živa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jasna Ugotavljam pa, da preveč časa previsim tu in bom mogla žal počasi s tem nehat A daj no, a ti tudi ? Evo, da se na hitro javim; sem sama doma in je bolj ali manj obsedno stanje, dokler mi še gavnar ne zaspi. Včeraj na srečanju je bilo fletno, oktoberka, hvala za kavo . Škoda, da niste pojedle vseh piškotov, ker se zdaj moram jaz sladkat, pa bi tudi rada izgubila kako kilco . Danes sva imela z čvergom NFTh, je bilo kar ok, se je že malo zmehčal v ramenih . Mi je pokazala nekaj vaj, upam, da sem si vse zapomnila. Na plavanje tako nisva šla, Kasija, si bila najbrž edina zastopnica oktoberk danes. Potem sem šla z mami in čvergom v BTC, v Cityparku srečala majoli in janjo, ampak v H&M se mi pa nikakor ni dalo stati v vrstah. Tako da si sploh nisem kupila nič drugega kot eno lahko kapico s šiltom v Newyorkerju . Vse dinarčke sem zapravila za možeka in večjega otroka . Za piko na i mi je zvečer čvergo zakuhal na 38,7 v ritki, sem ga skopala v mlačni vodi, dala za pit vodo z malo sokca, ga podojila in dala spat, pa bomo videli, kaj si je nakopal, ker je in pije ok, iz nosa mu ne teče ... mogoče ima kakšno 6. bolezen ali virozo, pa upam, da bo čim bolj kratkotrajno. Tudi večji se mi zdi nekoliko vroč, ampak ima hladna ušesa in sklepam/upam, da vročine nima, imamo pa soparno v bajti za znoret, mogoče je to krivo. Vsem bolanim (tudi našemu ) torej eno za čim prejšnjo ozdravitev in mirno noč. Lp, živa
|