

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
16.5.2008 21:32:54   
2ursae
visenje na rr: strup za študij user posted image . Jz priznam, da zvečer izključim komp, ker me sicer preveč vleče ... študiram namreč pol metra stran, na stolu s koleščki - sam potegnem se, pa sem že tle user posted image . Tolk hrbtenice pa žal nimam, da bi lahko brezbrižno sedela za knjigo in par ur ne prečekirala nič.

tko da, ženske, s tem se odjavljam user posted image , ZUP kliče user posted image , ga moram mende fuuuul dobr znat user posted image

nočko, pa lep vikend user posted image

vsem bubanim pa user posted image , vas je čist preveč. pa mamicam tud user posted image

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 16.5.2008 21:33:31 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
16.5.2008 21:39:39   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

visenje na rr: strup za študij user posted image . J

To se je  meni zgodilouser posted image user posted image ....sem zabluzila 100/uro...se moram mal v roke vzetuser posted image .
Če bi tolk minut za knjigo preživela, kot jih za compom.....

< Sporočilo je popravil *kinnie* -- 16.5.2008 21:40:39 >

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
16.5.2008 21:42:58   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Če bi tolk minut za knjigo preživela, kot jih za compom.....

.. bi jaz imela že doktorat user posted image .

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
16.5.2008 21:46:40   
2ursae
pišuka, spet sem tle user posted image , ne morem ugasnit kompa, ker ga bo moj še rabil user posted image . Eto, sem že padla na prvem testu vzdržnosti user posted image . Naslednja faza je, da se skrijam, da me ne vidite, da sem gor in vse mislite, kolk preidno šrudiram user posted image . Pišuka, res je to že odvisnost, če se neki skrivam in kujem načrte, kako me ne boste odkrile user posted image

NOČKO user posted image user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
16.5.2008 22:03:30   
lane31
Kaj zdaj mislite vse opustit rr ????Izmed vseh zasvojenosti je ta menda še najbolj prijetna user posted image  Se pa pozna,da je poletje in smo veliko zunaj ,a vseeno mi je full fajn predebatirat kero z vami o svojih strahovih ali kar v tri dni.....pa še lepo se mi zdi da nekako ustvarjamo tudi tukaj dediščino našim otročkom ,mislim da bodo nekoč z veseljem prebrali vseh miljon strani user posted image  ,če nič druga jim bomo lahko dale v puberteti ,ko so skoraj vsi najstniki prepričani kako jih stari ne marajo in tralala ,da bodo videli kako zelo zaželjeni so user posted image

Joj se mi smilite vse študentke.....in še enkrat globok priklon da zmorete
Ravno danes sem razmišljala kdaj sem nazadnje prebrala kakšno dobro knjigo user posted image  pa tako rada berem...a kdaj bi user posted image  še oken ne utegnem spucat brez dobre organizacije -beri dam user posted image  atiju na sprehod......carice ste user posted image

Jasna..kako je Neli....je že brez plenic user posted image ....ne resno ,kdaj boste začele z projektom kahlica.....berem da jih veliko že sedi samostojno ,a nobena ne omeni kahlice.....no mi smo itak še velikoooo zadaj,me pa zanima.......naši starši so nas kar hitro začeli učit user posted image

Pandica..........nisi se nič javila...a je Zala ok ????????????????

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
16.5.2008 22:04:36   
Kasija
oktoberka hvala za pijačouser posted image ! sem ugotovila, da si častila, šele ko smo hotele na koncu poravnat. Daj no, ne nam jo pobrisat kam, jaz te prav rada berem, pa vidim, pa na plesnih tudi že dolgo nisi bila! pa a delata na otroku - lovita ovulacijo, merita T -  ali samo pač ne pazita? Midva samo ne uporabljava zaščite, pa jaz itak še nimam M, če pa kaj bo pa pač bo. Kasneje bova pa, če ne rata do takrat, šla v fazo delanja z merjenji in ostalim.
pa hvala tebi nova10ka za drugo kavico.

2ursae jaz skuham zelenjavo in čisto na koncu dodam še za 2 minuti noter riževe kosmiče, Potem vse zmiksam.

živa in nova10ka sem bila edina oktoberka danes, ja. tako da sem ostala brez kave user posted image
ulaa in orka bravo za vrtecuser posted image

vedra kaj pa narediš, če se ti toliko spusti temperatura?

lane31 a veš tisti, ki otrok prvi zboli, je vedno nerodno - tudi meni. samo itak, ko pa peljem svojega na srečanja, vem, da se bo kdaj česa nalezel. v bistvu je po svoje to prednost srečanj, da se navadi drugih otrok in odraslih in kaj preboli. Ne bi bila ravno vesela kake nevarne bolezni, ampak take krožeče zadeve bo pa itak dobil. če ne na srečanju, pa kje drugje.

Margareta lepo, da sva se spoznali. Potem, ko sva šli vsaka svojo pot, sem razmišljala, da vsem bila prav redkobesedna. Ti si pa mene prav spravila v boljšo voljo. Ne zamerit, vse sorte mi trenutno visi nad glavo. Sicer pa se je bilo prav prijetno sprehodit s tabo user posted image

Micla jaz te ful berem, sem pa res gnila za odgovarjat. Mi je všeč ko tko po primorsko napišeš user posted image .  Pa fino, da so se vam uredii ušeski.

oktoberka ti si kriva za ta post, si me prav zbrcala, da si vzamem čas napisat, ne pa samo berem drugeuser posted image .

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
16.5.2008 22:07:46   
Kasija
2ursae jaz pa sem ves čas lačna, ko se učim - samo da se mi ni treba učit se bašem. v bistvu ti rr pomaga ohranjat vitko linijo user posted image
Zakaj pa vaju nič ni na plesne?

vsem bolnim user posted image

< Sporočilo je popravil Kasija -- 16.5.2008 22:10:06 >

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
16.5.2008 22:09:42   
majoli
H&M, se strinjam z 2ursae. Ampak je bilo pa fajn malo nakupovati in celo četico oktoberk srečat. Pa kupila sem res najnujnejše user posted image .

Maksu smo poglobili posteljico in imam občutek, da se je sinko odselil. Tu mač, pa samo postelja je malo drugačna. Ima pa Maks posteljo zadnji teden za igrišče - je ful zaspan, ga dam v posteljo, ga malo uspavam in ko grem, je on takoj spočit in zabava se lahko začne. Itak je čez dan kar nehal spati.

2ursae, jaz riževe kosmiče zadnjih 5 minut stresem k zelenjavi, pa tekočina mora biti. Kosmiči tekočino lepo popijejo in se razkuhajo. Jih pa vedno probam preden jih dam malemu in ko se meni zdijo dovolj mehki in kuhani, mu jih dam. Tako da ja, jaz jih definitivno kuham.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
16.5.2008 22:12:49   
valči
Dober večer po dooolgem času!

Noro,kako gužvo imam,da ravno enkrat na teden pridem tu gor.Nonstop imam delo,veliko dela.Trije otroci,pospravljanje,kuhanje,pranje in vsakodnevno likanje! perila,ki ga nikoli ni konca,delo na vrtu...Vglavnem,časa za računalnik NI.Nina mi je hudo zahtevno dete,veliko na rokah,zunaj v vozičku zdrži kak čas,stajica jo ne zanima.Na blazini se sicer obrača,vendar smo daleč od plazenja.

Danes sva bili na nevrofizioterapiji in smo bolj počasni.Sedeli še ne bomo kmalu,plazili tudi ne,vse bo še trajalo,da osvoji.Ker ima ramenski del čvrst,trd,se nesrečno počuti,ko mora kaj sama naret.Pol pa jok.
In danes sva se skuhali v avtu,ker imamo modernega,brez klime in je bila čisto  mokra.Zunaj pa nor veter.Upam,da bo kaj dežja kmalu,ker imamo sušo,da je joj.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
16.5.2008 22:18:51   
Kasija
oooooo valči tebe pa res dolgo ni bilo slišat user posted image .

jasna če bi se rada kaj pritožila za svojega, greva na kavo. moj mene tudi takooo znervira. moški kotiček: me danes pokliče, ko sem bila že na vratih, da grem ven z mami, da moram nujno priti na bajto. je cepljen proti planiranju v naprej. potem me je mami peljala na hišo, da sva skupaj nekaj delala 1h in potem sva šli dalje. moški user posted image

user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
16.5.2008 22:22:22   
majoli
valči, ravno danes sem mislila nate. Ti si tako pridna in pozitivna, da če sem kaj čudne volje, nate pomislim in mi je lažje. Si mislim, če valči zmore s tremi in še z vsem delom, bom pa tudi jaz preživela, ko imam samo enega in nič kaj veliko za postoriti. Saj bodo pikci kmalu večji in bo lažje. En user posted image zate.

ples maturantov; ful sem žalostna, ker se nisem spomnila iti. Vedno sem se pritoževala nad svojo službo, ki mi onemogoča, da bi si ples kdaj ogledala, letos pa sem pozabila. No, ko bom naslednjič na porodniški, pa moram to veličastno stvar videti v živo.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
16.5.2008 22:24:46   
valči
Raje v dveh delih pišem,da me ne vrže dol,ker res nimam časa veliko pisat.Kako vam znese toliko pisat?Mi smo praktično skoz zunaj in ko pridemo not,preden vse naredim,s tuširanjem vred,je ura pol 12 zvečer.Sicer nimate treh otročkov in kmetije,pa vendar.

Saj zato pa so forumi,ne?

Mišk se jutri poročiuser posted image user posted image user posted image Mislim na njo,da bi ji vse potekalo gladko in po sreči in da bi se imeli karseda lepo.
Bom šla za nazahj brat,koliko bom uspela,ker zaostajam...30 strani?user posted image Dojimo se še veliko,ponoči tudi,ne štejem,koliko,ne kdaj,samo zizo dam in mir,me nič ne moti,ne ovira.Jemo približno 3-4 goste obroke.Najraje ima malico-suhe slive,jabolko,keks Plazma,dam 2 vmes.In kosilo,ki je ponavadi špinača,krompir,šparglji,ali riž namesto krompirja,pa z mojim mlekom razredčim.Mlečnih kašic ne mara preveč,bom mogla začet kuhat.Polento je,vendar mora bit moje mleko zraven.Pije ful malo.
A imate že nastavek,ki ne poliva,ali cucelj?Nina je še na cuclju.

Grem brat in jogurte še morem nardit,morda se še javim.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
16.5.2008 22:34:37   
majoli
2ursae, zdajle me je prešinilo; kako to, da daješ riževe kosmiče z AM? Če smem predlagati, daj raje riževo kašico z AM in riževe kosmiče z zelenjavo. Jaz dam Maksu ovsene kosmiče s sadjem za zajtrk, riževe kosmiče ali polento z zelenjavo za kosilo. 

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
16.5.2008 22:34:52   
valči
Hvala,babike,ker ste me se še spomnileuser posted image Torej še nisem med pozabljenimiuser posted image
majoli,
ja pozitivnost enostavno imam v sebi,ker brez tega bi težko tri rihtala.Veliko narediš z mirnim tonom,tašča se včasih dere,ker jo skrbi za otroke,pa jo tavečji takrat sploh ne šmirglauser posted image Ko se s kolesom hitro mimo nje vozi,je čisto trda in se dere poooočasi,Miha!In to desetkrat.Pa pridem jaz,ga ustavim,pogledam v oči in mirno razložim,naj vozi počasneje,da ne pade in poslušauser posted image Tašča pa dobi velike uči,kako mi le rata,brez dretjauser posted image

Pa ne mislit,da mi nikoli ne pade kaj dol.Ravno danes zvečer.Nina v jajki joka,jaz pa sem mogla Lari lase oprat,ker je imela zlimane od cukra,pa Miha je tečnaril...In vsi trije so se nekaj drli,ja takrat tudi meni živci grejouser posted image Ko ne vem,kerega bi prej zrihtala,vse tri naenkrat ne gre.No,taki trenutki so redki,k sreči,večinoma uživamo in se imamo radi.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
16.5.2008 23:00:10   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: majoli

Če smem predlagati, daj raje riževo kašico z AM in riževe kosmiče z zelenjavo.

ma, a veš kaj, kr neki kompliciram, pa nočem kupovat instant kašic. Še. Dokler je alternativa in se mi še da.

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
16.5.2008 23:03:57   
2ursae
mišk, uživaaaaj jutri user posted image user posted image , pa pejt hitr spat, da boš lepo žarela. Želim ti lepo vreme ... no, pa sebi tudi user posted image . Skratka upam, da bo jutrišnji dan čisto po tvojem okusu, pol se pa le javi user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
16.5.2008 23:12:06   
skuštrana
2ursae, sicer nimam pojma kako gre z AM, ker ga nisem nikoli uporabljala, ampak kaj pa če kosmiče namočiš in pustiš stat, potem pa samo še malo pokuhašuser posted image Tako kot recimo ovsene kosmiče..Jaz tako delam s prosenimi kosmiči, samo da jih jaz mešam s sadjem ali zelenjavo. Jih namočim v vodi in potem malo pokuham.

Mišk, srečno jutri...Kaj pa poročno potovanjeuser posted image Pa poročna noč, juhejuser posted image

Valči, jaz sem te tudi pogrešala..Včasih komu povem za tebe in tvoj sneni drobiruser posted image Se spomnišuser posted image

Lane31, jaz sem zadnjič dala Arsena na kahlico sedet, ko ni mogel kakat..Ker v tem položaju je kao
lažje..In je pokakal en bobekuser posted image Drugače pa jaz nisem ravno za to, da se jih uči in sili, ko je otrok pripravljen pa tako ali tako vidiš. Je pa bilo včasih drugače, so bile bombažne plenice in veliko dela z njimi, pa občutek mokrote na riti..So imeli straši več dela z nami in jim je bilo v interesu čimprej brez plenic..Danes nam je pa v interesu čim dlje plenice..Meni se Liza budi tudi 2-3 krat ponoči in mora na wc..Dokler je imela plenice tega ni bilouser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?